Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
T-R42-vel is gondom volt a kamerával. No persze érzékelte, működött a kamera s a mikrofon is, viszont a túloldalon elképesztően szaggatott a kép, sokszor állókép volt, hanghívásra viszont lehetett használni, de arra már az mk808-at is lehetett használni. Ugyanígy, ugyanez a helyzet a videóhívással a legtöbb "olcsó" kínai tabletnél is, hiába épül RK3188-ra vagy Exynos4412-re...
----------------------------------------------
Ez az állítási lehetőség, a biosban, hogy mennyi ramot zabálhat a videokártya (ha jól emlékszem ezt írtátok, hogy erre való), ez nem tudom milyen helyzetben bír szempont lenni, mert most, hogy visszaállítottam 32mb-ra, a FullHD videók ugyanúgy mennek akadás nélkül NAS-ról, ellenben eddig nagyobb belassulás nem történt. Gondolom én, ezek szerint játéknál van jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- SkyShowtime
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő