Új hozzászólás Aktív témák

• ArmadA

csendes tag

Most nagyon sokan utálni fognak, mások szimpatikusnak fognak találni.
    Attól mert vki moddolni akarja a fon-ját, annak ellenére hogy a szerződés talán nem engedi, ettől függetlenül még nem a poklok poklán fog elégni.
    Egyesek el sem tudják képzelni, hogy mire is jó egy ssh-t felrakni a rotuerre, mert azt sem tudja mi az, és akkor jövünk azzal a dumával, hogy nem rendeltetés szerűen használjuk a routert. Mennyire is vagyunk aljasok? Mi a fonera célja? A fonera célja tudtommal kiépíteni egy világméretű wifi közösséget, akik egymás között ingyenesen, vagy olcsón osztják meg az internetet. Attól mert vki plusz szolgátlatást nyer ki egy olyan szerkezetből ami a polcán fekszik és megy a nap 24órájában (mert igen, ez is kötelező, ezzel is csak segítjük a közösséget és betartjuk a szerződést), még nem szegi meg a lefoglaltakat, nem követ el bűnt, csak azt az áramot ami nem sok, de vmi pluszba hasznosan is ki lehet használni akkor miért ne tegyük?
    Én speciel tettem rá ssh-t (illetve aktiváltam) és letiltottam a frissítést. A netet szolgáltatom, a fon bejelentkezik mint ahogy illik, és a nap 24órájában működik. A közösség érdekeit ezennel szoláltatom, az hogy most én a konzolon mien plusz szolgáltatást nyerek, az kinek az érdekeit sérti? Nem értem ebben mi a rossz.

Az meg hogy vki 3000-ret elkér a meghívóért, annak elég racionális és érthető oka le volt írva a forumban (annyiért vette, annyiért adja, nincs haszon, nincs veszteség).

Ha vki újraflash-eli az egészet és saját routernek használja, megosztás nélkül azt én is elitélem. De azt is ugyanúgy aki nem tudja, hogy mi mit jelent és mi mire való, és ezekután is ugyanúgy, foggal körömmel védi az igazát (hamisát?).

Új hozzászólás Aktív témák