Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
dudika10 #23524 üzenetére
Magadnak mondasz ellent. Istent hozod példaként, hiszel benne, nem tudod miért, de hiszel benne. Én is hiszek a létezésében, mégsem fogok úgy beszélni róla, hogy szerintem(nem biztos, de lehet) létezik.
Innentől kezdve, ha valamit személy szerint tapasztalok, akkor nem hiszem, hogy óvatosan kellene fogalmaznom..
Elég kár, hogy Istenig kell visszamenni, hogy valaki megértse, hogy nem szerencsés b@sztatni valakit, csak mert saját meggyőződéséből állít valamit..emlékszem, amikor minden egyes kommentnél lecsaptatok, hogy de tedd hozzá, hogy szerintem..nevetséges....
Sajnos a szakmai topik összekeveredett az "elmélet és mítoszgyártóssal", és utóbbi jött ki győztesen. Így én nem tudok hol nyugodtan beszélgetni a mérésekről, holott azoknak is ez volna a topikja (legalábbis én úgy gondolom, hogy az általánosságban fogalmába beleférnek).
Egyetértek kammerer-el. Nem attól lesz szakmai a topic, hogy megmondod, hogy denon vagy rotel..teszem hozzá az újoncok is el vannak hajtva, hogy olvassanak vissza, ami részben igaz, de ennyi erővel állhatna a topic..
A hifizés pont ott kezdődik véleményem szerint ahol Te azt mondod, hogy ez már wodooo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Hegesztés topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest