- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
a hűtésen most már én is erősen elgondolkodtam
az alján nekem is összeugrott egy kicsit a marica, illetve az eszköz alsó felének a közepén (az s/n alatti részen) változott meg a fizikai felépítése a burkolatnak...
ludus - szerintem is eléggé ratyira sikeredett... én pl. pakolok rá szvsz egy-két memória hűtő bordát pluszba a gyári mellé (ha van rajt)
más:
hogy miért is megy pénzért? pl. mert én is azért vettem, és még mielött a következő támadófelületet megadnám, eddig 2 meghívót adtam oda ingyen és bérmetve, igaz olyannak, akiről tudtam, hogy be is regisztrálja, és nem veri át a búrámat... és ha valaki esetlegesen igyen meghívót szeretne, és nem egy 2 napja beregisztrált user, még kaphatna is, ha nem azzal kezdeni a topicban, hogy miért pénzért adjuk, ami egyébként ingyenes...de erről nem nyitok részemről vitát, kell, kell, nem kell, nem kell - evvan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Milyen TV-t vegyek?
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest