Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Cristijan 100k fifa pont elnyitasa után eladta a pozi módosítókat, meg a chem stylokat...csak ezekből ennyi jött be neki...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez mi?
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Én nem erről beszélek, de szerintem Szigma sem. Hanem arról ha valaki 1-2 nap alatt megcsinált mindent közben meg már olyan csapata van, hogy Neymar a legrosszabb játékos. Itt főleg nem a topikról van szó, legalábbis szerintem a topikban viszonylag kevesen költenek sokat rá. De igazából ezt sem tudom megállapítani, sőt beleszólni sem akarok, mert semmi közöm hozzá, csak a tagadás/füllentés fáj.
-
törölt tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nekem speciel fogalmam sincs, ahogy már tavaly és tavalyelőtt sem volt.
Ugyanazt csináltam most is. Kezdő squad-ból akit tudtam, felhasználtam basic sbc-hez, amikor kellett valakit venni hozzá, akkor eladtam annyi lapot a klubból, hogy pont legyen rá pénz. A többit igyekeztem megtartani, hogy legyen loyalty, ha szükség lesz rá a későbbiekben..
Csütörtök 19:30-ra megvolt az összes advanced SBC, plusz MM. És akkor még ilyen vételeket lehetett csinálni, hogy 18-ért Harry Kane, meg 50-60 körül Dybala... Akinek nem jött össze mostanra legalább 2-300 ezer coin, az valamit nagyon rosszul csinált.
Se fifa pont, se különösebb pack luck nem kellett hozzá. Gabriel Jesus, meg 3db discar IF jött, de azok is az utolsó csomagokból már.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
mcwolf79
veterán
Na így látom ezért sem kell pénzt adni : vizuális fejlődés nuku ( Ronaldo talán még rondább mint tavaly) . az AI viselkedése érdekes , a bírók ugyanolyan szarok ( úgy fel vágnak hogy tripla szaltót vágok a levegőben , persze büntetlenül ). Majd talán a 22 megéri majd az árát (tudom , ez már jópár éve nem éri meg az árát.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Kaptunk coin boostot. 1 meccs 2000 coint ad. 4-5 sb-t lenyomtam már volt 10k-m elindulni. Megkerestem a legjobb és egyben legolcsóbb packot aztán azt raktam ki először. Ha jól rémlik 5k-ból kijött és volt benne 1 if. Innen már könnyen eltudtam indulni a többihez.
Nem kell pont hozzá meg kereskedő gurunak lenni. A legnagyobb nyitásom Joe Gomez volt az advanced sbckből aki 80k-ba ment el. Azon kívül 30knál nagyobb játékos nem is jött
De ő sem az elején jött egyébként. -
MarioAna
senior tag
PC-n csak engem dobált le egész délután az origin? SB alatt félperces kifagyasok voltak, de most végleg kidobott a game és se a web app se honlapon nem enged be.
-
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Mi az, hogy "idepofátlankodtam" ?
Vegyes vágott vagyunk.
Én is xboxon nyomom, nálam pici késés volt tapasztalható, nem számottevő, pár alkalommal fordult csak elő. Egyszer viszont volt egy speed lagom.
Ahogyan Edgar is írta, csak idő kérdése és jön a még nagyobb gubanc. -
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Most miért vagy ilyen, megmondták hogy nem vettek pontot. Értem? Amúgy senkinek semmi köze hozzá, de azt imádom amikor valakinek már fullos csapata van az elején és azt mondja sokat játszott/kereskedett/szerencsés volt. Nem mondom hogy nincs ilyen, csak ahogy Te is írod: nagyon ritka. Na hajrá srácok, toljátok a biciklit, de ne az EA-t, mert nem érdemli meg.
-
Stylerr
addikt
Bronz packozás idén működik? Próbálta valaki?
-
akooos
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nekem 0 lag volt a 10 óra alatt Xboxon. Még speed up lag is csak egyszer volt, úgyhogy nem tudom. Mondjuk a 21 a menüben sem laggol
Kábel vagy wifi? 2,4 vagy 5 ghz? Meccs kezdéskor mennyi a latency?Szigma: 5 rivals meccs letolása után rengeteg coin jár, így idén sokkal könnyebb az advenced sbc (is).
-
Szigma70
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A büdös életben nem csinálod meg -3. nap az Advanced SBC-ket, ha
Ad1, nem költesz rá forintot
Ad1, nincs qva nagy mákod, és nem kapsz az első pakkból 100K-s playert
Minden 1000. - 10 000.-ik playernek van ilyen mákja, de ide csak azok járnakHa nincs coin, nincs biznisz, nincs semmi
-
mcwolf79
veterán
Uraim !
Kérdés : ez az irtózatos lag csak nálam jelentkezik (Xbox one X) ? A FIFA 20-ban is néha megörjített multiban , de most is első meccsen is borzasztó lagtenger volt . Akadt mint a xar. Persze , tudom szar a netem . Vagy mégsem , mert pl. COD , WOT, Fortnite hibátlanul és lag mentesen fut . Mit lehet tenni ez ügyben ? A Nat a box szerint Open .
Remelem nem baj hogy boxosként idepofátlankodtam , de konzolos FIFA topic nincs külön . Szívesen tolnám , de ha a multi ilyen fostalicska , akkor inkább nem adok érte pénzt .
THx -
Digestive
veterán
Az egyik kedvenc youtuberem most rakta fel a teszt videót Puskásról! Egy horvát kiscsávó aki minden létező fullos lapot végig próbál.
-
K.J
senior tag
válasz
csaszika87
üzenetére
Szerintem ez természetes, de ez csak motivál, hogy összerakjam az sbc-ket. A packluck, már más kérdés
Valaki itt írta fórumon, hogy elég lehet a jól bevált taktikát copyzni a 20-ból. Kipróbált dolog? Beválhat? Nem csináltam meg, mert lepörgött a trial.
-
amdboy
senior tag
Srácok! Tudom, hogy mèg nagyon az elejèn vagyunk, talán nem is helytálló a kèrdès, de èn mègis felteszem. Szóval melyik az a beállítás vagy taktika, hogy már az èn tèrfelemen letámad az ellen, de nem csak akit a user irányít hanem az is akit a gèp irányít( adott esetben 3-4 játèkos is rajtam, ha nem szerzik meg a labdát, akkor szorosan visszaállnak az emberük mellè) Èn akármit állítok, legyen az egyèni taktika, vagy bár mi. Nem beszèlve arról, hogy mikor nálam van a labda nem segítenek be a tásak, hanem inkább hátul maradnak. A másik amit nem èrtek, hogy beállítom a vèdőknek, hogy maradjanak hátúl akkor is előrejönnek, főleg a szèlsők. Köszi az èrtelmes válaszokat.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Jelenleg így néz ki a csapat: [link] csatár poszton kellene erősíteni, illetve később cb, plusz lb posztra kell egy jó chemmel valaki. 3w 2l lett, így div4. Egyelőre egész pofás
-
Edgar2621
őstag
válasz
MarioAna
üzenetére
Most néztem hogy jelenleg kb. 40 ezer játékos játszik Xboxon a Fifa 21-el és 60 ezer a Fifa 20-al. Szóval igen, lesz itt nemulass ha mindenkin csatlakozik, nem hiszem hogy sokkal jobb lesz a kapcsolat mint volt tavaly. Aztán ki tudja, én szurkolok nektek hogy legyen egy jó évetek és szórakozzatok is ne munkaszerű legyen a Fifa.
-
MarioAna
senior tag
Kibasz squad battle meccs közben PC-n ez a fos, mert lehalnak a szerverek. Persze hogy 3-0 a gépnek ilyen esetben is, pedig épp toltam a comebacket 2 gólos hátrányból. Mi lesz itt akkor, amikor kijön a teljes game
?
szerk: 6 előrendelős+SBC rewardos packból eddig jött egy Kane, aki 88-as létére 35k quicksellért sem megy el. Gyászos packluck és még az SB-t se tudom elitig farmolni, mert world-classon lecsal a gép (vagy ha éppen nem, akkor az EA szerverei nem működnek vasárnap délután early-accessben

-
eM'82
addikt
válasz
csaszika87
üzenetére
+ ha "visszatérő" játékos vagy (azaz már aug 14 előtt is volt Fut Clubod) akkor a Web App is elérhető = SBCkre ott jut idő.
Nem mellesleg kapsz pár loyalty packot + match coin bónuszt, így jóval egyszerűbb a kezdés. -
dtrms
aktív tag
válasz
csaszika87
üzenetére
Nekem pl szar csapatom van csak div2 miatt kaptam 124k-t és abból építettem egy közepes gárdát. Nyitásokból semmi nem jött, habár az advanced sbc-nek neki se tudtam állni mert se pénzem se játékosom nem volt
Majd hétfőn ha esetleg az SB ad valamit...81-es a legjobb játékosom amúgy...
-
Nandinagy
addikt
válasz
csaszika87
üzenetére
Leírtam nem rég. A 3 advanced sbc. Nagyjából ennyi a megoldás
15-16 pack amik közt van 50-60k-s is pár. Nem is feltétlen fontos idén a walkout mert 80-as játékosok is simán érnek 50-100k-t egyenlőre. -
dkaro
őstag
válasz
csaszika87
üzenetére
Én még el se kezdtem de biztos vagyok benne hogy legalább 4-5 hétig nem lesz 83-asnál jobb játékosom
Már várom a pénteket.. -
csaszika87
csendes tag
Nem értem hogy hoztok össze 10 órányi játék alatt 2-300k csapatokat, komolyan mindenki 20k fifa ponttal kezdi a játékot? Vagy Neymar nyitás alap?
-
Stylerr
addikt
Maradt még 35 percem a trialból, ami alatt ezt a csapatot sikerült összehoznom: [link]
4231-ben játszom. Remélem egyébként a támadótriónak még feljebb fog menni az ára ahogy kijön a játék. Talán ezzel a csapattal már az első WL is abszolválható, bár Umtiti helyett szeretnék később egy Lengletet, illetve Koke helyett LLorrente érkezne. -
dtrms
aktív tag
Allan megérhet 70k-t?
Alapvetően kellene a csapatomhoz chem miatt, csak vele tudom megoldani azt amit szeretnék: [link]
Esélyes, hogy első WL előtt még feljebb megy az ára?Szerk: promes balra, neres jobbra, correa pedig irányítóba menne ingame
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is nyomtam egy draftot, nagy mákom volt az első két ellenfélel, de a 3. Úgy elintezett hogy szerintem én is hanyagolom 😁😁
-
eM'82
addikt
Mélyebbre ásva a neten, kezd világossá válni, hogy mi a gond web-app eléréssel/markettel, hiába volt Fifa20-on belül is klubja valakinek.
Annak ellenére, hogy a web-app és a companion app üzenete is eléggé félreérthető (vedd meg a játékot, hogy elérd őket), valójában a lenti két feltételt nem ártott volna még részletezni.
"Sorry, Trial Access users cannot use the FIFA 21 Companion App or Web App. You must purchase a full copy of FIFA 21 and login to FUT on your Console or PC before you can use Companion Apps."Az EA hivatalos oldala részletesen leírja:
- ahhoz hogy valaki elérje a web-app/companion app-ot, annak már augusztus 14 előtt kellett, hogy létezzen egy FUT Klubja (nekem kereken 2 héttel később jött létre)
- hiába veszed meg/rendeled elő bármelyik változatot, ha a fenti feltétel nem teljesül, akkor csak az elérés napján (változattól függően) fogod tudni elérni a web-app-ot, marketet (azt is akkor, ha játszottál elég időt/meccset (utóbbit nem részletezi az EA, hogy pontosan idén mi is a kritérium. Bízzunk benne, hogy a TRIAL elég lesz))valamint:
Az account-összeakadás egy dolog, vsz csak a fenti - elsődleges - probléma miatt született meg.
1 EA account 2 platform bug = ez két napig így volt, azóta lehet mindkét felületen belül (persona-t) váltani -
Kristof_94
nagyúr
4 draftot nyomtam eddig, 3 alkalommal az első körben kiestem és amikor nyertem, akkor is csak 1 jött össze... Asszem hanyagolom.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tubi1976
üzenetére
Az a baj, hogy ez a legtöbbször nem az EA hibája. Január óta 1 dnf-em volt. Az is a 21-ben mert tönkrement a net kábelem és még nem volt időm újat venni aztán a wifim nem a legstabilabb.
Ha ennyiszer kidob akkor lehet nálad lesz a hiba vagy a net szolgáltatónál
(#1145) Tomi0703
Igazából ha nem költesz a játékra akkor az advanced sbc-knak mindig a leges legelsőnek kellene lennie amit megcsinálsz
Bár nem minden pack jó benne de viszont viszonylag jó játékosok jönnek belőle. Én teljesen leürítettem a klubbot mert péntekig akkor se tudnék játszani ha akarnék
Szóval szerintem állj neki. Annyi, hogy fél-1 órát hagyj a trialból ha van még mert 2-3 sbc-t loyaltival a legegyszerűbb megoldani
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
ha kell a zsé, akkor quick sell, de sbc-be egyszer még jó lesz és akkor be is teheted vagy eladhatod magasabb áron.
ui ja látom most már a poént

-------------
De ligtot ha szeretnék, most érdemes venni vagy később? azt néztem hogy nincs nagy eltérése de vrijtől, skriniartól is max annyiban jobb hogy power header, aminek talán most több szerepét érzem elég sok fejes születik most.
Tehát 40k-t megér egy upgrade, mert valahogy úgy érzem, hogy nem :)
-
dtrms
aktív tag
Én a 20-at kb 1 hónap után abba hagytam és most újra neki kezdve szerintem azért elég sokat változott a játékmenet. És jó irányba. Kicsit "pes-esebb" lett. Lassabbak a mozgások és végre olyan érzésem van, hogy van értelme a rövid kis passzoknak is.
Letoltam a besorolókat, div2 és 124k, ami elég jó mert a pakkok nekem semmit nem adtak....(szokás szerint). (kb 80-as csapattal kellett nekivágnom)
Taktikában meg az az érzésem, hogy full liverpool arcra van szabva az egész játék. (ami valahol teljesen érthető, mert jelenleg ez a foci csúcsa!?)
A hamis kilences pozíció nagyon hasznos. Az egész játékkal olyan érzésem van, hogy a szélsőkkel vagy lefutsz vonalra és bepassz, vagy bevágsz középre és a két szélső védővel adod be. A két plusz középpályás is oldalt gólerős kell legyen. Full pool....Legerősebb ellenfélnek a 422-es felállást éreztem.
-
#Wiall#
tag
Sziasztok!
Bízom benne hogy idén az erőcsatárok is használhatóak lesznek (imádnám ha a játék elején Ibra használható lenne)
megerősítené vagy megcáfolná ezt valaki aki? -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem játszottam sokat a trial-lal még kb 4-5 órám van hátra.De ebben a kevés időben is 3-4x legalább ledobott a szerver ami nagyon jól esett főleg draft közben....Lehet evvel kezdeni valamit vagy csak a szokásos EA...?
-
amdboy
senior tag
3win 2draw után diw 3-ba dobott. Hát srácok itt max nyomozom a labdát . De azt már levágtam az elejèn, hogy szinte ugyan azok a hibák megvannak mint a 20-ban. Nekem inkább ez 1 dlc-vel èr fel sajna....
-
Clapaucius
tag
Én betankoltam price ranges játékosokbol, hátha... Emlékeztek esetleg, h mikor emelték tavaly a rangen??
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit vársz, hisz még meg sem jelent a játék
Péntektől, de lehet már keddtől beindul a pörgés. -
Nandinagy
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ennyi belefér. Én is eladtam az elején Ziyechet 30k-ért, hogy eltudjak indulni az advanced sbcvel. Azért pénz nélkül nagyon nehéz
A 3 advanced sbc kész van már amúgy?
Jobb átnézni a teljes klubot ha igen mert van pár játékos akiről nem is gondolnád mennyit ér
Én leürítettem a klubbot és 220k jött össze az advanced+mm-ből pedig lényegi játékos csak Joe Gomez jött. -
akooos
veterán
Meccs közben lejárt a trial...
Remélem emiatt sbc-t sem tudok csinálni majd keddig
-
Edgar2621
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem ugyanaz játszani a gép ellen mint hús-vér ellenfelekkel szemben, sokkal jobb emberek ellen tolni. Én személy szerint akkor már inkább Football manager irányba mennék el, vagy mással játszanék, de az biztos hogy a menedzser módért ki nem fizetnék 20k-t.
-
TrueGooner
senior tag
Akiknek ki van a tökük a Fifával a FUT miatt, miért nem próbálnak rá a menedzser módra? Az itt senkit sem érdekel egy percig sem?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az nagyon jó, Jesus 50k és extinct.
Nem tudom Paulinho és Hernandez mennyire fog felmenni.
Amúgy én tegnap kicsit untam a játékot, semmi sbc, ehhez a hülye coop módhoz meg nem sok kedvem van. Előre félek attól, hogy rengeteg XP lesz ott, ami megszerezhető. Mondjuk még mindig jobb, mint az sb. -
Zimmi91
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Az nem von le contractot így szerintem az nem jó, SB totw vagy future squad ellen lepkedj ki.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Loyalty miatt elég a gép elleni friendlies-ből kilépkednem?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Biztos hogy lemondható, szerintem minél előbb tedd meg és akkor korrekten jársz el. Én az ideit biztosan kihagyom, aztán meglátjuk mit hoz a nextgen és esetleg lesz-e változás a szerverpark, játékmechanika és fut pontok terén. Ha ezekben nem lesz pozitív változás akkor én legközelebb a Fifa 50 környéken nézek rá majd, akkor már úgyis remeg majd a kezem és simán tolom majd a rángatózást/cseleket
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Semedo és Jesus , jók ezek a kis játékosok többet érnek mint a legtöbb walkout 😁
-
Blashe
aktív tag
Srácok!
Mivel idén már nem igen jutok hozza a ps5 konzolhoz, így pc-n kell tolnom eme újabb csodát.
Nincs egyetlen egy friend-em sem, ugyh aki gondolja vegyen fel:
origin: mubadabala
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Előrendelői pack egyelőre csak PC-n van?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nebassz. Egyetlen ertelmes nyitasom. 18k-ert ment el tegnap. Abbol kiraktam a MM-ot, abbol persze semmi. Igazabol Vinin kivul semmi normalisat nem nyitottam. Olyanra gondolok aki hasznalhato jatekos a csapatban vagy sok penzt ero.
Elegge szarban vagyok. Fos a csapatom is, es penzem sincs. De mar csak 5 ora van hatra.
-
Geradossz
aktív tag
Mai előrendelői pakkból jött egy Jesus (50kmax) és egy Lucas Moura(80k)max érdemes szerintetek eladni most őket? Van egyébként még egy Havertzem és egy Comanom 85 illetve 30k őket érdemes lehet?Egyébként ezek a csomagok most valami bug miatt eladhatóak, vagy korábban is eladható volt?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
A régi motorosok nagy része abbahagyta és már a topikot sem látogatja. Én most benéztem readonlyban, de láttam hogy írtál és muszáj vagyok tanácsot adni Neked: nehogy megvedd ezt a hulladék, fostalicska, irányított, szerverproblémás, paytowin, időrabló, nemjutalmazó, a focitmégimitálnisemakaró, mérgezőcommunitys okádék pénznyelő automatát.
Öblögess egyet ma ebéd után aztán bölcsen dönts és Guardado lebegjen a szemed előtt. -
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Nem tudom, hogy Vinin emelnek de sanszos, hogy igen
Az a 20k nagyon kevés érte. Ha megnézed statokra például egy az egyben Maximin aki meg 60k 
Akiből nincs a piacon az valószínűleg kap emelést igen
Valverde tuti lesz drágább is. Jóval 100k felett szerintem
-
Clapaucius
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez igaz persze, viszont pl. Vinicius most max buyon van, 20k. Egy 80as lapnál pl nem hiszem h emelnek price ranget. Persze lenne egy ideiglenes keretem, aztán később mennék rá a nagy lapokra.
Valverde most 65k, nem tudom h érdemes e várnom vele.
A másik, h akiből egyáltalán nincs a piacon, annak tutira emelnek price ranget?
Ndidi 30k, de nulla van a piacon belőle.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Akkor érdemes eladni ha veszel is valakit. Ha most adod el a játékosokat de csak ülsz a pénzem azzal magaddal cseszel ki.Ha veszel játékosokat akkor igazából tök mindegy mert amennyivel többért tudsz majd eladni később úgy is annyival drágábbak lesznek a kiszemeltek is
-
Clapaucius
tag
Nem érdemesebb most eladni, mint akkor ha kijon a game? Gondolok itt arra, h ha kijon és bárki bármit nyit, akkor csak lejjebb fog menni mindennek az ára. Nyilván vesznek is, de amíg nincs coin, addig inkább csak eladnak. Rosszul gondolom?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Hermoso,Militao?

(#1108) Alagabi
Nagyon sok módja van a tradelésnek. A trialban az is működik ha veszel egy csomó olcsóbb meta játékost és majd eladod 9.-én vagy utána. Saint-Maximin-t például 2 napja 30k környékén vehetted meg most meg 60k. Ha valaki betárazott belőle az most szépen keres rajta
Olyat is tudsz, hogy licittel hozod el a játékosokat olcsóbban majd buy now-al eladod. Ez lassú meg időigényesebb folyamat+kell hozzá egy nagy kezdő tőke de tavaly pl. 400k-t csináltam így 4 nap alatt Godinokkal
De ha ügyes vagy már most lehet pénzt keresni ilyenekkel. A játékosok árai egésznap változnak. Ha megfigyeled és jó időben veszed meg őket aznap később profittal eltudod adogatni őket
Aztán így pár nap alatt azért szép összeget lehet keresni. -
Sinya_24
kezdő
Szerintem aki több milliós csapattal rohangál,az elnyomott pár tízezer fifa pontot kezdésnek, és mellé még szerencséje is volt. Ki se jött a játék még,máshogyan nem hiszem,hogy össze szedett volna ilyen csapatot.
Nekem a kezdő csomagokból egy Varane esett,nem nagyon vették meg,így inkább elraktam,megpróbálom majd beépíteni,bár fogalmam sincs milyen csapatot kellene majd összeraknom. Megcsinálom a finesses meg a másik sb küldetést,hátha kapok valami jót belőle,aztán kiderül.
-
Alagabi
lelkes újonc
Nekem 2 órám maradt belefutottam div 2 ben egy gyerekbe amit nem értek hogy lehet valakinek neymar mbappe Ronaldo kante van dijk kerete....kb 3 milla volt az összértéke a csapatnak október 4.én...ehez mit kell csinálni?
Amugy nagy nehezen a gyors emberei miatt megvert 3-1re..
Mm sbc dobott egy coutinhot legalább .
Őt eladom meg a Zakariát és megtudom venni Kimmichet középre
Bundes csapatba idén Reus jó lehet?
Müller most az irányítom nem rossz de eddig a Thiago jobb volt le lehetett venni vele a teljes védelmet meg gyilkos passzai voltak.Müller van most camba meglepően sok gólt rúgott ahoz képest hogy 6000ért vettem.Lewával elvannak csak szeretnék valakit aki jobban osztogat.
Egy two players packból esett egy interes lautaro martinez beraktam csereként hát nekem eddig 0...4-2-3-1 be tolom ha gond van át állok 2 csatárra nekem eddig a srác értékelhetetlen.Lewa mindig gólt rug vagy fejel max a sebessége ami kevés.
Eddig a leipziges hwang hee chan jobb mint a martinez nálam pedig elvileg nagyon jó kéne hogy legyen...untrade úgyhogy nem tudom eladni max majd valami sbcbe beleégetem.
Ha valaki akarna co opozni esetleg barátságos meccsezni és boxozik vegyetek fel nyugodtan Alagabi a Nick.
Más kérdés
Hogyan lehet tradelésből nagy pénzt keresni?
Kérlek segítsetek hogy ez tudatos vagy full vakszerencse dolga hogy nyitok-e értelmes embereket esetleg velefutok egy iconba akit eladok és kész a keret?vagy mivel lehet okosan működni?
Mert nemértem hogy rivalsban hogy lehet hogy nem loan Zidane meg cr meg ilyenek jönnek velem szembe trialsos időszakban.néha már bánom hogy megnyertem a besorolásos meccseket mind div 2 ben csak ezek vannak ... -
eM'82
addikt
Maradt 18 perc a trialból, ami a hétfői Squad Btls rewards kinyitásához pont elég lesz.
Rivals osztályozón 2 sima win, majd 3 sima vereség, első kettőnél léptem is kifelé, mert csak az idő ment volna vele, túl jól tolták. Div 5 lett belőle.Azért a SBtls-ben vannak érdekesen alakuló meccsek. Hogyhogy nem a 90. percben lőtt egyenlítő gólt Legendary meccseken. Hosszabbításban amit lehet kihagytak az addig aranylábú fiaim, aztán tizikkel gép nyert.
Riivals: ha nyerek, az se feltétlen az én érdemem, mint a Fifa20ban.
Kiárusítottam a csapatot is.
-
Szigma70
addikt
Srácok
Főni már nem nyomja?
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Persze, h emlékszem.
Én próbálom túltenni magam ezen a pack luck dolgon. Az idén a szerencsétlenségem már nem fogom orrvérzésig tolt kereskedéssel sem kompenzálni. Néha leülök és éppen úgy fel tudom magam b...ni akkor is ha 500k csapattal tolom, mintha egy 20-30 millással rohangálnék. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ő sem az elején jött egyébként.

?