- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
interstate76 #4007 üzenetére
Nekem is van egy z8300 cpuval szerelt chuwi tabom, már tömm mint egy éve, és az jól muzsikál.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #4003 üzenetére
Van kupon hozzá, ami leviszi az árat 23k-ra. Így jobb ajánlat? De félek a márkátlanság miatt, hogy használhatatlan lesz.
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Szerintetek ez milyen lehet? Nem túl olcsó? -
varmi2
nagyúr
válasz
tordaitibi #3990 üzenetére
Az ssd nem pendrive, az ssd elfelejti az adatokat áram nélkül. De nem egyből, hanem pontosan nem tudom, de egy két év áram nélkül, utánna felejti el. Ez ssd típusonként is változik.
-
varmi2
nagyúr
válasz
idegen lény #3112 üzenetére
Álltalában nem. Egyedül egyszer vettem igénybe, mikor tabletet vettem onnan.
-
varmi2
nagyúr
válasz
idegen lény #3110 üzenetére
Minél nagyobb az érték, annál nagyobb az esély, hogy megvámolják. A bankkártya számra nem tudom a választ, én paypalt használok. Nekem mindig be van pipálva a remove banggood logo. A pontokat beválthatod vásárláskor. De lehet, hogy csak a következő vásárláskor.
-
varmi2
nagyúr
válasz
idegen lény #3066 üzenetére
Banggood.com
Én rendeltem már több dolgot innen, minden megjött éppségben. volt köztük tablet is. -
varmi2
nagyúr
válasz
DoItYourself #2727 üzenetére
De megy, de venni kell egy ilyen usb cec adaptert. Máskülönben nem megy.
-
varmi2
nagyúr
Ez az új intel, Z8700 Quad Core 2.4GHz, mennyivel tud többet, mint a topik címében lévő? Új tablet vásárlása előtt állok, és érdekelne, hogy van-e értelme várni, hogy elterjedjen ez az új soc. Vagy nincs számottevő előre lépés a z373x-hez képest.
-
varmi2
nagyúr
válasz
frankdelgado #2066 üzenetére
htpc-re fullhd-ig amd oldalon egy am1-es Athlon5350 bőségesen elég 2-4Gb ram táraságában, és fogyasztani 30W körül fog.
-
varmi2
nagyúr
Használja valaki ezeket a kis kütyüket openelecel, vagy kodibuntuval media lejátszásra? Max fullhd lejátszás a cél, hálózati megosztásról. Gondolkodom, hogy vagy egy ilyen, vagy egy am1-s cucc lesz nekem. Nektek mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tidal
- Motoros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- AMD AM5 Gamer PC (Ryzen 7500F, 32GB DDR5, RX 7700 XT 12GB, 1TB SSD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest