Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok. Nem direkten hifi, de asszem itt értetek a legjobban hozzá.
Adott egy 25m2-es szoba nagy belmagassággal. Van egy Behringer U-PHORIA UMC404HD audiointerfacem, amivel elektromos gitárt kötök össze laptoppal.
Milyen hangfalat kellene vennem, hogy ezzel is összetudjam kötni, meg laptopról is hallgathassak zenét bluetoothal? Először amíg ez az audio interface dolog nem jutott eszembe, hogy ilyenem is van, addig tetszett, amit Edifier S2000MK III 2.0 aktív hangfalpár, amit ajánlott valaki. De ahogy olvastam utána csak zavar lett a fejemben. Mert olyat is olvastam, hogy jobb lenne, ha lenne mélyláda kimenete, ha szeretnék később szép mélyeket vehessek hozzá majd egyet. Meg eleve nem értem ezt az aktív hangfal vs audiointerface dolgot. Most ez így jó lenne, csak esetleg egy másik típus mélyláda kimenettel, vagy inkább erősítő kellene és passzív hangfalak. Meg az, hogy van egy hangkártya a Behringerben azt érdemes zenehallgatáshoz is használni valahogy? (azt már ide sem veszem, hogyha szerkesztgetek zenét akkor jó lenne e inkább studio monitor, mert az én szintemen az nem lényeg szerintem)Ha bármilyen támpontotok van, hogy ne csináljak hülyeséget, nagyon hálás vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest