Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #525 üzenetére
Tiszta sor, írtam is, hogy nálam nem látom a Pipo helyét, ettől még másnak jó lehet (én nem igazán látom, hogy kinek és mire, de biztos van ilyen). Az irodai felhasználásról a múltkor beszéltünk valakivel: jó lehet rá, de én csak úgy vállalnám be az ilyen jellegű alkalmazását, ha mindegyik, de legalább a használatban lévők 10-20%-a helyett lenne 1-1 cserekészülék a raktárban.
Annyit kiegészítésképpen, hogy én sem izzasztok i3-ast a TV tetején: nem egészen 20 ropiért vettem Samu BD-H5500-ast, ami amellett, hogy viszi a blu-ray lemezeket, gyönyörűen jeleníti meg a DVD-imet, a hangfalaimhoz bőven elég az audio tudása is, és emellett kadenciahelyes hálózati médiaplayer (viszont a Plex miatt kellene egy linuxos mini PC, mert droidra nincs Plex Media Server, amivel teljesen ki tudnám használni a Samut). Egyébként összességében úgy érzem, hogy abszolút nem lógok ki még a hazai sorból sem az otthoni multimédia- és IT-felszereltségemmel (használtan, hdd nélkül 40e Ft-ért vettem a laptopom, szintén használtan, 45e Ft-ért az Xbox-ot plusz 15e Ft-ért a kinectet, az MK908 ugye 12e Ft volt, és emellett van a 20e Ft-os Samu lejátszó, szóval összesen 132e Ft-ból célhardverem van szinte mindenre, még ha nem is a legkorszerűbb eszközök. Szóval azt gondolom, hogy ha ebben a nem túl drága felállásban nem látszik a Pipo helye (sem sztg-ként - a laptop sokkal jobb erre, sem játékkonzolként - a box és a laptop is agyonveri, sem médiaplayerként - a laptop és a H5500-as is sokkal jobbak nála), akkor kevés olyan hely lehet, ahová hasznosan beilleszthető - de persze lehet, hogy túlságosan is magamból indulok ki.
A vámmal kapcsolatban is egyetértünk, ezért is kezelem 40e Ft-nál drágább készülékként a Pipot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest