Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok. Nem direkten hifi, de asszem itt értetek a legjobban hozzá.
Adott egy 25m2-es szoba nagy belmagassággal. Van egy Behringer U-PHORIA UMC404HD audiointerfacem, amivel elektromos gitárt kötök össze laptoppal.
Milyen hangfalat kellene vennem, hogy ezzel is összetudjam kötni, meg laptopról is hallgathassak zenét bluetoothal? Először amíg ez az audio interface dolog nem jutott eszembe, hogy ilyenem is van, addig tetszett, amit Edifier S2000MK III 2.0 aktív hangfalpár, amit ajánlott valaki. De ahogy olvastam utána csak zavar lett a fejemben. Mert olyat is olvastam, hogy jobb lenne, ha lenne mélyláda kimenete, ha szeretnék később szép mélyeket vehessek hozzá majd egyet. Meg eleve nem értem ezt az aktív hangfal vs audiointerface dolgot. Most ez így jó lenne, csak esetleg egy másik típus mélyláda kimenettel, vagy inkább erősítő kellene és passzív hangfalak. Meg az, hogy van egy hangkártya a Behringerben azt érdemes zenehallgatáshoz is használni valahogy? (azt már ide sem veszem, hogyha szerkesztgetek zenét akkor jó lenne e inkább studio monitor, mert az én szintemen az nem lényeg szerintem)Ha bármilyen támpontotok van, hogy ne csináljak hülyeséget, nagyon hálás vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest