Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasa22
tag
Ez az SBC màr feldobta kicsit a 84es lapok àràt
Ha este jön egy OTW sbc elszàllnak a nagy ratingű lapok
60 iscom vàrja
-
Nandinagy
addikt
Eddig Lodi-Hermoso-Nacho-Semedo védősorom volt de egyáltalán nem tetszett.
Váltottam egy Lodi-Upamecano-Klostermann-Cancelo hátsó sorra és sokkal jobbnak érzem őket egyenlőre
Bár az is közrejátszhat benne, hogy előttük if Renato Sanches-De Jong kp van akik iszonyat tetszenek mert mindenhol ott vannak.
-
Kristof_94
nagyúr
Örülök, hogy gyorsan rendeződött a "vita".

De ha valaki a Newcastle-t kritizálni meri, az így jár majd!
-
Nandinagy
addikt
Alapvetően ez nem drága sbc. A legtöbb 83-as játékos 1-2k-ban megy szóval olcsón kilehetne rakni de a 3/3 miatt nálam nagyon nem megérős lap lett

Ahogy nézem idén a megemelt indítást nem tudják kezelni a védők. Volt egy ellenfelem aki kifejezetten erre játszott, hogy magasan indítja Suárezt. 6-6 lett a vége és 4 ilyen gólt lőtt...
Durva nézni ahogy a védőim azt sem tudják hol a labda ha meg véletlenül megtalálják akkor leveszik suáreznek.
Ja meg bár a védekezés sokkal nehezebb de cserébe az autblock rendesen besegít sokszor
-
gjoe
addikt
A fő csapatom nincs 83-as. Ezt sem sokan fogják kirakni.
-
thebigK
addikt
válasz
MarioAna
üzenetére
Egesz addig nem veszem, amig normalisan a nevet hasznalod a csapatnak, legyen szo barmelyikrol. Az elmult evek fifa topikjaiban volt nehany ilyen eset, foleg egyegy bl meccs alatt, elott, utan, nem kirivo esetek annyira, de szerintem senki nem toleralja, akarmennyire is sajnos van igazsag abban, amit itt kifejtettel, koszonom

-
MarioAna
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Amúgy csapatként még csípem is őket és a játékosok egy részét, de a vezetőség amit leművelt az elmúlt években az szörnyű volt és remélem még a mostanitól is sötétebb idők jönnek rájuk. Egy profitorientált kapitalista business lett a Glazer felvásárlássa, magas lövön ülve mindenkit minden szarért perelnek (pl.: a Sports Interactive-ot, ami miatt a Football Manager logo packokat le kellett szedni szinte mindenhonnan - amihez egyébként semmi köze nincs az SI-nak egyébként, el is veszítették a pert), de jó pár egyéb húzásuk is volt az években, amivel magukra haragítottak jó pár futballkövetőt.
A játékospiacon tárgyalásoknál balfaszkodás és más csapatok szopatása/semmibe nézése (amiből általában ők jönnek ki rosszul, lásd Sancho, Smalling, Maguire) is szimpátiát nyújt feléjük
. Hívhatnánk őket Crybaby Unitednek is, ha ez kevésbé sértő.
Kérlek ne vedd magadra, nem ellened irányul és ne azonosulj egy termékkel-csapattal-párttal-vallással (helyettesítsünk be ide bármit ami nem egy személy), hogy ha azt kritizálja valaki.
-
ThuG4LifE
senior tag
En se tudom, hogy eladjak most vagy ne ... biztos este bebuknak az arak, de ahogy jonnek a nagyobb ratinget kero sbc-k, akkor megy fel megint.
Egy 89-es Benzemat nem adnek el 30k-ert vagy egy Alex Sandrot 20ert ...
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nehéz megjósolni. Eddig is estek az árak. M.Llorente 33k-ról tegnap este 16-17k körül járt.
Ennél lentebb nem hiszem, hogy megy. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a fifa közösség legnagyobb része még csak most kezd el játszani majd. Szóval pont, hogy az olcsóbb játékosokra lesz hatalmas kereslet. -
thebigK
addikt
Amondó vagyok en is az elso kisebb "zuhanas" most bekovetkezhet, alacsonyabb ratingu (78-84), de op jatekosok tekinteteben, szvsz erdemes lesz figyelni a marketet es estig megszabadulni par jatekostol hogy ne legyen bukta. Ha tevednek, akkor sz_abika otlete volt
-
sz_abika
addikt
Én nem várok estig a pakkokkal, elképesztő kártya áradat lesz, hatalmas reccsel a piacon. Inkább eladtam mindent tegnap este, ma OTW vadászatban lennék inkább.
-
Sati1984
tag
Sziasztok, a FIFA 17 óta nem vettem meg az új FIFA-t, most beadtam a derekam ennyi év kihagyás után, és pláne azért, mert a PES nem jött be, és már hiányzott a FIFA. Igen, eljutottam odáig, hogy a FIFA játékmanet hiányzott. De ez az én perverzióm, mindegy.
Egy megjegyzés annak, akinek hasonló jellegű problémája van, mint nekem volt: előrendeltem a játékot (csak a Standard Editiont, nem vagyok hajlandó extrákért külön fizetni, és FIFA pointot sem vettem soha, és nem is fogok idén sem), de megváltozott a bankkártyám közben,.
Az Origin erre kiírta, hogy payment error. Kitöröltem a rendszerből a régit, és megadtam az új adatokat. Ma reggel lelkesen próbálnám letölteni a gémet, erre megint azt írja, hogy nem tudták feldolgozni a fizetést, mert nem ment át. Pedig most már jók az adatok...
Nyitottam ticketet az EA helpen keresztül, és kiírták, hogy a hiba rögzítésre került, és várjam meg, amíg felugrik a chat ablak, ahol kezelik az ügyemet. És vártam. És vártam... értitek, de az a nyüves ablak nem ugrott fel egyáltalán.
Utánaguglizva kiderült, hogy se Chrome, se Firefox (ez utóbbi voltam én) alatt nem ugrik fel a chat ablak, ehhez vagy IE kell vagy Edge. Igen, 2020-ban, és még így is láttam a fórumon olyan szerencsétleneket, akiknél így sem ugrott fel...
Szóval nekem Edge alatt működött, segítettek, pár perc alatt megoldódott és mindjárt le is ér a játék. Viszont ezt érdemes fejben tartani, hogy ha EA chat kell, akkor Chrome-mal, Firefox-szal ne is próbálkozzatok! Ultragáz, de ez van.
A végső megoldás az lett, hogy lecancelezték a pre-orderemet, mivel amíg a pre-order aktív, addig a rendszer mindig az elsőként megadott payment method-ot próbálja erőltetni. Erre is no comment így 2020-ban egy ekkora cégtől... Na mindegy, ezt legalább a chaten keresztül el lehetett intézni, utána megvettem a játékot ugyanannyiért, ugyanúgy a Standard Editiont, és most már örömbódottá van. Mármint... tudok majd játszani az idei FIFA-val, maradjunk ennyiben...
-
Chereiose
addikt
Lacazette használható idén, hunterral? 10k körül olcsó csatárnak néztem, amíg lemegy az ára jesusnak pl.
-
Nandinagy
addikt
Hát így kb 4 rivals meccs után(2 w 2d,div4) azt kell mondjam, hogy tetszik a játék. A védekezés sokkal nehezebb mint tavaly hálistennek. A kapusok tényleg semmire nem jók ha nem mozgatjuk őket. A cselezés viszont amiatt, hogy az ellenfélnek ténylegesen védekeznie kell nekem sokkal jobban megy
Egyébként azt vettem még észre, hogy a passz érték nagyon is számít most. Felix volt a CAM-om 74-es passzal de borzalmas néha milyen rossz passzokat ad. Ehhez képest Felixet feltoltam csatárba és jött mögé Benzema akinek meg érezhetően jobbak a passzai.
Stílusos első meccs volt: [link]
. Kicsit már hiányzott a fifa. -
dkaro
őstag
Mennyire király hogy nem kell szarakodni fitnessel meccs előtt
-
v-man
őstag
Köszi a visszajelzéseket a fagyás kapcsán, igen én is főként kereskedés és sbc közben tapasztaltam, egyszer volt meccs közben is azért.
Megvettem Stegent, kölcsön Mbappe, kölcsön Cantona csatársor ellenfélnek, 4 lövés, 4 gól
utána még lejátszottam 2-3 további meccset, ott már legalább fogott labdát. Lehet visszarakom Vaclikot, 800 coinos kapusnak még elnézem azt, ami egy 38000-esnél csípi a szemem. (Nem egy az egyben kiszolgáltatott helyzetben lévő gólok, hanem simán rálő kiszorított helyzetből és mégis nyelik a kapusok a gólokat.) -
dkaro
őstag
Köszi akkor elkezdem addig az sbt a 4 pakkbol összerakott csapattal
-
dkaro
őstag
Pakk nyitogatással érdemes megvárni a 7 órát az OTW miatt?
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pfff...
En is meeting utan megyek le a mellettunk levo konzolvilagba.
az elovotel megerositese level megjott, viszont masik nem, vagy egyaltalan kellene jonni atvetel ertesitonek? -
dkaro
őstag
Nekem is megjött a KV-től végre, már települ. 18at fizettem, nem tudtam,hogy olcsóbb az előrendelés mintha simán megjelenés napján venném (most 20k a boltban).
Nem úgy volt, hogy kapunk előrendelői dlct? Nálam semmi kód nincs a játékban vagy mellette. -
eM'82
addikt
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azt hogy???
-
LendvaiFeri1
veterán
Jött a futár, 17 ezres előrendelésből lett 23 ezer.
-
MarioAna
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát akkor Bundi csapatba innen senkit nem lehet betolni, remek. Legalább egy csóró Schicket betolhattak volna, bár talán egy Wernernek találnék helyet mondjuk az igazi Rashi (hagyjuk a cuntchesteres imposztort, RashiCA-ról beszélek
) helyére. Ezek közül Werner, Bale kéne csak, bár miattuk is a fél csapat cserés lenne. Na mindegy, majd jövök délután ragelni, hogy kösse az EA a traktorja után Akét (úgyis őt dobja majd).
-
v-man
őstag
Jött egy 800 megas peccs. Remélem a lefagyasok megszűnnek vele, másnak is fagyott eddig? Nekem legalább 5x volt már, nem tudom xboxom szarakodik e...
-
K.J
senior tag
Ákos a champions vagy az ultimate editionról beszél, neked, ha jól gondolom, a sima verzióra vonatkozik a kérdésed.
FIFA 21 standard edition is available from Friday, 9th October at the following times:
UK: 12:01am (BST)
Europe: 1am (CEST)
East Coast US: 7pm on 8th (EDT)
West Coast US: 4pm on 8th (PDT) -
Mrguba
őstag
Mikortol.lehet vele jatszani holnap?
-
gab.gergely
tag
Leírom, hátha nem volt még és segít majd valakin. Ha SB meccsben vagy és az újonnan, rohadt nehezen összelapátolt(soselátott)új haver meghív egy kóap meccsre, NE fogadd el az inv-t mert kidob 0-3al és 0 ponttal.(És sanszos hogy a kóap se fog összejönni, mert mostanában az is bugos). Edzsájl dribbling mi? Egy mókus szégyellné magát ha kiadna egy ilyet végleges verziónak.
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
esett ma pár értékesebb játékos kb 60-70k értékben összesen, ezeket érdemes még ma eladni?
-
Blashe
aktív tag
Legegyszerűbb módja hogy kideritsd azt hogy van e irányítás késés ill. delay: [link]
tekerj 2:20-ra és ha ugyanezt a agile dribblinget meg tudod csinalni ebben az ütemben/gyorsaságban, akk nincs delay/késés a szerverekben.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy kinek milyen lesz...
Nem akarok elkeseríteni senkit, de esélytelen..
-
seedorf88
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én kaptam sms-t meg most emailt a futárszolgálattól de valamit elbasztak 14990-ért rendeltem meg pc-re még augusztusban erre a futárszolgálatnál meg 20400 valamennyi fizetendő van írva. Biztos nem veszem át annyiért. Elérni se tudom őket már.
-
jaco69
csendes tag
Srácok!A segítségeteket kérném,a fifa 21-ben.Xboxom volt,de váltottam ps4-re.Nincs még barátom,nem tudom a co-op küldetéseket csinálni.Légyszi vegyetek fel.Felhasználó nevem Tuntika.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor ott Havertz a húzónév, nem túl acélos csapat. Az első csapat jobbnak tűnik. Egy harmadik Wernernem lenne rossz, csak most OTW verzóban.

Ziyech WF-ja nekem kevés, Telles, Partey, Allan és Bale nagyon jók lehetnek ha kapnak 1-2 informot.Közben az MM-ből esett egy Lloris, 30k-ért nem rossz. Mondjuk a francia zászlónál még reménykedtem Mbappe-ban, laza 1,7 millió jött volna a konyhára és Puskás karnyújtásnyira volna. De nem adom fel!

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Havertz, Chilwell, Willian, Van De Beek, Cavani, Reguilon, Morata.
-
jbalint18
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
James, ha még kap 2-3 informot és Cam-ben egy állat lesz .
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha csak tényleg csak ezekből fog adni az előrendelői OTW csomag az tök jó!
Suarez, Hakimi és Odegaard annyira nem jók, illetve Osimhen lehet nem fog annyi IF-t kapni, de összességében nem rossz.
A team 2-ben vajon kik lesznek? Milyen nagy név maradt még ki? -
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Uh remélem ezekből sikerül szerezni majd. De várom már a holnapot hogy végre jatszhassak
-
LendvaiFeri1
veterán

-
zsolti96
csendes tag
Sziasztok!
Nyitottam egy 86 Verratit de nevetségesen olcsó az ára, szerintetek felfog menni ezeknek a játékosoknak az ára? -
v-man
őstag
La ligában tényleg nincs egy értelmes, 80-83 közötti kapus? Ter Stegenékre nincs még keret, de kipróbáltam már Asenjot, Netot, Vaclikot, Aitort, egyik se fog semmit. Még talán a cseh elment volna, ha nem kap 0 szögből egy potyat mire kezdeném megkedvelni. Vagy ennyire nincs idén kapus teljesítmény a játékban?
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Mrguba
őstag
VALAKINEK NEM KELL EGY PC-s FIFA 21 kod?
Aki tud utalni penzt -
feka85
friss újonc
akkor senki? coop early access objektíva playstationon?
-
LendvaiFeri1
veterán
PLAYIT stoere-tól kapott valaki értesítést a holnapi szállítással kapcsolatban?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ha most kezdem a 21 et mivel erdmes kezdeni?
Az 5 rivals osztalyozoval? -
sz_abika
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem adok többet PS4 játékért mint 12k, majd valamikor novemberben kezdem csak el a játékot, így éppenséggel beleférne.
Kristóf: kíváncsi leszek a mai MM-re, a válogatott meccsekből honnan néznek ki valami fost, ami nincs a piacon. Egy jó ukrán-német meccs mondjuk, kötelező gold ukránnal nem lenne rossz.
-
Kristof_94
nagyúr
Milyen lapokba kellene fektetni?

-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ha valaki türelmes nagyot fog vele szakítani
Addig lesznek olcsóak a 83+ ratingek míg nincs egy ikon sbc. Már csak az a kérdés, hogy valaki kivárja-e. Mondjuk én tuti nem ülnék 4-500k-n mondjuk 1.5 hónapig, hogy utána legyen egy nagyobb hasznom ha addig meg béna lapokkal szenvedek
-
Raunchy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár az is közrejátszhat benne, hogy előttük if Renato Sanches-De Jong kp van akik iszonyat tetszenek mert mindenhol ott vannak.