-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Én belenéztem pár videójába még pár hónapja, nem szidta már olyan hevesen a játékot, de sokszor tolt olyat például: my player can’t finish a beautiful attack, of course you know why, vagy i have to change the server, because i can’t play when i’m playing on the german server és hasonlók. Ugyanezt csinálja Ovvy is, csak ő azért még nyíltabban szidja a játékot a késés miatt, de ő is visszavett kicsit. Biztos benne van az EA keze, de mindenkinek ajánlom Inception videóit, ha azokat megnézed többet nem játszol. Egyébként ez szörnyű, mert nekem most is lenne kedvem játszani egy jó focis játékkal, de a gép ellen nincs kedvem játszani, pvp-ben meg tudom mire számíthatok. Ez van, remélem telepítenek hozzánk is egy szervert, vagy valami EU-s támogatásból építünk mi egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az ea ezt is megvalogatja