Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmadA
csendes tag
válasz
ngabor2 #1679 üzenetére
Köszönöm, hogy végre vki felfogja amit 1napja irogatok.
warez -> wares -> áruk. Warezt az illegális cuccok, programok stb forgalmazásából szármzatatjuk. Az meg hogy mivan benne a szerződésében és mi nincs, azt nem firatatom, sosem tagadtam h nem engedi a fon, csak azt állítottam, hogy ha megvan és itt eszi az áramot, és pluszba ki tudnám használni és így MÉG hasznosabbá tudnám tenni, és ezzel nem károsítom az eredeti elvet, akkor szívbaj nélkül megteszem. Azt meg hogy a moderátor hogy jött szóba, férfiasan bevallom, nem értem. -
ArmadA
csendes tag
válasz
kapcs-ford #1676 üzenetére
mi a f*szom warezolás? opensource programokat mióta lehet warezolni? pcmp tunnelt h lehet warezolásra használni? mac address cloneing minden rotuerbe van, fonba nincs ez WAREZ? aki nem ért semmihez, minek ír ide? elég fárasztó volt ez a nap, rájöttem hogy telefon supportos sem elszek soha.
-
ArmadA
csendes tag
kezdhetném ott h kapsz egy felkonfigolt linux-ot, amit saját szájízed szerint konfigolhatod tovább, ipkg-val pl. Forgathatsz rá új dolgokat, új kezelőfelületet rakhatsz a routerre, vagy épp a meglevő mellé.. (Valljuk be... az eredeti fonos felület elég szegényke). Szerintem ez pont elég indok.
-
ArmadA
csendes tag
Most nagyon sokan utálni fognak, mások szimpatikusnak fognak találni.
Attól mert vki moddolni akarja a fon-ját, annak ellenére hogy a szerződés talán nem engedi, ettől függetlenül még nem a poklok poklán fog elégni.
Egyesek el sem tudják képzelni, hogy mire is jó egy ssh-t felrakni a rotuerre, mert azt sem tudja mi az, és akkor jövünk azzal a dumával, hogy nem rendeltetés szerűen használjuk a routert. Mennyire is vagyunk aljasok? Mi a fonera célja? A fonera célja tudtommal kiépíteni egy világméretű wifi közösséget, akik egymás között ingyenesen, vagy olcsón osztják meg az internetet. Attól mert vki plusz szolgátlatást nyer ki egy olyan szerkezetből ami a polcán fekszik és megy a nap 24órájában (mert igen, ez is kötelező, ezzel is csak segítjük a közösséget és betartjuk a szerződést), még nem szegi meg a lefoglaltakat, nem követ el bűnt, csak azt az áramot ami nem sok, de vmi pluszba hasznosan is ki lehet használni akkor miért ne tegyük?
Én speciel tettem rá ssh-t (illetve aktiváltam) és letiltottam a frissítést. A netet szolgáltatom, a fon bejelentkezik mint ahogy illik, és a nap 24órájában működik. A közösség érdekeit ezennel szoláltatom, az hogy most én a konzolon mien plusz szolgáltatást nyerek, az kinek az érdekeit sérti? Nem értem ebben mi a rossz.
Az meg hogy vki 3000-ret elkér a meghívóért, annak elég racionális és érthető oka le volt írva a forumban (annyiért vette, annyiért adja, nincs haszon, nincs veszteség).
Ha vki újraflash-eli az egészet és saját routernek használja, megosztás nélkül azt én is elitélem. De azt is ugyanúgy aki nem tudja, hogy mi mit jelent és mi mire való, és ezekután is ugyanúgy, foggal körömmel védi az igazát (hamisát?). -
ArmadA
csendes tag
Hello!
Beaktiváltam a routerem és kaptam egy meghívót! Akinek kellene 3k-ért egy meghívó keressen bátran! cím: earthquake@rycon.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest