-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
python1 #131961 üzenetére
A Zerozone-nak vannak izgalmas board-jai 12-es és 6-os sorozatú csövekre is. És az építés öröme is megmarad...
Klónok? Igen. És? Kit érdekel?!
A napokban kicsit megtekergettem a ~4.000Ft-os "erősítőm" a nem sokkal drágább 6A2 elvileg kettős trióda módban hajtott pentódás "előerősítővel" a huszonezres Magnat monitor-okkal. Az egész szett nem fájt többe mint kígyó 2db Wondom board-ja. Az erősítő eleve alulfeszelt mert 24V helyett 20V-ról járatom tehát az elméleti 50W csatornánkénti teljesítményéből talán megvan 30W, 12 óránál egyik master potmeter nem ment feljebb. (a félreértés elkerülése végett, ÉN nem bírtam füllel...) Üresjáratban van egy kis sustorgás (TPA3116D2), amit az előfok csak ront, de ez menet közben kisimul.
A helyiség kezeletlen - az is marad - az áldozati bárányok Emer Berry és Lynn Hilary voltak a Silent Night-tal, majd Emer Berry az O holy night-tal (nem tehetek róla, egyszerűen szerelmes vagyok ennek a nőnek a hangjába és mellesleg legyűrt a karácsony manó).
Majd jött több órányi orosz elektronikus zene (Morozoff, Savage, Dj Val, Dj Alex, stb...) a munka mellé és még ez sem volt fárasztó. (előbb fáradtam bele a munkába)
Nem hittem volna, hogy ez a kis szar képes megtölteni zenével a helyiséget, ÖRÖM volt hallgatni!
Úgyhogy hallgattam a bogárra és BF keretében elvertem egy kisebb összeget. Már úton van egy Aiyima A07 (36V/6A-es táppal) és egy Aiyima T7 (elvileg ruszki csövekkel adják) előfok. Kinevettek? Nyugodtan. Bevallottan nem értek a Hi-Fi-hez. A zenét hangfalakon hallgatom és nem szkópon nézegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged