Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz FőDudu #112235 üzenetére

Lám lám mit indítottam el már megint, csak beléd nem fog senki sem gázolni, mert egyetértés van azzal amit gondolsz a témában még ebben a topikban is. Én nagyon másként látom, csak ennyit. Sokkal bonyolultabb és összetettebb ez a történet. Nem az van ami látszik. :N Át vagytok verve. Mindenki a saját bőrén tanul, kár hogy ennek az is áldozatul esik aki már látja a végét mire vezet az egész, mert leszavazták. Viszont ebbe az egybe nem lehet belekötni.

Ami a játékokat illeti én sem nyomom most egy ideje, de ez olyan másfél hónap. Nem rég a Stalker volt még terítéken amit be sem fejeztem. Sok a munka, most is dolgozom és pihenés közben nézek rá topikra ki mit ír. Amint lazább lesz az időm és hosszabb időre ki tudok engedni hát van pár cím amit nyomkodni fogok, mint eddig, bár ma már nem tud annyi minden behúzni. Az fps továbbra is mindent visz. Aztán meg ha a laptopom időtálló akkor megvár a játékkal legyen az fél egy év, mikor megjön a kedvem van mivel végezzem. :)

Új hozzászólás Aktív témák