- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
krichd1 #64147 üzenetére
Földhurokról olvastam, olyasmire gondoltam a leírások alapján, de nekem az úgy jött le, hogy az hangos, meg nem konstans búgás szerű, de ezek szerint ilyen is lehet?
Az a baj az asztal mögötti dologgal, hogy oldal irányba nem tudnám el tolni őket, hogy messzebb legyenek egymástól, mert jobb oldalt mindjárt itt az ágy, most pont elférni, hátra felé meg max közvetlenül az asztal mögé tudnám csak, az meg kb 20 cm-t jelentene csak.
A búgásos dologra megoldás lehet egy komolyabb zavar szűrős elosztó, vagy az sem segít?
Összességében tetszik a hangjuk ezeknek a kis Klipscheknek, jó választás volt szerintem metálra, kezdő hangdoboznak megteszi
De lehet, hogy lehet találni valamit hasonló árban, vagy később drágábban, ami alkalmas közelre is, és tetszik megjelenésre is, az is fontos szempont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest