Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hát, ez vitathatatlan, hogy jobb, csak ahogy írtad is, drágább, szal nem lehet egy kalap alá venni, összehasonlítani. Viszont az, hogy sírok a YT miatt ami tényleg csak chrome alatt nem működik megfelelően, az egy dolog... ill. az csak 1 dolog! Más problémám amúgy nincs vele. Torrentre tökéletes, film lejátszásnál sincs ezidáig hiba... Lassulás nincs, minden azonnal történik, szal olyan nagy problémába eddig nem ütköztem, az az én bajom, hogy ragaszkodom a chrome-hoz, nem mindenkinek a kedvence.
A kérdés, amit feltettél, az egy jó kérdés, én is ezen kattogok egy ideje. DE itt valami szoftveres gond van, csak nem értek hozzá... -
Mike88
senior tag
Nincs gond a RAM-al, 5-6 nyitva tartott lapnál is csak 65% foglalt... Vmi más hiba lesz ez, mert a tabletben meg csak 1GB ram van, s ott nincs gond a YT videókkal chrome böngészővel.
Chrome-hoz szoktam, itt vannak mentve a jelszavaim, a könyvjelzők, előzmények. Nem akarnék böngészőt váltani. -
Mike88
senior tag
Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok!
)
Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)