Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Fasza, jó ezt látni mert olasz fan vagyok olasz / serie a csapattal, de Mali pont nincs meg. Nekem volt egy rábombázott lecsapódós Nainggolannal 35-ről.
A felállás a legfontosabb. Kb. 10 napja van meg a játék, az első 7-ben 3-4-1-2-s drop backes csapattal az volt a cél, hogy ne kapjak 10-et, lezuhantam div 9-be
. Átálltam 433 CAM-os verziós letámadósra, és 2.5 osztályt sikerült előrelépni, és azóta a mérleg ha jól számolom 17-1. Vagy van ilyen, hogy hétvégén bénábbak / ittasak az ellenfelek?
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Viszont közelebb vagy a mikuláshoz, mint mi!

-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
igen igazad van.
csak olyan érdekes, hogy mindig az ilyen csapatoknál van az, hogy a ronáldót, mbappét, messit, pogbát stb. nem lehet szerelmi, mert egyből szabad, vagy piros.
persze ha ő utolsó emberként felrúgja a csatáromat nemhogy piros, de még sárgát sem kap.ezért írtam azt, ezért gondolom azt, hogy ezek EA támogatott emberek. ő mindent csinálhat, én semmit.
ő az első perctől kezdve constant pressure és a 59es staminás nejmár nem fárad el, nálam meg már a 10. percben full 0 staminás az összes játékosom, ha én is constant pressurera állítom.
és jó pár meccs lejátszás után vettem észre, hogy amit fent leírtam az mind az olyan csapatoknál jön elő amit ez előző hozzászólásomban írtam (3-4 icon, mbappé, ronáldó, neymár, messik vannak a csapatban) -
dkaro
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Szerintem RWbe Mahrezt, nálam ő a kedvenc idén és olcsó is
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Na ez még jobb: [link]
Annyi hogy Gula helyett tegyél be valami 1K-s kapust és kijössz 170 re. :) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mbappe, CR... Valamelyik srácnak csak találnék egy helyet a csapatban.
-
toxicjew
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Egyetértek, én most küzdök a G3 ért (mondjuk minek, hát úgyse pickelek semmi értelmeset) úgy, hogy idén már többször mehettem volna a g1 ért is. Elszomorito
-
Nandinagy
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ha csak a kapcsolattal lenne baj... Hajnalban amúgy ugyanakkora szar mint napközben csak mellé még sokkal erősebb csapatokat is dob.
De hát hol számít a squad mikor Jesus meg Havertz szétfut
A legnagyobb bajom az idei résszel is az az elképesztő méretű kreténség amit a játékosaim mutatnak. A védőm ahelyett, hogy kifejelné a labdát kiollózza(!) nyilván az üres játékosának.
Ziccerben folyamat az utolsó megtolás hosszú.
Csinálok háttal a kapunak 1 cselt, hogy szembe legyek vele erre a játékos kifelé tolja a labdát
Legalább azt nyomnám és akkor tudom, hogy én basztam el. Azt meg hagyjuk is, hogy a hosszúba lövöldözés idén mindenkinek kurva jól működik csak éppen az én játékosaim képtelenek eltalálni
6-1-ről 6-3. Nem igazán érdekel az eredmény de nevetséges, hogy 2 meccsen kaptam ki a 121. percben mert miért ne.
-
toxicjew
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Idén messze ez a legocsmányabb gameplay amit tapasztalok, érthetetlenül állok előtte. iszonyú nehéz minden meccs még az egyértelműen gyengébb ellenfelek ellen is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Egyre kevesebbet használom ezt a crossingot egyébként
Ugye idén nagyon ment ez az izomból belőtt passz. Na az előző patch óta a játékosaim kapásból a legegyszerűbb helyzeteket is kihagyják . Levenni meg nincs idő ugye.
Illetve már maga a középre adás is egyre rosszabb
Eddig 5-ből 3-szor legalább az irányt jól lőtték be. Azóta meg vagy a lelátóra megy vagy a kapus kezébe a legtöbb
Más :
Ki melyiket építené meg? A Sancheses van most de nem tudom mennyire esnek be az árak szóval próbálok több untrade játékost beépíteni. Igazából a kp-tól félek kicsit
A promeses csapattal meg maradna 200k a csapatban.

-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Na de a biciklit és a step overt olyan parádésan csinálja a kiscsávó, h ember legyen a talpán aki azt le tudja követni...

-
taylorp
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Gratula! Szép teljesítmény. Nekem a 20 win csak álom.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
3 meccs eleg is volt, meg van a silver 1, azt a 3at bent hagyom mar. Oregedtem egy par evet a hetvegen.
Szerintem a valaha volt legrosszabb wl volt ez gameplay alapjan. -
markymark00
lelkes újonc
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nekem konkrétan játszhatatlan a laggok miatt.
De kipróbálom ezt a toolt. Nincs olyan meccs, hogy ne lenne vagy 4-5 baromi nagy és hosszú lag, ami miatt kapok egy gólt...
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jó, h írtad Boras mostanában gyenge idegállapotát. Ezek a fajta idegeskedések, káromkodások rá abszolút nem jellemzők valóban. Mindenki nézze meg ezt a videóját! Ez az agyon húzott AI védelem botrányos. Ez öli meg az egészet! Értem én, h a sok kis csíra fogalmatlan gyerek aki semennyire sem tud védekezni, de pénzt költeni pontra annál inkább... na ezek miatt van ez. Ha tiszta és rásegítés nélküli védelem lenne, akkor ezek befejeznék a fifát pár nap alatt, mert mindenki rommá verné őket. Szóval értem a koncepciót, de ez így botrányos.

-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Direkt új, tiszta felhasználói fiókban fut.
-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi
-
Nandinagy
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezért van mindig 4 db 5* skillesem és a bolasiet sosem tudják levédekezni
Depayék meg berugdossák bolasieból is . -
thebigK
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Le a kalappal
mi az origined? Felvennélek -
Bohus84
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az lemaradt, hogy gold3 úgy lett meg nekem is vasárnap este, hogy 8 meccs maradt. Ma 7meccs 6 win
-
Bohus84
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
dkaro
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Gratula!
@adolfka00: de jár, kapsz a játék mellé kódot amit be kell váltani. Nekem pár nappal később küldte mailben a konzolvilag -
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez szép! Nekem valahogy nem lenne erőm egy Newcastle RTG-re, sajnos ott kevesebb a minőségi játékos...

(#2572) Sinya_24 : Nekem most valami "adj gólpasszt 100 meccsen" jött össze, 50k csomagban valami 82-es volt a legjobb. A következő az 50 rivals győzelemnél lesz, egy 50 vagy 100k csomag.
Amúgy azt tudja valaki, hogy a "live FUT friendlies" küldetésnél csak az online random ellenfelek elleni győzelem számít bele vagy a barátok elleni is?
-
dkaro
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Hogy ne lenne jó eredmény, silver 3 felett már minden az
gratula :) -
Gaborz1
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi a tippet.
Mivel volt egy Oblakom és Alabám, így picit variáltam a linkelt csapaton. Nálam bekerült hátra Hermoso és Yuri Oblak miatt, Lainer pedig Alabával linkel. Éder helyére feltoltam Oscart, Oscar helyére pedig Renato Augostot raktam.Ezzel a teammel 5/5-tel soroltam be a Div. Rivalsba.
Elég jol adja a csapat.szerk.: akooos, nálam is ez volt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Kipróbáltam, az a bal védő beteg. Bárki jött, olyan hirtelen oda tudott lépni és védeni, hogy nem hogy az ellen, de én se számítottam rá.
Csak egy meccset mentem, még próbálgatni fogom, van egy tippem mitől olyan jók ezek a playerek és hogy hogyan lehetne ebből továbbfejlődni.
-
MarioAna
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Fúh ez a fej örökre beleégett az agyamba, amikor rúgott 7-et első div meccsemen ezzel a figurával az ellenfél, a visszanézős ünnepléssel folyamatosan. Az lett az új shush-dab szerintem
. -
eM'82
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ha váltasz, akkor jövőre legkésőbb aug elején hozd létre a PS-es csapatot, így trial után/alatt lehet lesz web app elérésed. Nyilván a legjobb az lenne ha tudnál is beletenni a 21 vége felé pár óra játékot és akkor market is lesz a legelején.
Sinya_24: én megvárom a Rivals rewardokat. És azzal együtt OTW team 2kor nyitok majd Willian José, Diop, vagy Caicedo-t! Ja esetleg valami Bundesligás kapust az eddigi 7 mellé. :)
-
Chereiose
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Vicces, hogy a 15k-s csapat megint jobb mint sok jó pár százezres csapat
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A CAM stay forward és Get into the box
-
akooos
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Persze, nem is az, le a kalappal eleve, hogy div 2-ben lehet nyerni
Csak azt hittem, hogy letoltál vagy 20-25 meccset, hogy meglegyen a WL pont 
Taktikát köszönöm én is, mert elég fosul megy a taktikázás

-
eM'82
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Aki Div2ben ilyen csapattal sikeresen tolja, és instrukciókat oszt meg a többiekkel, az ne kérjen elnézést! Jöhet bármikor a hasznos input
-
K.J
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
4-1-2-1-2 (2) -re milyen instrukciókat használsz?
-
akooos
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Div 2-ben hány pont jár egy winért?
-
Nandinagy
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mehet az Advanced sbc+marque
Engem nagyon megdobott így kezdésre
Igaz könnyebb dolgom volt mert a kezdő packokból jött egy eladható ziyech akit eladtam 33k-ba utána kitudtam rakni valamelyik advancedet teljesen belőle. Onnan minden ment magától
Nagyjából egyébként 300k jött össze összesen a packokból pedig azért nem mondanám, hogy rengeteg top játékost kaptam.
Engem sok dolog idegesít az 5 besoroló alapján.
-A játék miután 1 labdás játékosom minimálisan ütközik levált róla az meg baszik a tőle fél méterre guruló labda után futni így elvesztem.
-A passzok ugyanolyan inkonzisztensek mint a 20-ban. Viszem loan Mbappeval a labdát 2v1-ben erre ahelyett, hogy Zahának passzolná aki tök üresen van inkább "hazapasszolja" az ellenfél kapusának.
-A szélsővédőim behúzódnak középre szóval szélen rengeteg terület van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Átálltam 433 CAM-os verziós letámadósra, és 2.5 osztályt sikerült előrelépni, és azóta a mérleg ha jól számolom 17-1. Vagy van ilyen, hogy hétvégén bénábbak / ittasak az ellenfelek?

mi az origined? Felvennélek