Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112299 üzenetére
Nincs új kártya opció ezért teljesen felesleges is lenne. Csak érdeklődöm mindig mikor ilyeneket linkelgetek mit lehetne vele kezdeni.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112284 üzenetére
"2 VGA? Talán SLi?
/az már elvileg nincs/
"
Mondjuk találtam egy ilyet. [link] Elég érdekes."Kettős kártyahely két grafikus kártya egyidejű futtatásához, nagy sebességű lemez alacsony veszteséggel"
Nagyon közel van egymáshoz a két sín. Két vékony MXM kártya talán elférne egymás mellett, de milyen hűtés mellett? Nem nagyon értem ezt az elképzelést, ki használna ilyet. -
RM007
addikt
válasz
Gergello #112282 üzenetére
Ami nem tud nálam kopni az a igazi élethű grafika. Bármit újra is tudnék játszani ami ezt a kitételt maximálisan hozza. Akár egy filmszerű történet amin csak végigrohan az ember mint a tavalyi Senua's Saga: Hellblade II vagy a jövőre beígért GTA 6 más okból, kihagyhatatlan. Witcher 4 úgyszintén meg lesz. Vagy az ízvilág miatt, értem a sorozat és film történet kapcsán jövő Dune Awakening....van várólistám. Nem baj ha nem jut minden napra, nem tolom mindig, vannak nagy szünetek.
#112284 MaxxDamage:
Gyakorlatilag azon a sínen bármit elfogadnék aminek használatával többlet teljesítményt lehetne kicsikarni a vasból. Tudom jöttem én olyannal hogy CPU tuning egy olyan kártyával ami képes lenne hozzátenni olyan számítási feladatokhoz amit a CPU-m támogatás híján mai szemmel nézve nehezen tud csak elvégezni. Eddig nem találtam ilyet, pedig nézem, hogy eGPU-n kívül milyen "külsőbeágyazást" lehetne megvalósítani, erőforrás frissítésként ezzel is tolni kifelé az elévülés dolgot. A fantáziám nem apadt semmit. -
FőDudu
veterán
válasz
Imre9211 #112290 üzenetére
En is annyit ajanlgattam az IKEA-s tartot, hogy mar nem lehet kapni.
Pedig annal jobb tarto kb nincs is.Oda vagsz ra nyilast a ventinek ahova a gepeden esik a hutes, rakhatsz ala sima vagy axialis ventit (ami peldaul a klimakban van), stb.
Most viszont a meglevot nem moddolom, tobbet er igy ahogy van. A gepem igy is nema atlag hasznalatnal - igy felseleges lenne novelni az airflow-t...
-
Imre9211
aktív tag
Van amúgy egy ilyenem is. [link]
Gondoltam hozzácsapom ajándékba de a helyzet az hogy egy forintot nem ér XD
Laptop hűtés az csak iets vagy llano 50k környékén. Ezeket a sz.rokat amit az előbb linkeltem nem is értem miért engedik forgalmazni hűtő néven. *Annyi van hogy sima laptop alátétnek jobb mintha egy sík felületen lenne mert fém és szellőzik. Csak a ventik ne menjenek mert vissza tolják a meleget XD
Az egeret viszont még hozzácsapom a hírdetéshez ajcsinak. Még garis a pcx-nél [link]
-
Imre9211
aktív tag
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #112286 üzenetére
Es persze postan kuldje el neki, hogy 2 hetig elallhasson a vasarlastol
-
Imre9211
aktív tag
Kora délutáni agyrák..
-
válasz
Ubul86 #112277 üzenetére
Nekem is a sci-fi és tech vonal jobban bejön, de a Witcher III egy geg és poén gyűjtemény. A szereplők, a mellékküldetések, a szövegek hatalmasok benne. Gerard egy strici, aki még reptében a legyet is, nem is kicsit szexista a játék, de mindezt poénosan nyomja, még a meleg vonalon is jókat röhög az ember. Eleve a szeretőnktől indulunk egy kis etyepetye utáni fürdőzést követően, de már a 25-ik percben ez a jelenet fogad a falu füvesasszonyánál:
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #112279 üzenetére
Én még ezt is meg tudom fejelni.
Mostanában sokat gondolkoztam azon hogy be kellene szereznem egy igazi eGPU megoldást, mert ami most van az nem az.
Szóval oculink vagy valami hasonló NVMe porton keresztül futtatva és akkor lenne nekem is külső VGA adapterem. Gyakorlatilag lehetne 2 vga kártyám is egyszerre.
Az PCIe x16 3.0 korlát játékoknál gyakorlatilag MXM oldalról semmit nem számított azon vga kártyákkal amit eddig használtam. 3.0 a procinál, ssd adatátvitel ott igen, de az NVMe is hoz annyi erőt ami még nagyon sokáig elég lehet mindenre. Nálad meg 4.0 van, megnyugodhatsz, rengeteg időd van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FőDudu #112278 üzenetére
Van benne igazság!
Eroben eleg - ha netan olyan grafikai szintre emelkedik a CS:GO amit mar nem birna el, akkor is passzinthatok melle egy 4090-et TB3 hazban es meg a vesztesegeket is lenyelve siman eleg lesz kb orokre. Pont leszarom, hogy elveszik 20-40% a kabelen.
Nekem is amire van használva...bőven elég mindenre IS mind2 (2080 Super 8GB és 3080 16GB) Clevo-m és ha nem, akkor beüzemelem az MXM to PCIe x16 (3.0) és az is teljes értékű, igaz már 5.0 meg 6.0 lesz a VGA vagy nagyobb sávszél, de a 3.0-t tudja és az is bőven elég még sokáig.... /csak attól tartok, hogy az X170 nem fogja teljes értékben támogatni, úgy mint a régebbi gépek a Clevotól - igaz nV Driver Modify kellett hozzá eddig is/Egyszeruen nincs olyan gep a piacon amire jelenleg megerne lecserelni.Valami mindig hianyzik a szempontjaim kozul. Igy meg a legkisebb kompromisszum, ha egy meglevo, idosebb geppel oldom meg azt ami nekem kell.
Sajnos ezzel én is pont így vagyok és inkább újítottam a második (és egyben utolsó) DTR Clevo kiadásra egy alaplap cserével és gen váltással is. (az pl. már tudja a PCIe 4.0-t is!)
Aztán tud minden Extrát amit mai gépek sajna nem...egyik sem! -
FőDudu
veterán
válasz
Gergello #112263 üzenetére
Midlife crisis? Ez meg nem az.
Csak benott a fejunk lagya es van mindig mas teendo a jatek helyett.Igy logikusan gondolkodva nem kell jatek gep.
Nekem az is megfordult a fejemben, hogy elore beszerzek 2-3 akkut a Razerhez - mert nalam 1-1,5 ev utan puposodnak - aztan megtartom amig csak lehet.
Eroben eleg - ha netan olyan grafikai szintre emelkedik a CS:GO amit mar nem birna el, akkor is passzinthatok melle egy 4090-et TB3 hazban es meg a vesztesegeket is lenyelve siman eleg lesz kb orokre. Pont leszarom, hogy elveszik 20-40% a kabelen.
Egyszeruen nincs olyan gep a piacon amire jelenleg megerne lecserelni.Valami mindig hianyzik a szempontjaim kozul. Igy meg a legkisebb kompromisszum, ha egy meglevo, idosebb geppel oldom meg azt ami nekem kell.
-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates #112272 üzenetére
amúgy itt pont az is lényeg, hogy kinek mi...nekem a scifi jobban bejön mint a fantasy, ezért a witcherrel nem tudok azonosulni (ez igaz pl a Gyűrűk urára is, elismerem, de nem szeretem
)
Persze van kivétel, Morrowind, Skyrim. De inkább egy Deus Ex (és a régi , első rész 99-ből) vagy egy System Shock ( akár a remastered, mert nagyon jól megcsinálták 2 éve).Azokhoz képest a Bioshock is visszább lépett, és bármennyire is imádtam mind a 3 részt, hiányérzet volt a játékmenetben ,miközben ugyanazok csinálták, mint a System Shock 2-t pl (irrational games)
System Shock 3nak meg lőttek, pedig ott is Warren Spector lett volna az egész atyja :/
-
Imre9211
aktív tag
A végén kiderül hogy itt már senki se játszik
Öregek vagyunk má. Ez van. De azért mindig jó olvasni hogy xy mit bütyköl épp a masináján vagy kinek milyen cucca van, és mit tudnak a legújabb vasak
-
Evil Snowman
őstag
válasz
KillHates #112271 üzenetére
Embere válogatja, de nekem személy szerint már sem időm sem pedig kedvem nincs az open-world játékokra. Nálam a CP2077 ugyanazon a polcon van, mint a Witcher 3 mindkettőt nagyon szeretem, néha elkap az érzés, hogy újra elővegyem őket, de aztán meglátom, hogy hány száz órám van bennük és el is megy a kedvem.
Jó lenne, egy Bioshock 4 ugyanolyan színes és csavaros történettel, mint az elődei, de sajnos már nem nagyon akarják megerőltetni magukat a történet írók és érzésem szerint a legtöbben a sztori tekintetében csak a biztosra mennek.
Mostani üdítő kivétel számomra Split Fiction igaz csak gameplay-t néztem róla, de az alapján elég tetszetős.
-
válasz
Evil Snowman #112265 üzenetére
"baromi nagy map-on valahol, tehát kb. kötelezve vagy arra, hogy a map minden apró szegletét feltérképezze az ember."
Szerintem ez jó dolog, így minden apró részletét megismered a játéknak"végeláthatatlan looting szimulátor. Folyamatosan csinálni kell idióta questeket, hogy jobb gear-ed legyen "
erre meg ott a Fling; én már öreg vagyok bohócnak
"Ma felraktam a Bioshock Remastered-et és végre"
Na, ilyen játékok nincsenek már! Nekem is a kedvencem az e mentén "történetmesélős" játékok. -
válasz
Gergello #112263 üzenetére
Persze! Én most is agyhalálig nyomom a Horizon Zero Down-okat; és ha már minden kavics alá benéztem a játékban meg már csapágyasra hajtotta Aloy az összes robotot, akkor jö na Detroid Become Human (kb tizenkettedszerre!) MAGYAR SZINKRONNAL végre és megpróbálom úgy megcsinálni, hogy mindenki túlélje (kivéve az embereket
)
-
Imre9211
aktív tag
válasz
echterion #112267 üzenetére
Witcher 3-at hányszor elkezdtem anno...sose élt meg néhàny óránál többet. Pedig jó kis cucc, csak nem volt soha időm arra hogy napi 10-12órákra belemerüljek valamibe. Ja, de, az AC-k. Meg réges régen a rocksteady féle Batman Arkham széria. Azokat majd együltő helyükben végig vittem.
De ezeken kívül semmi...
Levittem 495-re a lapost de ez a vége.
OFF vége
-
echterion
nagyúr
válasz
KillHates #112259 üzenetére
Ó, a Witcher III, de jó lenne már végre azt is elkezdeni, évek óta csak porosodik a fiókomon.
De mindig jön valami, ami beelőzi, mert olyan hosszú, hogy nem merek belevágni, évekig csak azzal kellene játszanom, mire a végére érnék neki.Retór meg, hát nemrég sikerült beszereznem egy eredeti dobozos PS-t, így már tudnok retrózni a FF VII-tel, Soviet Strike-kal és a Legend of Dragoon-nal.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Imre9211 #112227 üzenetére
Lassan 1 éve szintén zenész.
Az új game címek nem fognak meg. Nem tudom mihez kötni az okát, de valahogy azt érzem, hogy már "sok" egy-egy game.
Értem ez alatt, hogy szinte mindegyik FPS már open-world kialakítású, ami hozza magával azt, hogy a jobb itemek random el vannak rejtve a baromi nagy map-on valahol, tehát kb. kötelezve vagy arra, hogy a map minden apró szegletét feltérképezze az ember.Ha meg nem open-world egy játék, akkor pedig egy végeláthatatlan looting szimulátor. Folyamatosan csinálni kell idióta questeket, hogy jobb gear-ed legyen (pl.: Destiny 2). És sosem lesz vége, erről biztosan gondoskodik a kiadó.
Ma felraktam a Bioshock Remastered-et és végre tényleg úgy éreztem, hogy leköt egy játék. Oké lineáris a játék menet, de szépen van adagolva az újabb és jobb itemek elérhetősége, jó a sztori, jó a zene, jó map layout, jó az elem design (székek, asztalok, etc.), a játék végi csavarról nem is beszélve.
Tudom közhelyes, de régen minden jobb vót.
-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates #112260 üzenetére
én a mai napig próbálok egy atari clone-t beszerezni innen a környékről, az már elég retro
8 évesen azon toltuk bátyámmal, persze a joystick sose bírta sokáig
sajnos sokan elszállnak az árakkal marketplace-en mert azt hiszik, hogy az az igazi atari, meg hogy viszi a kazettákat (miközben nem) -
válasz
echterion #112251 üzenetére
Pont, hogy a retró megy most: mondtam a lányomnak, hogy a lassan felsős MacBook-ját lecserélem egy szép fehér Legion5-re amin tud játszani is! Mondta erre, hogy dehogy; most az a menő, ha minél régebbi, minél gagyibb.
A fotós barátom lánya most kukázott valahonnét egy relikvia HP fényképezőgépet (mindig is dobogósan szarok voltak a HP fényképezők) és azzal nyomja! Pedig lehetne valami SONY vagy NIKON csodája apu révén.... -
Szerintem menjünk át ide konteózni, mert rommá szemetelem a topicot:
[GAMING vagy GAMER notebook tulajdonosok fecsegős-csacsogós topicja] -
válasz
RM007 #112238 üzenetére
Hidd el sokkal egyszerűbb az ami történik: mindent a kurw@ pénz vagy a hatalomvágy irányít, vagy a pedofília, vagy a drogok éppen attól függően melyik korcs politikusnak mi a "gyengéje"
És nem mindig a fejeket kell nézni, az őket körülvevő névtelen-arctalan háttérhatalom a legdurvább, mert ők büntetlenül és következmények nélkül bármit megtehetnek. -
válasz
FőDudu #112235 üzenetére
“500 millió európai könyörög 300 millió amerikainak, hogy védjenek meg minket 180 millió orosszal szemben, akik immár három éve nem képesek megbirkózni 40 millió ukránnal”
Valaki kurvara forditva ul a lovon."
Igen, valami nagyon nem kerek azzal ami a világban történik.
A koronavírus megölt világszerte EDDIG 7 millió embert, két évig olyan hisztéria volt. Az meg tök természetes, hogy a szúnyogok ÉVENTE 150 millió embert tesznek el láb alól. Ja, mert ez a "harmadik" világ "problémája" ...
Tök jó ötlet, a szegénység felzárkóztatására, a politikai/vallási szegregáció megelőzésére a migráció. Igen, de csak faszik jönnek, olyan szociális hálót teremtenek ami miatt (meg eleve lustaghetzik) ami miatt SOHA nem fognak dolgozni, e miatt soha nem fognak beilleszkedni. Ja, és ahonnét nagyon el kellett menekülni; otthagyták a "legfontosabbat" nekik: a gyerekeiket és a feleségüket... -
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #112248 üzenetére
Igazabol oregek vagyunk. Nem csoda ha erre nem epitenek a jatek keszitok.
Szerintem ebben a topikban nincs 30 alatti tag aki aktiv lenne.Megvaltozott a vilag - az ujabb generaciok leszarjak azt ami esetleg nekunk fontos.
A fiatalabb korosztaly inkabb nyom PS5 meg egyeb konzolokat - a gaming notebook mint kategoria kb halalra van itelve.Szerintem.
-
Imre9211
aktív tag
Nah...mindjárt megy fel apróra..
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #112242 üzenetére
Nyilvan cegesen ezt nem lehet eljatszani - ott nem kerulheted meg oket. Az elet nem allhat meg.
Itthon viszont kitolom a gep cseret amig lehet. Gondolkodom egy uj Almas M4 pro gepen, de meg tudok lenni a meglevo Razeremmel meg par evig.
Telefonnal detto - bar ott akadnak EU-s gyartok.Google ha nehezen is, de khagyhato. Nem vagyok se Apple se MS hivo - linuxot is hasznaltam eleget - majd lesz valahogy. Facsen sose voltam aktiv.
Az elso lepesek azok amiket egyszeru megtenni. A napi elelmiszerek es haztartasi cikkek.
Aztan majd szep lassan meglatom merre lehet mozdulni a tobbi teren. Nem celom a magam es masok szivatasa, ez inkabb egy valtas a helyi es kozeli termelok/szolgaltatok fele a nagy nemzetkozi multikrol.Van eleg sok hasznos info a hasonlo topikokban.
-
FőDudu
veterán
válasz
Juhaszatti #112244 üzenetére
A Tidal az pont amerikai befektetok kezeben van mar a hirek szerint. Es amugy is haldoklik.
Marad a helyi radio, DAB (mert ha mar nem Agyarorszagon elek itt meg az is van), stb.
Nem feltetlenul kell streaming a boldogsaghoz.(sok eve fizetem a Spotify csaladi csomagjat, mert kenyelmes es jo - de ez nem jelenti azt, hogy a jovoben is oket valasztom majd)
-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers #112240 üzenetére
"Illetve Baldur’s Gate 1, 2 végigjátszásán."
You must gather your party before venturing forth...
-
consono
nagyúr
válasz
FőDudu #112235 üzenetére
Az AMD vagy az Intel procit meg az AMD, NV GPU-t mire fogod lecserélni? Vagy esetleg az Apple silicont? Spotify sem tetszik, lesz helyette Petőfi? (Az Apple is amcsi, a Google is). A YouTube helyett meg M1?
Félre ne érts, tisztelem, hogy a penzeddel akarsz szavazni, csak nem nagyon tudod megtenni...
-
FőDudu
veterán
válasz
RM007 #112238 üzenetére
Egy kis tudatossag nem art.
Miert tamogatnank a sajat kornyezetunkon kivul barkit?Nem flame inditadt akartam, inkabb ra vilagitottam arra, hogy kik elnek a mi penzunkbol ( es mit csinalnak). Miert ne donthetnenk el, hogy akiket a vasarlasunkkal tamogatunk, azok legalabb geografiailag kozelebb legyenek hozzank (helyi/EU)?
Nem feltetlenul kerul tobbe, valoszinuleg nem is rosszabb.
Akkor meg miert ne tamogasduk axokat akik esetleg nemi pozitiv valtozast hozhatnak a minket korul vevo vilagba?Semmi nem fekete/feher, mindenki at van verve
-
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #112237 üzenetére
Egy jo ideje mar van sajat WD Mycloud home ( pl. az a plex szerver a TV reszere) , azon kivul sajat Freenas szerver is ZFS-en es ssd raid cache-el. Max kicsit novelem a kapacitasat. A ZFS a kulcs, az hardver fuggetlenul koltoztetheto akar ujabb gepbe is.
Az utobbi idoven hanyagoltam a hasznalatat, de mivel optikan jon a net igy a savszelesseg nem kerdes. Nem kell tobbszaz gb cloud hozzaferes.
Letoltok mindent, lesz belole offline backup. Profit...
-
RM007
addikt
válasz
FőDudu #112235 üzenetére
Lám lám mit indítottam el már megint, csak beléd nem fog senki sem gázolni, mert egyetértés van azzal amit gondolsz a témában még ebben a topikban is. Én nagyon másként látom, csak ennyit. Sokkal bonyolultabb és összetettebb ez a történet. Nem az van ami látszik.
Át vagytok verve.Mindenki a saját bőrén tanul, kár hogy ennek az is áldozatul esik aki már látja a végét mire vezet az egész, mert leszavazták. Viszont ebbe az egybe nem lehet belekötni.Ami a játékokat illeti én sem nyomom most egy ideje, de ez olyan másfél hónap. Nem rég a Stalker volt még terítéken amit be sem fejeztem. Sok a munka, most is dolgozom és pihenés közben nézek rá topikra ki mit ír. Amint lazább lesz az időm és hosszabb időre ki tudok engedni hát van pár cím amit nyomkodni fogok, mint eddig, bár ma már nem tud annyi minden behúzni. Az fps továbbra is mindent visz. Aztán meg ha a laptopom időtálló akkor megvár a játékkal legyen az fél egy év, mikor megjön a kedvem van mivel végezzem.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #112235 üzenetére
Az a baj, hogy valakiktől mindenképp függni fogunk, csak választanunk kell, hogy kitől (már akik engednék, mert van erre pár emberke, akik szerint dönteni sincs jogunk erről): eu, amerikaiak, oroszok / kínaiak. A blokkosodás azoknak nem jó, akik nem tudnak öneááltóan élni, az csak az adott blokkok vezető országának tud jó lenni, akik mellé csapódnak, azoknak mindig fájdalmas kompromisszummal fog ez a fajta világrend válni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Muerte #112234 üzenetére
Sajnos ez így van.
Kb. azért van nekem is Gamer laptop, mert csak legyen...ilyen alap gép köszi de nem kell.Ez még ha csak alap dolgokra is van használva...nem gond.
Időm lenne rá, mert ügye itthon vagyok már egy ideje és rehab meg a többi...most jön majd a jó idő és max. csak aludni akarok itthon lenni, vagy még azt sem!
Elmúlt 2 évben 1.5 évet kb. ágyhoz voltam kötve...Meg sajna már egy ideje egy Game sem fog meg, igaz nem igen van amit fel tennék, de a gépen van vagy 25-30 játék, de egyiket sem indítottam el már egy jó ideje!😌
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #112230 üzenetére
Vasarlas megvolt. Sikerult abszolvalni amerikai termekek nelkul.
Ritkan iszunk kolat, probakepp vettunk valami River kola nevu italt, eskuszom tokre a Coca Cola.Szamitastechnikaban nehez lesz mindennek a helyettesitojet megtalalni (talan a tavol keleti vagy Japan cuccok jonnek majd egyre feljebb) - de az amcsik kicsit kihuztak nalam a gyufat ezzel a 'mindent mi akarunk iranyitani es mi mondjuk meg mihogylesz' mentalitassal. Nem varom meg, amig meg jobban elgurul a gyogyszere a vezetoiknek (pl. elfoglalni a szuezi csatornat es hasonlo idiotasagok) es mar a boromon kell ereznem a marhasagaikat.
Egyetertek azzal a torekvessel, hogy ahol lehet tamogassuk a helyi illetve EU-s megfeleloket. Ne fuggjunk egy olyan nemzettol ahol ilyen kretenek a vezetok.
(mondjuk a Spotify is rohadt sok penzzel tolta Trumpot, szoval lehet megint mas utan kell nezni...)
Elsore az elofizukat nezem at - van par ami kb evente 1x kerul elo de evek ota fizetjuk (Google one es hasonlo tarhelyek, Amazon Prime, stb).
Elelmiszerek es haztartasi aruk teren nem lesz nehez a termekek helyettesitese. A tobbit meglatjuk.
Nem politizalaskent irtam - szimplan ez is egy olyan dolog amit erdemes mindenkinek a maga modjan atgondolni.
Jol mondja Donald Tusk:
“500 millió európai könyörög 300 millió amerikainak, hogy védjenek meg minket 180 millió orosszal szemben, akik immár három éve nem képesek megbirkózni 40 millió ukránnal”Valaki kurvara forditva ul a lovon. En a penzemmel szavazok.
-
Muerte
Topikgazda
Látom ti is lassan arra a szintre juttok már páran mint én.Nálam több mint 3 év telt el úgy hogy egy percet nem játszottam
Most van felrakva egy AC,de sehova nem haladok vele,idő sincs rá,meg valahogy nem tud úgy beszippantani már mint régen.Ettől függetlenül majd veszek még egy gamer lapost valamikor, főleg ha végre lesz egyszer oled 18"-ban,de az engem kiszolgál már majd sztem a sárga földig
-
Imre9211
aktív tag
válasz
MaxxDamage #112232 üzenetére
-
Raymond
titán
válasz
Imre9211 #112227 üzenetére
Nalam odaig fajult a dolog hogy a Gamepass-ban ott egy csomo nagy cim, meg annyit se csinaltam hogy letoltottem volna ezeket megnezni. Nem igazan erdekel mar. Ott csak a Balatro van most fent es a BO6, ezekket inditom el es jatszok roviden. Na meg a Forza 7 van meg fent mert nem toroltem le, de nem volt mar honapok ota elinditva.
-
echterion
nagyúr
válasz
Imre9211 #112220 üzenetére
Pár hónapja már nekem sincs gamer notim, csak egy régi Probook-ot használok. Néha játszok a ps5-ön (bár már van egy-ket hete is, hogy utoljára bekapcsoltam), meg a WoW elmegy ezen a gépen is, néha belépek egy-egy órára és ennyi. Most építettem apróból egy asztali vizes itx masinát, majd megnézem, hogy megy az AC Shadows rajta (gtx1080+ R5 2600), ha jól, akkor lehet, veszek megint valami jobb gépet, de előbb kell valami melót találnom, sajna az utolsót bezárta a tulaj.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
RM007 #112221 üzenetére
Egyszerűen csak annyi van kb hogy az utóbbi egy hónapban a legkomolyabb címeket kb egy 1óra után uninstalltam. Amit meg nem azt kb egy hét múlva. Ott volt egy csomó hely az ssd-n és a rengeteg Kraft dísznek, és azon kaptam magam hogy arra használom a tuf-ot kb mint egy tabletet szoktak az irodában. Meg filmeket és sorozatokat töltök le.
Jó dolog a gaming, főleg a komoly tech-el nyakon öntve, de én se leszek már fiatalabb. Szívesebben fordítok energiát szinte bàrmi másra. A tech-et viszont szeretem követni, naprakésznek lenni, bújni itt a prohardver fórumot mert ez egy nagyon jó plész, de hogy én gameljek is még. ..inkább sütôk egy pizzát, felciccentek egy sörikét, és nézem a meccset.
Nem tudom ezt neked máshogy, v bővebben kifejteni
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #112224 üzenetére
Azért vagyok olyan kíváncsi ki van olyan bátor ma a saját fejével logikusan gondolkodni anélkül hogy valakinek meg kelljen felelnie megfélemlítés nélkül. Megy az érzelmi politizálás agy nélkül......
És hogy legyen valami on is.
Engem bizony érdekel hogy a jövőben a sok agymosás közepette tudok-e továbbra is Kínából vásárolni emberi áron amit eddig napjainkban megtehettem, mivel van olyan komponens a cuccaim között ami ugyancsak nem időtálló, majd pótolnom kell, és nem akarok rá olyan választ hogy sajnáljuk meg hasonló!Hidd el nagyon képben vagyok mivel számít a saját megélhetésem, hobbim és boldogulásom.
-
-
RM007
addikt
válasz
Imre9211 #112220 üzenetére
Bocsáss meg nekem ha megkérdezem mi a baj részedről játék témában? Téged olvasva az elmúlt időben engem meglep amit most mondtál. Én személy szerint sokat változtam, ma már nem tud lekötni akármi, de közben tudom van mindig hová lépni. Fiatalnak ma már nem lehetne mondanom magamat, azért vannak elképzeléseim mit szeretnék látni jelen időben az adott témában.
Lehet csak valami bővebb magyarázatot szeretnék tőled hallani, mi ez a visszavonulás dolog."Valami kis egyszerű, pillekönnyű, vékony, ágyban is nyugodtan használható netezős vacak."
Hát igen, nagyon meg tudunk változni.
A laptop gaming erő sosem erről szólt. Egy mobil alternatíva asztali irányba felmutatott újjal.
Hát ez már eltűnt.
-
Imre9211
aktív tag
-
fcbarca
őstag
válasz
MaxxDamage #112213 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FőDudu #112215 üzenetére
Akkor az valszeg biztos hulladék lesz, de a delikvens kérdezte kit tudunk, ha tudunk és én ajánlottam..többi rajta áll meg KH-n ha vállalja, checkolja.
Nekem is meg volt halva a zTecpc Clevo X170SM-G gépem/lapom és helyrehozta, csak az a gondja hogy a K-s procikat nem viszi, amúgy egy i7-10700 procival minden gond nélkül használtam (i9-10900 proccal is menne) és aztán cseréltem a lapot egy X170KM-G lapra és azt építettem fel / setupoltam hardveresen / szoftveresen....így van SM-G és KM-G gépem is és boldogság!
-
FőDudu
veterán
válasz
Sok esely nincs ra. Egy probat talan meger, bar megertenem ha KH nem is akarna mas utan takaritani.
Valaszinuleg a marhaja a proci es Gpu kornyeken (vagy epp azokon) levo alkatreszeket zarta rovidre a folyekony femmel.
Es a zarlat meg csak a legenyhebb dolog.
A folyekony femek erosen korrozivak - gyakorlatilag megsemmisitik a panel vezeto savjait. Az meg mikroszkop alatt sem igen lehet javitani, amikor a panel retegei kozotti atvezetest marja szet. A tobb retegu panel belsejebol marha nehez ujra kivezetni a megfelelo savot.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Elektromos kisülést? Nagy mágus lehet ez a KllHates
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #112208 üzenetére
Nem is kellett volna rá reagálni. Így lett a bolhából elefánt. Volt címzésem és az illető nem ugrott nekem. Te is reagáltál nagyon okosan és erre még jön a következő 200 hozzászóló, mert neki szabad, feltétlen meg kell nyilvánulni a témában mit gondol erről. Miért? 3 sorom volt zárójelben, köszönöm. Nincs itt semmi látnivaló kérem oszoljunk........
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Idióta uncsitesóm belefogott fém pasztázni egy legion 5 pro-n. Hát meg is lett a hatása, kiégett a lapos. Tud valaki javasolni Budapesten szervizet vagy magánszemélyt, aki elvállalná?
-
Imre9211
aktív tag
válasz
KillHates #112208 üzenetére
Ezt adom. Nekem már hányingerem van az összestől és már szimpatizàlni sem szimpatizàlok egyikkel sem mert olyanok mint a napraforgó. Velünk vagy nélkülünk úgyis jön majd aminek jönnie kell, de én már lehúztam a klotyón a cirkuszbérletem. Befejeztem a politikàval.
#echterion
Kb én is így saccoltam. Köszönöm szépen
Majd holnap feldobom ide apróra meg még kell pár fotó meg ilyesmi.
-
echterion
nagyúr
válasz
Imre9211 #112202 üzenetére
Aprón most adott el valaki 500ezerért (ennyiért van hirdetve, lehet, alku is volt) egy ugyanilyen gépet, efölötti áron vannak még fent gépek. Ha gyorsan kell eladni, én 500-ért tenném fel, ha nem sürgős, 55-600 között valahol. De van újonnan boltban ryzennel 520-ért kisebb tuf, szóval meg kell azért gondolni.
-
válasz
RM007 #112194 üzenetére
Könnyű úgy áldozatnak lenni, ha te rakod a vascsövet a bicikli küllői közé.
Mi Magyarok már profik vagyunk ebben a szerepben, mert egyszerűbb nyafogni mint bármit tenni ellene, és emellé az inkompetenciát versenyként értelmező vezetők is oda teszik magukat bőven.
//és akkor ebben még politika se volt, hanem csak általános téma, a mindennapokból -
Imre9211
aktív tag
Köszönöm
-
Imre9211
aktív tag
Szerintetek mennyiért tudnám eladni kb?
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
Még majdnem 3év gyári van rá.
-
Gergello
addikt
válasz
Bluesummers #112199 üzenetére
Lehet azt akarta írni, hogy "csalások".
Lengyelországban milyen a helyzet ?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready