Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
echterion #81297 üzenetére
Viszont egy jó anyaghasználatú gamer laptop jóval olcsóbb lehet mint egy munkaállomás összeállítás. Te abban mi kell a népnek, mit érdemes profi vagy.
(A vga csak a quadro specifikus szoftvereknél számol máshogy és lesz előny quadro esetén.)
A felsorolt példák quadro kártyánál jobban dolgoznának? Photoshop-nál nem vettem észre eddig, azt szoktam néha használni. Egy barátom Premieret használ azt mondja ott inkább a cpu dolgozik. És egy 1050-es vga van benne, használ a proci mellett. Jó hát csóró a srác erre telt sajnos neki. -
válasz
tailor #81296 üzenetére
Munkára, főleg ilyen programokra workstation kell és nem gaming laptop, mivel GPU-t úgysem használod ki, kivéve van CUDA is kell, bevonható a számításba a GPU ereje is.
Nekem is van DELL Precision 7530-am csak munkára és van külön gaming gépem. A kettő egyszerre nem célszerű, bár Legion 5 Pro-nak és Legion 7-nek jó a kijelzőjeGrafikai szempontból célszerű megfontolni ezt az X RITE cuccot.
-
Mr.Csizmás
titán
-
tailor
őstag
válasz
laposonly11 #81294 üzenetére
Köszi! Nekem munkára kell a gép (Adobe programok: Photoshop, Illustrator, Indesign és kis Premiere videóvágás). Szóval a játékok teljesítménye nem izgat
-
laposonly11
senior tag
-
RM007
addikt
Kezdek ideges lenni vajon majd mi lesz és keresgélek a múltból fotókat, képernyőmentéseket amire emlékszem mégsem találom hiába lapozgatok vissza. Csak 1 fotót találtam(+ még egyet)eddig. Emlékszem egy nyáron több fotót is feltettem a topikba mikor még az mxm adapterről álmodoztam (valakinek a megosztásából) igazolván hogy Kínában többen használják. Valszeg ez már csak a múlt ott is pucoltak a gyártók azért nem találok semmit nem úgy mint pár éve.
Ez melyik Clevo laptop? Nem az enyém mert a kábel alatt van egy kerek valami gondolom mélynyomó lehet.
Az optimus hiánya aggaszt pont ezért keresgélek hogy igazolja nem nyúltam mellé. És működni fog a dolog amiben annyira hinni akarok.
-
Egyértelműen ha a 80Wh-s akkus gépet választod, nincsen HDD/SSD racknek hely.
-
válasz
cs.zs. #81287 üzenetére
Szerintem a monitor részt kihagytad.
"A kérdés az, hogy elbírja-e a csatlakozó és a dokkoló azt, ha egy bemenet kezel mondjuk egy egeret, billentyűzetet, külső vinyót és a monitort is?"
Egy laptop USB 3.2 GEN1 5gigabittel nem fog működni külső monitorral, minimum USB 3.2 GEN2-es (10gigabit) kell hozzá, hogy flottul menjen.
https://rog.asus.com/laptops/rog-strix/rog-strix-scar-15-2022-series/spec/
A gépben ez van, így menni fog.
1x USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort™ / power deliveryDe mivel Ryzen laptopja van, Thunderboltos dokkoló nem fog működni, csak Intellel, így ez is plusz tényező!
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomy17 #81251 üzenetére
szia,
a laptopod leírásában ott lesz a válasz
A leglassabb C csatlakozók "3.1 gen1" szoktak lenni, 5 gigabites sebességgel, bven túlszárnyalják azt, ami neked kell
3.2 gen 1 ugyanúgy 5 gigabit,
3.1 gen 2 általában max 10 gigabit
3.2 gen 2 meg "akár" 20 gigabites sebességet is tudhat.
a lényeg, hogy már a "gen.1" = max 5 gigabit is több, mint amire te vágysz -
Gergello
addikt
válasz
cs.zs. #81283 üzenetére
Ennyit 3 év garival megér !
Emagon már nem találom, de a másik még fent van. Aki nem akarja keresni. -
cs.zs.
veterán
Gyerekek,
brutálisan jó vétel, mindenki cuppanjon rá, amig lehet
(nem, nem ez a világ legjobb gépe, de az ár/érték aránya kitűnő)2019-es technika, 2022-es összeszerelés, kb a pince mélyéről:
i5-9300H
GTX1650 4 GB
8GB alaplapi fix ram DDR4-2400 CL17 + 1 db üres slot , max 64GB
256 GB Hynix m2 2280 PCIe SSD + 1 db üres 2,5" SATA slot
FHD WideView kijelző, 60Hz
Intel AX200 WiFi6 kártya
eMag 160.000 Ft
digiprime 170.000 Ft
!!
Asus (VivoBook) X571GT
-
echterion
nagyúr
Kíváncsiságból kölcsönkértem egy havertól és kipróbáltam a most megjelent Spider-Man Remastered-et. Hát, ha akarnak, tudnak programozni a srácok, az ziher. FullHD legmagasabb beállításokkal kb. így néz ki az átlag fps. 60 alá szinte sose esik be (talán , akadás nuku. Mindez egy ryzen5+3050 kombón. Amúgy szerintem billentyűzeten szörnyű az irányítás, mindig mellényomok, szóval majd ha eljutok a backlog-ommal odáig, akkor megveszem ezt is PS-re és azon tolom végig a nagy TV-n, nem egy kis 15-ös kijelzőn.
-
cs.zs.
veterán
válasz
egyedülülő #81261 üzenetére
Szia, van ilyen a családban.
2 db m2 2280 ssd-t fogad, mindkettő PCIe, 80Wh hosszú akkuval szerelve.
Nekünk 512 GB Samsung Pm981A volt benne gyárilag (ez a leggyorsabb pcie 3.0x4 ssd-k egyike) és emellé tettünk bele egy Crucial P2 1TB-ot.Ha a rövidebb akkut teszed bele akkor 1 db 2280 PCIe jobb oldalra, + bal oldalra 1 db 2,5" SATA. Na akkor mondd el, hogy ez miért jobb? Kisebb akkud lett, lassabb ssd-vel.
WTF?
-
-
wanted5
őstag
válasz
Mr.Csizmás #81277 üzenetére
2x4 GB-ig lesz dual, a felette lévő rész meg single
-
Mr.Csizmás
titán
fél-off kérdés, mert itt több expertet látok: ha van egy alapból 4gb hegesztett ram, a dual channel csak a slotba dugott 4gb méretűvel oké, vagy 8gb is lehet?
nemgamer, "csak" konzumer tanácsot kéne adnom. (a két méret között van kb. egy mátyás difi)
-
válasz
nggabi #81255 üzenetére
"az ilyen wd15 és régebbi társait kb el is felejtheted, inkább az 50 ezres kategóriától felfelé próbálgass."
Inkább 150.000Ft akart az lenni.
CalDigit TBT4-es verziója tud 240Hz-et, max 2K vagy 3K kijelzőn
https://www.caldigit.com/using-docks-at-higher-refresh-rates/ -
-
egyedülülő
őstag
válasz
Bluesummers #81267 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
válasz
Csak akkor lehet, ha kisebb akkumulátorral van szerelve.
https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_5_15ACH6H
80Wh
60Wh
-
wanted5
őstag
válasz
egyedülülő #81264 üzenetére
Tudom, hogy bunkó stílus, de nevelő szándékú, hogy ne legyünk már ennyire szerencsétlenek egy google kereséshez.
Kismillió videó van róla [link] [link] [link] (mondjuk az akkut egyik se húzta ki)
Ha minimális műszaki érzéke van valakinek és nem úgy áll a dolgokhoz, hogy ha nem megy szépen, akkor majd erővel, akkor tutorial videók alapján bármit meg lehet szinte csinálni.
Viszont ha egy villanyégő cseréhez is szerelő kell, akkor nem.@Speedy007 kb neked is ugyanezt tudom mondani, de tessék pl ez: [link]
-
egyedülülő
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Macerás ezt házilag megcsinálni?
-
wanted5
őstag
válasz
Második találat: [link]
(Nem)@Speedy007 M.2 Sata-ra gondol valószínűleg
-
Speedy007
őstag
válasz
2.5"-os SSD nem megy bele ha erre gondolsz M.2-s SSD megy bele csak
-
egyedülülő
őstag
Kérdés hátha valaki tudja... Lenovo Legion 15 ACH6H. Lehet e bele sima sata3 ssd-t rakni vagy csak nvme van mint bővítési lehetőség?
-
tailor
őstag
Urak, a Legion 7 szériára is jellemző, hogy RAM cserével kell indítani, vagy ezekben már "rendes" memóriák vannak, és elég csak a bővítésben gondolkodni? (Ryzen 7 verzióra gondolok)
Előre is köszönöm -
echterion
nagyúr
válasz
consono #81257 üzenetére
Én erre a célra vettem neki egy 15,6-os rajztablet-et, csak hdmi-n rá kell dugni a gépre (alaplapi kimenet jó neki) és rajzolgathat kedvére. Nem volt olcsó, de megérte nagyon, szeret rajta rajzolni, egyszer elég rádugni a gépre és akkor rajzol, amikor akar csak be kell kapcsolnia, a tápot usb-ről kapja.
-
-
nggabi
félisten
válasz
tomy17 #81251 üzenetére
jobb lenne egy rendes dokkoló dispplayportal. a hdmi 2.0/2.1 is képes átvinni 240Hzet de sztem az ilyen olcsó átalakítokon nem lesz olyan. a dokkoló is nehéz ügy. alt mód, 5Gbit 10 Gbit 40 Gbit dp1.2 1.4 van sz0pás mire megtalálod az igazit
itt jön h milyen a gépeden az usb-c, thunderbolt vagy sem stb...
az ilyen wd15 és régebbi társait kb el is felejtheted, inkább az 50 ezres kategóriától felfelé próbálgass.
-
tomy17
csendes tag
Sziasztok! Kicsit vakon vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit bír a Type-C, ezért szeretnék egy pici infót. Külső monitorral használom a laptopot, ami FHD@240HZ, a Scaron meg csak Type-C van, így DP/Type-C kábellel van összedugva, ami tuti frankón működik. Viszont a sok sz@rt is kéne valahova dugjam, ezért gondolkoztam egy dokkolószerűségen, ami szintén Type-C, de azokon többnyire van több bemenet is. A kérdés az, hogy elbírja-e a csatlakozó és a dokkoló azt, ha egy bemenet kezel mondjuk egy egeret, billentyűzetet, külső vinyót és a monitort is?
Köszönöm a lehetőséget! -
echterion
nagyúr
válasz
Lacuss20 #81248 üzenetére
Nem kell megsértődni, a Nitro az alsó kategóriában versenyez, ennek megfelelően azoknál az anyagoknál vannak minőségibb anyagok is (nem csak fém). Mobil 3060: a 3xxx szériában ahogy mész fentebb a lépcsőn, úgy lesz egyre nagyobb a difi az ugyanannak nevezett gpu-k között, főleg fogyasztási okokból. A notebook-okban használt 3060-as gpu is gyengébb már, mint az asztali variáns, onnan felfelé meg látványos a különbség. Nitro-m ugyan még nem volt (csak a boltban megtapogatva, megnézegetve éreztem, milyen anyagminőség van nála), de a notebookcheck-es eredményekből kiindulva olyan 20-25%-kal lehet gyengébb, mint pl. az én GP66-os 3070-esem. És igen, most, hogy visszanéztem a saját méréseim, a Legion 5 3060-as verziójától is lassabb némileg, olyan 10-15%-kal. TS mérések alapján.
vs.Nem bántom én azt a gépet, nincs vele semmi bajom, csak szeretem tudni, mit vesz az ember.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
echterion #81213 üzenetére
Erősen visszavett? Mobil 3060? Kissé megvagyok itt zavarodva
Nekem mindben az alaplapra integrált mobil GPU volt (kivéve az Alienware amiből kiszedhető a VGA és cserélhető) tehát nem cserélgetős, illetve igen, pl a 3060,8GB-os RTX-em 1700 MHz en elketyerészik, valamint 6K-s memórián. Míg láttam 3070-est ugyanilyen kondícióval nem is értvén minek létezik
A műanyag burkolatot nem 1x szedtem le nem törik nem nyekereg feszes mint katiba a janika, a kijelzőt egészen jó dőlésszögig megtarja a zsanér nem látom a gondot vele nincs fémház, ha nem dobálom nem is kell, de amúgyis minek? Attól gyorsabb nem lesz a vas én mondjuk teljességgel ár érték fetisiszta vagyok. Felőlem lehetne egy pőre cucc az egész, ellenben a hűtése elég korrekt amit posztoltam is jól be van hűtve minden modul passzív felület növelésekkel is.
-
consono
nagyúr
válasz
Hoffer #81244 üzenetére
Én is egyetértek (persze, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze
). Fizu után nekem is megy még bele 8GB, de meglepően jól futnak a játékok így is, én legalább is meglepődtem...
Nekem eddig egy cumi volt: a hangkártyát hibernálás után nem találta, de mintha mióta a Realtekre rákényszerítettem a HD Audio drivert nincs gond és megy a váltás a fülhallgató és a hangszóró között is automatikusan. Előtte kézzel kellett váltani, pedig feltettem minden drivert... -
MaxxDamage
félisten
-
-
echterion
nagyúr
Na, kis beszámoló a mai napról. Leadtam a GP66-os gépem Albacomp-éknál, mert a hetvégén egyre rosszabb lett a "W" gomb, vasárnap este már sehogy se működött. Mivel a héten és jövő héten kritikus, hogy legyen használható gépem (nem játék miat, más okokból), addig átvettem egy G15-ös Dell-t, ha már meg volt rendelve korábbról, 6 magos Ryzen + 3050 kombinációban. Erről jön egy gyors beszámoló.
A legkritikusabb pontja, a kijelző így, hogy nincs mellette más, nekem megfelel. Persze észlelhető a különbség az MSI után, de szokható, nem lesz ezzel gond.
A billentyűzet elrendezése nekem jobban kézre esik, az í és az fn is ott van, ahol megszoktam. Fehér háttérvilágítás, két fokozatban állítható erősséggel, ez is rendben van nekem. Nem olyan faja a gombnyomás élménye, mint pl. az MSI SteelSeries bill-en, de jó ez. A kis nyilak elég gyökérül vannak megcsinálva, de szerencsére csak ritkán használom őket.
A hűtése csendes és elég jó, pedig biztos ebbe is ugyanaz az ablakgitt van, mint minden Dell-ben. Alapjáraton windows alatt netezve, youtube full csend van. Felnyitva az alját (könnyen szerelhető, ezt nagyon értékelem Dell-ékben) meglepi: egy picur ssd van benne, nem normál méretű. Na ez azonnal repült ki, ment be a sajátom. A ram egy normál 3200-as, semmi extra. Ez kapott egy társat, hogy ne érezze magát egyedül. Semmi extra, a szokásos 3200MHz@CL22 DC-ben.
Korrekt gép ez nem vitás, a kijelzőn szerintem könnyedén túl tudja az ember magát tenni, nem kell képeket szerkesztgetni rajta, ez a gép nem erre való. Minden más szempontból jó gép szerintem.
-
kopi72
aktív tag
-
echterion
nagyúr
válasz
OrangeBud #81235 üzenetére
Inkább ezt nézd meg, TUF-ot nem vennék:
Asus ROG Strix G17 G713IE-HX009
Kérdezd meg tőle, van-e még rá gari, ha igen, akkor venni kell bele 8GB ramot és kész. Volt ilyen gépem, teljesen jól használható masina.
Ha csak új jöhet szóba, akkor meg ez:
De sajna ebbe is kell 8GB ram még, így túl fog csúszni a kereteden. Így is használható, de azért lesz olyan játék, aminél kelleni fog a dual channel meg a több memória.
-
OrangeBud
tag
Sziasztok.
Unokaöcsémnek keresünk szülinapjára új "gamer" notit 350eFt-ig. 17" monitor 16gb ram és intel procit szeretne a fiatalember. Ezt néztem: [link] . Szerintetek? Köszi a segítséget. -
RM007
addikt
válasz
vakablak93 #81229 üzenetére
Igen üres és barebone pont úgy ahogy 2016-ban megvettem az MSI-t. 2. nekifutás.
Talán IGP nélkül is menni fog. Az adapterem kikapcsolja a kompatibilitási problémákat, legalábbis részben. Elég ha feljön a Windows hiányos GPU-Z kimutatással, csak legyen képem és akkor onnantól sima liba.Pont úgy képzelem mint az MSI laptopjaimnál pl a gen 3. mikor nem tudta kezelni az mxm kártyát de kép azért volt,
meg termelés, meg film nézés csak amolyan csökkentett módban, alapjáraton.
#81232 motifator:
Nem fogom szétfaragni csak a hűtést kicsit felhajtom a vga résznélnémi vágás után, mert kell a másik venti is a cpu-nak 1 cső miatt. Úgy képzelem hogy minden megmarad. VGA-ban már nem tudnék visszalépni. Persze az rtx5000-et attól még mindig várom a mestertől mert kell az utazgatós MSI-be, az egészen más. Holnaptól folytatódik a szabi, utazás stb kellene az erősebb vas. Ezt meg asztalinak akarom beállítani.
Van nekem érintésre képernyő kikapcsoló is, arra gondoltam. Sebaj megleszek nélküle, ez legyen a legkevesebb kompromisszum.Még annyit.
A töltő teljesítménye így tökéletesen elég lenne mivel a vga nem zabál belőle. -
kopi72
aktív tag
válasz
vakablak93 #81230 üzenetére
Szia, koszonom, ezt nem ismertem, megirom neki : "tower of fantasy"
Taxis vagyok, nem ertek a nethez :-) -
motifator
senior tag
Szét fogod faragni ezt a jó kis gépet?
Azt a tápod cseréld le, 330W dukál hozzá. Ha meglesz a CPU egy delidet nem árt majd megejteni rajta, Pioneer kolléga profi ebben, -10 °C hozott nálam. A max. venti fordulat be / ki: "Fn + 1". A képernyő sötétítést nem igazán értem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kopi72 #81228 üzenetére
nem egészen értem, ha most már megvetted akkor ki tudod próbálni rajta, nem?
feltételezem egy legion5 laptopról van szó, a 3050 Ti elbírja
Genshin Impact system requirements
Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
CPU: Intel Core i5 or equivalent.
RAM: 8 GB.
Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 1030 and higher.
DirectX: Version 11.
Storage: 30 GB of available space. -
vakablak93
őstag
-
vakablak93
őstag
Gratula, ha jól értem akkor ez most üres ugye, tehát csak barabone igaz? Ez való neked, ezt mókolhatod a végtelenségig. Kíváncsi vagyok mi lesz az első konfigod, addig is üdv az elaggott clevokat hajtók klubbjában
az igp miatt ne aggódj, nem tudom melyik verzió de ha olyan öreg mint az enyém ha fejreállsz se lesz benne, hiába veszel olyan procit nem lesz aktív, ezek régi vágású g-sync és nem optimuszos gépek. (szerencsére)
-
kopi72
aktív tag
Sziasztok,
ez a lenovo gamer laptop jo a Genshin Impact-hoza? a kisebbik lanyomnak vettem meg most akcioban. 60hz-en van a kepernyo, kell neki 165-re allitani? nem jatszik masokkal, es tolton van a gepe egesz nap
15.6" - 1920x1080 IPS 300nits Anti-glare, 165Hz, 100% sRGB, Dolby Vision, Free-Sync, G-Sync, DC dimmer
AMD Ryzen 7 5800H
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
16 GB RAM
512 GB PCI EXPRESS - SSD -
RM007
addikt
Ami nem látszott a fotókon, 4 ram slot van benne 64GB-ig, És idézem...
"Összesen négy belső tárolórekesz áll rendelkezésre két M.2 2280 PCIe x4 bővítőhely és két 2,5 hüvelykes SATA III rekesz formájában."
Ami még teszik az akku könnyen helyezhető.
Ami nem, a fenti funkció érintő panel kissé hiányos. 2 dolog fog hiányozni.
1, a képernyő sötétítő
2, a max venti bekapcsoló -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #81223 üzenetére
Még az is lehet hogy én is felkerülök mikor bios miatt megyek majd panaszkodni. És felteszem a kérdés milyen alapon tiltják le nekem a cpu használatot ha éppen nincs vga a gépben.
Panaszt teszek az Intelnél is.
Valakitől fogok kérni egy feloldást, valami kiegészítőt mint az MSI-nél is tettem némi sör pénz ígérésért. -
RM007
addikt
Pár offline fotó a kibontástól kezdve, ha esetleg valaki ettől a személytől vásárolni szeretne.
Nálam ez csillagos ötös akkor is ha szereti a zöld szigetelőszalagot.
Ez összvissz 130e + 30e postai faladás volt. Nem kellett most semmi egyebet ráfizetnem az UPS szállította. Eddig ez nem rossz szerintem.
Volt a tetején anyag azt leszedtem.
Nekem ezzel semmi bajom főleg azért amit ezért fizettem. A tápkábelt majd tudom cserélni.
Fényesre sikeredtek a fotók. Az látszik hogy nagyon jó állapotban van kívül belül.
Tovább nem piszkáltam. Egyszerű leszedni a hátlap burkolatot.
Gyönyörű! IGP hiányában mégsem dobom ki. Megtartom ágytámasznak mint Pocok256. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #81219 üzenetére
Egyenlőre nem. Milyet tudnék venni, van i7-8700k vagy i7-9700k. Kellene a szorzó, állítási lehetőség, teljes feloldás mint amit most élvezek.
((Az ha nem lesz IGP-m egy biosszal sem viszont komoly baj lehet, mert ez esetbenhajítom ki az ablakon, taposom megaz MSI-t pedig tovább csókolgatom)) Annál butább laptopot nem tudnék elfogadni.Na jó akkor pár szót erről.
Nem jött a proci. Rákérdeztem mi van most jön vagy nem. Erre,...aboltbavitt, beadott gépben amit teszteltek a feladás előtt nem i9-9900K-s proci hanem csak sima k-s nélküli volt. (Mellékesen a vga sem pont az volt mint amit mondtak mikor beadták) Telefonon beszéltem kissé kapkodva, mert éppen munka közben voltam.
Szóval abban maradtunk hogy visszautalja a pénzt, ez meg is történt, és majd a jövő héten fog kapni egy k-s procit és akkor újra üzletelünk természetesen ugyanabban az árban.
Nekem nem felel meg az állítás nélküli csak 65W-ig nyújtózkodó igaz a mostanimhoz még az is csodákra képes cpu.....ha már lúd akkor legyen kövér. Tudom 8/16 az is, de most a korábbiakkal ellentétben mindössze egyszer szeretnék erre pénzt kiadni, nem kell 3 nekifutás, és így akkor a legjobbat szeretném amennyiben kapok megfizethető árban.Hogy aztán mi lesz meglátjuk majd kezdem elölről mind azt mint amit műveltem 2017-ben.Mert a mester mxm kártyában én meg asztali VGA-ban gondolkodom a mostani csatolással, vagyis ebben nem fog segíteni ahogy kivettem(van tervem).....na vga-ra többet ilyen formában főleg ebbe a gépbe amibe kerül nem akarok költeni. Arról ne is beszéljünk hogy egy minimum rtx4070 feltétlenül kelleni fog azért is ugrottam ebbe a projektbe. Teljesítményben simán ver mindent.
Közben megjött a lapos. Megyek kibontani.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #81218 üzenetére
szerintem már rátettek a sender blacklistre
-
Xerxész
őstag
Ez szerintetek is elírás, nem?
SSD kapacitás 512 000 GB (512 TB)
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerül eladnom a jelenlegi gépem, és a segítségek valamint az olvasgatások alapján Legion 5 Pro lesz a vásárlás.
Viszont annyira jókat mondtok a gépről h hardverapron szinte nem lehet találni (3070nel venném a gépet).
Radiumnál látom a legolcsóbban: [link] . Fizethető ár ezért, vagy ennyit esetleg nem ér újonnan a gép? -
-
válasz
Bluesummers #81197 üzenetére
4-3-1-2 👍
azért a VC hűtést nem volt etikus egy ligában indítani a heatpipe-osokkal...
-
Speedy007
őstag
Én is ezt akartam írni de hülyeségnek éreztem 15-s és a 17-s verzió hűtése így képeken kvázi egy ugyanaz csak a 17-s nyújtott és fel nagyított hatást kelt a 15-s hűtéséhez képest. Pro meg a Legion 7 hűtése is hasonlónak tűnik vagy hat csak a Legion 7-s jobban van burkolva
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest