- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beárazást szeretnék kérni
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Nem hiszem el, hogy a MUBI-t többen nézik itthon, mint a SkyShowTime-ot... Itt valami sántít!
-
lorinser
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
"A D+ nem érint (totális csalódás volt eddig)," ezzel én is így vagyok. Még le sem telt a 3 hónapos 790-es akciójuk, de már le is mondtam, mert nem néztem. Ugyan ilyen csalódás a Showtime. Azt vettem észre, hogy a Gengsztervilágon kívül nem néztem rajta semmit. Viszont ez a sorozat szerintem az év sorozata! Visz mindent.
-
totron
addikt
Torrentként sok magyarul beszélő tartalom van AMZN forrásból: hányszor több a streamingeken elérhető, teljes szinkronizált kínálat a torrentoldalakra átszivárgottakhoz képest?
#27dabadab, a német amazonról van, nem?
#28Landro, több mindent kiolvasni? Egzakt? Elvont fogalmak, nem célja a újságírásnak az ilyen.
#30Juhaszatti, de emiatt nem mondják le
Működik az üzletpolitika.
#37Alusky, mik ezek a mindenféle oldalak? Mintha az utóbbi időben bekeményítettek volna reklámilag, az addig mindent is szűrő szűrőkkel ezek már nem mennek. A minőség hiánya miatt amúgy sem annyira vonzó, de tény, hogy néha van feltöltés ami a torrenteken nem jelenik meg. -
Alusky
senior tag
Indán és hasonlókon rengeteg film, sorozat van feltöltve nem nyilvános, de linkként beilleszthető videóként, aztán meg mennek ki mindenféle oldalra ahol meg tudod kis online playerben nézni. Olcsó torrent. Szóval pörögnek, mint az állat, de nem úgy, mint egy Youtube, hogy megnyitod és csekkolgatod a főoldalát ami a neked szelektált tartalmat szórja eléd.
Ha a full alap dolgok be vannak állítva a blokkolókban amit egy IT oldalt olvasgató embernél illene tudni, akkor nulla reklám és nulla állítsuk meg magyarpétert jön szembe, szóval tiszta is.
Ha tudom, hogy egy film gagyi lesz akkor fel se megyek torrentre, hanem ilyeneken szoktam megnézni.Streamingnek a halála, hogy ezer éves sorozatok amikhez készült szinkron nem hajlandók kifizetni vagy leveszik az évadokat. És kár jönni a magyar szinkron szar dumával, a magyarok többsége nem tud angolul. Így meg a büdös életben nem fogja a torrentet megelőzni, ráadásul drágulnak is meg még szét is vannak szórva a kedvenc sorozataid legalább 3 szolgáltatóra, hogy mindegyiknek perkálhass. Ha nem így működnének már rég kipusztult volna az ncore.
-
wjbhbdux
veterán
A valós sorrendet valószínüleg jobban tükrözi a Google Play store toplistája,
Android TV készülékeken, ebben a kategóriában a Netflix nem jelenik meg, mert gondolom előre telepített a legtöbbön:
1. TV2 Play
2. RTL+
3. Disney+
4. SkyShowtime
5. HBO
6. Sweet.tv
7. Selekt (AMC)
8 Apple TV
9. Net4Plus
10. Amazon - Prime VideoAndroid telefonokon:
1. Disney + (minden App között 26.)
2. RTL+ (35.)
3. Médiaklikk (38.)
4. SkyShowtime (65.)
5. HBO Max (67.)
6. Sweet.TV (72.)
8. Netflix (79.)
9. Amazon - Prime Video (158.)
10. Apple TV (nem fért a top 200-ba, ez nyilván saját platformon van valamennyivel többet letöltve)Androdi tableten:
1. Disney+
2. Netflix
3. HBO Max
4. SkyShowtime
5. RTL+
6. Amazon - Prime Video
7. Sweet.tv
8. Apple TV
9. Yettel TV Hungary
10. Tarr MobilTV -
kissé bizarrnak tartom, hogy engedi a kormány, hogy ilyenre keményvalutát szórjanak el az emberek.
Nem tudom, hogy hol töltötted az elmúlt 35 évet, de mostanában a forint is keményvalutának számít és Erdős Péter is halott (bár vannak a helyére jelentkezők!).
Egyébként egyre inkább arra gyanakodok, hogy ez valami paródia account lehet, csak én nem értem igazán. -
Pikari
veterán
Valószínűleg az történhetett, hogy az amerikaiak azt hiszik, ők fingják a passzát szelet még akkor is, ha egy országban statisztikai hibahatár körüli forgalmat bonyolítanak.
Aztán ez alapján azt hallucinálják, hogy nyilvánvalóan ez mind úgymond "a piac" az adott országban, mert 250 ember rákattintott valamire, és akkor ez a magyarországi steaming piac, és a hülyéje még grafikont is generál belőle.
Egyébként a pestiek közül tényleg előfizetik egypáran ezt a netflix cuccot, mert korábban említette 1-2 pesti ismerősöm, hogy nekik be van ez a szar állítva tévén, úgyhogy lehet benne valami, amit mondasz, hogy pesti-vidéki "ellentét". Vagy inkább csak kulturális különbség. Lehet, hogy nekik erre van igénye, pénze, hogy ezt nézzék.
Én lelkileg rosszul vagyok, és kis túlzással tüneteket kezdek produkálni az elmúlt kb 15-20 évben megjelent amerikai filmektől - kb mint amikor a galaxis utikalauzban meghallják a vogon verseket - másodperceken belül jelentkezik a hatás.
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de kissé bizarrnak tartom, hogy engedi a kormány, hogy ilyenre keményvalutát szórjanak el az emberek.
-
tms+
senior tag
Nekem is furcsa, konkrétan ismerősi körömben 0, azaz nulla embernek van Amazon előfizetése (Budapest), és gyanítom, hogy a streamingben is Budapest és környéke erősebb a streaming előfizetésekben. Távol álljon tőlem a szándék, hogy a főváros vidék ellentétet élezzem. Magasan a legtöbb embernek Netflix van szerintem.
-
strogov
senior tag
"mert tényleg kinek lenne itthon Amazon Prime-ja (csak a filmek miatt nem éri meg, főleg, hogy még magyar felirat se nagyon van és nálunk az fontos)"
Magyarországon Prime nincs a Prime Video itt külön szolgáltatás 1900 HUF-ért amiben még a Gaming van.
Felirat szinte mindenhez van, szinkron meg sokmindenhez. Nyilván minél régebbi (a prime video-n) egy cucc annál valószínűtlenebb a szinkron. Fallout, Boys, vagy Idő kereke nyilván szinkronnal jön, Vox Machina meg felirattal.
-
Landro
tag
Ebből még egyáltalán nem következik az, hogy csökken a Netflix népszerűsége. Ha nő a piac, lehet, hogy több az előfizetője, mint korábban, csak a többiek is jönnek fel. Ráadásul (személyes ismerősi és rokoni körben) szerintem a Netflix többnyire az elsődleges streaming platform, aztán amellé jönnek a többiek. Ennyi erővel abszolút értékeket is adhattak volna, abból több mindent ki lehetne olvasni.
-
Igen, szinte teljesen biztosan rossz a metodológia, mert tényleg kinek lenne itthon Amazon Prime-ja (csak a filmek miatt nem éri meg, főleg, hogy még magyar felirat se nagyon van és nálunk az fontos) meg Magyarországra nincs ingyen kiszállítás, szóval amiatt se.
És ahogy elnézem, hogy mi alapján generálták a számokat, tényleg csapnivaló a metodológia, szóval ez a statisztika annyit se ér, mint egy pár dingókutyavese. -
HantekDSO
aktív tag
Netflix? Egy "fekete" nemváltó kavar két LMBQT-s leszbivel... Felejtsük már el!!!
-
A Netflixet készülök elhagyni... nem sok érdekes van, hiába állítottam angolra, a korábban így elérhető anime-ket sem találom már. Csak a koreai/kínai Zs kat. sci-fik maradtak, a többit má' láttam
-
Megnéztem ezt a skyshowtime-ot mert a többinél nagyjából tudom mi a kínálat, hát érdekes. Majdnem azt mondanám, hogy a retro filmek/sorozatok streaminje ez de azért ez nem teljesen igaz.
Mindenesetre szerintem aki jogtiszta akar maradni annak kettőre nem árt előfizetni és még így is lesz amiről lemarad.
-
Kár, hogy a self hosted megoldások (Plex, Jellyfin) nincsenek a listán.
Nálunk pl. az előbbi pörög, TV-n, tableten, telefonon, elég hozzá egy konténerből futtatni a szervert

-
PTM
senior tag
Az is egy streaming szolgáltató, nekem is rá kellett keresni mert nem ismertem:
MUBI: Watch and Discover Movies
Mubi (streaming service) - Wikipedia -
szaszyka
senior tag
Mi az a MUBI?
-
Farkassacred
őstag
A D+ nem érint (totális csalódás volt eddig), de az HBO előtt le a kalappal. Kb a legtöbb új film mostanában arra jelenik meg.

A Netflix meg hazánkban.. Tessék keményebbnek és kitartóbbnak lenni, bár tudom csak egy kis ország vagyunk, kb senkik.. de akkor is. -
ggbuffon1897
őstag
Hogy megszuletett a gyerek lemondtam a netflix kivetelevel mindent (disney, hbo, sky) es ezt se nezzuk, max elalvasra keresek vmi dokumentumfelet aztan cso. De igazabol a netflixeb legalabb van tartalom meg csere, megha a minoseg az kb konvergal is a 0hoz, hbo-ra kb azota se ertem miert fizettem, disney asszony miatt, sky meg csak ugy probakent. Valszeg ez a streames divat is szepen lassan lecseng, miutan ilyen kapzsik lettek.
-
sfefe
addikt
Máshol is megy reklám nem csak itt...
De sok film is van reklám nélkül...az, hogy előtte vagy utána van ki nem sz..ja le ... Propaganda szarok meg kinek az kinek nem.... De mondjuk itt nem is a videó meg hasnló van említve...
Még ahogy az árak mennek feljebb csökkeni is fognak ezek a "nagyok"... -
Juhaszatti
addikt
Meglepően sok. A streamingelőfizetésekről túl naprakész adatok nincsenek sajnos, de 2024-ben ~ 2 millió embernek volt itthon előfizetése, és kb a felének egynél több ilyen szolgáltatásra. Legalábbis az NMHH adatai szerint.
Persze ez napi látogatottságban kevesebbet jelent. -
HantekDSO
aktív tag
Ez [link] tényleg annyira sz@r, hogy még hozzá sem lehet szólni??

-
bence1024
tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A videán a propaganda szarok mennek -tekintve, hogy az üzemeltető a mediaworks-.
-
PTM
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Én se tudom az idejét se, hogy mikor láttam őket utoljára leírva.

Mára szerintem ezeknek már visszaszorult a látogatottsága. -
wjbhbdux
veterán
Az adatok forrása, hogy egy teljesen random sorozatokat listázó weboldalon ilyen arányban kerestek rá a sorozatokra. Teljesen semmitmondó statisztika.
-
Pikari
veterán
Nekem azt furcsa elhinni, hogy ezeket magyarországon 5-nél több ember ismeri. Szerintem egy indavideo vagy videa helyből napi 10x annyi oldalletöltést generál, mint ezek együttesen.
-
Furcsa ez nekem, hogy a Prime video hogy lehet a második helyen Magyarországon? Alig van rajta magyar nyelvű műsor, de még feliratos is relative kevés. Nekem is csak azért van, mert mellette a Prime-ot, meg a fotótárhelyet használom, önmagában meg se érne 90€-t évente. Talán évente ha 1-2 sorozatévad van rajta, ami érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest