Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
PS-en is lehet szedni? Bár nekem a store meghalt.
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Elsejétől van 10 óra, nem? Vagy csak behaluzom?

-
Kristof_94
nagyúr
A 3 WF sajnos reális, de az 5 skillt megérdemelte volna, bár ez utóbbi csak annak számít aki szeret cselezgetni. Nem baj, legalább olcsóbb lesz!

-
marcess
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szoboszlai 75-ös, futbinen kint van mindenki, ig-ek hiányoznak.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A játék promo arca, neki jónak KELL lennie
-
LendvaiFeri1
veterán
Kezd vicces lenni.

-
marcess
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Yedder mögé pont jó lesz!
Amúgy baszó lap, panasz a wf ellenére nem lehet, a sok-sok coinert cserébe bírni fogja a meccset végig. -
toxicjew
addikt
Ja bocs, elnéztem. Hát nézd, te mondod, hogy tökmind1 hány plusz packot (amúgy 9et) kapsz érte, akkor 3 napnyi játék nem ér meg +10ezer ftot. Gondolom konzolon vagy, mert ha PCn lennél akkor a Pro 100x jobban megérné. De persze te ismered a pénztárcád mélységét, ha nem akkora probléma a +10k, és nagyon akarsz játszani, akkor tedd
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tudom, még én példálóztam vele amikor próbáltuk bemagyarázni magunknak, hogy 4 meg 5 wf lesz
EA nem akart egyszerre sok új meta lapot, úgy látszik
Mondjuk vicces, hogy Eto'o, akiről sokan feltételezték, hogy csak 3wf lesz, 4et kapott... eM'82: azért volt várható, mert sok külföldi leírás is úgy számol be Puskásról, mint egy szinte csak a bal lábát használó játékosról. Nyilván EAnél nem ültek neki régi felvételeket nézni csak előkaptak néhány leírást róla. Abban a játékban ahol Pirlo 5sm, ott bármi megtörténhet
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hát nem tudom mennyire fog számítani ez idén. De ezekkel a statokkal kb. egy Stoichkov szinten tippelek árban...
de sztem ezzel mi magyarok jobban jártunk. Egy 5 * 5* Puskás Cruyff vagy Eusebio árban ment volna azt tuti nehéz lett volna összeszedni (nekem legalábbis
) Így mondjuk egy middre van esély Júniusban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
thebigK: akkor még júniusban se
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos várható volt a 3*wf, az 5*sm még magyarázható lett volna pedig. Kár érte...
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
meg se lepődök... EA.. De legalább olcsó lesz
-
LendvaiFeri1
veterán

-
getdizzy
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tavaly es elotte is nem 01:00kor jott hajnalban?
-
eM'82
addikt
Megéri szerintetek a +3 nap előnyért +10k-t adni ?
Championshipnek ennyi az előnye. Többi pakkosdi nem érdekel, mert nem egyszerre kapja meg az ember. -
akooos
veterán
-
chop
őstag
Preload mikortol van?
-
skt
tag
Ha az eaplayel játszok pár meccset pl a 19-es futban, akkor már menni fog nekem is a web app ?
-
Egyébként a 4 euros sima EA Playbe is benne lesz a 21-es FIFA?
Mármint október 9 után.
-
Aguinaga
őstag
Abszolút +
Nekem az NFS Heat az, amit még kipróbálnék, ha lesz rá időm, meg nem tudom, a Star Wars Jedi Fallen Order bekerült-e már, de még azt is megnézném. Egy hónap van rá végülis.
A PESben bízok én is, ha csinálnak egy nextgen verziót a 22-ből, akkor remélem az egészet áttervezik, mert nekem se tetszik, csak a meccs maga az egész hóbelvancból -
Raunchy
tag
Köszi srácok, sztem jó lesz így ☺️
-
Zimmi91
addikt
Meg figyelni kell az OP játékosok árait, mert tavaly is volt Bissaka 10kért és felnyomták a price ranget 30kra ha jól emlékszem, meg így volt Werner is
Ezekkel is lehet elég szépen keresni
Csütörtökön már reggeltől lehet nyomni a Play Proval vagy csak 19től?! Pénteken Home office tolom, szal akkor ráfekszem majd

-
Raunchy
tag
Igen, a meta otw lapokkal szerintem is lehet majd kaszálni. Bale - re leszek nagyon kíváncsi, meg Diogo Jota - ra. Alacsony ratinges kezdőlapok, jó befektetés lehet. Én két éve az early access ideje alatt kb semmit sem adok el, csak amikor mindenki rászabadul a játékra, ilyenkor a meta lapok árai szépen megemelkednek. Pl tavaly early access alatt vettem rare gold Sissokot 20 ezerért, utána 50-ért vitték.
-
Jinxb1rd
addikt
Én csak azért fogom kipróbálni, mert Star Warsos VR játékkal is tudok így EA play Proval játszani. Egy kisit elfogott a hype, de szerintem nem fogom megvenni, meg játszani vele. Csak az időm eszi meg, miközben nem szórakoztat, mert bűnrosszak a szerverek, csak függőséget okoz a szerencsejátékos pack nyitogatásával. Miközben SOKKAL értelmesebb játékok is kijönnek mellette.
-
chop
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
En is elofizettem egyelore egy honapra a sima Play-re (Pro amugy sincs boxon), ugyhogy letolom a 10 orat, aztan meglatjuk, de pl. van tobb jatek is, ami erdekelne, pl. Battlefield V, meg ilyenek, szoval lehet, hogy a vegen meger majd evi 5 500 Ft-ot.
Az tuti, hogy a jovo az elofizeteses jatekoke, az EA meg par evig lerabolhatja az embereket evente 60 euroval a Fifa/NHL/NFL szeriakkal, de aprobb rancfelvarrasert teli arat kerni tobb, mint pofatlansag. Mondjuk az EA-t szerintem ez nem zavarja

En egyebkent most nagyon bizom a Konamiban, hogy hatha a 22-vel tudnak dobni egy nagyot, mert a 20 gameplay-e kurvajo, de sajnos a korites gyaszos. Szar a kommentar, szar az interface, szar az ecosystem. Olyan az egesz menurendszere, mint a PES 5-nek 2005-bol. Szanalom, de tenyleg

Es a Fifa foleg a kulcsinben es a kontentben eros es nem akarom elhinni, hogy a Konami nem tudna leigazolni nehany jo designert, akik hegesztenenek egy fasza menut, plusz valami fasza UT-konkurenciat. Azonnal valtanek.
Persze ez tovabbra sem oldja meg a licensz problemakat, de hatha valahogy egyszerubbe tudnak tenni az utolagos javitasokat.
-
Stylerr
addikt
Holnap hány órakor várható a start? Már reggel vagy csak este?
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga
üzenetére
így vagyok én is. Kipróbálom azt az 1200 Ft-ot "megéri" (faxt de nem olyan húdenagy összeg) meg már volt korábban is ea accesem pár játékot végigjátszottam így bár túl sok nincs benne ami még érdekel. Aztán meglátjuk. Én egyáltalán nem vagyok ráizgulva, gyereket se érdekli most annyira. Szóval tudom úgy járnék minden tekintetben a legjobban ha elengedném. Aztán lehet nagy király lesz az idei nem?
-
Aguinaga
őstag
-
De egyébként azt vágjátok, hogy demo is azért nem jött, hogy fizess 4-5 eurot egy "demoért"? Bár oké, a mai világban menő ez a stream szolgáltatás meg előfizetések, harapnak is rá az emberek mint a milkás szaloncukorra.
Én annyit csalódtam már játékokban az elmúlt időszakokban (nemcsak a FIFÁT értem ide), hogy inkább tájékozódom majd netről és fórumokat olvasok mennyire éri meg a játék megvétele stb.
-
Szerintem akkor lesz a legolcsóbb, ha előfizetitek az EA Playt, és megmondjátok, mennyire lett szar a játék
Aztán nem kell fizetnem egy vasat se érte
-
válasz
toxicjew
üzenetére
Jelenleg 34-35 euro, AKS-PREORDER kuponkóddal. Egyébként pár napja még 29-30 euro is volt pár helyen, de most eléggé felpörögtek az események, valószínű máris jól fogy.
Nandinagyot kijavítva, nem 1000 Ft az EA Play, hanem 5 euro, ami a folyamatos forint gyengülés miatt 2000-2300 Ft

-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Így van pontosan így szeretném csinálni ahogy leírtad
5 euró/hó a sima Play és 15 euró/hó a Pro, 10 euróval többért megkapom a full full játékot és ha tetszik akkor megveszem ha nem akkor meg csak 15 eurót "buktam"
Sok streamertől is hallottam, hogy kár, hogy nincs ez a Play Pro PSen vagy Xboxon mert ők is azzal vennék meg a játékot, szal nem hiszem, hogy olyan rossz lenne mint waterdaca állítja 
Az az ő véleménye, ez meg a miénk, nem is értem mér ne érne meg 5000 forintot így a játék
Más 30e forintért veszi meg az Ultimatet és lehet 2 hónap múlva nem is fog vele játszani, simán jó húzás ez az EAtől ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nandinagy
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
A netflixen van próbaidőszak. 1 vagy 3 hónap szóval ingyen megtudod nézni

Az EA Play meg azért éri meg mert annyira nem drága(1000ft kb.) és a kedvezmény miatt 2-3 ezer forintot spórolsz a játékon. Ami azt jelenti ha levonod belőle a play árát még akkor is olcsóbban jön ki mint ha nem fizetnél elő. Így kipróbálhatod a 10 óra trialt +ha valaki fifa pontot akar venni akkor az is olcsóbb lesz.
Az EA Play Prot-t meg azért akarják kipróbálni a többiek PC-n, hogy kiderüljön számukra milyen a játék. 15$/hónap ha jól tudom. Ha kiderül, hogy bűnrossz akkor le tudják mondani. Ha meg még is tetszik nekik akkor PC-n 2 hónapon belül szerintem megtudják venni 30$ környékén a játékot.November vége felé azért már szokott lenni leárazás vagy lemezes hasonló áron belőle

Végeredményben a legdrágább kiadást kapják meg 60$-ért.A 20-ban az első patchet ami befolyásolta a játékmenetet 1.5 hónappal kezdés után kaptuk. Szóval ez a day1 patch dolog ennyiben azért sántít. Addig egyébként imádtam a játékot.
-
toxicjew
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
Tudnál mutatni olyan oldalt, ahol 30ért árulják? Akár privátban is. Nem kötekedni akarok, de egyik általam ismert oldal sem adja 40~ alatt. De ha valóban van ilyen oldal és megbízható is, akkor pláne megéri a Prora előfizetni
Aki Fifát vesz, az pontosan tudja mibe vág bele (nem az első éve ez Zimminek), nem kerget hiú ábrándokat. Az 1 héttel korábbi kezdés nagy segítség olyan játékosoknak akik nem költenek Fifa pontra, meg úgy egyáltalán, ha nagyon várja már, akkor érthető, hogy hamarabb szeretné elkezdeni
Plusz az sem biztos, hogy nem próbál ki mást az 1 hónap alatt, biztos van, aki 0-24 ezzel a szarral tolja, de ha magamból indulok ki, én több más játékkal is szívesen játszom és adott esetben kipróbálnék párat az EA Play Pro keretein belül is. Így egyből nem tűnik kidobott pénznek ez a 1 vagy 2x 5000ft.
-
Szerintem nem éri meg az EA Play, főleg ha csak 1 játékkal játszol rajta. Ez olyan mintha egy Netflixet előfizetnék azért, hogy megnézzem a Witcher szériát rajta.
Vannak oldalak, ahol már 30 euroért meg lehet venni a Standard verziót (Originen 60!). Arányosan nyilván a többi változat is olcsóbb.
Mindig úgy éri meg, ha annyit fizetsz a játékért, amit éppen ki is játszol. Ez a FUT pontokra is igaz szerintem.
Mert hiába kapsz kedvezményt játékért Originen (10%), 60 euro+ fölötte kb. kitörölheted vele. Az hogy előtte játszhatok vele 1 héttel....nem hiszem hogy annyira jól sikerült volna a játék, hogy rohanjak már érte.
Úgyis lesz Day1 és Day2 patch. Ezt már megszokhattuk.
De ez csak az én véleményem.

-
eM'82
addikt
PS4-en valakinek van kedve felesben végigszenvedni ezt az évadot?
Privátban írjom rám.
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok, szedjük össze pár gondolatban ki mit gondol legjobb befektetésnek az első 2 hétre!
Akármi, amiről úgy gondoljátok, hogy hozhat coint a konyhára.
Kezdem pl. Az első heti totwkkel. A meta első hetes totw lapok (amennyiben a következő 2-3 hétben N kap újra spec lapot) mindig emelkednek, nem is keveset.
-
dracox
addikt
Gátlástalan Fifa21 reklámmal sokkolt az EA....---> [link]
Gyerkőcöket a játék elején már a "jó útra" akarják terelni ezek a barmok
-
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen.
Egyébként PC-seknek érdemes elgondolkozni azon, hogy vegyenek 1 vagy 2 havi EA Play Prot, így csütörtöktől korlátok nélkül lehet már játszani, később pedig olcsóbban megvenni a teljes játékot. Addig pedig a bónuszok is járnak. Így is bőven olcsóbbra jön ki, mintha most megvenné az Ultimate Editiont és még csak nem is játszhat vele csak 6.tól
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hátha karácsonyig annyit alakul az EA Play, hogy lesz konzolon is premium
Biztos nem veszem meg ezt sem, ahogy a 20-at sem tettem
Kinek van erre ideje... 
-
Fifaisshit
őstag
Sajnos nem.
tavaly is ugy voltam mar, hogy nem veszem meg, hacsak nem nyitok valakit vagy nem jon ossze valami jo penz december elejere.
de talan novemberben nem volt mar early acces web app igy meg kellett hogy vegyem
Bar nagyon gondolkodom iden a PESen MattHd is azzal nyomja es nagyon jokat hallok rola pedig aztan o komoly tenyezo az EAnel annak ellenere hogy nem indul versenyeken.
-
Kristof_94
nagyúr
Az első TOTW jónak ígérkezik: Yedder, Fati, Lozano, Vardy...

-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem elég a 10 óra trialt lenyomni?

-
Fifaisshit
őstag
Azzal tisztaban kell lenni hogy aki nem veszi meg a jatekot az nem fog tudni a companionban sem alkoltni miutan lejar a korai web app hozzaferes azt hiszem novembertol.
-
skt
tag
Sziasztok!
Idén kezdeném a fifát, és egy olyan kérdésem van, hogyha csinálok egy ea account-ot, azzal 30.-án betudok lépni a web app-ba?
-
marcess
senior tag
Látom sokan be vannak már zsongva, ha esetleg valakit érdekel, én már magamba felvázoltam a saját indulásomat. Évekig a legextrább kiadást vettem, de sosem érte meg, tavaly áttértem a legkisebb verzio+ 4600 pont, ami pont egyenlő a legnagyobb kiadás árával. ( ez annyiból jobb, hogy az elején mindennek van ára, mindent el lehet adni, a jobb 80+-os játékosok sokkal jobb árban vannak mint mondjuk a 15. héten a kapott csomagokból) Megvettem az ea playt, igy -10% a játék árából és a pont árából, valamint 1-jén kezdhetek. Idén újítás, hogy ha elsőnek elérsz egy diviziót, akkor azért kapsz coint, ezért én az 5 kvalifikáló meccsel kezdek, mert teszem azt, a 6. divizióba kerülök akkor megkapom a 10-9-8-7-6. divizió coinjait ami 20-30k lehet ami nagy lökés lehet az elején. Aztán rámegyek az sb-re, egy jó gold/elite szintig, a maradék időben pedig mehet a divriv. Én nem nagyon érzem ezt a draftot, csak simán elnyomom pakkokra a pontokat.
-
kisengi1
tag
Sziasztok. Ismeritek ezt az oldalt? [link] mtcgame.com Talán itt van a legjobb áron a 21. Annyit írtak hogy csak a játék megjelenésének napján küldik a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk vicces, hogy Eto'o, akiről sokan feltételezték, hogy csak 3wf lesz, 4et kapott...
Aki Fifát vesz, az pontosan tudja mibe vág bele (nem az első éve ez Zimminek), nem kerget hiú ábrándokat. Az 1 héttel korábbi kezdés nagy segítség olyan játékosoknak akik nem költenek Fifa pontra, meg úgy egyáltalán, ha nagyon várja már, akkor érthető, hogy hamarabb szeretné elkezdeni