Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Ez is egyéni elképzelés.Én egy hi10p és egyéb elvetemült japán kodolású anyagokat is kezelő lejátszót keresek,idestova 3 éve.
A 60-80 rongyos Popi és Meder lejátszókat körbe röhögte,kidobott pénz volt,pedig igen csak csúcs gépek.
RK3188 és Android kettőse elbukott.
Esetleg egy s812-es androidos motyó MXPlayerrel,de nem mondanám olyan stabil teljesítményűnek mint a fent említett Win7+KmPlayer és kevés a bizodalmam benne...
Marad a HTPC (J1900 vs AM1) vagy ennek az alternatívája nevezett Pipo X7 egy KMPlayerrel nyakon öntve.
Mondom ezt úgy,hogy nézd meg az adatlapom,majd adj hozzá egy X360+Kinec-et,Snap400-as (ez vinné,de nincs hdmi rajta)/RK3188-as tabot (van hdmi és egy lagghalmaz) és 2db média lejátszót és mégis van helye a gépnek.
Nem szeretnék nagyobb fogyasztású gépet használni hozzá (amiből ugye 2-is van) és nem szeretnék sokat fizetni érte.
Nekem ez 40 ropit megér,ami szintén egyéni szocproblémám,de mint látod be tudom illeszteni a repertoáromba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő