Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
kis OC-val jóvanazúgy?
-
Frozen
addikt
válasz
KillHates #96042 üzenetére
Szerintem inkább sokakat a pénztárcája korlátoz be, és hiába kellene hozzátenni 100 eurot és venni egy rendes gépet ha nincs. De akár ez lehet 20-30 e ft is.
Nyilván ha 400-450 ért tele lenne az apro uj 3070 el akkor nehéz lenne ugyan ilyen árban vagy hasonlóban eladni a több generációs öreg gépeket.
Hiába clevo ami elavult hardweresen az elavult.A cpu is átment 3 generációt minimum -
Frozen
addikt
válasz
#65537792 #96039 üzenetére
1156 euro szállításal együtt.. Nem tudom neked hogy jöt ki az 1200...
De a lényeg az az hogy akkor is nem egy elavult 8. generációs gépet vásárol meg. És a 2070 és a 3070 közt azért van különbség. Nem csak 2 fps... Arról nem is beszélve,hogy egy új gép garanciával.. egyébként 60-70 euro egy vonatjegy oda vissza Budapest -Németország így igen lehet 1200 fölött már az ár. -
törölt tag
válasz
Frozen #96038 üzenetére
Azt a laptopot a piac árazta be.
Kb. ennyiért mennek a 2070-el szerelt gépek. 300-340 között.
3070es gép még itthon is ritka 400 alatt.
1200€ jelenleg ennyi: 448 452,00 HUFCca 100.000 forint difi van. Valakinek az számít. Vagy mondjuk monitorra meg perifériákra költené.
-
Frozen
addikt
válasz
echterion #96001 üzenetére
A linkelt laptom egy öskövűlet ezért az árért egyenesen vicc kategoria. Újonan vesz 3070 es laptopokat 1200-1500 euroért garanciával....
11-12 generácios változatokat nem pedig egy kimustrált 8. genes elavult tákolmányt.
[link]
Fényévekkel jobb , zsír új garanciával kopásmentes stb... -
törölt tag
válasz
Sefneni #96035 üzenetére
Amúgy van ilyen is: NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás - PROHARDVER! Hozzászólások
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Árazásban tudnátok segíteni? Lenne egy HP Pavilion Gaming 17” gépem, amit PC-re váltás miatt szeretnék meghirdetni. -
törölt tag
válasz
Bounti #96029 üzenetére
Simán benne az inkompatibilitás. Most az, hogy volt benne SATA SSD 2TB nem biztos, hogy mérvadó, mert ez ami most benne az PCIe sávon kommunikál.
Szóval lehet a gép is. Lehet gyári hiba.
Másik gépben kéne kipróbálni, hogy szűkíteni lehessen a kört.BIOSban nincs valami meghajtóra vonatkozó beállítás?
-
Bounti
aktív tag
válasz
#65537792 #96028 üzenetére
Először betettem másodlagosnak, kerestem firmwaret, de a legújabb van rajta, majd indítottam egy másolást, de hibázott. Ezután arra gyanakodva, hogy rossz lehet a régi windowsom, kivettem a régi ssdt, és megpróbáltam 2 pendrive-ról is windowst telepíteni, aztán újra es újra mindent, de állandóan hibázik.
A Lenovo tól annyit írtak, hogy a psref szerint a gépem nem kezeli az 1 tb-nal nagyobb ssd-t. Mondom ez baromság, volt már benne, bár az 2,5"-s volt, ráadásul a psref szerint nem kezel többet 16 gb ram, oszt mégis 32-vel megy már mióta...
Amúgy új, garis, csak azért nem küldeném meg vissza, mert most egy egyoldalas ssd van benne, és kíváncsi vagyok, hogy nem-e a kétoldalúkat nem kezeli helyesen a gép...
Szerk.: Nincs valaki debreceni, aki esetleg tudna segíteni letesztelni másik gépben ezt a trágyát?
#96030: A Biosban nincs semmi beállítás, felismeri szépen.
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
Ideapad gaming 3-ban (15ach6, rtx 3050-es) használ valaki kétoldalas ssd-t?
Mindig ugyanaz a jelenség, ha írok rá, vagy telepíteném a windowst akkor mindig más %-nál de hibat jelez. A saját önteszt nem jelez hibát. Lehetséges, hogy nem kezeli megfelelően a gép az ssd-t, vagy maga a meghajtó hibás? (Adata xpg sp70 blade 2tb)
-
válasz
KillHates #96022 üzenetére
Hűű valaki már belefutott ebbe, ott egy win install, meg valami driver reset vagy mi (Bocsi erre nem emlékszem most.... őőő talán registry-ben kellett valamit mókolni/törölni) volt a megoldás, utána működött. Esetleg nézted live linux alatt, vagy másik ssd-vel új rendszerrel?
-
válasz
vakablak93 #96016 üzenetére
Ne sajnáld! Szóltál előre, hogy gond van vele
-
válasz
Csupati #96015 üzenetére
Ja recsegős hangszóró valami rémlik. Bizonyos youtube videóknál a hangfájlok miatt, sok volt benne a mély, illetve olyan tartományok amit nem igazán szeret a hangszóró. Én erre gondoltam, ez is csak egy-két videónál volt, és végül láttam nem a mély volt a hibás leteszteltem valójában semmi baja a hangszóróimnak mert általában hibátlan és bírja a terhelést is.
-
válasz
Aljasvip #96011 üzenetére
Azért mert az ember lusta utána járni, megpiszkálni nála mitől lehet ez és az inkább újrahúz mindent hogy ne kelljen vele foglalkozni. Pedig valójában így lesz több munkája és emellett ebből aztán semmit sem fog megtanulni, kéthavonta már megint szar a Windows és teljes radír.
-
válasz
vakablak93 #96009 üzenetére
Az a Clevo-dnál is rommá szívatott engem! Vettem bele egy új hangkártya board-ot, mert rossz volt az egyik Jack, nem választott le, ahogy mondtad is. Hát potyára dobtam ki a pénzt és szereltem szét a gépet mert a bughalmaz Realtek szoftver csinálta a galibát
Kellett egy fél órát variálni a driverekkel és így a régi kártyával is tökéletes, csak sajnos így a Sound Blaster X-Fi rendszer ugrott valami összeférhetetlenség miatt
-
echterion
nagyúr
-
válasz
vakablak93 #96009 üzenetére
Azért elég gyanús, hogy egyszerre 2 gép is csinálja.
Hiába lesz win újratelepítés, ha driver hiba vagy Windows frissítéssel behozott probléma.
"Windows 10 MP3 stutter" keresésre gyanúsan sok a találat.Én először driver frissítés vagy újratelepítést próbálnék, aztán jöhet a szenvedés, és csak végső esetben win újra.
Itt [AM5 Audio stutter] azt írják, hogy a WiFi kártya okozta, és annak a letiltása oldotta meg. Hiába nem releváns konfig, simán lehetett a háttérben valami más ok, pl nvidia driver Audio kodek.
-
Ubul86
őstag
válasz
formula01 #96000 üzenetére
épp itt csináltam egy videót a különbségekről ami engem zavar/nem zavar hangforrás
amúgy persze, értelek, nagyon finnyás vagyok én is a zajokra, meg hogy otthon dolgozok, és ha nincs otthon a gyerek, akkor kb csak a környezeti zaj van, este meg még nagyon az se.
Eddig a legtöbb laptopomnál azért terhelés nélkül ez megoldott, de sokszor csak turbo off-fal. Előző Nitro 7-nél is 9750h, turboval is megvolt a 40-45 fok, scak fel-felugrott pl egy oldalmegnyitásra 60-75-re pár pillanatra, és a venti nem tudta hova kapcsolgasson
mikor meg kikapcsoltam, akkor meg szépen egyenletesen ugrált 40-45 között pl ha olyan dolgokat csináltam
-
válasz
vakablak93 #96007 üzenetére
Nekem volt ilyen gondom a Realtek illesztő miatt.
Le kell tiltani valamelyik háttér process-t, de már nem tudom melyiket.F@s Windows témában én is tudnék sokat mesélni. Volt egy ilyen időszakom, amikor a laptop wifin nem mehetett egyszerre játék + torr3nt vagy Teamspeak (innen a tudni, hogy régen volt, ~2013), mert kékhalálozott. Win újratelepítés után eltűnt ez a hiba
-
vakablak93
őstag
-
alpihun
senior tag
Halik!
Kb 1500 EUR / 600k HUF körül melyik gyártó melyik szériája a befutó mostanában?
Kb ilyen elvárásaim lennének:
- RTX 3070 / 4060 / 4070
- jó hűtés, jó anyagok, tartós build
- 15-16 colos jócska képernyő (nem ilyen 45% lefedettség, 250 nit)
- 2x SSD slot, 2x RAM slot utólag bővíthető 32GB-igPár éve raktam utoljára magam tisztába a piaccal. Akkoriban talán a Legion 5 Pro volt menő, de most drágábbnak tűnnek. Meg nem tűnik jó ötletnek középkat laptop GPU alá 1440p képernyőt rakni játékokhoz.
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #96004 üzenetére
En nem tapasztaltam meg ilyet.
Spotify is van, ha meg offline nyomnam, akkor VLC.A windowsos media playert soha nem hasznaltam.
-
vakablak93
őstag
válasz
KillHates #96003 üzenetére
Én offline mp3-at hallgatnék játék közben, és csak játék közben jön elő ez a hülyeség.
De jó tudni, akkor egy i9 erejéből átlagosan egy szutykos mp3 lejattszásra nem futja....
Azért ez atomciki, már csak azért is mert 12 éve egy nyamvadt Celeron laposon ez ment hiba nélkül....
De ment az i3 4005U+ Gt840m laposomon is, 10 évvel ezelőtt...Most komolyan abból a 24 rohadt magból nem tud ennyit megoldani a winfosh..
Egyebként tvre kötve van hogy kattintok az egérrel és 1 secre fekete képet ad a gép, erre van valami tippetek?
Híába, a winfosh fejlődése megállíthatatlan
Várom már a win12-t mért fogom utálni...
Lehet ott már képet se fog adni a gép mert minek is azEgyébként elírtad, az a 2070 max 115W, és nem desktop performance.
A Clevo 2070, még notebook körökben sem a legerősebb. -
válasz
vakablak93 #95998 üzenetére
A fosch windows miatt
Vicc, de azért tartom az ezer éves MacBook-ot, mert azon egyzser sem akad meg sem a Spotify sem az MP3 sem a Youtube.
Az i9-es Alienware-en is rendszertelenül fél másodpercekre beakad a netes tartalom.
Játékok közben minden tökéletes. -
echterion
nagyúr
válasz
rodman73 #95999 üzenetére
Tényleg egy ilyen kibelezett, franc se tudja, még miben szenvedő gépet akarsz megvenni? Mire veszel egy egpu házat meg egy rendes vga-t, ott leszel, mintha vennél egy normális állapotú, garis 3060-as gépet. Vagy akkor inkább vedd meg ezt és lesz egy asztali kompnensekből összerakott laptopod, amin játszani is tudsz, meg mobil is egyben:
CLEVO P751DM2 GamingOne DTR gamer túlélőcsomaggal: 8086K 5GHz, 2070, 32GB, 1TB SSD, gSync
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Videós, mozgóképes topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest