Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
FőDudu #112235 üzenetére
Lám lám mit indítottam el már megint, csak beléd nem fog senki sem gázolni, mert egyetértés van azzal amit gondolsz a témában még ebben a topikban is. Én nagyon másként látom, csak ennyit. Sokkal bonyolultabb és összetettebb ez a történet. Nem az van ami látszik.
Át vagytok verve.Mindenki a saját bőrén tanul, kár hogy ennek az is áldozatul esik aki már látja a végét mire vezet az egész, mert leszavazták. Viszont ebbe az egybe nem lehet belekötni.Ami a játékokat illeti én sem nyomom most egy ideje, de ez olyan másfél hónap. Nem rég a Stalker volt még terítéken amit be sem fejeztem. Sok a munka, most is dolgozom és pihenés közben nézek rá topikra ki mit ír. Amint lazább lesz az időm és hosszabb időre ki tudok engedni hát van pár cím amit nyomkodni fogok, mint eddig, bár ma már nem tud annyi minden behúzni. Az fps továbbra is mindent visz. Aztán meg ha a laptopom időtálló akkor megvár a játékkal legyen az fél egy év, mikor megjön a kedvem van mivel végezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest