Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
-
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi
A vicc, hogy át volt állítva web appban, hogy a nemzetiséget és a ligát mutassa, egy Libertadores játékos flareje jött fel, mondom jó hát ez egy fos pack amúgyis, nem is számítottam belőle semmire, aztán rápillantottam azért a csomag tartalmára hátha van vmi eladható. Aztán nem hittem a szememnek a név láttán
-
Aguinaga
őstag
Új kedvenc középpályás van feltűnőben:
futbinen ő a sztár. -
toxicjew
addikt
Aki komolyabban akar majd sbzni, az készüljön fel rá, hogy az EA összerakta az elmúlt 3 év legrákosabb, legélvezhetetlenebb, legizzadtságszagúbb AIját
Nem lehet szavakkal kifejezni mennyire undorító
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért hogy aki új játékos ne legyen több millió coin hátrányban :).
Jelenleg 20k coinom van... Még van asszem 3,5 óra a trialból.Puskást szerintem beteszik Icon swapba.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos, hogy fog
A csapat nekem is 50k-val drágább mint amennyiért vettem. Csak ugye ha vársz az eladással akkor a kiszemelt játékosok ára is magasabb lesz. De végülis te tudod

(#1088) s0p0q0r
felfogják oldani a companiont. A tavalyi bannod miatt van zárolva egyenlőre. Olyan mintha új accod lenne. Szerintem ha írsz a supportnak akkor viszont feloldják a webappot
-
s0p0q0r
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudod hova költeni a milliókat a nyitások után mi?
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy nehogy jól járj

-
Kristof_94
nagyúr
Nem értem miért nem lehet így a játék elején naponta kiadni 1-1 sbc-t, hogy legyen még több csomag.
-
K.J
senior tag
Még hogy működnek a beadások...
Nálam eddig kb olyan, mint a 20. Se olló, se fejes, semmi nem jött össze. Lehet néha elbambázom, de hogy sose akadjon oda, azért az túlzás.
Elkezdtem a besorolót. Talán nem kellett volna.
Fölényesen, szinte uralom a játékot, hozok 60-40%-os labdabirtoklást, helyzeteket dolgozok ki, igyekszem FOCIZNI, (tudom, ez nem az a kávéház), adjuk meg a módját.
Gyönyörű csavart lövés kapufa, vagy fölé. Ellennél meg bepattannak a rosszabbnál rosszabb lövések és megünnepeljük, megnézzük, húzzuk az időt a trial alatt is, miért ne.Egyelőre tetszik azért, valamivel tényleg "realisztikusabbnak" tűnik.
thebigK: említetted, hogy mit patchelnek máris, mikor ki sem jött a játék. Sajnos van mit.
A hang nálam random elmegy pici időre, a gól után nem látszik a kártyán a játékos ratingje. A kapusok munkája valami katasztrófa. Azt hiszem a 20 is így kezdődött.Megerősítettem a mailt, miszerint jöhet a rendelés.. bakker.

-
jbalint18
tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
4-3-2-1 a két szélt Carrasco és Portu viszi. Taktika meg labda vesztés után pressign (Azthiszem Press after loss pessession ) Támadás meg fast build up vagy possession az ellenféltől függően .
-
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
4231(szűk), 4-4-2
-
PRDZsolesz
aktív tag
Ki milyen formációra esküszik? Van valami jól bevált? A 20-ban nem töltöttem sok időt az UT-vel.
-
sz_abika
addikt
Nekem lassan letelik a 10órám és még egy darabig kispadon leszek, úgyhogy betáraztam Godinokból az első SBCkhez. 85ös rating, 5700ért az év elején...túl jó hogy igaz legyen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Alagabi
üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy oké, hogy sokan megtartják a játékosokat mert lesznek drágábbak is. De azok is drágábbak lesznek akiket megakarnak majd venni szóval ugyanott vagyunk

Összeraktam 1 csapatot tegnap 250k-ból és azóta ér 300k-t de nyilván mindenki más is drágul még szóval értelmetlen cserélni egyenlőre
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Idèn ezzel a csapattal kezdek. [link]
Nektek hogy sikerült eddig?

-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ki, miben látja a profitot? Mely játékos tetszenek leginkább nektek? Gondolok itt olcsóbb OP playerekre. Lehetetlen snipe-olni 10ezres határú játékosokat?
A játék eddig pozitív számomra, bár vannak problemaim😂 Nincs transferem csak gépen. SB első két meccsen a sírás keringetett. Online alapján tetszik, a védekezés elég meleg nekem:D
4W-1L lett a besoroló
.
Jó játékot, kevés agyfaszt Mindenkinek!

-
toxicjew
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Van sok ilyen játékos, Paulinho meg Inaki Williams is, őket tartogatom amíg nem emelik a ranget + előbbi elég jónak érződik a pályán.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Advancedből jött egy Alaba, Felipe Anderson, Reguillon, Carrasco, plusz egy Mbabu. Eddig nem panaszkodhatok. Utóbbi nincs is a marketen, nyilván megtartom, mert 12k max a price, annyiért el nem adom. Gondolom később emelik majd
-
Woodslave
félisten
Engem is meggyőzött ez a trial
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ez most nagyon nem kattant be. Egy percet nem élveztem. Rivalsban megint csak kikapok sbt qrvara unom. Az egész játékot nem érzem szóval inkább a boldogabb jövőre szavazok. Sok sikert mindenkinek.
Többször mondtam már de remélem nem leszek hülye még egyszer
ha igen úgyis megtudjatok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Rohadt jó mert a challengeket is beadja. Tehát ha van egy haver, aki bundesligás, akkor nem kell szétbarmolnod csapatod más ligából, szimplán az övével játszotok a német challengek megszerzéséhez. Szerintem nagyon tuti.
Ja és Squad battlesből így lényegében bármennyit le tud játszani. 80-at, 120-at, stb.
-
Zimmi91
addikt
PC-s arcok vegyenek fel originen és akkor megleshetjük a coopot
Zimmiqt_ az origin nevem.
-
Kristof_94
nagyúr
Na a 2db 100k csomag nem dobott walkoutot, de jött egy pár 83-84 és egyéb töltelék. Jött egy Davies is, aki sajnos nem eladható, pedig jó pénzt érne. Beépíteni nem igazán tudom.
-
Jinxb1rd
addikt
Hát eddig azt kell mondjam, hogy szerintem jó lett ez a Fifa.
Csak félő, ha bejönnek az előrendelők is játszani, akkor már nem lesznek ilyen finomak a szerverek. Jó lenne, ha így maradna... Ha így marad, megveszem.
Btw jól látom, hogy a játék legjobb részéről nem beszél senki?
Lehet Co-op-ban Divison Rivals-ozni vagy Squad battle-t tolni.
75%-kal kevesebb rage, 100%-kal több fun. -
toxicjew
addikt
Na jött még egy Pogba az advanced sbcből
Csináljátok, nagyon jól adja
-
Kristof_94
nagyúr
Új rekord az SB-ben, 50 gólt lőttem egy meccsen.

Elvileg 90 gól kellene még, ahhoz elég 2 meccs, de gólpasszból 102, ahhoz viszont nem elég.
Remélem megéri a szenvedést.
-
papci80
csendes tag
Van akti tudna segíteni segíteni a 4 co-op win küldetésbe? Az én barátaim nem fifáznak, egyedül meg azt nem tudom megcsinálni? PS4-en.
-
ShiberMonkey
senior tag
Anderson Talisca az új Alex Teixeira :D 3000 coinért a legjobb deal. 4-2-3-1 középső CAM ként megállíthatatlan.
-
elod22
senior tag
Idén elmaradnak a web app-ba belépés után járó napi kis jutalmak? Na nem mintha olyan sokat érne egy bronz contract pack, de így kezdésnél jól jön minden kicsi plusz segítség.

-
Zimmi91
addikt
Aki PC-n játszik és szeretné megcsinálni az olyan SBCt amihez Loyaliti kell, de nem akarja lenyomni a 10 meccset csak kilépkedne, de nem akarja, hogy a Recordot elrontsa már az elején a 10 lose annak itt egy youtube videó hogyan is kell kilépni úgy, hogy ne számolja

PS és Xboxon is ez a metódus, hogy megszakítod a neted.Remélem maradhat és segítettem vele!

-
gamegod
senior tag
Nem tudom Szaniszlo Csabát követitek e sport tv egyik kommentátora.
Tegnap előtt este nyittot egy Modricot, egy Pjanicot meg még pár 83as kártyát. jól bekezdett
-
Woodslave
félisten
Mm adta. If Iniesta

-
drachoHUN
senior tag
Kezdő csomagokból esett egy Lewa. Remélem azért feljebb megy még az ára. Mondjuk amióta nyitottam megduplázódott, de még így is kevésnek tartom.
-
gjoe
addikt
Na sziasztok!
További kellemes idegeskedést mindenkinek, én sikeresen töröltem az előrendelést, majd talán tavaszon ha ingyen lesz, de pénzt nem adok érte.
Ez a játék károsabb az egézségre mint a dohányzás, de most leszokom róla.
Üdv mindenkinek! -
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajna ez nekem nem opcio. 85-os squadnak a kozeleben sem vagyok.

A 100 finesses pakk se adott semmi hasznalhatot.
A 3 legnagyobb mind kapus volt. -
csucsu52
aktív tag
Olyannal találkoztatok már, hogy a Fifa 20 elszaródott menüileg?
Eltüntek a seasons előzményeim teljesen, pro teamsbe nem tudok belépni, kifagy a belépés pillanatában, pedig abban is van előzményem.
Tegnap tettem fel a 21-et, kicsit játszottam vele, utána történt...
Xbox one -
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A loj 500 golt az melyik? En csak olyat latok amin 500 gol kell 85+ squaddal. Arra gondolsz?
Alagabi: Objectives menupont, azon belul vannak. Milstones-ba vannak a finisheres feladatok ott van az 500 golos, 100 finesse shotos stb.
-
Alagabi
lelkes újonc
Srácok ha valakinek van ideje és türelme megkérdezhetném hogy milyen sbc-ket raktok ki?elnézést de ebben nem vagyok otthon igazából 2016-18 ig nyomtam a fifát rendesen utánna abbahagytam mostis csak azért mert sérült focista vagyok sajnos az elkövetkező néhány hónapban lesz időm pörgetni..
Szóval melyik sbc-t rakjátok ki?olvasom itt hogy miket kaptok hát gratulálok hozzá remélem nekem is marad valami.
+hol lehet megnézni ezt a 100ks pakkért ezt a sok gólos feladatot?
Mondjuk ezekkel megvárom a keddet addig csak rivalsozom mivel nincs web appom addig meg nem akarok ezzel vesződni inkább játszom -
toxicjew
addikt
Pörgettem kicsit az sbcket, jött Neuer, Kane, Modric, Richarlison, Paulinho, csak, hogy a jobbakat említsem
Eredményes napot zártam
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
2 bundes kapus jött belőle a már meglévő Sommer mellé
1 használható lapot kaptam: Bailey
Többi sbc-be való. 3 meccs volt, de kínszenvedés.Még 1-2 SB lenyomok (hogy legyen cash) aztán jön a Rivals. Vicces lesz.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az enyémet sejtem, de, hogy a futárnak, aki a lemezt hozza nem lesz luck-ja az tuti
Így olvasgatva, nézve a videókat, és pár meccs után ez pont olyan jó mint a 20. Még keresem a helyét ennek a 30K-nak, de semmi sem jut eszembe. Talán lecserélem a hangfal kábeleim, de akkor hozzá kell tennem kicsit.
Csak az bosszant, hogy a 16-17-18-19-ben élveztem az estéket, nem volt jó a játék, de lehetett vele játszani. El sem tudtam képzelni, hogy a fele elött abbahagyjam. Maxos csapataim voltak, el voltam a játékkal. De a 20..... betette a kaput.
Ez meg ugyan az, csak csicsa, csicsa, üveggyöngy, semmi tartalom. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Readonly2
üzenetére
Nekem a pozitív nézőpontja hiányzott!

Közben már "csak" kb. 8 hosszadalmas sb meccset kell lenyomni és kapni fogok 2db 100k csomagot. Feltéve ha mindegyik meccsen hozom a 40 gólt... A totw csapat ellen nyomom, hogy ne kelljen mindig frissíteni az ellenfeleket. Mondjuk nem játszom az SB-vel, szóval mindegy lenne...
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Kíváncsi leszek az idén milyen lesz a pack luckod!

Az enyém változatlan. Felbuzdulva rajta, h írták a srácok "nagyon jól adják az Advanced sbck". Megcsináltam én is. Már csak a 2 loyaltys maradt és az MM-ot is kiraktam.
Eredmény:
Joao Cancelo 17k és ennyi.
A Rare Mega-ban pl 82es Pavlenka volt a legjobb, h szomorodjon meg az EA. 
-
VinoRosso
veterán
Befizettem erre a trialra, kár volt, 1:1-ben ugyanaz mint a 20. A játék hiányosságain semmit sem javítottak, ha valami pozitívat kéne mondanom az az, hogy nem is rontotak mivel semmit nem változtattak a játékmechanikán.
Helyette a korábban ingyenes demo címén lehúztak 1500 Ft-tal. Költsék gyógyszerre (hajrá covid). -
Raunchy
tag
Én biztos vagyok benne hogy emelkednek az árak még tovább is, mindig ez van már 4 éve.
Most ami ezen nagyot fog dobni hogy pénze is lesz egy kevés mindenkinek a rivals selejtező jutalma miatt, így drágábban is vásárolni fognak. Az 5 nagy ligabol még alacsony price rangen lévő cm és cdm játékosokat vettem. Laimer, Zakaria, Llorente, Valverde, Fred. Ezekben a mani. Valverdet vettem 30 k ért most már 60, Fredet sikerült 5db ot snipeolni, Zakaria van jó pár db, kíváncsi leszek öcsi bácsi összejön e belőle
-
Szigma70
addikt
Minden évben meg kell vennünk a világ legdrágább DLC-jét, csak mert focizni akarunk kicsit otthon.
-Ha ,,eredményesen akarsz'' kezdeni, meg veszed a +10K-s verziót, mert 3 nappal előbb játszhatsz.
-Hogy még egy kis előnyhöz juss, megveszed az EA passzt,
-Konstatálod, hogy mindenki más ugyan ezt teszi, így semmi előnyöd nincs, ezért a játék árát még egyszer elköltöd pointra, így az éves DLC-d már uszkve 60-70 K-ban van.Sztem rendben van ez így, jó irányban megy a világ.
Itt van nekünk Putyin, Trump, a Covid meg a Dancing with the Stars és az EA, FIFA.
Mi kell még? Világbéke? -
Readonly2
tag
Sziasztok!
ha még nem vettem meg Xbox -ra a 21-et akkor a 10 órás trialra van lehetőség?
-
b.daniel
senior tag
En is platformot váltottam, és új fiókkal is kezdtem az új platformon. Triallal kezdtem , lement kb 5 ora , de az app nem enged be ,mert higy csak trialom van. Aztán elorendeltem a legnagyobb változatot, jatszottam meg 2 orat ,de az app tovabbra se enged be,ugyan ezzel az üzenettel. Adtam fel rá ea hibajegyet, jott ra válasz, hogy tömeges es foglalkoznak vele addig várjak..

-
Alagabi
lelkes újonc
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi
Később majd Goretzka meg Kimmich lesz az elképzelés.
Fognak esni az árak keddig szerintetek?
Pl így hogy olcsón meglett érdemes lenne eladni Lewát?170körül megy.
Esélyes hogy keddig mikor szabad lesz a game vissza lehetne venni mondjuk 100-130 közt?vagy ez teljesen esélytelen.Azon agyaltam eladok mindenkit kb 300k kijönne.És ha leesnek az árak visszavenném keretet +tudnék hozzávenni még valakit.
Bayernes vagyok szerencsére a keretből eddig csak Sané és lewa drága a többiek normál keretek közt mozognak.Majd később próbálom összehozni ikonokkal most hogy van Lahm Schweini Ballack Klose -
thebigK
addikt
Erdemes mar 2-300k-t elkolteni egy tularazott, op jatekosokbol allo csapatra, vagy egyelore a tobbseg relative low budget modon tolja?
-
Chereiose
addikt
válasz
bohus1984120
üzenetére
Nem volt semmi money, muszáj volt eladni

-
eM'82
addikt
Elég sokan jártak úgy, ahogy én, ahogy látom (tbk konzolváltás + ea account miatt)
Mivel se web app, se companion app nem elérhető (új userként trial alatt), így kérdezném hogy ha ma előfizetek a Fifa 21re akkor vajon van esélyem "kinyitni" ezeket, vagy tökmindegy, és október 6/9től fogom tudni csak elérni?Más próbálkozott már ezzel? (Előrendelés trial alatt)
-
Kristof_94
nagyúr
Na be is húztam az 50k csomagot, 4 SB meccs alatt meglett. Elég jól adott: Thiago Silva, Godin, Pizzi és Bale. Bale-t látva nagyon megörültem, mondom plusz 90-100k Puskáshoz, aztán látom, hogy untrade!
Viszont jobbnak tűnik, mint Willian így beraktam a helyére. -
Woodslave
félisten
Hol vannak a bronz xarok sbben?

-
Alagabi
lelkes újonc
Nekem közben Manu Neuer megtanult védeni miután átállitottam a kontroller beállításoknál assistedre a védést.
A beadásokat végre lehet használni remélem nem veszik ki a gameből,Lewandowski érzi őket eddig 5 meccsen van vele 10 gólom div 2 be.
Bundesligába belső kpra van valami ötlet?
Zakaria jó lehet?
Most coco tolisso van meg emre Can.
Próbáltam witselt csőd nálam... -
LendvaiFeri1
veterán

Ez így elég vérszegény.

-
gjoe
addikt
xboxon rendeltem elő ezt a csodát, de ha mégsem akarom akkor le lehet mondani?
Vagy bankkártyát kell törölni és nem tudja levenni az összeget?
Vagy mi a menete?
Azt hiszem befejeztem, majd talán tavaszon ha ingyen lesz. -
papci80
csendes tag
Sziasztok, ezeket a co-op küldiket csak barát listás emberekkel lehet megcsinálni, vagy tudok behívni valahogy random embert is?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szegény.
-
Kristof_94
nagyúr
Befejeztem az utolsó nagyobb sbc-t is, a league and nations hybridet és adott egy Wernert, aki 200k max. árral rendelkezik és nincs a piacon. Komoly, hogy ennyiért "extinct".
Ti amúgy mikor adnátok el ezeket a nagyobb lapokat, mint a német vagy pl. Son, Firmino? Kane nem érdekes, mert 40k körül mozog, ott 4-5k eltérés nem téma, de azért 40-50k már rossabb. -
Geradossz
aktív tag
Most komolyan nem lehet a chemstylokat meg a pozició módosítókat eladni játékon belül? Vagy csak én nem találom a my clubs menüt, ahol eddig lehetett?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
De igen, viszont külön kitértek rá, hogy csak a fifa20ra vomatkozik a szankció. Ezért nem értem.
Így lehet hanyagolom.
Egyébként olvastam van innen a fórumról, akinek belépnie sem kellett a konzolrol, már tudott tradelni, amint megjelent a web app. Na azt pláne nem értem. Olyan eddig soha nem történt velem, legalább egy belépést kért mindig konzolrol.
Konkrétan akinek ekkora mázlija volt, az meg tudta három-negyszerezni a coinjat 12 óra alatt kb. -
Nandinagy
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mehet az Advanced sbc+marque
Engem nagyon megdobott így kezdésre
Igaz könnyebb dolgom volt mert a kezdő packokból jött egy eladható ziyech akit eladtam 33k-ba utána kitudtam rakni valamelyik advancedet teljesen belőle. Onnan minden ment magától
Nagyjából egyébként 300k jött össze összesen a packokból pedig azért nem mondanám, hogy rengeteg top játékost kaptam.
Engem sok dolog idegesít az 5 besoroló alapján.
-A játék miután 1 labdás játékosom minimálisan ütközik levált róla az meg baszik a tőle fél méterre guruló labda után futni így elvesztem.
-A passzok ugyanolyan inkonzisztensek mint a 20-ban. Viszem loan Mbappeval a labdát 2v1-ben erre ahelyett, hogy Zahának passzolná aki tök üresen van inkább "hazapasszolja" az ellenfél kapusának.
-A szélsővédőim behúzódnak középre szóval szélen rengeteg terület van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A vicc, hogy át volt állítva web appban, hogy a nemzetiséget és a ligát mutassa, egy Libertadores játékos flareje jött fel, mondom jó hát ez egy fos pack amúgyis, nem is számítottam belőle semmire, aztán rápillantottam azért a csomag tartalmára hátha van vmi eladható. Aztán nem hittem a szememnek a név láttán
Nem lehet szavakkal kifejezni mennyire undorító
Kit lenne még érdemes beszerezni szerintetek?
Én a 20ban egy alap 150k csapattal toltam kb decemberig.

A 3 legnagyobb mind kapus volt.