Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

Összeállt a csipetcsapat.

A mai nap befutott az ExpressOne futárja a második (audio jellegű, amúgy a harmadik) csomagommal. Az erősítő a már említett Aiyima A07 (36V/6A táp) a másik picur egy Aiyima T7 elektroncsöves BT előfok (12V/2A dugasztáp). A csövek elvileg NOS 6Н3П-ЕВ típusú szovjet (ipari) csövek. Ez a páros azért hallhatóan más minőséget képvisel, mint az elődje, amit a teljesen laikus rokonok vettek észre. :)

Az elmúlt 3-4 órában járattam az előfokot - visszafogott zenehallgatással - először kifejezetten taknyos volt a hangja, de egyre jobb, a színpadkép is mintha szélesedne. A hangszínszabályzókat nagyjából középállásban hagytam. Még pár nap kell(het) neki. (inkább a csöveknek, nem az elektronikának)
    BT-on mind a Mini-hez, mind a telefonhoz viszonylag gyorsan csatlakozik, bár a BT hangja nem tetszik. Jó ha van, de meglennék nélküle. "High-end" árnyékolt Roxtone 3,5mm-RCA és RCA-RCA IC kábeleket használok. Mind az erősítőt, mind az előfokot a saját incsája tápjával használom (igen, bátor vagyok) háttérzaj, ki-bekapcsolási pukk, semmi.
    Az erősítő az előfok nélkül is pompásan megállja a helyét, zárt ablakok mellett is minőségi zenét hallgatnak a szomszédok. Ha akarnak, ha nem... :DDD Élmény minden perc amit zenehallgatással töltök, pedig csak egy kis polchangszóróm van. Az előfokkal viszont más jellegű lesz a hangja. Melegebb, teltebb, "krémes"ebb. (nevessetek ki, nem bánom) Szerencsére a csövek alá nem tettek hangulatfény LED-eket, csak a master potméter mögött van 2db idegesítő kék, azt előbb utóbb MOD gyanánt kiirtom.

[Aiyima A07 & Aiyima T7]

#132420 Sztenn
    Ha a sub aktív, akkor nem kell .1

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák