Hirdetés
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én most döntöttem el, hogy a kövi részig hagyom is a fifát. Jön a jó idő, nem szenvedek tovább. Amivel betelt a pohár, az egy olyan meccs amikor úgy kapok ki, hogy moment Dp, if Cr és toty Bruno 8 ziccert lő kapufára, mellé, kapusba, míg nála gold Vardy 3 fél helyzetből 3 gól. És nem csak egy meccs ilyen. Feleslegesnek érzem a beletett időt. Nem azt mondom, hogy ha jó csapatom van csak én nyerjek, de legyen már előny ha melóztam érte. Millió sebből vérzik amúgy is a játék, azt a kicsi időt amit a gép előtt töltök nyáron inkább Warzonet tolok, ott ha fejbe lövök valakit az meghal, nincs az, hogy valami rendszer dönti el, hogy ki nyer.
Kitartást nektek
Fórumot azért nézem és a mobil appon néha kirakok pár sbct úgyis van coin mert eladtam mindenkit, úgyhogy pár nagy nyitást azért majd linkelek

-
Bohus84
tag
Én ezen a hétvégén is csak neked szurkolok, hogy legyen végre elit

Szoktalak nézni, most jól állsz.
Én megint annyira rosszul kezdtem, hogy nem igaz.
Nem tudom mi lett. Szinte mindíg meglett a gold1, azt hittem előbb-utóbb kijön a lépés és meglesz a fő cél az elite3, de egyre rosszabb inkább. Jövő héten lehet tartok egy pihenőt, hátha segít.evibly:
Már most is egész jó az a lap, használom, nekim is az esett pár hete. -
Bohus84
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Kb ugyan ez + 2dc. Egész évben nem volt még dcm. Mélypont, igaz, hogy szombaton nem értem rá ezért ledaráltam pénteken 18 meccset...9 győzelem. Hozzájön még az, hogy Cantonaval nem megy(lomha disznó, és amúgy sem csíptem, nincs kedvem se hozzá), ezért vettem egy moments Del Pierot, őt nagyon szerettem gyerekkoromban. Meglátjuk mi lesz ma. Idén kb 80%ban gold 1 volt, nem tudom mi van most. Tots előtt abba szoktam hagyni, inkább a szabadban töltöm a hétvégét már olyankor, úgyhogy nem érdekel már a coin bukó, hogy egy több millás ikon a padon ül az sem
Próbálom élvezni még kicsit. -
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is gondolkodom, jó lenne már Renatot leváltani, és link miatt is jól jönne ikon oda de félek az agility/balance miatt. WR sem tetszik. Nem szoktam nézni, de a két belső kp legyen H/H. Túl támadó szelleműnek néz ki. Bruno mellé inkább védekezőbb kellene talán. Ha valaki kirakja ne tartsa magában a tapasztalatait róla.
-
Bohus84
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Akartam is már gratulálni, jól tolod
Én most keresem a taktikát, stílust mert prime Cantonával nehezen csiszolódunk össze. Azt mondom amit a midre, hogy nagyon lomha. Engine van rajta, brutális minden statja, de a body type elrontja. Főleg Dalglish után. Amúgy 14 wl meccs 14 gól és 10 assist. Szóval hozza amit kell. Meg kell szokni vele másképp játszani, mert 4 millás lap nem ülhet a padon
-
Bohus84
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sokan szeretjük a focit, ilyen egyszerű. Én is azért játszom. Számtalan jobb multiplayer játék van de abban nem Ronaldoval játszhatunk.
-
-
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnapi upgradekből annyi fodder jött, hogy csináltam még egy mid icont: Baresi. Mind1 is. Csak az ő sebességeről jutott eszembe, hogy ajánljam annak aki tudja cb-be Reece Jamest. Legjobb cb. Pedig próbáltam több icont is:mid Blanc, baby Rio, baby Desailly, baby Carlos Alberto. Aki legjobban bejött az Capita, jó a sebessége és agilis de meg sem közelíti Jamest. Pece kell nincs mese.10es chemen indul, Tavernier 7es és cserélnek. Megvan if Walker is de még rajta is túltesz. Gold1 1et hoztam vele.
-
Bohus84
tag
Nem is azt várja az ember, hogy minden packban legyen Gullit. Csak mondjuk 3ból egy lett volna amit ki tudok próbálni.
Nandinagy:
Nem elégedetlenkedek, idei packluckom bőven átlag feletti. Csak mondom, hogy miket lehetne, ami elégedettebbé tehetné a játékosokat
Dehát az az eat nem érdekli -
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyanez. Ha nem jön össze semmi(általában ziccerig kijátszok minden helyzetet), akkor jön a finess 25ről Brunoval
99 long shot, 99 shot power
-
Bohus84
tag
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És kaptunk mellé 2 játszhatatlan wlt az agyonterhelt szerverek miatt.
-
Bohus84
tag
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy gratula
Megérte craftolni a packokat
-
Bohus84
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Twitter mer órák óta tele van red neymarokkal
én még nem amúgy. -
Bohus84
tag
Sok sikert mindenkinek aki betárazott csomagokkal. Várjuk a kék screenshotokat
-
Bohus84
tag
Nekem mid VDS van. Nekem Ő vált be legjobban. Volt mid Petr C./Neuer/Ter Stegen/Allison/if Ederson.
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Támadóknal nyitottam el. Szerintem vagy ad toty lapot vagy nem(99.99%). Mind1, hogy 3 vagy 11 van bent a pakkokban. Amúgy CRre fájt a fogam.
-
Bohus84
tag
Én is elnyitottam 900k-t, 1 kane és mas semmi. Színtiszta bukó. Ami miatt eltoltam, mert a csapat kész, egyet akartam fejleszteni. R.Sanches helyett mid Lothar M. Kipróbáltam és vissza kellett csináljam. Sajnos a német icon nem ér a predátor nyomába. Ami persze vicc de ez van. Iconnal inkabb jatszanék, de azt éreztem, hogy gyengűltünk sokat, és azt mondtam, azt ne. Féláron sokkal jobb lap rttf Sanches sajnos.
-
Bohus84
tag
Este 18.15 az első meccs. Itt a teljes program:
[link] -
Bohus84
tag
Ha CR gólt lő, szerintetek kap record breaker lapot? Első hétvégém, hogy nem tudok játszani, max vasárnap este pár meccset, pedig most 4 picket simán össze lehet szedni.
-
Bohus84
tag
"Once Team Press is requested, its effect takes 2 seconds to activate."
Ez aztán életszerű
Nem érdekel mert nem a team pressből éltem,de ritkán használom. Irl is van, hogy pl egy hazaadásnál egyik pillanatról a másikra pressingel egy csapat. Nem úgy történik, hogy valaki bemondja, h támadd le és el kell számolni kettőig mielőtt elkezded. -
Bohus84
tag
Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett
Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
Remélem segítettem valakinek
-
Bohus84
tag
Gold 1 behúzva, maradt 3 meccs. Kis pihi, kaja, pohár bor, 3ból 3 kéne az elithez, fel kell készülni. Nehéz lesz de látok esélyt jól ment eddig is. Még mezt is állitok az ellenfélnek, mert egy vereség amiatt volt mert nem láttam ki kivel van. Kezdődik, mid Gullittal jön, nem baj. Félidő 2-0 ide. 60 perc 3-0, ez már meglesz elit formában vagyok......Ebben a pillanatban minden fekete lesz, odanézek, a gyerek röhög, kinyomta a gépet....Örülünk mert jön a 9. foga és egész nap nyűgös volt, most legalább nevet

-
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ott a pont! Emiatt cseréltem Kantet pedig untrade. A szélsőkhöz nem tud passzolni. Támadót indítani through ballal pedig nem is érdemes próbálni. Bruno olyan melységi passzokat ad, hogy néha én is meglepődők, hogy csak a kapussal vagyok szemben. Amíg nem próbáltam én sem képzeltem, hogy igy is lehet
Gold lapja kicsit kévés, de ha van coin az if sif már szuper, a többi meg ráadás
-
Bohus84
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Jogos, szerintem is sok a kettő. És egyik sem tud passzolni. Nagyon sok labdát szereznek majd, és nagyon sokat adnak majd el. Gyenge pass stat gyenge wf. Szerintem idén ezek a cdm-ek 41212 ben használhatók. Egyedül megoldják a szűrő feladatokat, és nem kell, csak egy rövidet, biztosat passzolni mert van közel cm.
-
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, brunot kiraktam ezt nem fogom mert jó áron vettem rttf sanchest még, és jobban illik mellé. Kante is van untrade de nem tud passzolni és az nagyon zavar. Tavaly firmi nekem untrade volt
De igazad lehet, nem pontosan emlékszem a statjaira csak h 80 volt a defje. -
Bohus84
tag
Tavaly Firmi scream lapját totsig simán használtam(és profik is), cm/cdm-ként gyengébb statokkal. Az sem volt olcsóbb. Én csak azért nem rakom ki, hogy ne ugyan azzal játszak mint tavaly, valamint eladható R. Sanchesem van. Akinek van fodder bőven és engame cm/cdm-et akar annak sztm megéri.
-
Bohus84
tag
Érdemes megnézni a storeban a promo packokat. EA ezzel a két lappal ma elad pár fifa pontot. Vicc....
-
Bohus84
tag
Kiraktam a 86+t. Oblak jött. Kinek, mi?
Más: Ha egy RTTF lap eligazol, azzal mi történik. Renato Sanches miatt kérdem, olvastam valahol, hogy angliába tart. Liverpool v Wolves
-
Bohus84
tag
-
Bohus84
tag
Untradekből kijött egy base icon pack, Gullit lett. Staminát kivéve jónak néz ki. Használja valaki? Milyen? Van untrade Kante(szeretem de nem tud passzolni), őt váltaná, Stay back CM, Potm Bruno mellett.
-
Bohus84
tag
Market guruk véleménye érdekel. Sif Bruno miként alakulhat most? Kirakom mindenképp a Potm- lapját csak azt nem tudom mikor. Adjam el most a sif-t és pont ki tudom kb rakni. Vagy gyűjtsem a nagy lapokat(nem túl sok van most) és később adjam el.
-
Bohus84
tag
Valakinek van kedve esetleg PC-n a szabadrúgásos feladathoz most? Bohus84 az Originem
-
Bohus84
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Kante Sissoko helyett.
-
Bohus84
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Jól néz ki. Amit én tanácsolnék:
Azt az If Rashfordot ne pazarold el szélen szerintem. Egyik legjobb ST a játékban. Auba helyére mondjuk egy Martial és ő mehet szélre. Van Dijk idén picit gyengébb de azért nem vész csak lassú. IF Walker, If Gomez a meta de ugye neked holland kell. Valamint Bruno inkánn cm mint cam de az is elmegy. Camba inkább gyorsan forgolodó játékos kell. -
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Reduced the distance that AI teammates can reach when attempting to block the ball.This change applies only in situations where the ball carrier takes a shot"
-
Bohus84
tag
-
Bohus84
tag
Mbappe első félidőben 2 gól. Toljátok a WL-t, lesz pickelni való
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
94es vb volt az első amire emlékszem, 10 voltam. Azóta követem a foci vilagát, kicsit szégyeltem, hogy rá kell keresnem egy névre aki nem volt ismerős. De nem csalódtam, focigoz nem sok köze
-
Bohus84
tag
Ide jött egy Felix. Első értelmes pickem az elmúlt 3 évben. Persze nem fér be a kezdőbe, de padra jó lesz
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan tudni, hogy milyen nemzetiségű az ellenfél?
-
Bohus84
tag
Vicc, hogy nincs ott valaki ea sportséknál akinek eszébe jutna, hogy a div rivalsnak úgy lenne értelme ha hétfőn lenne új hét és még a promók sem wl idején jönnének. Bár ez akkora dolog megvalósítani gondolom és a játékosoknak csak a 100% szeretne így, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Csak azért nem értem mert fifa pontot akkor is vennének más meg úgyis mind1 nekik.
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugi itt ugyan ez van.
2 éve nem volt piros pick a kezdő csapatomban
Csomagokban is nulla. De csendben vagyok mert, mert múlt héten untrade mbappe,kante,mendy
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- ASUS routerek
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest