Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Ps4 en mikortól lehet tölteni a trialt ha van ea play?
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem esett egy depay az EA Play Pro pakkokból, próbálok tőle most jópénzért megválni. Este 30 körül ment msot már csak 18

-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
azoktól kérdezném, akik PC-n próbálták a játékot. Mi változott a 20-hoz képest (ha változott egyáltalán valami)?
-
sankasovi
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez így van
De amíg készhez veszem a játékot alakult volna a csapat
-
toxicjew
addikt
Na komák, itt már települ a játék
Rip me. -
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ennyi coint se bírok összeszedni, ennek meg annyi fifa pontot ad az EA

-
LendvaiFeri1
veterán

-
sankasovi
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A ps még semmilyen email címen sincs ugyanis 9en fogom megvasarolni, de addig azért szívesen alakitgatnam a csapatot.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
yes. nálam is ez a helyzet. Még a Gamertagem is ugyanaz, úgyhogy totál káosz
. -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
A tavalyi accomat úgy január körül lelőtték a webappról transfer ügyileg /mert 3 állat körül rosszul döntöttem melyiket állítom talpra...../de a programot a végéig kompletten használhattam.most azt írja a webapp hogy játszak tovább és használhatom a transfert.Ez így jó lehet?Mert erősen gondolkodtam egy új accon azért hogy tudjak a webapban transferelni.
Köszi a választ! -
getdizzy
aktív tag
Nekem nem adta a kezdő pack, szóval én készülök a mai Marque-ra
Vettem is 50 darab quicksell áron lévő potenciális játékost.
-
MarioAna
senior tag
Na sikerült sníppolni egy Rodrigot 10k-ért. Remélem updatelik a price ranget és utána meg tömegesen rakják ki 9900-as buy nowért
. De abban bízok, hogy a tavalyi lapja ami szarabb volt szerintem is 16500-ig ment induláskor, most meg a PL+Leeds hype miatt hátha megduplázná az értékét. -
Nandinagy
addikt
Tisztában vagyok vele. Mikor még boxom volt én is csináltam. Viszont egyszer megvettem cdkeysen a Way Out-ot global key volt de mégsem tudtam aktiválni. Beszéltem a microval meg a cdkeysel is és elvileg a kód nem volt jó a régiómhoz. Nem is értettem mert ugye válthatok régiót
3-4 óra beszélgetés után utalták vissza a pénzt. -
sankasovi
csendes tag
Köszönöm, akkor Max marad a ps store :)
Meg egy kérdésem lenne, tavaly pcn játszottam most térek át psre.
Webapp meg úgy írja, hogy PC.. Amit osszerakok csapatot és 9en elkezdem a játékot ugye nem előrol kell majd kezdenem? -
gjoe
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Az szép. Mázlista!
-
gjoe
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Igen store előrendelés volt, és rögtön le is töltötte.
Kezdés PL, mert abból adott több játékost. Aztán meglátjuk a következő nyitásokat, meg mennyi coin jön össze.
Sankasovi: ahogy néztem magyar nincs cdkeysen. Ott sajna csak a megfelelő régió jó. -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is Laligaval kezdem.
-
sankasovi
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy cd keysen majd ha fifa pontot szeretnék vásárolni (Ps4) melyik régiót kell választanom?
-
Stylerr
addikt
Ki milyen ligás csapattal kezdi meg a játékot? PL mint minden évben idén is jóval drágább.
-
dkaro
őstag
Nem hinném, hogy veszek de hol a legolcsóbb a fifapoint psre (US profil)? Van vmi spéci hely?
-
MdewC
nagyúr
Azért kinyitottam a web app-on a pakkokat, 82 volt a max.
Ez se adott motivációt.

Sok sikert srácok.

-
Nandinagy
addikt
Mivel én tök hülye vagyok ehhez titeket kérdeznélek.
Haverom szeretne venni kezdéskor pár ezer pontot. Hiába próbáltam lebeszélni nem igazán hatja meg...
Lényeg a lényeg, hogy ps storeban lehet venni fifa 20-ra meg 21-re is fifa pontot. Gondolom mindegy melyiket veszi meg mindkettő meglesz a 21-es UT-ban ugye? Csak mert a 20-as pont talán olcsóbb most pár ezer forinttal mint a 21-es

-
getdizzy
aktív tag
A piac úgy alakul mint tavaly, Webapp indulásától a Triálig csak csökkenni fognak az árak.
Onnantól viszont eszméletlen emelkedés lesz, talán a csúscot vasárnap este fogja elérni.
Főleg a coin dobálós Div rivals miatt talán még nagyobb emelkedés lesz mint tavaly.
Utána 10.09 én lesz este egy csökkenés a sok pakknyitás miatt.
Majd az első WL-ig ismét emelkedés ami a WL péntekjén fog kicsúcsosodni.
Aki megteheti az első heti TOTW pakokból szemezgessen, akár többet is, mert ezeknek a lapoknak hihetetlen árai lesznek a következő heteken.
PL most Fati 15k, Suarez 37k, Vardy 65k, Gomez 55k, Lozano 22k.
-
eM'82
addikt
Utolsó próbálkozás. PS4en aki még nem rendelte volna elő:
Championship edition "felesbe" valakinek 11e Ft-ért megéri közösen befizetni? A nagyobb részét én állom (17k körül) mivel a pack-ok itt landolnának + én home-olnék.
3 nap előnyt nyer vele a másik oldal + sok-sok pénz spórolást. Rutinos ph-sok előnyben (bizalmi dolog ez a megosztás). -
gjoe
addikt
Most nézem a csapatom. Örültem giroud-nak de mi ez a 39 pace? Lehúzták rendesen. Bármely bronz gyorsabb nála
-
akooos
veterán
Az nyilván nem lesz meg, de a profit megmaradt tavaly is a statisztikában, ha jól emlékszem. Nem lehet 3 millió coint szerezni 12 óra alatt

(#643) everest140:
Szerintem ha megjelenik a játék, akkor fognak normalizálódni az árak. Mindenki pénzt akar keresni, ezért 7-8 ezerért adják a 85-ös lapokat
-
everest140
tag
Kinyitottam a 4 packomat és sikerült egy Edersont azért nyitni. Kérdésem az lenne, hogy mikor éri meg eladni? Várjak még, vagy nem lesz drágább később sem a mostani áránál?
-
Stylerr
addikt
Srácok, Ps-en van aki már le tudta tölteni a játékot? Vagy nekünk később engedi az Ea Playsben?
-
Woodslave
félisten
na 688k.ért lehet Messit venni. Van aki open bidre 138k-val kirakta. A futbin szerint a csúcs ára 20-ban 1.4 millió volt. Nem tudom hogy alakul idén a piac.
-
gjoe
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nekem a komplett játékot már rég leszedte a box. Gondolom azt indítja trialnak és nem akar még egy 40gigát leszedni.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Épeszű, normális választ én sem tudok rá.
Mikor 2 hétig nem játszottam vele, normálisan jókat aludtam, kipihent lettem.
Max az az egy érv hogy szeretk focizni, és sokszor elég egy meccs ha van húsz percem.
Más játéknál többet kell egyhuzamban gép elé ülni. De lehet inkább az AC valhallát veszem meg és egész télen el leszek vele mindenféle idegbaj nélkül. -
PRDZsolesz
aktív tag
Én teljesen abban voltam tegnap, hogy 19:00, előtte meg sem néztem, utána meg hiába akartam, 10-kor jött meg a belépéshez e-mailben a kód
Gondolom ma sem lesz másképp, boxon még le sem lehet tölteni az EA Play Hub-ból, nehogy el legyen osztva a terhelés... Inkább egyszerre szabaduljon rá mindenki
-
freddyadu
senior tag
A preseason jutalmakat mikor kapjuk meg, emlékszik valaki?
@dkaro
Én előbb nyitottam R9-et, mint Woody! 😀 -
Woodslave
félisten
tényleg még ki se próbáltam, de még mindig a 20 élménye alapján egyetlen jó okot nem tudok miért vegyem meg. Illetve miért játszak vele...
Squad battles: unalmas
Rivals: idegbeteggé tesz és frusztrál
FUT champ: rivals a négyzeten....
Nyitások: 99%-ban csalódás.. És alapvetően nem vagyok irigy, mármint olyan értelemben hogy mástól nem sajnálom, de az hogy már Messi, CR7 meg Neymar hegyek vannak a transferen...
Kihagytam valamit?
-
Zimmi91
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Tegnapi webappot is 17re mondták és 19 (inkább 20) óra lett belőle, kíváncsi leszek mennyire szarja össze magát a játék ha rászabadul mindenki
-
-
Tomi0703
addikt
A webappot akkor is hasznalhatom ha nem veszem meg a jatekot, ugye?
Gondolom igen, mert megy es nem vettem meg a jatekot. Ea Accessem viszont van ha ez szamit. -
Woodslave
félisten
[link] még jó hogy a németeket választotta a gyerek kezdéskor
-
gjoe
addikt
Azért 10-15000 coint kezdésnek mindenkihez hozzávághatott volna az EA.
A transzfer így elég nevetséges, hogy mindenki adna el valamit, de senki sem tud venni. -
sch_a
addikt
Az EA playes trialt mikorra várhatjuk? Mármint a mai napon belül.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Apa kezdődik!!
most sikerült betöltenie a web appnak 4 csomag 3 duplicate...
Kezdhetek bronz játèkosokkal
-
blizzrd
senior tag
Szia!
Neked megoldodott? Nálam ugyanez a helyzet áll fent mint nálad. Webapp nekem is az xboxos csapatot társitja, pedig probélkozok egy ideje. Ps-re webapo-ba nem is enegd váltani. 20as companionban simán tudtam haszmálni a ps4-es profilt.Bár most beléptem a 20as Companionban és ps örofil alatt még nem elérhetö a companion :D Kicsit vicc, mert eddig müködött
-
Aguinaga
őstag
Na, ezért se akarom megvenni a 21-et: beléptem nagy nehezen webappba, kinyitottam azt a 4 csomagot, amit bírtak adni.
A 4 csomagból csupán 3-ban volt duplicate elem (persze nem Messi), és csak azért 3-ban, mert ugye az első a legszűzebb nyitásom volt a 21 történetében.
legalja.ea.com -
s0p0q0r
aktív tag
Sracok!
Ha ma megveszem a játékot psen+veszek EA accesset, akkor holnaptól nyomhatom konzolon a trialt?
-
akooos
veterán
Tök gáz, hogy 2 basicet nem tudok megcsinálni
Advencedet meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De amíg készhez veszem a játékot alakult volna a csapat
Rip me.

bocs benéztem