- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Nemreg szereztem be egy Meegopad t01-est ami nagyon jo de van egy kis problema ami zavar, arra lennek kivancsi aki meg rendelkezik ilyennel, hogy naluk, mennyire melegszik, hiszen nekem ugy tunik, hogy elegge melegszik,annak ellenere, hogy meg ebbol kifolyolag nem tapasztaltam fagyast.
En is kinabol rendeltem , es erdekes modon nekem aktivalva erkezett rajta a Windows 8.1.
Feltelepitettem ra egy "Real Temp" nevu alkalmazast ami elmeletileg figyeli valos idoben a processzormagok homersekletet es nem csak, ez a program eleg ilyeszto kepet adott konstans 70-80 sot van amikor eleri a 83 foktot a program szerint , mindezt csak simma flash palyer hasznalataval egy gyenge Youtube-os videoknal, mindennek ellenere az ezkoz meg egyszer sem fagyot ki, csak aggazt egy kicsit ez a magas hoemelkedes.
Kerdes masnal is melegszik a Meegopad t01 aki rendelkezik ilyen ezkozzel ? vagy csak en kaptam ki egy hibasat ?
koszi ,
barnes
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged