Új hozzászólás Aktív témák
-
robbp
csendes tag
Sziasztok Srácok/Lányok(ha van itt ilyen)
Nos, én is megkaptam annak rendje-módja szerint a kis routeremet, rengeteget tanultam innen, sikerült beüzemelnem, minden ok, azonban 1-2 dolgot szeretnék tisztázni...
1./UPC-m van, és jelenleg vezetékes routeren keresztül használom ezt a pofás kis kütyüt, kérdésem az lenne, hogy lehet-e vezetékes router nélkül használni a Fonerát vagy sem? (korábban írták páran, h. nem, de esetleg sw-csere sem segít?) Aktiváltam, és megjött a meghívó, anyuéknak Datanet ADSL-t megrendeltem, de klassz lenne ha nem kellene egy vezetékes routert venniük hozzá...
(ELNÉZÉST, ha már erre részben válaszoltatok, de számomra ez fontos lenne)
2./ Szeretném tudni, hogy mi a ''WPA password'' (ezt kell beírnom a laptopomnál a wireless network'' részbe amikor nyomok egy ''Connect''-et?)
és a
''Router password:'', ill. mire jók ezek.(hogy más ne támadja meg/kódolja át?)
3./Azt szeretném elérni, h. a privát hálózatom védve legyen...(gondolom a WPA-s történet erről szól)
4./ 'Friends And Family' - ('Friends and Family user #1' és a 'Password #1') nem értem, h. ezt majd a másik félnek majd hova kell beírnia...(pl. a szomszédomnak akivel megosztom a netet)
Tudom, hogy sokan e kérdések láttán totál debilnek néznek, (megértem őket) bocsi emiatt és köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest