- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz echterion #81213 üzenetére
Erősen visszavett? Mobil 3060? Kissé megvagyok itt zavarodva Nekem mindben az alaplapra integrált mobil GPU volt (kivéve az Alienware amiből kiszedhető a VGA és cserélhető) tehát nem cserélgetős, illetve igen, pl a 3060,8GB-os RTX-em 1700 MHz en elketyerészik, valamint 6K-s memórián. Míg láttam 3070-est ugyanilyen kondícióval nem is értvén minek létezik A műanyag burkolatot nem 1x szedtem le nem törik nem nyekereg feszes mint katiba a janika, a kijelzőt egészen jó dőlésszögig megtarja a zsanér nem látom a gondot vele nincs fémház, ha nem dobálom nem is kell, de amúgyis minek? Attól gyorsabb nem lesz a vas én mondjuk teljességgel ár érték fetisiszta vagyok. Felőlem lehetne egy pőre cucc az egész, ellenben a hűtése elég korrekt amit posztoltam is jól be van hűtve minden modul passzív felület növelésekkel is.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest