- Házimozi belépő szinten
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolesz92
tag
Sziasztok! Új vagyok még a témában, a segítségeteket kérném. Pc-hez szeretnék rendszert jelenleg egy Genius HT 5.1-et használok alaplapi kártyával zenehallgatásra(ezt kéne túlszárnyalni), de most gondolkodom egy erősítő és hangfalak beszerzésén. A szobám viszonylag kicsi 16nm szóval ahogy eddig megtudtam a topikból állóhangfalak kizárva.
Erősítőre egy használt Denonra gondoltam, linkelhetnétek, hogy melyik lenne jó.
Hangfalakból megtudtam hogy főleg housera JBL lenne jó. Találtam használtan egy JBL LX44G-t 30 ezerért, de az állítólag nagyon régi szóval nem tudom... Viszont van újonnan JBL Control One 35 ezerért ez elvileg 3 utas, de erről a típusról nem tudok semmit. jó lenne ez?
Hangkártyából meg jó az alaplapi vagy ehhez a rendszerhez már megéri cserélni? Tudom, hogy az e-mu a legjobb 17k körül mennek használtan, szóval ha azt mondjátok megéri lehet megfontolom...Ja és a legfontosabbat hagytam ki hangerőben bőven elégedett vagyok a jelenlegi rendszeremmel ezt is legtöbbször negyed maximum fél hangerőn hallgatom, szóval csak a hang minőség szempontjából érdekelne az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest