Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
yetijetnyak #81890 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy kalibráláshoz kell hardver is (egy koloriméter), önmagában a szoftverrel nem mész sokra.
-
nggabi
félisten
válasz
Ukraan #81894 üzenetére
én egyoldalas 2x8-ról cseréltem két oldalas 2x16ra, de tudtam előre h ugyanaz lesz az időzítés. mondjuk fele árban megúsztam, szóval nem bánom. pár fps nem éri meg, illetve ha garanciázásnál visszakapnád a pénzed akkor kellenének az eredeti ramok. amiket nyilván eladtam rögtön
-
Speedy007
őstag
válasz
nggabi #81893 üzenetére
ezzel én is gondba vagyok mert az AID64 valóban CL22-s ír nekem a Kingston memóriára ami elvileg jedec így cl 20-ra is képes de múltkor osztottál meg itt egy német legionos tpikot vagy fúromot ott használt zentimings szerint meg tudja a CL20-t és abban is fut a memória
-
Ukraan
aktív tag
válasz
nggabi #81893 üzenetére
Az rendben van, csak azt nem értem, miért vannak "ellene" a legtöbben a Ryzen + 1R x 16 kombónak. A tesztek, videók, amiket találtam eléggé felemás véleménnyel vannak a dologról, inkább afelé húzva, hogy az ilyen modulok nem túl szerencsések ezekhez a procikhoz.
Emiatt lennék kíváncsi gyakorlati tapasztalatra, AIDA-s eredményre, mit mutat a dolog. Amire én a gépet használom (eddig) tökéletesek ezek a modulok is. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy kérésem yetijetnyak [81889] - es hsz-éből kiindulva. Legion 5 Pro-t használok (5600H, RTX 3060, 32 Gb RAM).
A memóriát utólag cseréltem a gépben, 2 x 16 giga G Skill Ripjawsra. Nemrég tudatosult bennem az Aida-t nézegetve, hogy a modulok a Ryzen-hez nagyon nem ajánlott 1R x 16 kiépítésűek. Megtennétek (főleg akik hasonló konfiggal rendelkeztek), hogy az AIDA64 RAM tesztjét lefuttatjátok és az eredményről készült screenshot-ot akár ide beposztoljátok, akár elkülditek nekem privátban? Kíváncsi vagyok, mennyivel gyengébb így a gépem teljesítménye, mint azoké, amikben 1R x 8, esetleg 2R x 8 modulok vannak.
Az enyém egyébként [ezt] dobta [ilyen] modulokkal, [ezekkel] az időzítésekkel.
Köszönöm előre is Mindenkinek! -
válasz
yetijetnyak #81890 üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy van kalibráló szoftver. Azt hittem ez valami spéci hardver üzleti / workstation laptopokra, pl. ThinkPad P70
-
yetijetnyak
csendes tag
válasz
yetijetnyak #81889 üzenetére
+1 monitort is érdemes kalibrálni a gyári X-Rite programmal:
https://pcsupport.lenovo.com/hu/en/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-7-15imhg05/downloads/ds543953
-
yetijetnyak
csendes tag
válasz
BBUN52 #81875 üzenetére
Ami nálam megy:
Throttlestop (Intel proci esetén, külön be kell állítani, hogy mindig menjen induláskor)
MSI AB
Aida 64Lenovo Fan Control
Lenovo Legion Toolkit
ICUEBenchmark:
Superposition (GPU-nak, 1080 Extreme)
Blender Benchmark (CPU, GPU)
Cinebench R23 (CPU)Szerintem érdemes:
- Killhates-nél újrapasztázni
- Venni egy laptopállványt, vagy úgy használni, hogy meg van emelve a hátulja
- CPU undervolt és/vagy overclock
- GPU undervolt és/vagy overclock
- Külön fan profil
- Task manager-ben minden startup progit letiltottam
- System Configuration-ben is lehet válogatni, hogy mi az, ami nem szükséges
- Az akksit konzervváló módba rakni (60%-ig tölti csak)
- Win10 esetén a Power Management résznél én a CPU boost-ot Efficient Agressive-re állítottam, valamint Balanced esetén a CPU teljesítmény 99%-ra van levéve, így nem turbózik. Ennek igazából akkor lehet jelentősége, ha kifejezetten GPU igényes játékkal játszol, és mondjuk a CPU elszívja a GPU elől az áramot, akkor egy ilyen 99%-os beállítással visszább vesz a CPU, nem melegszik annyira, cserébe a GPU kapja az áramot. Ez játékonként eltér, Cyberpunk-nál a 99% az jobban működik, de pl. Serious Sam-nál a 100% CPU-val sokkal jobb a teljesítmény.+ ha Ryzen procis, akkor érdemes megnézetni a ram-ot, hogy egyoldalas-e, ha igen, akkor célszerű cserélni kétoldalasra
Y
-
-
RM007
addikt
válasz
BBUN52 #81875 üzenetére
Szerintem az összes benchmark program kötelező egy gaming gépnél. Vagy csak tiszta benchmark vagy az ami játékon belül található (pl hogy be tudd jól állítani a grafikát, maga egy felmérés, segítség az optimalizáláshoz). Attól függően milyen mértékben használja a vga és cpu párost, terheli egyiket vagy másikat vagy egyszerre jelenik meg a végeredmény. Jó az ha tisztában vagyunk mit tud a kicsike, melyik komponens hardver elem mit erősít vagy hátráltat össz hardverileg, látványnak is jó semmit nem veszítünk vele. Én nem tartom bűnös dolognak ezeket.
Persze a lényeg a játékon van az amire használjuk az jól fusson.
Egyébként maga az MSI AB is egy "benchmark" statisztika jelző a kiírt adatai miatt, egy jelen, valós visszajelzés. -
BBUN52
tag
Sziasztok!
A mai nappal Legion 7 tulaj leszek én is.Arra lennék kíváncsi hogy vannak olyan dolgok amiket el kell végezni indítás során/előtt, vagy programok amiket érdemes telepíteni rá (pl.: MSI afterburner), netalántán lefuttatni egyszer (pl. benchmark?)
KÖszi előre is.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #81869 üzenetére
Nincs mese ezt be kell szerezned, ha nem is magadért miattunk.
Vagy várd meg a 4000-es szériát az sokkal gyorsabb lesz.
((Mi nap nagyot néztem cpu keresgélés közben ilyet találtam...i7-7900X [link] ez is 10/20 mint a te procid. Jó hát kicsit többet eszik de mind ez 2017-ből igen szép. Jó kis alaplap lehet ami ezt befogadja, na meg időtálló. És itt a i9-10980XE (18/36) is.(az is FCLGA2066 foglalat mint nézem... [link] vagy elírás)
[link] [link] Agyam eldobom mik vannak.
))
-
válasz
MaxxDamage #81858 üzenetére
Ennek bele kell férnie; sima 2 slot magas kártya és a hossza sem teljes hosszú. -
Gyerekek! Legion notikból annyi féle variáns létezik, hogy nem igaz. . Már hogy ne adtak volna el 1×8GB RAM-mal?
Csak ebből a Legion 5 15ACH6H típusból van 1419 variáns ezen a napon (2022.08.30)
"Loaded 180 rows of total 1419 rows."Itt egy példa, ami nekem is volt:
https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_5_15ACH6H
82JU006XPGKözvetlen linket nem tudok mutatni, valamiért PSREF már a 2. napja szórakozik, csak tölt, de Excelbe lehúzva a listát látszik
Itt egy másik hirdetés, itt is látszik az 1×8GB:
https://www.laptoparena.net/lenovo/notebook-lenovo-legion-5-82ju006xpg-blackblue-84599Már azon se lepődnék meg, ha RAM és SSD nélkül is kapható lenne valami CTO verzióban a gép
(CTO = Configure to Order / Customized to Order / Client to Order --> valamelyik az egyből). Mondjuk CTO gépeket nem is lehet látni PSREF-en, mert egyéni kérésre készül. Ennek menetét nem ismerem sajnos.
update:
https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Legion_5_15ACH6H?M=82JU006XPG
(Edge azonnal behozta, Chrome meg malmozik a linken....) -
RM007
addikt
válasz
hszilard666 #81848 üzenetére
Igen azt is akartam. Amióta megvettem az új gépet nagyon furcsákat álmodom.
-
válasz
MaxxDamage #81856 üzenetére
Igazából akkor lenne nyereség rajta, ha nagyobb sávszélességű (pl. 384 bit-es) és több vrammal ellátott zsugát tennél a külső egpu kuckóba. Pl egy 3090-et 24GB Vrammal
-
MaxxDamage
félisten
Egy kérdés, az Asus 3080 TUF Gaming OC asztali kártya eGPU (ROG Station 2-be) házba TB3 porton mennyivel tudna többet egy Clevo RTX 2080 Super MXM GPU-nál?
Méret szerint ez még bele megy és Asus Support szerint is.
Csak érdekelne kinek mi a véleménye erről. -
cs.zs.
veterán
válasz
nggabi #81852 üzenetére
Hali
rendesen szúrja a szemem, bántja a fülem ez a vádaskodás
a Lenovo oldalán (pcsupport.lenovo.com) magad is ellenőrizheted hogy hogyan volt legyártva, milyen tartozékokkal volt csomagolva a termék , eredetileg, a gyárban. Még fényképeket is nézegethetsz róla, ezt is biztosítja a Lenovo.
Igenis volt 1 db RAM-mal legyártott, 170 Wattos töltővel csomagolt Legion 5,
és jelentősen olcsóbb volt, mint a 2 db rammal gyártott, 230 Wattos töltővel csomagolt testvére.
Méghogy a bolt vette ki belőle
Elképesztő amiket állítasz
-
-"figyu, kellene vaspaszta a notebook-omba, de kilhéc leírása szerint nekem túl bonyolult"
-"az csak azért írja, hogy hozzá vidd a gépet! Fogd meg a söröm!"A proci még valahogy sikerült, el volt 80 fokon terheléssel, de a Gpu, 5 másodperc alatt futott fel 90 fölé és ment volna tovább, ha hagyom
A legnagyobb gáz az lett a történetben, hogy tisztítás és újra pasztázás után a gép beindult, majd a kép szétesett és onnantól fogva GPU hibát jelzett.
Kb két óra méregetés és hibakeresés után kiderült, hogy a GPU tápáramkörén az addig a Galliumban fürdő kondenzátorok érintkezőit elkorrodálta a vaspaszta. Ezeket újra forrasztottam és helyre állt a rend.Igen! Ebben a konfigban van egy 1080 ami számolja a fizikát és egy 1080Ti ami renderel. Így elég combosatnteker az öreg Alienware!
-
k-adi
nagyúr
válasz
nggabi #81849 üzenetére
ja nagyon köcsög, végülis a sok gyártó közül az a pár aki fullos W gput rak a mostani új laptopjaikba, pont egyik a lenovo
szerintem itt nem spúrság van, hanem valami ellátási lánc készlethiány stb..
Ha kis táppal is elmegy az esetek 99%-ban akkor nincs ok a panaszra. Ha pedig nem menne és gyakori lenne az áramhiány akkor az QM gond lenne és már lépések születtek volna rá ennyi idő alatt.
-
nggabi
félisten
-
RM007
addikt
Úgy néz ki az új gépemben jó ideig (
két hét) egy i7-8700K (6/12) proci fog boldogítani. Sajnos most csak ez jött össze. A legjobbat a i9-9900k-sat visszamondták, a magas árak meg amit találtam végül erre vitt.
Szerintem ez most elég lesz nekem aztán meglátjuk mit hoz a jövő. 1 év múlva is szeretném mondani azt, ez még mindig új.A i7-9700K jóval drágábban nem volt olyan szimpi a csak 8/8 szál miatt. Néztem valamivel gyorsabb, de inkább ahelyett majd a 9900-ast fogom beszerezni a jövőben, ha nagyon nem szabadul el a háború miatt az inflációs pokol mint azt már most nagyon érezni az árazásokon azért sem vártam/rok tovább a csúcs procira.
-
wanted5
őstag
válasz
nggabi #81841 üzenetére
Szvsz a 230W-os is pontosan ugyanúgy elég a gépnek, mint a 300W-os, ha nem így lenne, akkor nem is árulnák így.
A háttérben inkább az lehet, hogy nincs elég 230W-os és azért adnak néhányhoz nagyobbat, nem pedig fordítva. Annyi különbség lehet a kettő között, hogy a 300as terhelés alatt kevésbé lesz forró, de hát úgy se fogdosod, vagy igen? -
nggabi
félisten
válasz
bakelitlemez #81840 üzenetére
sztem se nagyon árultak 8gb rammal legiont. azt már inkább a bolt veszi ki utólag. ez a táp b.ziskodás... szomorú
szlovákoknál 100€ a 300W-os, 80€ a 230W.
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
echterion #81839 üzenetére
Köszi, lehet az lesz akkor
Amúgy ez a Legion már kifutó termék lehet, hogy máshol nem lehet találni 3050Ti-al? mysoft-on láttam 3050-el, de azon kívül (vagy akár 8GB RAM-mal) nem láttam sehol sem.(azt sem akarom,hogy még 1-2 hónappal később veszem meg és akkor meg már nem lesz a piacon)
edit: nem szóltam, az 8 gigás csak én vagyok a hülye -
echterion
nagyúr
válasz
bakelitlemez #81838 üzenetére
Ahogy olvasom az igényeket, azt a 350ezres fehér Legion-t mondanám én is, mint neked való gépet. Hidd el, azt a pár tízezres felárat megéri, ne gondolkodj rajta tovább.
-
bakelitlemez
csendes tag
Hali
Egy kis segítségre lenne szükségem a fórum veteránjaitól. Szeretnék vásárolni egy új gamer laptopot az elkövetkezendő időszakban (leghamarabb kövi fizetéskor) maximum 320.000-ig, újonnan. A laptopot egy PS5 és Nintendo Switch setup mellé venném, kifejezetten csakis Crossplatform F2P játékokhoz(Warzone, Fortnite, később Warzone 2 és Skate.), PC -XBOX exkluzívokhoz (leginkább Escape from Tarkov, Forza Horizon, Halo, Gears Of War, meg moddolt Black Ops 3), pár régebbi címhez (pl. GTA 4, régebbi CODok) és olykor ingyen behúzható játékokhoz (mint, amit az Epic ad). Új AAA játékokat nem tervezek nagyon játszani rajta és 1080p medium-high gamingre venném elsősorban. Olykor hordoznám magammal vidékre/egyetemre, így az aksi jó, ha nem 20 perc alatt merül le, de alapesetben otthon lenne monitorra rákötve.
A géppel igazából csakis a garancia időtartamáig (ál. 36 hónap) tervezek, ha utána is jó lesz még 1080p low-medium gamingre, akkor attól csak boldogabb leszek
Mivel az Ft-EUR kapcsolata úgyis megromlott, így RAM-ot, plusz SSD-t meg játékokat nem azonnal vennék hozzá, így egy 8GB RAM-os, max 512-es SSDvel rendelkező gépet néztem ki magamnak.[link]
Elsősorban ezt vagy a 3050Ti-al rendelkező konfigot nézem ki magamnak, de utánaolvasva láttam, hogy a Lenovo kis soványka táp-ot ad hozzá, így a gép merül játék közben. A 230W-os táp meg kicsit drága hozzá utólagosan[link]
Gondolkoztam ezen a Legion-ön is, de nem tudom, hogy megéri-e ezt a plusz költséget a jobb aksi-kijelző-hűtés-proci kombó. (+ebből a jóIsten szerelméért sem sikerült találnom normális áron 8GB RAM-osat jó áron.)[link]
Ilyet is találtam és ez elég jó áron van, de azt olvastam, hogy a hűtése ezzel a Ryzen-nel eléggé kevéske, így erre nem igazán mertem gondolni.Nem tudom, esetleg valakinek van valami javaslata vagy ötlete? Ilyen overkill gépet sem akarok venni 3070-el (3060 is eléggé kint van már a budgetből), mert ha az behal a 3 év után,akkor nagyon fájni fog
-
cs.zs.
veterán
válasz
KillHates #81824 üzenetére
De, igen
a VivoBook Pro-ban lett volna, hát hogyne, meg 550 nites OLED, meg RTX, meg minden, ami szem-szájnak ingere. Félmillióért már illik jó gépet csinálni, nem?
És akkor belinkelte a fiam, hogy 160 ezerért is van már GTX1650, ne hagyjam ki, MX250 2 GB után ez is előrelépés, és ez extrém alacsony ár. Hát tényleg az, nem is hagytam ki.
A hangot én fülhallgatóval "nézem", nem releváns, hogy laptopot bömböltessek, emberek között vagyok.
A VivoBook S532FL hangjától mindenki lerogyott, az brutális/gyönyörű volt. Ez nem az.
VivoBook S532FL-nek is 42Wh akkuja volt, ennek az 571GT-nek is 42Wh van. Ma délután 3 órán át kellett adatokat rögzítenem, és ez necces lett volna, talán épphogy összejött volna, bedugtam.
A belinkelt VivoBook Pro-nak 96Wh akkuja van...
Pár hónapon belül csere lesz ebből...
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
KillHates #81820 üzenetére
Napi 0,5 - 1 óra , heti össz 4-5 óra WarThunder.
"Apa jössz egy tankost?"
Korábban soha életemben nem játszottam semmit, engem nem érdekeltek a játékok (és különösebben most sem).
Kb 1 éve szokatott rá az egyetemista gyermek, akkor még TUF-fal nyomta, most ROG FLOW X13-mal. Ő beszélt rá arra is, hogy pár hete adjam el a Screenpad-es Vivobookomat, és vegyek már valamit, normális GPU-val. Már épp rákattintottam volna a VivoBook Pro-ra, amikor megjelent ez 160-ért az emagon...
Vegyesek az érzelmeim
játékra nyilván jobb,
de ennek a kijelzője sokkal vacakabb,
a hangja is silányabb, pedig erre is HarmanKardon van írva... -
Imre9211
aktív tag
A cs:go egy számológépen is elfut
-
cs.zs.
veterán
válasz
FőDudu #81813 üzenetére
Ez értem, és el is fogadom,
csak egyszerűen
nem tud mindenki megvenni mindent/bármit, gyakran számít az ár (is)
Nekünk 2 db Legion 5 van itthon,
az egyik Ryzen5-5600H + RTX3050Ti, a másik i5-10300H + GTX1650Ti.
A 2 között 100.000 Ft a különbség, és a benchmarkokban a drágább nyilván alázza a másikat, ugyanakkor eddig még nem futottunk bele olyan szituba, hogy a kisebb is ledöccent volna. Valorant ezerrel, éjjel-nappal,
és megy... -
Kindar
tag
válasz
cs.zs. #81810 üzenetére
Közben nézegettem összehasonlító teszteket és ahogy előttem írták, a 1650 sokkal gyengébb. A fényerő olyan szempontból mindegy, hogy külső monitorral bent tudom használni, arra a pár alkalomra amikor pedig vinnem kell magammal, nem fog gondot okozni.
Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget és a segítő szándékot is!
Végül találtam is gépet, szerdán megyek érte. -
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs. #81810 üzenetére
1650-et 2022-ben csak akkor vegyel, ha nem kell olyan jatekkal jatszani ami viszonylag friss.
Egy CS:GO elmegy azon is bosegesen, de a frissebb jatekok mar kerik az erosebb hardvert.
Lehet komromisszumokat kotni - de nem veletlenul alanljak a minimum 3050 kartyakat manapsag. A 1650 nem lesz idot allo. -
cs.zs.
veterán
válasz
Kindar #81801 üzenetére
Akkor itt van egy másik szűrés,
1. Lenovo
2. Memória méret = 16GB
3. Grafikus memória = 4GB
nekem az is szempont lenne (de nem vagyunk egyformák), hogy ha lehet, ne 250 nites, hanem legalább 300 nit fényerejű kijelző legyen, és ezt is figyelembe véve
ez a legelső fecske, ami berepül a képbe, ez meg ugye pont 17", de ha asztalra kell, pont jó .
És még mindig GTX1650...
Én simán megvenném.
De kinek-mi. -
FőDudu
veterán
válasz
Imre9211 #81808 üzenetére
Probaltam atfogoan tesztelni. CB r20 az AVX utasitasokert - az megfingatja a procit rendesen. TS-ben meg beallitas is van ra, hogy menny NOP-ot tegyen be az AVX tesztek soran, kulonben tul kemenyen terhelne a procit.
Superposition a GPU-val egyutt torteno stabilitas tesztert.
Aida Stabilitas tesz meg azert, hogy lassam mennyi az Allcore FrekiAmi sokat valtozott az a CB r20 eredmeny. Ott egy jo ezrest sikerult feltornaszni.
Mellette persze a TS beepitett benchmarkjaval is monitoroztam.
Amit meg nem tudok az az, hogyan tudnam tesztelni az iGPU-t. Arra is van egy rakat undervolt lehetoseg - de nem tudom mivel lehetne rakenyszeriteni a rendszert, hogy azt tesztelje.Hiaba allitom ba a System/Display/Graphich alatt a windowsban, a HWINFO szerint a GPU-z render teszt az Nv kartyan fut.
Es meg a beepitett Fan controlra is talaltam mar linuxos megoldast - csak at kene ultetni az adott USB eszkoz kezeleset Windows ala es akkor le lehetne szedni a gyari Synapse progit.
-
Imre9211
aktív tag
-
FőDudu
veterán
-
fogtunder
nagyúr
válasz
cs.zs. #81791 üzenetére
Igen, ez volt az első elképzelés, az egyedüli gondom vele a 1440p kijelző + RTX 3050 kombó, natívban azért küszködni fog vele a GPU.
Hogy a tablet módra mennyire van szükségem, azt még én se tudom, gyakorlatilag 100K felár ez, meg - 30dkg.
De majd elmegyek hozzájuk és megnézem élőben mindkettőt
-
RM007
addikt
Előzmény.... [link]
Most már végképp nem értek semmit.#81615 zsolti75:
Úgy néz ki szerencsém van, van áram csati nélkül is. Talán a feladó tett rá egy jó bios-t és beállította hogy pci-e működhessen.A szívem a lábamban dobogott. /Tudom sok a pór/
Kellett volna még kéz mert a ventiket semmi nem tartotta.A bal oldali venti a vga ventije bekapcsolást követően mintha leállt volna. A cpu felöl ment. Ez pont jó jött a fotó elkészítésének szempontjából.
Szóval egy csupasz ssd van a gépben. Gondolom arra utal a felirat.
Egy kérdés, mindegy hová rakom az ssd-t? Primer szekunder slot van?Akkor most jól gondolom hogy heatsink alakítás kellene és mehet a móka?
FN + F2 a bios menű?A csatit akkor le is húzhatom az alaplapról vagy az már gond lehetne?
Egy tervezet amit kigondoltam.
A piros csíknál vékony vágás.....olló, kés?????
Szóval a kábelnek valahol ki kellene jönnie ezért arra gondoltam teljes cső vágás helyett csak felhajtanám a csöveket annyira hogy ki tudjon jönni a kábel köteg.
Semmit nem kapkodok el és persze hogy ha lehet nem én csinálnám. Hogy látjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Apple Macbook Pro Retina 13" 2020 i5 16GB/512GB SSD,HUN BILL, Üzletből
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest