Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Az, hogy nem kezelem tényként valaminek a létezését, az miért akadályoz meg abban, hogy az a valami boldoggá tegyen?
Nem tudom bebizonyítani, hogy Isten a vallásom és hitem szerinti formában létezik. Hiszek benne és nekem ez jó, attól függetlenül, hogy melyik az igaz vallás.
Sokkal inkább filozófiai kérdés, ami bennem teljesen tiszta, szóval egyszerűen fogadd el, hogy engem boldoggá tud tenni olyan dolog is, ami nem biztos, hogy létezik (a legtöbb embert egyébként, nem csak engem).
Nyugodtan lehet róla beszélni. Engem az zavar, hogy úgy beszélgettek róla, mint egy objektív, bizonyított tény és nem fogadjátok el az ellenvéleményt.
Ezek mellett még zavar a magas ló, amiről egyesek osztják az igét az "alábbvalóknak", akik más véleményen vannak (igen, ilyet nem igazán találok a másik táborban), ráadásul ha valaki nem hisz el valamit, akkor egyből "Placebo János". Ha mérést szeretne látni, akkor már idióta is.
Aztán zavar a személyeskedés, és még van jó pár dolog.(#23522) kammerer: minden egyes alkalommal megragadod a lehetőséget, hogy kiforgasd a példáimat és ezzel megpróbálj aláásni.
Kiszállok, nem kérek a szókiforgatásból, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest