Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
a hűtésen most már én is erősen elgondolkodtam
az alján nekem is összeugrott egy kicsit a marica, illetve az eszköz alsó felének a közepén (az s/n alatti részen) változott meg a fizikai felépítése a burkolatnak...
ludus - szerintem is eléggé ratyira sikeredett... én pl. pakolok rá szvsz egy-két memória hűtő bordát pluszba a gyári mellé (ha van rajt)
más:
hogy miért is megy pénzért? pl. mert én is azért vettem, és még mielött a következő támadófelületet megadnám, eddig 2 meghívót adtam oda ingyen és bérmetve, igaz olyannak, akiről tudtam, hogy be is regisztrálja, és nem veri át a búrámat... és ha valaki esetlegesen igyen meghívót szeretne, és nem egy 2 napja beregisztrált user, még kaphatna is, ha nem azzal kezdeni a topicban, hogy miért pénzért adjuk, ami egyébként ingyenes...de erről nem nyitok részemről vitát, kell, kell, nem kell, nem kell - evvan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő