Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Nálam nagyon csúnyán kinyílt a zsák ps4en.
Trial óta a teljesség igénye nélkül nyitottam : CR7, Hazard, Rashford, Lucas, 3* Mendy, Llorente, Valverde, Diego Carlos, Joe Gomez, Gabriel Jesus, Richarlison, IF Courtois, IF Hernandez, és IF Suarez is esett. Minden sbc t megcsináltam. Ha a befektetéseim is bejönnek akkor érkezik P. Ferenc ❤️ -
Tomi0703
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nekem is "szar" játékosokat dobott. Ez a 30k-s Rodrigo a legnagyobb amit nyitottam. Rajta kívül egy Ndidim van aki még ér valamit. Aztán Rodri, totw orosz csatár és Leno. Hiába van pár másik 83-84-esem, ők nem érnek semmit. MM kész, 2 advanced megvan. 1 mondjuk még hátravan, de ahhoz kellene a pénz, mert nullán vagyok. Eladogatok mindenkit, maradék advanced sbc-t megcsinálom, meg még az új marqueet. Aztán ha azokból se jön semmi akkor hagyom, egyelőre.

lemezesen megveszem pár hónap múlva
Na, én is ezt tervezem. Májusban meg ha bekerül EA Playbe, lehet továbbadni a lemezt, úgyhogy olyan sokat nem is bukok rajta. De remélem az új CoD jó lesz és akkor lehet meg sem veszem.

-
Gaborz1
senior tag
Én is lejátszanám ma coop-os csomagokhoz szükséges meccseket. Fél 6 fele már gépnél leszek elvileg.
Platform: XboxValaki?
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
A logót a stadiumba talán. Igazából ezeket még én sem próbálgattam ki.
Ha a bal felső sarokban lévő klub nevet akarod megváltoztatni azt úgy tudod, hogy talán foundationsba van egy ilyen feladat. Ha rámész take me there szöveg mellett lesz a gomb ahol megtudod változtatni. De arra vigyázz, hogy ezt csak 1-szer lehet az egész játékban
-
feka85
friss újonc
na srácok valaki aki most érne rá coopra? early access packot akarnám még gyorsba megcsinálni 4 squad battle meccsel... 3 óra van rá már csak

-
törölt tag
elég amatőr vagyok még ebben az UT-ben ezért lehet hogy hülye kérdést teszek fel

Hogy lehet megváltoztatni a csapat lógót és a nevet mert jelenleg a herta lógó és Lyon FC a csapat név? -
feka85
friss újonc
Első kit sbc-t remélem megcsinálta mindenki csak annyiba kerül mint Tonali

-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezmiez?
Nem követtem a 20 at már, de a gyerek begyüjtött amit lehetett
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is így gondolom. Mondjuk neked tuti dob egy Messit, vagy egy ikont, de nekünk haladónknak PS-en egy jó Weghorst vagy kit :)
-
gjoe
addikt
Na én meg csak megvettem.
A three nation objektnel milyen csapat kell?
Azt mondja max 3nation/region.
Full spanyol csapat nem jó, 3nemzet sem. Mi kell? -
Zimmi91
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
okt 16 a 20as csomagok ha minden igaz
-
Fifaisshit
őstag
A 20 vegen osszeszedett csomagokat megkapjuk ma ?
illetve a 10orasban is megjelennek e
-
Aguinaga
őstag
Nem akarja EA bácsi, hogy megvegyem a szaros játékukat, az hagyján, hogy folyamatos szopásnak érzem a divrivet (div7-ben, miután olyan jól sikerült a besorolás [link]), egyfolytában germán félistenekkel sorsol össze, de az összes szájbatett advanced sbc-ből (a legutolsó puzzle mastert kivéve, az még nincs kész), ilyen játékosok bírtak esni:
IF Benítez, két discard IF, Douglas Costa, Felipe Anderson, Modric. A többi még kukább, és az van, hogy F. Andersont és D. Costát el se akartam/akarom adni, mert azt gondolom, hogy ha nem lehet nyitni már őket, feljebb megy az áruk (F. Anderson még West Ham-es, D. Costa még Juve-s).
Egy nyomorult, akár csak 100k-s játékos nem esik soha... Div rivals rewardból egy Gosens volt a best (persze mit várok Div7-ből?)Arról nem is beszélve, hogy melyik agyhalott újítása volt az, hogy a rivalsban a hazai csapat határozza meg a labdát is, tegnap játszottam egy olyan csapat ellen, ahol konkrétan szürke volt a labda (gondolom valami ezüst), hát alig láttam a tv-n (öreg, 10+ éves LG tv-n nyomom).
Szóval így azt hiszem, este még megcsinálom a loyaltyt a puzzle masterhez, még van 1,5 órám a trialból, aztán ennyi.Azt nem zárom ki, hogy később, használtan, lemezesen megveszem pár hónap múlva, de akkor legalább nem az EA bevétele lesz (legalábbis részemről)...
Nektek a legjobbakat kívánom, legyetek sikeresek a játékban, mind nyissatok Puskást!
-
WhiteAngel89
aktív tag
8 óra trial bol ezt sikerült össze kaparnom
nem olaszt akartam de jött egy mertens a legelején
aztán így adta magát
[kép] -
Sickboy25
addikt
sziasztok
úgy volt, hogy idén nem veszek rész ebben a bohóckodásban, de tőlem kívülálló okok miatt mégis...
Történt ugyanis, hogy nyáron elindítottam, hogy megveszem, majd az utolsó pillanatban eltántorodtam és visszaléptem végén. Most néztem a számlám, hogy kaptam egy terhelést tegnap. Ééés basszus ez a nyüves játék az...Kérdés, hogy ezt sehogy nem tudom már stornozni ugye? Jó, sejtem a választ...
-
getdizzy
aktív tag
Mondom elso hetekben biztos a packra megyek ra a div rivalsban
div3 rank2
azota mar div2
no mind1 is, nyitom a packot mondom se walkout semmi..
erre a packban ezek voltak: llorente, davies, davinson sanchez, sissoko, schulz, promes
ilyen makkom se volt meg ilyen low ratingu playerekkel...
150k+ biztos lesz
-
feka85
friss újonc
Üdv srácok Ps-en tolom a Fifát nem oly régóta ha esetleg valakinek lenne kedve besegíteni coop-ba azt szívesen venném egyelőre nincsen ismerősöm és azt a pár objectivet szeretném még gyorsan megcsinálni
-
MarioAna
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt tudjuk már, hogy mi a végleges lista - kik lesznek Team 1-Team 2-be?
-
akooos
veterán
Online draftban nyert már valaki több, mint 1 meccset? Egyszerűen hihetetlen / lehetetlen nekem, hogy nem bírok 1 winnél többet elérni...
-
Sasa22
tag
Nekem Rare Megàbol kisètàlt baby Ballack, a Rare Playersből pedig egy 83as Zapata.
De làttam màr sima Gold Packbol is legendàt kisètàlni, ugyhogy ha EA bàcsi akarja beadja, hanem nyithatsz bàrmilyen pakkot.. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pff

Akkor nem nyitom ki az objectives packeket meg az esti MM-et, köszi az infót!
Ikont holnap is nyithatok... .
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Holnap jön az OTW?
-
sankasovi
csendes tag
Sziasztok! :)
Holnap varhatoak bármiféle ujabb packok a megjelenes miatt!?
Maradt egy kevés fifa pontom és azért kérdezem mikor nyitogassam el? -
Nandinagy
addikt
Miután a múlthéten vett játékosok nagyrészéből profittal jöttem ki összeraktam egy ilyen csapatot:

A 2 cb-t cserélhetném meg mert kb 70k-m van még de nem igazán látom ki lenne előrelépés.
Sanchesre nagyon kiváncsi leszek. Tavaly a legjobb kp-m volt. úgy voltam vele most 77k-t megér. Ha bukok rajta akkor max a múlthéten vett játékosokon szerzett profitot bukom el

Aki standardot rendelt elő annak előtöltötte magát a játék? bepipáltam az auto-downloadot de egyrészt semmit nem töltött le,másrészt meg akárhányszor ránézek mindig kiveszi a pipát
Leszedtem vissza a trialt hátha az lesz az. -
everest140
tag
Ilyen kezdőt sikerült összeraknom a webappon belül a holnapi startra. Amiket felhasználtam: 4 pack, amiket kaptam alapból. Advanced SBC-ből 1 van teljesen kész, a többiből 3 van meg. Legnagyobb nyitásom Ederson volt illetve a végén 1 Lucas Moura és egy Douglas Costa, amik együtt 150k+ ért mentek el.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Biztos különleges érzés lehet, amikor meglátod a magyar zászlót.

Amúgy én untrade csomagokat választottam, jött egy Werner, aki már megvan eladhatóban, így ha azt eladom legalább lesz pótlás.
Son ára viszont zuhant kicsit, de állítólag mennek még feljebb, főleg ha lesz WL. -
Woodslave
félisten
eladtam akit tudtam, 150k nyitottam 20 packot. Jött egy Aguero. Ez még mindig nem a meggyőzés, szóval elnyitom az ő árát is.

ezen felül ami egy 85 Koke meg 84 Ilicic aki kb még említésre méltó. Jó ez a játék elég nekem a wepabb
-
akooos
veterán
Megéri venni szerintetek IF James Rodriguezt? Na már nem használni, hanem mert olcsó

-
kisengi1
tag
Div 5 rank 1 eladható csomagok: 2marcos llorente, davinson sanchez. Meg valami object miatt kaptam egy two rare gold packet abba meg egy untrade adama.
-
Tomi0703
addikt
Amugy az EA tolti a piacot jatekosokkal?
Rodrigot nezegetem par napja, nem volt sose fent, most meg egy csomo. De meg reggel, div rivals pakkok elott. -
Robertoredo
tag
srácok valaki használja valverdét?ennyire op?83-as és az ára 50K.
-
gjoe
addikt
Tonali nem loan lap?
-
Robertoredo
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Be is fejezte mielőtt elkezdte volna...

-
toxicjew
addikt
Egy 84es Gueye volt a legjobb nyitás, de legalább alig volt duplicate benne szóval kicsit feltöltöttem a klubot
Én a "minél több játékos az elején" metódus híve vagyok, meg is csináltam Tonalit és holnaptól úgyis beindul az üzem. Kelleni fognak. Ja és ma MM is.
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
498886_feri.png
A háttérben itt is meghúzódik a Gyúrcsány szál!!!
-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pffffffff

-
Geradossz
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az esély lehet ugyanannyi, de úgy emlékszem, hogy valamivel nagyobb, de majd megnézem. Lehet hogy a 16 ra annyi esély van, de a 7-8-ra is. Nekem a Rare mega eddig sokkal jobban adta mindig, mint a rare players. Plusz a rare playersből is pont megvan az esélyed hogy 82 legyen a legnagyobb, nem lehet ezt kiszámolni, én egy kategóriába sorolnám a két pakkot. Plusz a Discard értéke fixen nagyobb illetve ha simán eladogatod a lapokat ugyis ha szar jön mind a kettőből, hisz 12 vs 30 lap mindenképp többet fog érni.
-
Zimmi91
addikt
Div 5 rank1 untrade pakkok : Martial és Reus, így legalább a másik Reus mehet a piacra
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
kaptam már 7-8 lapot . Ez, hogy 16 játékos van benne kb annyi esély van rá mint mikor draftban 100k-s packot kapsz jutalomnak.
A rare megában mennyivel van nagyobb esély nagyobb ratingre mint a rare playersben? 55.000k-t ér a rare mega 50.000-t meg a rare players
A mega+rare mega a legnagyobb kamu pack ebben a játékban.A fittness helyett jött 15 más dolog ami kitölti a packot nyugi

-
sz_abika
addikt
Na ide semmi sem jött, Rare player packestül érkezett egy jó Strakhoska!
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen de a squad fitness mint olyan kiesett belőle, azt is vedd számíásba.
Illetve nándi: https://www.youtube.com/watch?v=7Qpqpafs1iI 3. csomagba alapból 14 játékos van. 7-8 at sose ad max 9-10 de van olyan amikor akár 16 ot is. -
thebigK
addikt
En eladhatatlant vettem ki, egy joao felix-alphonso davies paros jott, bar div3 rank3tol sokat nem vartam
-
Kristof_94
nagyúr
Alapból nem lenne gond, de miután egy csomó fogyóeszköz rare lett még kevesebbet érnek.
-
dvtkfan
senior tag
Na div6 rank 1 rare gold pakkból kisétált az első wo...Auba...
Használható? Vagy inkább adjam el? Most a kicsi brazil Teixeira a csatárom, de sajnálom lecserélni, annyira op.
-
mcwolf79
veterán
Üdv !
Mi a fontosabb ? A tudás vagy a chemistry? Mi a tapasztalat : érdemesebb berakni valamivel erősebb játékost chemistry beáldozásával ? -
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Az, hogy a rare mega egyáltalán nincs egy szinten a Rare players packal. Az egyikben kapsz 6-7 játékost egy csomó felesleges dolog mellett a másikban meg 12 játékost.
Az electrum packokkal meg mindig az volt a legnagyobb probléma, hogy a pack 2/3-a vagy fele nem is gold játékos.
Tavaly is beszéltük már ezt, hogy nevetséges mennyivel jobb packokat kapsz div4-ben mint div3 meg 2-ben.
-
gjoe
addikt
A besoroló 5 meccsért is adott xp pontot? már azért is jár valami?
-
kisengi1
tag
Div 5 rank1, ti mit vennétek ki? coin vagy eladható csomagok? Közben meg feljutottam div3-ba.
-
LendvaiFeri1
veterán
Rendelt még valaki a PlayIT-tól? Holnap kellene jönnie a játéknak, de még értesítő e-mail sem jött.
-
Woodslave
félisten
válasz
bohus1984120
üzenetére
régen játszottam egy mmorpg-vel aminek volt egy tört szervere ahol mindent megkaptál egyből, hát kb ez ilyen lehet
Csak itt belekerült neki 500k fifa pontba -
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De komolyan kérdeztem egyébként, hogy mi a baj azzal a csomaggal.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Geradossz
aktív tag
Miért ne érné meg? Rarae megából meg electriumból is ugyanúgy nyithatsz jót. Egyébként meg div egy a cél és mivel sorba jön muszáj 3-nak is lenne.
-
marcess
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a 400 dr pont még mindig lesz a fut champ. meccsek után? Azért nem mindegy, hogy valaki 12k pontrol kezdi meg a dr meccseit vagy nulláról.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi csak azért akartunk feljutni, hogy elmondhassam, hogy voltam itt
Majd kiderül hol is lesz a helyünk
Azért ha elindul péntektől a játék rá 1-2 hétre már biztos jobbak lesznek mindenhol, akkor max marad a div5
-
Zimmi91
addikt
Geradosszal kiszenvedtük a div3at és a rank1et is igaz azt még div5ös rewardból kapom holnap, de jövőhéten már a div3ból

Volt egy srácok Mid Zidaneval tolta, hát kicsit meglepődtünk
Mondjuk kaptunk ki gyengébb csapattol is, meg vertünk meg erősebbet is. Nagyon változó volt az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest