Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz
RM007 #112499 üzenetére
Jó az a cucc,nem véletlen ajánlottam.Én még a régi 6-os verziót használtam valamikor,azóta meg csak jobb lett,nem rosszabb.(gondolom én
)
Ha nincsenek sérült fájlok,akkor szinte 100% hogy kijavította volna a hibát,ha ezzel kezdted volna,persze biztonsági mentés akkor is kell.
Azt a hibát mikor usb-ről külső vinyó/ssd van csatlakoztatva és csak formázást ajánl fel,haveromnak az évek alatt 3-szor kijavította.2xvinyó és egyszer ssd-nél.Egy drága de hulladék Asrock alaplap volt a gépében,rengeteget szopott vele.. -
RM007
addikt
válasz
Bluesummers #112498 üzenetére
Ahogy nézem minden a helyén. Van minden témában. Pl játék ISO ami nagy adat terjedelmet foglal magában. Teljesen rendben. Meg tudom nyitni őket. Filmek, azok is futnak hibátlanul. Nem találtam sötét foltot, és egyéb...teregetem a titkos szennyest.
Értelek....az ami velem történt lehet teljesen egyedi, lehet szerencsés, nincs károm eddig tudtommal.
Viszont mivel nem tudtam megnyitni a lemezemet kellett vennem új lemezt és vennem mellé egy szoftvert ami több volt mint egy százas együtt. Akármi miatt van ez megoldva. Ha akarod privátba készíthetek neked képernyő fotókat a fájlokról.
Amúgy a mai világban annyi átverés van vásárlás terén hogy az nem igaz. Gondolok itt pl egy lefolyó tisztítóra ami semmit nem csinál. A videót megnézed és már rohansz utalni. Aztán tapasztod semmi nem úgy van.
-
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112496 üzenetére
Próbáltam erre valami frappánsat kitalálni. Az igazi megpróbáltatások még csak most fognak rám törni az ellenőrzés közepette, fáradalmaival.
Ilyen ez a élet, minden csak nem unalmas. Ok, 3 hónap múlva jelentkezem az eredménnyel.
Nem akarom feltenni a lementett 6 éves nvidia drivert hogy jó-e.
Annyi a régi szemét nálam hogy az nem kifejezés, és rendbe sincs téve, csak úgy söpörtem a szőnyeg alá, aztán mentettem a jövőnek, majd átnyálazom címen.Az eddigi úgymond összes hdd lemez és ssd megvan amit életemben használtam sőt amit az öcsém nekem adott a saját fájljaival teli sok régi fotóval amibe mikor belenéztem kicsit el is pityeredtem. Mind ez nálam. Eddig lusta voltam kategorizálni, rendet rakni sok ezer fájl között......csak azt tudom lesz az mikor mindennél jobban fogom azt akarni és 1 emlék fotó miatt képes leszek mindent feltúrni, mert kelleni fog. Ezért is fontos most nekem ez a mentés sok más mellett. Ha elvesztenék most valamit talán nem is tudnék róla.
Mivel még nem járt le az időm, akkor téma zárásként bedobnám ide a lezárt program visszajelzést. igen ez lehet egy ajánló másoknak ha akarják ezt a progit. Alul az 52% találat vagy valami hasonló az nem igaz, szerintem minden lejött.
-
echterion
nagyúr
válasz
RM007 #112494 üzenetére
Az, hogy ott van a file, még nem jelenti sajnos azt, hogy sérülésmentes is. Én is jártam hasonlóan, mint te, egy leejtett vinyóval, arról is visszaállítottam mindent kb., de egy csomó képfile és excel dokumentum sajnos így is megnyithatatlan lett. Szóval ha végez a progi, nyálazd át az eredményt pezsgőbontás előtt.
-
RM007
addikt
válasz
Muerte #112493 üzenetére
Nem kapkodom el. Gyakorlatilag megpróbálom mindet vagy a nagyját leellenőrizni. Már majdnem minden lejött, még ma este végez vele. A lejött adat össz méretből becsülve és belenézve a mappákba + látom milyen méretet ír oda egyenként szerintem jók lesznek. Szóval pár napig nyomkodni fogom és csak aztán klónozok vissza.
Esetleg pici veszteség nem fog a földhöz vágni.
Legközelebb hasonló esetben leállítom a gépet és úgy ahogy van újraindítom. Olvastam pár esetet ahol a Windows beállításokra hivatkoztak, hibernálás, gyorsítótárazás és egyéb. Magas ez nekem. Az enyémhez hasonló esetek vannak másnál is.
Viszont hasonló eset következtében mikor nem a lemez sérült fizikailag ugyanúgy fogok tudni menteni mint most.
utólag: Igen értem mire utalsz....kétszer kezdtem neki leszedni az újraindulás miatt. Találtam az előző mappába olyan nagy méretű ISO fájl-t ami a méretéből fakadólag elárulta hogy nem teljes mikor rámentem az egérrel.
-
echterion
nagyúr
válasz
undercover #112491 üzenetére
Én azt venném.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112488 üzenetére
Azt kizártnak tartom. Féltem én ettől ami lett, nagyon vigyáztam. Mindig leválasztottam, és aztán még vártam is keveset hogy leálljon a lemez teljesen. Csak semmi kapkodás. Mint írtam egy alkalommal írásvédett lett minden rajta.
Azután lett a baj egy újrakezdésnél, mint valami microsd halál. Mikor ez történt és összetettem egy másik lemezzel, az már számtalanszor megvolt. Ez csak úgy jött a semmiből.
FőDudu:
Elég volt a táp, mert asztali és egy 5V-os laptop lemez volt együtt, de egyébként is ez a dokkoló 2 lemezre készült, volt már két asztali is együtt, vagyis az is megvolt. Így maradt a rejtély kategória. Attól még lehet valami áram dolog....olvasgattam utána. Legközelebb hasonló esetben okosabb leszek egy tapasztalattal. -
RM007
addikt
válasz
echterion #112482 üzenetére
Egész jól haladok. A topikgazda a király hogy ezt a szoftvert ajánlotta, nagyon tetszik akkor is ha nem tudok menteni, már 4,2TB adat átjött. Aztán meg ha vége visszaklónozok.
Mindegy hogy mennyire lesz megbízható a lemez, lesz másolatom, jobb mint a semmi. Legalábbis gondolom mivel hibátlant jelez felém minden remélem nem fog elakadni a boot valami katt félére amit a kezem érzékel mikor ráfogok.
#112481 FőDudu:
Drága volt, megvettem, nyilván ezzel próbálom megoldani és mint látom sikerült.
Ráadásul minden a helyén úgy ahogy azon a lemezen volt, nincs átnevezve, király. -
peet05
aktív tag
válasz
Imre9211 #112472 üzenetére
Az 5000-es szériáról nekem is megvan a véleményem, de a tesztben CP2077-nél az 1440p-s adatok, max. beállításokkal, DLSS off-ban kapott számok, szerintem RT-vel készültek.
Nagy átlagban így néz ki a helyzet a fent említett felbontáson, ultra settings:
Natív: ~90-98fps (+DLSS ~104-107fps)+(DLSS+FGx2 ~180fps)
+RT: ~27-35fps (+DLSS ~58-67fps)+(DLSS+FGx2 ~99fps)Desktop: 1440p+ultra+RT+DLSS ~129fps
-
cyberkind
félisten
válasz
Ubul86 #112484 üzenetére
Nem a premier miatt ennyi, ha nem nézzük a magyar gizdaságot, ez a gép majdnem 20%-kal lett drágább, mint az előző: 2023-24-es Scar 18 4000 Font, amíg a 2025-ös már 4600 Fontról indul, és ebbe azt hiszem csak 2x1TB ssd van, nem is a fullos, de ahogy írtam is, ez nem lépi le nagyon a 4090-et, max a multi frame gennel, ami meg valakinél nem is opció, szóval...
De csak mondom, hogy az abszolút fullos MSI 6100 Fontért már out of stock.
-
Ubul86
őstag
válasz
FőDudu #112478 üzenetére
hát, most így nézegetve az asus 5090-est notebook.hu-n ~2.5 millióért.
Köszi, nem.
Ok, tudom, én voltam a kivétel azzal, hogy kicsivel több, mint 1 millióért lett a 4090-es gép tavaly, bár mivel azóta nem nézegettem az árakat, lehet simán kilehetett azóta is fogni közel annyiért gépet újonnan , garival együtt.
Tudom, új, ilyenkor mindig felvan rendesen árazva, de hogy ennyire....most amúgy, hoyg sikerült elhelyezkednem, egy Asus Tuf van 4060-al munkagépnek - cég adta - , még nem próbáltam ki, mit tud, viszont itt jobban elvárják azt, hogy azon dolgozzak, szóval jó kérdés, hogy oldom meg a saját gép - munkahelyi gép kombót. Mert az viszont kellemetlen, ha majd csak hétvégente lesz a sajátom bekapcsolva
most épp dual bootban vagyok linuxszal, direkt meghagyva a wint, de az meg perpill szűz, nincs semmi se feltelepítve. Pedig illene kipróbálni, mit tud -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #112479 üzenetére
Azért írtam, hogy a végén úgyis győz és megerőszakol.
-
FőDudu
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz
undercover #112473 üzenetére
Ez nem jó: #112452?
-
PedroPascal
őstag
válasz
undercover #112473 üzenetére
Első
-
undercover
őstag
válasz
undercover #112462 üzenetére
Valaki?
-
Imre9211
aktív tag
-
PedroPascal
őstag
Asus Zephyrus G14 memória modulo nem cserélhető, bővíthető? Jól tudom?
-
Imre9211
aktív tag
válasz
MaxxDamage #112465 üzenetére
Krisztus a kereszten...O.o..
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #112467 üzenetére
Kikapcsolni nem lehet, egy idő után mindenképp megerőszakol.
Ilyenkor a wifit kell kikapcsizni, hogy ne lássa a hálózatot. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112465 üzenetére
Nálam is kis bosszúság csak másmilyen. Szóval most ment/megy a nagy mentés....éjszaka is, mert nem lehet leállítani a munkát. Reggel arra ébredtem hogy újraindult a laptop. Eddig 2,18 TB adatot mentettem le. Szóval elölről kellett kezdeni a beolvasást, aztán meg remélem onnan fogja folytatni ahol abbahagyta. Gondolom a Windows beerőltetett valami frissítést beleegyezésem nélkül mikor nem néztem oda. Ez a Clevo mióta megvan egyre csak gyarapodik minden féle körítéssel, legyen az éppen egy okos program. Sok pénzem van benne.
Ja és nézem a HD Sentinel szerint hibátlan a lemez.
Azt a mindenit, mi történt itt. -
MaxxDamage
félisten
Azért csak megszületett a vizes X170KM-G rendszerem... (újra)
Új csatik, fittingek, csövek, és van szűrő is.
Egyenlőre nem kell a 11th gen-t delideltetni...úgy döntöttem!Elvileg így a szivárgás kizárt...most.
Voltak itt nagy defektek kérem szépen...!A vizes blokk egyik csatija megrepedt és össze nyomás, majd forrasztás, majd menet készítést igényelt, majd le is festettem. (finoman szólva elúszott a fél szoba mikor ez jelentkezett!
)
Teszt oké...
Minden a helyén, össze rakás aztán mehetett élesbe...
A hőfokok is teljesen jók így...!
-
-
undercover
őstag
válasz
Ubul86 #112451 üzenetére
Jelenleg 2x8 gb DDR4 SDRAM van benne.
Modul cikkszáma: M471A1G44AB0-CWE
Memória sebesség: 1600.0 MHz (DDR4-3200 / PC4-25600)
Jelenlegi időzítés (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 22-22-22-52Kingston Furyt nem találtam, ami CL22 lenne. Ha most CL22 van benne gondolom ugyanolyat kéne vagy lehet CL20 is?
Tehát mondjuk a két opcióból melyik a jobb választás?
1. [link]
2. [link] -
HoTaZo
addikt
-
consono
nagyúr
válasz
Evil Snowman #112458 üzenetére
Működött
-
Francia91
veterán
válasz
Evil Snowman #112455 üzenetére
Forrasztott RAM?
-
Raymond
titán
-
Vpeter74
csendes tag
válasz
echterion #112449 üzenetére
A legújabb driver van fent. Találtam valakit aki 2 napja ugyan ilyen problémát írta a steam-en ,de nem sok segítséget kapott. A szokásos válasz volt ,h nézze meg a képfrissítést , h egyezik e a monitoréval , milyen típus a monitor, állította-e a képarányt és a FOV-t..stb.
Egyébként az úriember egy 1 éves Lenovo val próbálta RTX 4090 el. Megpróbálom még Display porton keresztül össze dugni ,mert azt nem tudtam ,h a G-sync csak ezzel kompatibilis. Most csak a freesync -et ismeri fel. Hátha ez lesz a gond.. -
echterion
nagyúr
válasz
undercover #112450 üzenetére
Alapvetően valami 3200 MHZ CL20 az, amire lőnék. Ha minden fps számít és bencsmárkpont, akkor meg dualrank-os ramokal keress, mint pl. ez: KCP432SD8/16. Nem kell, hogy kitben legyenek, ha két egyformát veszel, fog menni a dual channel.
Szerintem. -
Ubul86
őstag
válasz
undercover #112450 üzenetére
én megnézném a típusát egy arra alkalmas programmal, pl aida, hwinfo, hogy most mi van benne, hány mhz, időzítés
aztán 2x16-ot tennék bele, ha 2 slot van benne, és tudtommal annyi. Ami azt jelenti, hogy valószínűleg most 2x8 van benne, tehát azt eladod, stb...
a dual channel miatt érdemesebb a 2x16notebook ram: bárhol, akár hardverapró, ipon, notebookstore, stb...beírod amit szeretnél, akár ugyanazon típust, ami most benne van és kidob sok oldalt, és akár ahol a legolcsóbb
de akár típus, kingston fury (azt tettem én is bele az enyémbe), crucial , stb..
-
undercover
őstag
Hali! Kérnék egy kis segítséget. Mert nem vagyok benne annyira a témában.
Van egy Lenovo Legion 5 Pro laptopom. Még Ryzen 5 5600H, 16gb ram, RTX 3060GB van benne meg van benne 2 db SSD
Szeretnék 16gb Ram helyett 32gb ramot belerakni. Szóval milyet érdemes belerakni? 2x16gb 1x32gb? És hol lehet egyáltalán ilyen notebook ramot kapni?
Szóval a segítséget megköszönném!
-
Vpeter74
csendes tag
válasz
echterion #112439 üzenetére
Szia, Én is játszom már vele. Esetleg valaki belefutott abba ,h ki akarta tenni külső monitorra vagy TV-re és szétesett a kép? Nálam ez a hiba jelentkezik. 2 fajta LG tv-n próbáltam meg 1 LG monitoron és teljes hulladék a kép.Lebegnek a fák,,a karakter eltűnik derékig..próbáltam minden féle beállítást ,de semmi. Ha nincs külső kijelzőre rakva tökéletesen fut. HDMI2.1 kábellel kötöttem össze..Display kábelem sajna nincs mert esetleg erre is gondoltam ,h hátha ettől ilyen.
-
RM007
addikt
Egy kis off csemege. Kaptam tippet adatmentés terén nem is akárkitől.
Csak gondoltam, ha valaki kíváncsi lenne most mi ezzel a helyzet. Megjött az új adattárolóm amire menti fogok tudni. Készen felvértezve várakozik.
A varázsló programmal pedig most jelen pillanat ez a helyzet.Egész este menni fog. Ez egy teljes megvett változat lejárat nélküli. Az előző virágbolti az mintha hibás lett volna, valahogy máshogy működött, talán meg is állt egy ponton, sem olvastam senkitől hogy ma már jól menne, csak sok panasz.
A proci dolgozik. Az egerem meg közben akadozik. Nem tudom miért. A touch pad közben hibátlan. Egy régi laptop mindenre is elég.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
RM007 #112445 üzenetére
Mondjuk nekem nem voltak ilyen gondjaim a tuffal amíg megvolt. Annyi volt hogy az elején teljesen megbolondult a power management Windows alatt amikor legyalultam a gyári f@s armoury crate-et és feldobtam helyette a G-Helpert. Sakkozni kellett hogy most éppen mi felel meg a performance vagy a turbó módnak.
Aztán cdkeysales-en vettem akciósan egy olcsó win11 pro kulcsot, pendrivera feldobtam a telepítőt hozzá rufussal, clean install az előtelepített win11home helyett, és volt gond, nincs gond.
Persze azt megértem hogy jól belakott rendszernél kényelmetlen lehet, de legalább tuti megoldás
-
EA's hit
őstag
válasz
kretenallat #112441 üzenetére
Megvolt hetfon, de a problemamon nem segitett sajnos.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
kretenallat #112441 üzenetére
Én nem hiszek az ilyenekben. A win meg sokmindent miatt meg tud hülyülni.
Win reinstall(clean install)pendrive-ról, aztán win updatek fel, és mehet a többi utàna. Garantált siker. Meg mégis meddig tart ma már egy clean install. Pikk pakk megvan.
-
echterion
nagyúr
válasz
Imre9211 #112435 üzenetére
Nekem most időm van, de már nem sokáig.
Eddig 3 órám van benne és eddig nem látom a különbséget a két játék között. Mindkettő gyönyörű művészi-grafikai szemmel nézve, tele van tennivalóval, mellékküldikkel. A Csucsima legnagyobb baja nálam az volt, hogy nem igazán tudta nekem eladni azt a koncepciót, hogy egy szamuráj "elnindzsul". Persze, magyarázkodik a sztori, de nem túl hitelesen, ha az ember egy kicsit is ismeri a japán kultúrát. Ennek ellenére az Iki szigetet is kipucoltam, mert a hangulata remek. Ezzel szemben itt ezt nem próbálják eladni, ez a "ninja csaj" hozza a lopakodós-ac feeling-et, a szamurájunk meg csinálja azt, amihez azok értenek: megy előre, mint egy terminátor.
Amúgy egész szépen megy egy GTX1080+R5 2600 mellett: high beállítás, 36 fps-re korlátozva smooth. Majd valamelyik nap kipróbálom lányom 4060-as TUF-ján is, csak le kell tölteni. -
RM007
addikt
-
Imre9211
aktív tag
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #112432 üzenetére
Újszülöttnek minden vicc új.
Más: AC Shadows-t valaki elkezdte már kezelésbe venni? Én tegnap este kezdtem neki, nagyon baba kis játék lett. Érdemes tenni vele egy próbát, akinek a Csucsima bejött, annak ez is tuti szerelem lesz.
-
MaxxDamage
félisten
Ezt tudtuk VGA fronton... [link]
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112430 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RM007 #112429 üzenetére
Ez volt az első felvonás és csak a CPU-t kell hűteni, mert a GPU nem lesz, azaz csak az MXM kártya/adapter.
Ma megint közelebb kerültem a külső VGA MXM porton való próbához. ☝️🤭😄Egyszer majd el készül, nem kapkodom el!
Van 2 rendszerem amit nem akarok szét bontogatni...inkább használom.
Az X170SM-G lapon kéne majd "tesztelni" amit a zTecpc gépből cseréltem KM-G lapra.
Még jó hogy van 2 db SM-G és egy KM-G lapom. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112428 üzenetére
Ez a információ nehezen rakódik. Most jó vagy rossz dolog történt? Az a grafit tetszik.
Mi készül nálad?
Én most rögtön keresek valami rossz lemezt és megpróbálom lementeni. Az adatforgalom dolog hirtelen elkezdett érdekelni, most kivételesen nem PCIe felől.
Lassan hűtővizet töltenek kell a tartályba. Csak semmi indokolatlan melegedés. -
consono
nagyúr
-
RM007
addikt
Én a Vulkan-t sokkal jobban szeretem.
-
EA's hit
őstag
válasz
peet05 #112423 üzenetére
Igen, az. Vannak a játéknak bőven hibái és furcsaságai, meg néha updatek totál el tudják cseszni a játékélményt, ezt én is tapasztalom évek óta, de ez ami most nálam van, ez totál más kategória, ez valami egyéni probléma.
FőDudu: köszi, eddig azért eljutottam, próbálkoztam vele, de nem engedi felrakni a legfrissebb Directx-et, mert azt írja hogy már egy azonos vagy újabb verzió van telepítve.
Esetleg a windows beépített alaphelyzetbe állítási funkciója megoldhatja ezt?
-
FőDudu
veterán
válasz
EA's hit #112417 üzenetére
A Directx a windows grafikus/multimedias motorja.
A vulkan meg egy masik. Valamelyik jatek fejleszto csinalta.
Nalad az egyik mukodik, a masik szaggat. Szoval rakd ujra a D-vel kezdodot - azaz a directx-et.
How to install the latest version of DirectX - Microsoft Support
-
EA's hit
őstag
válasz
Kelvin #112413 üzenetére
Ugye a gép 6 hetes. Az első 5,5 hétben majdnem maxos grafikán is hibátlanul futott a Fifa, egyetlen pici akadást sem láttam. Most bőven lejjebb van már véve, mégis szinte játszhatatlanul laggol, ezzel itt más baj lesz. Főleg hogy közben az RDR2 meg maxos grafikán is hibátlanul fut (előző hsz-em).
A külső kijelzőt szerda óta nem használtam. Most fogom egy másik tv-vel tesztelni, kíváncsi vagyok.
-
EA's hit
őstag
válasz
consono #112412 üzenetére
Csináltam több képet és egy videót is. A színválasztás nem a legjobb, bocsi, de a lényeg talán látszik.
[kép] [kép] [kép] - ezek Fifában. Itt a videó is, itt sokszor tisztán látszik, ahogy szaggat a játék, szétesnek a mezek, laggol a kép, stb.: LINK
Ami viszont vicces, hogy beléptem próbaként most RDR2-be is. Ott gyönyörű szépen fut, semmi lagg, semmi probléma nincs. Pedig az RDR-nek fullosra van véve a grafikája (a Fifának csak közepesre), és ugye az open world, tehát inkább azzal kéne jobban szenvednie. Pár kép onnan is:
-
Kelvin
őstag
válasz
Smithy87 #112411 üzenetére
Nálam eddig kell nyomni, ezért írtam, hogy gyártótól függ és nézzen utána.
EA's hit: Az, hogy játék közben világít a töltés jelző az nem gond. Ezek a laposok általában az akkut és a hálózatot is használják ha szükséges.
Az rtx4050 nem egy sebesség bajnok, lehet ezért akad a játék. Vedd lejjebb a grafikát.
A külső kijelző probléma megszűnt? -
EA's hit
őstag
válasz
RM007 #112398 üzenetére
Hát, sajnos nem lett jobb a DDU-tól, sőt, inkább rosszabb. Most próbáltam játszani (Fifa, tehát nem egy csúcs gépigényű sztori), és élvezhetetlenül akad meccsek közben. Plusz hirtelen minden átmenet nélkül elkezdett világítani pirosan a töltöttség-led, mintha nem lenne maxon az akksi. Csak épp eddig maxon volt, és töltőről használtam... Szóval egyre több kisebb-nagyobb baj kezd most előjönni, pedig hdmi-t most szerda óta nem használtam már.
Egyre inkább garanciának tűnik ez a sztori nekem...
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #112403 üzenetére
Csökkentett mód ajánlott ehhez a lépéshez, vagy már bőven nem számít a Win 11 korában?
-
RM007
addikt
válasz
EA's hit #112400 üzenetére
Ezt szokták ajánlani amolyan mély tisztításra. Volt már hogy én is használtam. Vagy 4 videokártyával ezelőtt és akkor megérte.
Az intel gpu és a dedikált viszonya nem mindig felhőtlen, aztán mikor azt olvassa az ember hogy egyes gyártók már úgy építkeznek szoftveresen hogy az nvidia oldaláról szedett driver ne legyen jó, keljen a gyártói, hát lehet nagyot nézni. Én mindig az nvidia grafikus driverét szedtem, de ez már nem minden esetben működik. Elég érdekes.
-
Kelvin
őstag
válasz
EA's hit #112397 üzenetére
Mikor az Nvidia drivert telepíted, akkor lehet kiválasztani, hogy tiszta telepítést akarsz. Be kell jelölni egy kis négyzetben ha jól emlékszem, ez megvolt? Szerintem ennek illene megoldani a problémádat, ha ilyen jellegű.
/A hard reset az egy picit minden gyártónál más lehet, de nem nehéz. Ezt jó lenne ha te megnéznéd, 15-20sec vagy 20-35sec -ig nyomva kell tartani a bekapcsológombot. Persze kikapcsolt állapotban és mindent leválasztva a laposról./
szerk.: látom már valami külső programmal próbálkozol, nem frissítettem az oldalt...
-
EA's hit
őstag
válasz
MaxxDamage #112401 üzenetére
Köszi, elvileg megcsináltam. Ha jól értem, csak annyi volt a teendő, hogy a DDU-val leszedtem a drivert, az kb. 2 perc alatt megvolt, újraindítással 3, majd az innen leszedett legújabb drivert manuálisan feltelepítettem, aztán még egy restart, és kész is? Ez így kicsit túl egyszerűnek tűnt
Tesztelgetem majd a gépet, kíváncsi vagyok az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro