Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz python1 #131961 üzenetére

A Zerozone-nak vannak izgalmas board-jai 12-es és 6-os sorozatú csövekre is. És az építés öröme is megmarad... :DDD Klónok? Igen. És? Kit érdekel?!

A napokban kicsit megtekergettem a ~4.000Ft-os "erősítőm" a nem sokkal drágább 6A2 elvileg kettős trióda módban hajtott pentódás "előerősítővel" a huszonezres Magnat monitor-okkal. Az egész szett nem fájt többe mint kígyó 2db Wondom board-ja. Az erősítő eleve alulfeszelt mert 24V helyett 20V-ról járatom tehát az elméleti 50W csatornánkénti teljesítményéből talán megvan 30W, 12 óránál egyik master potmeter nem ment feljebb. (a félreértés elkerülése végett, ÉN nem bírtam füllel...) Üresjáratban van egy kis sustorgás (TPA3116D2), amit az előfok csak ront, de ez menet közben kisimul.
    A helyiség kezeletlen - az is marad - az áldozati bárányok Emer Berry és Lynn Hilary voltak a Silent Night-tal, majd Emer Berry az O holy night-tal (nem tehetek róla, egyszerűen szerelmes vagyok ennek a nőnek a hangjába és mellesleg legyűrt a karácsony manó).
    Majd jött több órányi orosz elektronikus zene (Morozoff, Savage, Dj Val, Dj Alex, stb...) a munka mellé és még ez sem volt fárasztó. (előbb fáradtam bele a munkába)
    Nem hittem volna, hogy ez a kis szar képes megtölteni zenével a helyiséget, ÖRÖM volt hallgatni!

Úgyhogy hallgattam a bogárra és BF keretében elvertem egy kisebb összeget. Már úton van egy Aiyima A07 (36V/6A-es táppal) és egy Aiyima T7 (elvileg ruszki csövekkel adják) előfok. Kinevettek? Nyugodtan. Bevallottan nem értek a Hi-Fi-hez. A zenét hangfalakon hallgatom és nem szkópon nézegetem.

Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák