Új hozzászólás Aktív témák
-
tzs84
tag
ezek a képek pont abból a posztból vannak ami azt taglalja hogy kamu a videó az olvadásról
hőlégfúvóval olvasztotta meg a tetejét, azért égett meg (különben belül lenne égett)
persze ettől megolvadhat simán, de azért ennyire nem
ezen a blogon van a poszt, meg még sok más a fon számára kínos dolog
[link]
én is tervezem már a hűtést, már találtam egy elég lapos réz hűtőbordát, egy p1es prociról, csak a venti 12v-os. van valahol egy másik, amit még videokártyára vettem, remélem az 5ös lesz.
simán be lehet forrasztani az aljára és menni is fog rendesen
azt írják hogy a 12eseket meg kell lökni hogy beinduljon
viszont ha valaki megcsinálta beírhatná hogy hogyan tudta szépen leszedni a gyári bordát, úgy látom hogy oda van ''szegecselve'' két sarkán
azt csodálom hogy senki nem rakott a fesz.szab.ra hűtést még, ugyanis sima lineáris van benne, az meg melegedik, és pont ott van a kondik mellett.
látszik hogy a fő szempont a költség volt a tervezésnél (érthető is hogyha ingyen osztogatják)
érdemes elolvasni a meraki minivel való összehasonlítást
hasonló tudású, és nem melegszik
[link]
persze ezt nem ingyen dobálják hanem 50$
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest