Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robbp

csendes tag

Sziasztok Srácok/Lányok(ha van itt ilyen) :R

Nos, én is megkaptam annak rendje-módja szerint a kis routeremet, rengeteget tanultam innen, sikerült beüzemelnem, minden ok, azonban 1-2 dolgot szeretnék tisztázni...

1./UPC-m van, és jelenleg vezetékes routeren keresztül használom ezt a pofás kis kütyüt, kérdésem az lenne, hogy lehet-e vezetékes router nélkül használni a Fonerát vagy sem? (korábban írták páran, h. nem, de esetleg sw-csere sem segít?) Aktiváltam, és megjött a meghívó, anyuéknak Datanet ADSL-t megrendeltem, de klassz lenne ha nem kellene egy vezetékes routert venniük hozzá...
    (ELNÉZÉST, ha már erre részben válaszoltatok, de számomra ez fontos lenne)

2./ Szeretném tudni, hogy mi a ''WPA password'' (ezt kell beírnom a laptopomnál a wireless network'' részbe amikor nyomok egy ''Connect''-et?)
    és a
    ''Router password:'', ill. mire jók ezek.(hogy más ne támadja meg/kódolja át?)

3./Azt szeretném elérni, h. a privát hálózatom védve legyen...(gondolom a WPA-s történet erről szól)

4./ 'Friends And Family' - ('Friends and Family user #1' és a 'Password #1') nem értem, h. ezt majd a másik félnek majd hova kell beírnia...(pl. a szomszédomnak akivel megosztom a netet)

Tudom, hogy sokan e kérdések láttán totál debilnek néznek, (megértem őket :D ) bocsi emiatt és köszi a segítséget. :)

Új hozzászólás Aktív témák