Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hát, ez vitathatatlan, hogy jobb, csak ahogy írtad is, drágább, szal nem lehet egy kalap alá venni, összehasonlítani. Viszont az, hogy sírok a YT miatt ami tényleg csak chrome alatt nem működik megfelelően, az egy dolog... ill. az csak 1 dolog! Más problémám amúgy nincs vele. Torrentre tökéletes, film lejátszásnál sincs ezidáig hiba... Lassulás nincs, minden azonnal történik, szal olyan nagy problémába eddig nem ütköztem, az az én bajom, hogy ragaszkodom a chrome-hoz, nem mindenkinek a kedvence.
A kérdés, amit feltettél, az egy jó kérdés, én is ezen kattogok egy ideje. DE itt valami szoftveres gond van, csak nem értek hozzá... -
Mike88
senior tag
Nincs gond a RAM-al, 5-6 nyitva tartott lapnál is csak 65% foglalt... Vmi más hiba lesz ez, mert a tabletben meg csak 1GB ram van, s ott nincs gond a YT videókkal chrome böngészővel.
Chrome-hoz szoktam, itt vannak mentve a jelszavaim, a könyvjelzők, előzmények. Nem akarnék böngészőt váltani. -
Mike88
senior tag
Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok!
)
Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)