Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Milka 78 #520 üzenetére
Nem vitaképpen, de engem 40e Ft-ért sem érdekel egy olyan kis ketyere, aminek nem bővíthetem a memóriáját, a belső tárhelyét, nem cserélhetek benne procit stb. Kizárt dolog, hogy kiváltsa a jelenlegi MK908-as mini PC, i3-as laptop, samu blu-ray player, xbox360+kinect négyes bármely szereplőjét (egyedül az MK908-asnál lenne erősebb, de az csak 12e Ft volt és szépen ellátja a feladatait), 5. elemre pedig - egyelőre legalábbis - nincs az égvilágon semmi szükségem (ha lesz, akkor az egy 2. médiaplayer lesz, és az sem a Pipo, hanem még egy Samu, nem egészen 20e Ft-ért, vagy használtan 10-12e Ft környékén). Magyarán én továbbra is ott tartok, hogy nem látom, hogy számomra mi helyett lenne jó kicsivel több, mint 40 ropiért, és akkor a járulékos költségeket (monitor, háttértár, billentyűzet, egér) még nem számoltam.
Hangsúlyozni szeretném, hogy másnak egészen nyugodtan tetszhet a Pipo, csak arra reagáltam, amit írtál, azaz hogy "40 körül mindenkit érdekel a motyó". Engem pl. 30 körül érdekel(ne) az MK908-as kiváltására, de még annyiért is alaposan meggondolnám a dolgot. Lehet, hogy inkább egy olyan RK3288-ast vennék 20e Ft-ért, amire van sokaknál bevált custom rom.
(#522) zoltan6 93 dodóért viszont nagyon jó vételnek tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest