Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Pre-sessionos packok sbc stb. amik a fifa 22-höz adnak cuccot, azok mikor jönnek? Azokat meg szeretném csinálni
-
Jinxb1rd
addikt
Ennél olcsóbb mindenes Fifa 22 van a PC verzióhoz?:
1) Ea Play Pro előfizetés
Megkapok mindent és egy héttel előbb játszok bárkinél.2) a) Addig előfizetek, amíg nem jön akció a Fifa 22-re, amit aztán megfejelek még az EA Play Pro után járó kedvezménnyel (+ -5%?).
2) b) EMAG 3000 Ft-os kupont felhasználom fifa 22 vásárláshoz, ha mákom van ott is leárazzák előtte.

-
Jinxb1rd
addikt
Én mindig addig élveztem a ganet, amíg csapatomat építgettem az online játékokra. Squad battles, sbc-k. aztán megvan a csapat, megyek divizni és a squad battles felét hozzák teljesítményben. Kapok egyy teljesen más, rothadt csapatot és gondolkozom, hogy ezért építgettem, számolgattam két hétig teljesen feleslegesen? 20k egy játékért, ahol csak ai ellenfelek ellen tudsz normálisan játszani
-
Jinxb1rd
addikt
Engem akkor dobott ki a játékból, ha a Spotify futott.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap nyomtam online draftot.
Kíváncsiságból megint eljátszottam azt, amit múltkor:
Meccs elején rányomsz a report serverre, kb félidő körül leáll a szerver. Ha te vezetsz, tiéd a win.
Más is kipróbálhatná ezt az anomáliát.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne tedd. Az még idegőrlőbb, mikor egy jól láthatóan seggbéna ver el téged csak azért, mert a csapatod nem hajlandó játszani.
Hiába tudsz jobban játszani, nem fogsz tudni győzni ellene. Ő egyszerűen odafut és csak rálövi. Közben a védőd elesik, a kapus meg nem is fog rá mozdulni a labdára se kb. A gyerek meg úgy fog ünnepelni, mintha a világ legjobb játékosa lenne. Semmi köze a skillnek a játékhoz ilyenkor.
Ne.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Szintén elsőre tetszett, hogy ú a kapunl ha kipattan a labda akkor már ott van a játékosom nagy eséllyel is elszedi.
Igen ám, de kontratámadásnál meg a védőim elkezdenek az ellenfél felé szaladni és nem marad hátul senki sem védeni.
Vagy a másik, hogy az ellenfél látja hogy ezt használom és addig elkezd játszogatni a labdával. ERgo feleslegesen fáradnak a játékosaim.
Inkább kikapcsoltam. Ha jók a szerverek, akkor enélkül is odaszaladnak a labdáért a játékosaim ez volna normális... -
Jinxb1rd
addikt
Egyébként van aki, játszott/játszik pc-n meg konzolon is?
Mert egyébként nekem az volt a problémám, hogy miután átmentem konzolra, olyan volt, mintha input delayem lett volna.
Érdekelne, hogy bármiféle különbség van-e minőségben a pc-s és a konzolos multiplayerezés között. Esetleg több szeró van-e knozolhoz, optimalizáltabb-e stb. Erről nincs semmiféle cikk/videó? -
Jinxb1rd
addikt
Felmentem játszani másfél meccset. Szokásos.
Ezzel a játékkal soha nem lehet játszani. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem meg az, hogy elkezdek vele játszani early accessel, mert EA play Pro-t betolom, tökéletesek a szerók meg minden, aztán mindenki rászabadul a játékra és kész. Addig volt élvezetes és játszható az egész.
KEMÉNY 1 HÉTIG játszhatóak a szerverek, amíg kevesen játszanak. Számomra legalábbis, telekomos kábeles nettel. -
Jinxb1rd
addikt
Minden iylen leaknél azt kellene spammolni egyébként első reakciónak, hogy: jójó, de a szerverek javulni fognak? Mert ez az újítás addig senkit se érdekel.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Következő fifába az lesz a feature, hogy női kommentátor lesz, véletlenül se fogunk olyat hallani, hogy több szerver, vagy jobb netkód, ami tényleg kellene a játéknak. Ha valóban így lesz, inkább megkímélem magam ettől a játéktól, mert így nincs értelme bármiféle jobb játékost is szerezni, ha az bronze szinten játszik. Sose tanultam meg rendesen cselezni a játékban, mert az alap cseleket se lehet sokszor végrehajtani.
-
Jinxb1rd
addikt
Miután az 90 paces védő is lefutja a 100 paces Henryt labdához szaladva, mérgembe hazafelé készülve úgy bevágtam a üvegvitrinesajtót hogy a már immár darabokba tört asztal mellett ez is szanaszét terült a lakásba.
Én itt most véglegesen letettem ezt a mocsadék, foshúgy csaló pénzéhes játékot.
-
Jinxb1rd
addikt
A sok pakkból sok fodder jött. úgy látom, hogy az ütősebb pakkokba már nem is dobják bele a specialokat, kár ezekkel tartalékolni. De az egyik közönségesebb pakk végül:

Eladható szerencsére de inkább beépítettem, vettem még két summers kártyát, hogy ütősebb legyen a csapat. Papíron persze ilyen szerók mellett.
Szerencsére hogy ne legyek zeljesen happy, véletlen a szélső hátvédem, maxet 105k helyett 38k-ért raktam ki mikor gyorsan rá akartam csekkolni mások áraira. De hiába na, a gyorsvisszavonást nehezebb lefejleszteni mint a preview pakkokat.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a kártya vajon kap majd upot a jövőben? fifa 22-re?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáltad már kábeles netről Szegedről, mikor rosszabbak a szerók. Max a véres izzadtság menne át max.
-
-
Jinxb1rd
addikt
Gondoltam két divit megnyerek, hátha bentmaradok rank 1-ben reggelre:
Természetesen most MEGINT SZ@ROK a szerverek. És természetesen így nem tudok megint nyerni, csak 30%-ban kb.Olyan szinten dühítő gecó, legszívesebben ripittyára törnék ilyenkor valamit, mondjuk pár felelősnek a fejét. Nem igaz, hogy állandóan emiatt kelljen szopni, de ÁLLANDóan. És van pofája kiírni, hogy 30 ms-sel fogok játszani, én meg nagy vígan rányomok, hogy de jó. Hogy az összes befektető orrát verné valaki szilánkosra jó alaposan.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez jobban megéri mint a team of the week. CSinálok ebből kettőt és pont megtudom így majd csinálni a 83 upgrade 10x és a 82 upgrade 10x-et. És az új eventre ezek pont jók is lesznek, ha akkor tolom el őket. Az pénteken jön, nem?
De hogy a picsárt nem lehet ezeket az sbc-ket szűrni hogy mondjuk lehessenek elöl a legújabbak, vagy a hamarosan lejáró sbc-k. De hát erre sincs pénz, csak a preview pakkokra.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap érdekes mód 3 win diviben nevetségesen könnyen átmentem div 4-be, majd még kettő szintén nevetséges win silverben. Bárcsak WL alatt is nevetséges winek lennének így sorozatban. Az új alakzat ezzel a team pressuring-gel nagyon adja.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Weekend league alatt valaki úgy lőtt vele fitnessz shotot a kapumba, hogy épp a félpálya és a penalty box között volt félúton, CB-im meg penalty boxnál várták, hogy jöjjön közelebb. Csak pislogtam.
A kapusom nem tudta kivédeni úgy, hogy bent állt a kapuban végig.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kipróbáltam tegnap. Gusztustalan.
Egy-egy rálövés után az ellenfelem lélegezni nem tudott, sorba futottak be az embereim a lepattanó labdáért és már tudtam is lőni kapásból a kapura. Kicsit kaotikus ilyenkor a helyzet, nem látom melyik emberem akar rögtön a labdáért futni. Viszont ha sikerül counterattackba lendülnie a nyomás ellenére, akkor a cb-im kijönnek egy kicsit a poziból (ők is ugye pressingelnek), ami veszélyes tud lenni, tanulni kell. 1-0 a javamra, utána 1-3-ra feljött, majd 4-3-ra nyertem.

Btw biztos a szerókkal volt valami, mert ellenfelem is szenvedett. Kivételesen fairplay volt.
Henry most kivételesen elkezdett működni is ST-be, bár alakzatot váltottam, 4-2-3-1-re.
-
Jinxb1rd
addikt
Te jó ég már megint mi van a szerverekkel. Alig lehet játszani... 30 ms helyett 38-40 körül van.
De éjjel 1-kor miért van ilyen probléma? -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Kedvencem egyébként, az unfairben, amikor én benyomom a full pressure-t, mert hátrányba vagyok 1-2 labdával, akkor a csapatom 1 perc alatt full agy és testhalott lesz. Nem az hogy én nekem lesz esélyem góllövésre, de még én kapok be 3-4 gólt ezután. Friendly-ben ez bezzeg tökéletes működik érdekes mód, ott van erő 2-3 támadásra, gyengülök igen, de tudok gólt szerezni akár és még van esélyem nyerni. Itt 100%-os öngyilkosságot hajtok végre, ha megpróbálok kiegyenlíteni.
Ellenfél benyomja és természetesen teljesen kifáradva is semmi problémája, teljesen csonttá fáradt strikerje keresztül verekedi magát a kipihent De-Light-omon.
A legeslegjobb egyébként az volt, amikor egyszer csak nézem, a csapatomban mindenki 0-a staminán volt. Mondom mivan, semmi pressure nincs benyomva (nem is volt játék közben rákapcsolva se egy pillanatra), állok a játékossal egy helybe, akinek még maradt egy kevés, mozdulatlanul is világít a csík, hogy égeti a staminát non-stop, megállás nélkül folyamatosan a játék, mert be van bugolva.
Próbálj nyerni...
Tökéletes úgy ahogy van. 
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek annak lenne értelme, hogy 300/20-as netről felváltok olyanra, hogy 1000/25? javulna a pingem?
G5-ön gondolkodom még, hogy kipróbálnám, ha le tudnám tesztelni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
22-28 az bőven játszható kategória már az én játékomhoz képest. 30-34 szokott lenni. Volt egy meccs ahol 28-30 volt, csak lestem hogy a játékosaim automatán olyan dolgokat művelnek maguktól is már (jókat), amiket eddig még nem.
Szánalmasan van lekódolva ez a cucc. Ha a másiknak is hasonlóan szarul játszanának ilyenkor a játékosai, akkor nem érdekelne, mert fair play, de amikor azt látom, hogy majdnem kétszer gyorsabban mozgatja a játékosait, az elfogadhatatlan.
És én hülye mikor már az elején érzékelem hogy baj van nem lépek ki, mert látom hogy a gyerek gyökér és nem tud játszani. Az ezüst szinten játszó játékosaimmal is kiszenvedem az első félidőben a 2-3 gólt. Aztán jön a kifáradás, ami még drasztikusabbá teszi a különbséget, a csapatom lemegy bronz szint alá, ami már teljesen kezelhetetlen szint, szimpla hátvédeim passznál elesnek meg kipasszolják a labdát a pályáról, szal még tartani se tudom, hülyegyerek meg 60-70. percnél a príma, gondtalan játékmenetével behoz 3db 99 pace-s játékost és erre veri a seggét a földhöz, hogy milyen ügyes.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Jól van, öröm látni, hogy nem csak én szenvedtem. Örülök, hogy silver 1 meglett és igazából ráment az egész hétvégém. Erre.
Ezt a Weekend leage-zést nem fogom erőltetni, ha ilyen hányadék vagy csak egyszerűen ki kell puhatolnom, mikor nem játszanak annyian. Gondolom hétvégén egyáltalán nem is kellene tolnom...A plusz wines pickek miatt most mindenki tolta mint a hülye, a szerverek meg az átlagnál is rosszabbak voltak. GONDOLOM NINCS ELÉG PÉNZE AZ EA-NEK PLUSZ SZERVEREKRE.
Az külön öröm volt, hogy mondom kipróbálom a szerver jelentése opciót a meccs alatt. Hát nem végett ért egyszer csak a meccs közepén? Szóval ha meccs közben jelentek egy szervert, azt csak úgy restartolni fogják vagy mi a gyíkom úgy mégis?

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Már átállítottam arra is, próbálkozom a fps limitációval meg nélküle, mindenhogy. Mások össze vissza cseleznek az én játékosaim meg állnak a véletlenül feléjük guruló labda előtt, ahelyett hogy érte mennének.

így aztán nem nehéz elverni játékosokat, ez nem skill, hogy valakinek jól fut a játék, valaki meg szop.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a WL szabályosan elveszi a kedvem a játéktól. Tegnap délután nekiláttam hogy játszok egy párat de egyszerűen a játékosaim nem akarnak úgy játszani, ahogy kéne
-
Jinxb1rd
addikt
Látom mire elszórtam a lapjaimat 81--87 upgrade-ra addig kijött egy 82-88 jobb feltételekkel

Ez a Sergio nagyon jó kártya, mehet is striker poziba. Értelme sok van btw
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt hol tudom megnézni?

-
Jinxb1rd
addikt
btw én a 3 napon belül lejáró ikon sbc-ről beszélek, ahol három prime or moment ikonkártya közül választhatsz. 4 csapatott kell beledobni, 85-86-87-88 extrák nélkül
-
Jinxb1rd
addikt
Én amit várnék, hogy lehessen teljesen egyedi mezt készíteni, egyéni badget-t, egyéni akármit. Nem rossz irányba indultak el ezzel a stadionozással, csak rohadtul gyerekcipőbe jár és a sokat nem látja az ember.
Ja meg hogy olyan legyen a szerverkapcsolat a WL-ben meg a rivalsban, mint a friendly-ben. Mert ott a meccsek 80%-át megnyerem így. Igazából az összes meccset, ahol nem érzem az első percben hogy lagzok. Szóval jó lenne úgy játszani, hogy amiatt kapok ki, mert tényleg jobb a másik.
-
Jinxb1rd
addikt
Én most azt realizáltam, hogy minek szenvedek a franciázással? Pár nyamvadt pick kártyáért?
Inkább beletolok minden játékost a 81-87 upgradeba aztán kirakok egy ikon sbct
-
Jinxb1rd
addikt
Sabitzier a pickben.
Mit kezdjek vele -
Jinxb1rd
addikt
A weekend league rewardokat mikor szokták kiosztani?

-
Jinxb1rd
addikt
Hát ha pakkok nem lesznek, akkor nem tudom szenvedjek-e egy random ikonért a swapokkal. A legtöbb ikon már nem is tud annyit, mint egy agyontápolt kártya.
-
Jinxb1rd
addikt
Áhá, értem. Ezt egy kicsit túlbonyolították, nem?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Rá kellene lehet álljak hogy simán csak kilépek, amikor a gép nem enged nyerni. Annyira érződik, hogy a kapunál is folyamat kivédi a labdát a legszarabb kapus is olyankor, ilyenkor csak quit azt kövi. Csak ebbe m ia verseny, hogy ak öviben meg lehet azért nyerek, mert a másiknak a csapata nem játszik normálisan? Ebbe mi így a játék?
- - - - - -
Btw valaki elmagyarázná hogy működik ez a wekendleague pontosan? láttam hogy van egy 30-a számláló az msot 34/30-on áll. Ez mit jelent? Weekend leagueban mennyit tudok most játszani?

-
Jinxb1rd
addikt
Én most szenvedtem össze először a weekend league-re a pontot, nem csalódtam: ez a játékmód még mindig hihetetlenül okádék.
Nem tudom mi alapján működik, de hiába 40ms olyan szinten esélytelen néha a meccs. Már az első két percbe lehet tudni hogy nyerni vagy veszíteni fogok az ellenféltől függetlenül. Friendlyben érdekes mód jó minden, általában a diviben is. Viszont belépek wl-be és a játékosaim átmennek bronzba. -
Jinxb1rd
addikt
alexis sánchezre szükségem lenne de úgy látom megy az ára szépen lefele, kiváncsi leszek mikor áll meg

Az is szomorú hogy van pár nagyobb ratingű duplicate játékosom és nincs sbc, ami érdekelne.
-
Jinxb1rd
addikt
Most mindenki a pakkjait fogja nonstop mutogatni? Mit csináljak vele? Mit csináljak vele?
Nem tudom, kenjétek a hajatokra. Én azt tenném, még ha kopasz is vagyok
-
Jinxb1rd
addikt
Eltoltam a 84+-os packomat ami 20 játékost adott, merthogy kijött a team 2, mondom hátha kapok megint 2-3 zöldet. Egyetlen egy special lap nem volt benne, hogy rohadna meg az EA

Viszont végre kijátszottam egyszer már a játék mert ronaldo volt benne, csak hát most már mit lehet vele kezdeni? Egyáltalán nem örültem annyira, mint szoktak neki.
-
Jinxb1rd
addikt
Nyitottam egy pakkot a rewardból: megjött sanchez
Úgyhogy már Erikson, De Light, Zakaria mellett ezzel 4 züd. Abba is hagyom, mert gépen kellett volna ezt nyitni, nem sz@ros appon...Egyébként a gyenge, lassúcska tots Skiniar helyére tökéletes lenne, csakhogy szétvágja a chemet. Erikson-nak kellene a 10 a max futáshoz, moises-sel szokott helyett cserélni.

-
Jinxb1rd
addikt
Én gondolkodtam, hogy pénzt sokkal jobban megéri kivenni, mint untradeable pakkokat. Aztán rájöttem, hogy igazából azt se tudom mit lehetne fejleszteni a csapatomon, ami nem irreális nagy összegért menne, úgyhogy funból való pakk nyitogatást választottam inkább.

Csak egyre több a duplicate, ami sok bajt okoz.
Btw, nagyon jó lenne egy statisztikás kapcsoló a játékban, amivel ki-be lehetne kapcsolni azt, hogy a játékosok statisztikáit rögzíti-e vagy nem. Objektive-s, squad battles meccseket is beleszámolja, teljesen értelmetlenül és nem lehet vizsgálni, mennyire hatásos egy játékos.
-
Jinxb1rd
addikt
BTW nevetséges ez a netkapcsolatos dolog a szerverekkel. Csak akkor tudok játszani, ha az égvilágon minden le van kapcsolva a netemről, se telefon, se tv semmi. Még a torrent se mehet 4 kb-os feltöltéssel, mert akkor már a játékosaim nem reagálnak és érezhető delay van. Én nem tudom hogy lehet ennyire érzékeny egy játék...
DS4 kontrollerem is úgy van bekonfigolva, hogy mindössze 1 ms legyen a késés. És csak így játszható a játék úgy vettem észre. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Icon swapos csomagok. Ezek mindig elég jól dobálták a speckó lapokat.
Most két tokenért jött kettő neonzöld tag pl. Persze olyan jól van megcsinálva ez a nyitás, hogy egy 83-as domestic csávót dobott ki elsőnek, azt hittem mégse jött be. Aztán ott a 94-es De light.
Még ki akarom rakni az 1 tokeneset meg a 3 tokeneset. -
Jinxb1rd
addikt
Ezek a festival of football (neonzöld kártyák) hetenként fognak változni?
Csak mert akkor a nagyobb csomagokat, amik biztos adnak speckót, inkább elnyitnám később, nehogy jöjjön egy duplicate, azt szívjam a fogam jó erősen.
Götze-t közben próbálgatom, tényleg jó kis kártya.
Valahogy be kell majd építsem.
Eriksen nálam még nem igazán mutatta meg mit tud, vele még próbálkoznom kell mi a baja.
-
Jinxb1rd
addikt
De Light-ot és Zakariát ki is nyitottam, csak hát... hova építsem be őket?
Hamarosan Erikson is érkezik meg kirakom Götze-t is, de közbe arra jövök rá, hogy nem kellenek már igazán játékosok... 
Max a Götze veszi fel a verssenyt pl A 90-es Paulinho-val a pace miatt, de csak ha CAM pozit nézzük.
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki árulja már el, mi a jó pékrólót kell ahhoz csinálni, HOGY EZ A DRÁGALÁTOS CSODÁLATOS JÁTÉK időnként ne gondoljon egyet és VÁLTOZTASSA MEG RANDOM a rohadt beállításaimat. Kinek kell könyörgő levelet írni, hogy az ilyen ALAP dolgot normálisan működjenek?
Évek óta nem használok Analog sprintet és bekapcsolódik. Auto Flair pass szintén bekapcsolódik magától. Mégis MIT KELLENE CSINÁLNI? Nézek rá naponta, ellenőrizgessem az akár 90 euróba kerülő alapjátékot? VAGy venni kell valami DLC-t még 20k-ért? Esetleg 10.000 Fifa pontot? Mi kell ahhoz, hogy ha beállítok valamit, az úgy is maradjon, MÉGIS?!
-
Jinxb1rd
addikt
Ezen a szinten ps5-ön próbálkozni közel lehetetlen egyébként, aki msot lép be. Olyan drága minden egyszerű lap, sbc-kt kirakni nem igazán lehet mert nincs miből, meccseken 10 rate-tel minimum fentebb vannak az ellenfelek...
-
Jinxb1rd
addikt
Rájöttem hogy azért katasztrófiális a Fifa konzolon, mert 30 ms ellenére olyan lassan reagál az emberem, mint egy megpakolt ifás teherautó. És én úgy néztem, hogy input lag van, nem szerver lag, mert passzolnak meg mozognak megfelelően. Na már most konzolon hogy a rákba tud lenni input lag, mit lehet ezzel kezdeni?
Átmentem Pc-re, ott sokkal jobb a helyzet. -
Jinxb1rd
addikt
Tegnap kipróbáltam a ps5-ös verziót... Nem igazán jött be, a grafikán kívül valami mást is állítgattak, pl a játékosokon, mozgásokon?
-
Jinxb1rd
addikt
Közben a Fifa 21 már elérhető az EA play-ben is.
Egyelőre megnézem a PS5-ös verziót. Tényleg annyira szörnyű az online része? -
Jinxb1rd
addikt
Május 6-ot írtak arra, hogy a fifa 21 bekerül a playbe. Szerintetek megtörténik? Csak mert a seasonből még mennyi van hátra? Másfél nap?
-
Jinxb1rd
addikt
Ha Originen pc-n játszottam fifát, azt tudom folytatni playstationról? Vagy ilyenkor úgy veszi, mintha sose játszottam volna vele?
-
Jinxb1rd
addikt
Nem keverem. A mostani PL Challenge-t tegnap este csináltam meg 23:00 körül és akkor csak 65-ös átlag rating kellett hozzá. Bronzokat és silvereket dobáltam bele, 100%, hogy ez volt.
-
Jinxb1rd
addikt
Én is poénból megcsináltam 1db pl sbc-t, csodák csodája, nem jött semmi izgi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az azért egyértelműen kiderült most, hogy megéri gyűjtögetni a bronzeokat és az ezüst playereket is az év folyamán, mert most pl nagy hasznuk van. Bedobsz egy aranylapot és kb utána dobálgathatod be a kis bronzjátékosokat. A bronze rarek, amik 300-ért se akartak elmenni, most aranyat érnek...
Na majd a fifa 22-ben átmegyek inkább gyűjtővé...

-
Jinxb1rd
addikt
Azért szemét az EA, mert nektek nem jött be a biznisz? Ez teljesen a ti egyéni problémátok.

-
Jinxb1rd
addikt
Noh nemsoká az ea playbe bekerül a fifa 21, kipróbálhatom olcsón, hogy pc-ként alázok-e konzolon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jó hogy most nem vettem meg akcióban
-
Jinxb1rd
addikt
srácok PS5:
ha megveszem a játékot US storeból ps plus nélküli accal, akkor a másik, gépen lévő magyar accal (ami viszont elő van fizetve plusra) tudok multiplayerezni benne?
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy látom ebbe a topikba olyanok járnak, akiknek csak nyernie szabadna. Akik vesztést érdemelnének, gondolom más fórumokon beszélgetnek.

-
Jinxb1rd
addikt
az objektivvel van probléma, ne legyen kötelezően lejátszandó meccs szám.
braziloknál hamar megcsináltam a 4 wint aztán utána mit csináljak 6 meccsen keresztül?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Itt lehet többen tudják rá a választ, lehet hülye kérdés:
Ha USA playstation storeban veszem meg a játékot, akkor attól európai playerek ellen fogok tudni játszani?
-
Jinxb1rd
addikt
Valószínűleg nem bírom megállni és megtartom a ps5-öt. Úgyhogy hamarost kiderül tényleg gyengébbek-e a játékosok.
Bár őszinte leszek, inkább a ps5 verziót indítanám el. ott tényleg nehéz a szitu? -
Jinxb1rd
addikt
inkább az a teljesen felesleges időpazarlás mokor csinálsz egy csomagot és lépnél be hogy elnyisd de homokórázik. na az
-
Jinxb1rd
addikt
na akkor majd bevásárolok. Kellenek új védők

-
Jinxb1rd
addikt
A nagy csomagnyitogatás mikor kezdődik?
-
Jinxb1rd
addikt
Nem mondjátok, hogy külön van szedve a ps4 és a ps5 scene? omg...
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örülnék egy dutch, brazil vagy olaszligás playernek