- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
FőDudu
veterán
válasz
EA's hit #112417 üzenetére
A Directx a windows grafikus/multimedias motorja.
A vulkan meg egy masik. Valamelyik jatek fejleszto csinalta.
Nalad az egyik mukodik, a masik szaggat. Szoval rakd ujra a D-vel kezdodot - azaz a directx-et.
How to install the latest version of DirectX - Microsoft Support
-
válasz
EA's hit #112400 üzenetére
Ezt szokták ajánlani amolyan mély tisztításra. Volt már hogy én is használtam. Vagy 4 videokártyával ezelőtt és akkor megérte.
Az intel gpu és a dedikált viszonya nem mindig felhőtlen, aztán mikor azt olvassa az ember hogy egyes gyártók már úgy építkeznek szoftveresen hogy az nvidia oldaláról szedett driver ne legyen jó, keljen a gyártói, hát lehet nagyot nézni. Én mindig az nvidia grafikus driverét szedtem, de ez már nem minden esetben működik. Elég érdekes.
-
Kelvin
őstag
válasz
EA's hit #112397 üzenetére
Mikor az Nvidia drivert telepíted, akkor lehet kiválasztani, hogy tiszta telepítést akarsz. Be kell jelölni egy kis négyzetben ha jól emlékszem, ez megvolt? Szerintem ennek illene megoldani a problémádat, ha ilyen jellegű.
/A hard reset az egy picit minden gyártónál más lehet, de nem nehéz. Ezt jó lenne ha te megnéznéd, 15-20sec vagy 20-35sec -ig nyomva kell tartani a bekapcsológombot. Persze kikapcsolt állapotban és mindent leválasztva a laposról./
szerk.: látom már valami külső programmal próbálkozol, nem frissítettem az oldalt...
-
-
Kelvin
őstag
válasz
EA's hit #112392 üzenetére
Szia! Szerintem első körben csinálj egy tiszta driver frissítést (nvidia), ezt a telepítő felajánlja. Sőt kezdhetnéd egy a laptoptopodhoz mellékelt driverrel, gondolom Asus is kínál ilyet.
Ez a legegyszerűbb lépés szerintem, ha ezek után sem jó, akkor csinálj egy hard resetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged