Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nagyon orultem volna neki mert van egy rttf Akanjim aki nagyon jo vedo igy lett volna neki egy zold link
Majd megveszem ha betudom epiteni.HL Diego Carlos csalodas de legalabb 430rol 500ra felszokott az ara. Eladom a meccs elott majd
-
sz_abika
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Delaney nagy nulla? 13db olyan játékos van aki Gullitganges (minden face stat 80+). Ő az egyik. Több ingame statja van mint prime Vieranak

Nekem ő jött, nagyon örülök neki - csapatba nem fér, megszűnt a Bundás vonalam, de nagyon jó lenne.
Ha valaki nyitná és van neki Koemanja a pickből, akkor kötelező CB/CDM swap! -
K.J
senior tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Csak a Zsoleszoknak
-
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nem lesz gond. Át lehet ingame állítani másik taktikáea és ott oda rakod őket, ahová akarod.
Üdv -
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
ZZ-t cseréld egy brazil managerre és mehet.
Talisca túl OP, kihagyhatatlan.
-
Mrguba
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nekem a legjobb jatekosom R.Jimenez akit vettem

81 es csapat kb kaka -
dkaro
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Tudom láttam, igazságtalan az élet

-
dkaro
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Milyen beetetés?
Vagy 20-30 pakkot nyitottam és egyetlen egy board jött, Arthur. Remélem ma jön vmi -
Mrguba
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Vegyel fel
Majmoc1001 -
Zimmi91
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Aki aug 14 előtt megrendelte az Ultimate Editiont az kap OTW lapot és ha minden igaz PCn EA Play Pro mellé is kapsz tök mind1 mikortól aktív vele a fiókod. Pénteken okosabb leszek és írom, hogy kaptam-e vagy sem
-
mcwolf79
veterán
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Valamivel be kell húzni a sok balekot
-
Zimmi91
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Az nem von le contractot így szerintem az nem jó, SB totw vagy future squad ellen lepkedj ki.
-
jbalint18
tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
4-3-2-1 a két szélt Carrasco és Portu viszi. Taktika meg labda vesztés után pressign (Azthiszem Press after loss pessession ) Támadás meg fast build up vagy possession az ellenféltől függően .
-
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
4231(szűk), 4-4-2
-
toxicjew
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Van sok ilyen játékos, Paulinho meg Inaki Williams is, őket tartogatom amíg nem emelik a ranget + előbbi elég jónak érződik a pályán.
-
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
88as pace,francia ráadásul a def,phy,pas is jó. Tökéletes szélső védő kezdésre. Lesz ő még drágább is majd
-
Stylerr
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Emelkednek az árak. Tegnap 97 ezerért vett Aguerom már 130 ezer 😊
-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ja nézem 12.5 futbin szerint

-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
ja másik accon nekem is ő a csatár

Fuji meg kipattintott egy CR7-et [link]
-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
egy probléma van csak ezzel a Sergioval, hogy akkor lesz jó ára ha kell sbc-be ilyen magas ratinges lap, most attól tartok semmit nem fog érni az elején. Mindegy annyit tuti fog mint a xar inform.
-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
agyalok én is .Van ez a xar inform. Ausztál koreai ligás, kizártnak tartom hogy discard árnál feljebb menne, de most egyből 9500 és veszek egy Busqetset hátha...
na mindegy megvettem teljesen mindegy.
-
gjoe
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Igen store előrendelés volt, és rögtön le is töltötte.
Kezdés PL, mert abból adott több játékost. Aztán meglátjuk a következő nyitásokat, meg mennyi coin jön össze.
Sankasovi: ahogy néztem magyar nincs cdkeysen. Ott sajna csak a megfelelő régió jó. -
gjoe
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nekem a komplett játékot már rég leszedte a box. Gondolom azt indítja trialnak és nem akar még egy 40gigát leszedni.
-
Zimmi91
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Tegnapi webappot is 17re mondták és 19 (inkább 20) óra lett belőle, kíváncsi leszek mennyire szarja össze magát a játék ha rászabadul mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd megveszem ha betudom epiteni.
Vagy 20-30 pakkot nyitottam és egyetlen egy board jött, Arthur. Remélem ma jön vmi
na mindegy megvettem teljesen mindegy.