Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
krichd1 #64147 üzenetére
Földhurokról olvastam, olyasmire gondoltam a leírások alapján, de nekem az úgy jött le, hogy az hangos, meg nem konstans búgás szerű, de ezek szerint ilyen is lehet?
Az a baj az asztal mögötti dologgal, hogy oldal irányba nem tudnám el tolni őket, hogy messzebb legyenek egymástól, mert jobb oldalt mindjárt itt az ágy, most pont elférni, hátra felé meg max közvetlenül az asztal mögé tudnám csak, az meg kb 20 cm-t jelentene csak.
A búgásos dologra megoldás lehet egy komolyabb zavar szűrős elosztó, vagy az sem segít?
Összességében tetszik a hangjuk ezeknek a kis Klipscheknek, jó választás volt szerintem metálra, kezdő hangdoboznak megteszi
De lehet, hogy lehet találni valamit hasonló árban, vagy később drágábban, ami alkalmas közelre is, és tetszik megjelenésre is, az is fontos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest