- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
zsozsoooooo #529 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy senkinek nem jó semmire, csak hogy én nem igazán látom a piaci rést, amit be tud tölteni.
Japán kódolású videókhoz, egyszerre 2 felirathoz és TV-n történő Silverlight-futtatáshoz biztosan szuper (nem mintha ugyanezeket nem tudná a laptopom, de én sem szoktam a TV-re dugdosni). 93 usd-ért, azaz kb. 25e Ft-ért pedig általános célú felhasználásra is az lenne - reméljük, esik majd az ára és nemsokára mázli nélkül is be lehet szerezni ennyiért!
Egyébként Neked sztem bőven elég lenne egy olcsóbb, linuxos mini PC is - azt hiszem, lehet rá silverlightot hegeszteni (de nem igazán vagyok jártas a témában, szóval ez nem biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest