Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem swap. Swapot leszartam, kilépkedtem, volt hogy egy napig se tudtam utána jàtszani annyiszor kiléptem.

Ez most a 21-es szezonban, augusztusban, egy rihes witsel lap esetében 8 db assist abszolválási szándékával elindított BARÁTSÁGOS meccs esetében. (Azért remélem érezhető a súlya a szavaknak
)
Persze én vagyok a naív f@sz, mert hiszem, hogy a Nándi által említett augusztusi prók bírnak annyi íkúval’ (egy év szezonnal a hátuk mögött), hogy felmérik az esélyét már pusztán a formációból (Meunier ST poziban), hogy mi is lenne a célom. Érted, friendlyben már megannyi swap után kb két mozdulatból levágja az ember mit üzen az ellenfél. (Mint kb bárki, aki 3000 meccset lenyomott ebben a pár hónapban) És úgy gondolom, hogy már tét nélkül akár elengedett kontrollerrel is hagyhatnánk egymást a szaros witsel lapot megszerezni (90+ közepes lapocskáról, nem egy moments Eusebioról beszélünk!). Igen, szopatom magam, mert kicsit pislákol a reménye, hogy észreveszi a gyökér magát, pedig egyszerűbb lenne megtalálni a forfeit match gombot. És igen, az egész szezon után valahogy erre az érzésre jutok, hogy a kosárba helyezés (vásárlás) helyett is a forfeit gombot kellett volna megtalálni.
-
Nandinagy
addikt
Kell az... Nagyon sok helyzetben elképesztően idétlenül kezelik a labdát vagy mozognak amit kicsit több animációval simán kilehetne küszöbölni.Szerintem ez hasznára válik a játéknak.
A kapusoknál szintén fontos mert kb 4 védés animáción kivül nincs más amit csinálnának...
#20496TrueGooner
Azt hiszem Foundationban egyszer átlehet írni a nevet de ha azt már felhasználtad utána nem lehet ugyanarra a profilra
-
K.J
senior tag
Nézegettem ezeket az új fícsöröket, mi lesz majd a fifa 22-ben.
Nem éppen biztató ez a plusz 4000 új mozdulat. Rendben, h csak az új generációs gépeken érhető majd el, de szerintem nagyobb bosszúságot fog okozni egy-egy látványosan kivitelezett, felesleges mozzanat, ami majd a legfontosabb pillanatokat fogja tönkrevágni. Tuti lesz miatta idegeskedés, már a mostaniban is van annyi hülyeség, hogy döbbenet.Nyilvan támogatom, legyen minél realisztikusabb, mert tetszetős, csak a felturbózott FUT módnak nem hinném, h túlságosan jót tenne.
De ne legyen igazam, kíváncsian várom! -
TrueGooner
senior tag
Srácok, ha töröltem a clubomat, és újat kezdtem, nem lehet megváltoztatni a nevét?! Vagy csak én vagyok vak?
-
bodnar123
őstag
Akkora jók a nutmeg királyok. mindig ugyanott tolják, a tizenhatos szélétől nem messze, és ha van egy jó Ronaldojuk bármilyen egyszer minimum visszaszoppantódik a labda. Hiába tudod, hiába szerelsz. Jó taktika, még szerencse, hogy ebben a szarban nehéz jól védekezni, így ez a tudás nem mindig elég. De egy garantált gól...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyetértek.
Ha látom, hogy valaki 1-1-nél lerakja a kontrollert a 15. percben én inkább kilépek a picsába mert ameddig végigpörög a meccs letolok 6 másikat. Nincs kedvem már ilyenkor ezekhez főleg, hogy már igazából csak 6 win kell a 300/200 wines (nem tudom melyik a maxos) fut friendlys küldihez szóval olasz csapattal csak a winre megyek 
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mondjuk pont nem értem miert csinalod ezt. Foleg swapban ahol egy meccs egy gól kellene legyen. Hagyod rugni vagy ongol hátha hagyja hogy rugj egy finesst ja assist
Aztan 12-15 percre lerakod a kontrollert?Múlt swapban xar gold csapatokkal kikinlodtam 1-2 ora alatt a tokent szerintem két meccsnel több nem ment végig. Igaz most csak Krasit neztem de nevetseges hogy div 1-ben is mit csinalnak.
Én csak azon parazok jovo hetre marad-e még ember
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Rosszul értelmezted
Rivalsban mivel nem ugyanabban a divben vagyunk nyilván nem találkozhatunk. Na most egész évben div1-ben voltam és 2000-2200 skillrating között mozogtam. 10-ből 9szer 2200-1950 skill ratinges játékost kaptam. Az utóbbi 2 hétben 5ből 4 ellenfelem rivalsban 2400+ skill ratinges akik már valószínűleg profik/stabil elit játékosok
Így értettem. -
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én casual Fifásnak vallom magam. Értsd úgy, hogy sosem szerettem a cselezést, a Zidane csel kivételével nem nagyon tudok más cselt tudatosan felmutatni (bár mostanában próbálkozom), ennek ellenére elmondhatom, hogy játék elején sokkal több vereségben volt részem mint az elmúlt egy hétben.
A Fifa 21 első 2 hónapjában játszottam, akkor is inkább SB-t (pont azért mert állandóan kikaptam online :D) majd PES-re váltottam, és kb 1 hete tértem vissza ismét FIFA-ra, ahol már jobban érdekel a Rivals, sőt, jobban is megy. Vagy.. ha jobban nem is, de sikeresebb vagyok mint az elején. 😀 Bár ez gondolom annak is köszönhető, hogy Skill Pontban nem ütöm meg azt a szintet, mint aki egész évben tolta.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ez tök érdekes, hogy Ti úgy érzitek már csak a "profik" játszanak Vele, miközben itt vagyok Én, aki casualnak vallja magát, és pont az ellenkezőjét érzem. 😀
-
Digestive
veterán
Nem tudom írta e már valaki. A 22ben a WL reward azonnal jön, ahogy véget ér. Nem kell rá napokig várni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Azt nem tudom
Ezeket nem veszem fel mert nem érdekel. Felőlem nyomkodhatja bárki a gólörömöket legalább iszom addig
Egyébként nálam sokszor van olyan, hogy nyomom a gólöröm skippet ennek ellenére mégis elkezdi a retardált játékos aztán mindig rossz érzésem támad, hogy azt hiszi szívózok vele
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ja ez nekem is feltűnt, hogy tényleg k**rva jók lettek az ellenfelek
Aztán rájöttem, hogy valószínű ez azért van mert leginkább azok játszanak még akik g1 szint felett mozognak és nem akarnak kiesni a játékból szeptemberig. A casual réteg már úgy ahogy letette a játékot.
Ezért is vagyok részben tanácstalan, hogy mit csináljak mert jövőre szeretnék ha nem is minden hétvégén elite3 de azért gyakran az lenni ahhoz meg kellene, hogy ne 3 hét legyen mire visszarázódok majd
-
Madn!ght
addikt
Nagyon úgy érzem, hogy megcsömöltem az idei epizódtól. Szerintem egy év rehab lesz, mert a community és a játékélmény is borzalmas. Egyszerűen játékmódtól függetlenül ugyanaz a játékmenet, mintha ugyanazt a meccset játszanám folyamatosan újra. Vagy ennyire pro mindenki, vagy én vagyok retardált, de biz’ isten ugyanúgy jàtszik (cselezik, támad, birtokolja a labdát és szerez gólt) 10/9 ellenfelem, legyen az friendly, wl, rivals, vagy draft. Már-màr azt kell hogy higgyem, hogy profilfüggő a játékmenet, mint a packluck is. Mondjuk hogy a minap két órán keresztül nem tudtam egy friendly meccset se nyerni durva…
-
Nandinagy
addikt
Ahogy nézem egyébként nem csak 3 lehetőség lesz kvalifikálni wl-re/hétvége. Hanem amennyiszer kigyűjtöd a 2000 pontot vagy amennyi kellesz a Playoff kvalihoz. A képen amit mutattak 5 db token volt a playoffhoz. Gondolom nem marad meg a 2000 pontos cucc mert alsóbb divekben hetekig kellene hozzá grindolni
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem az a kedvencem, mikor rúgok egy öngólt az elején, majd középkezdés, letámad… hagyom, elhúzom a védőt és a kapust is. Táncolós gólöröm. Középkezdés, letámad. Hagyom. Gólöröm. Rúgok még egy öngólt, hogy jelezzem, nem harcolok, csak a kurva asszisztra van szükségem.
kifut a kamerába, örül.Az ilyenek mit éreznek?! Azon kívül, hogy a szerzett góljai száma meghaladja az iq-jàt.

Ez barátságos? Ez minden, csak éppen nem az.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Az utolsó rész nem feltétlen igaz
Nekem is konkrétan 189 winem van most mert a legtöbb live fut friendlys játékost nem csináltam meg, de attól mondhatjuk hogy sokat játszottam ezzel a csodával
Szóval lehet csak ő sem küldizett aztán most a maradék pár winre rámegy így. -
EA's hit
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Ilyenkor már tényleg nem nagyon, de azért ott volt a milestone objective asszem 200 vagy 300 frendli winnel. Én azt még januárban pontosan így fejeztem be, volt valami 140 winem már, akkor pörgött éppen a one league, szóval összeraktam egy totál ikon csapatot (nagyrészt kölcsön lapokból), és szigorúan aranygól szabályt követve összehoztam velük a maradék kb. 60 győzelmet pár nap alatt. Csak hát akinek most sincs még kész az a milestone, az valószínűleg alig játszott egész évben, de akkor meg honnan van full ikon csapata, ugye

-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
Nem tudom hogy játszhatsz full ikon csapat ellen one ligás friendlyben..
vagy az is liganak számít? másik meg bocs ne sertodj meg de az meg a te hülyeséged ha így csinálod... Gólt kapsz kilépsz gólt rúgsz nem lép ki akkor is kilépsz. Fene kínlódik végig egy 15 perces meccset amikor ennyi idő alatt 4-5 is lemegy.Én konstant press mindenki előre jatszom ezeket ha 20 perc alatt nincs meg guit
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudom javasolni neked is a max chem friendlyket. Minden lapot bedobsz azt hajrá. 55-0s meccs volt a legjobbam

-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Van kedve valakinek megcsinálni ezt a "Futties memory lane" objectivet vagy legalább segíteni benne?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És a pele sbc is agyament áron van. Már fele ennyiért kellett volna kiadni, vagy már tots környékén.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát nem tudom, majd elválik milyen lesz. Meg az is, hogy végül megveszem-e.
Ezt a swapot nem így kellett volna, nem 2 részre bontva és nem ennyi meccset megszabva.
Amiket néztem, hogy jó lenne:
- Rare players csomagok jók, ha bármihez kell a fodder
- 93+ PIM ATT pick: Itt az a jó, hogy 5 lapból választhatsz, persze lehet, hogy kapsz egy Nistelrooy-Sanchez-Lineker-Stoichkov-Bergkamp sort.
- 95+ PIM pack: Garantált Yashin? Nem lenne rossz csomag, de őszig kellene várni...
- 94+ PIM pick: ez sem rossz, de szintén őszig kellene várni
Kb. ennyi. Maldini szintén jó lenne, de megint csak ősz... -
gjoe
addikt
Messinek valamelyik lapja psg-s lesz?
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezek jól hangzanak. Főleg a derankolas, de majd ezt is kijatszak.
Hozhatnanak valami buntit az állandó net megszakitosok ellen is.
Meg elég lenne 2x5 perc egy meccsre. Így is vízilabda eredmények vannak.
De akkor sem rendelem meg.
Majd meglatom miket írtok aztán max tevasszal mint most Woody. -
Nandinagy
addikt
Kijött az új trailer
Hát lesznek érdekes dolgok.
Ha jól értettem:
Rivalsban lesznek checkpointok ami azt jelenti nálam, hogy nem tudsz majd derankolni.
Minden szezon végén resetelődik az elért rankod és újra felkell jutni. Bár ezt nem tudom meddig dob vissza.Egy szezon 6 hetes lesz.
Lesznek havi rewardok annak függvényében mit értél el.
Mindenki div10ből indul majd és küldikkel tudsz egyre feljebb jutni ami valószínű wineket jelent.
WL: Nem win alapján lesz a rank hanem pontok alapján. 1 win 5 pont és 1 loose 1 pont aztán így tudsz majd pontot gyűjteni.

WL kvali elméletileg úgy lesz, hogy rivals pontok alapján nevezhetsz a "playoffra" amin bejuthatsz a wlbe.Nem mondom, hogy rossz így mert a rivals része tetszik
A wl meg majd kiderül. -
EA's hit
addikt
15 meccs, szinte biztos. Viszont gerinctelen tetű dolog, hogy sehol nem figyelmeztet rá a játék. Teljesen vállalható lenne, ha ilyenkor nem is engedne meccset indítani, vagy legalább szólna a meccs előtt, hogy hé köcsög, túl sokat játszottál, ha megint játszol x időpont előtt, kidobunk. De hát mit is várunk tőlük

-
bodnar123
őstag
Ja és akkor még jön a jó fej srác, aki a gólba tartó lövésnél kilép... De így is megadja... A rúgott gólt, az 1:0-t, de a win-t nem... Siralmas ez a szar. Még szerencse, hogy abból csak négy kell.
-
-
bodnar123
őstag
Zsinórban kétszer aranygól után kilépett az ellen, erre kidob az UT-ből és nem számítja... Ez mi... Időrablás
Na zsinórban háromszor
-
toxicjew
addikt
Én most úgy vagyok vele, hogy csinálgatom a tokeneket amíg érzek rá késztetést, és amennyi összejön ahhoz mérten veszek ki vmit. A 95+ mondjuk nagyon csábító, nem tudom kitartok-e addig
-
EA's hit
addikt
Én kiszedtem Kakát, talán nem a játék legjobb lapja, de rossznak sem lehet rossz. A prime lapja kölcsönben elég sokáig megvolt, frendlikben sokáig használtam, és nagyon bejött. Na meg még sosem játszottam vele rendesen, és legalább hamar kész lett, meg amúgy is augusztus van, kit érdekel?
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.Másodiknak szerintem majd a 95+ moments ikont szedem ki, addigra már tényleg mindegy lesz, ha Yashin, hát Yashin
De hátha bedob egy Dinhot vagy egy Pelét mondjuk. De az is lehet, hogy csak a mid Pelét húzom majd ki, majd elválik.A Serie A pick Spinazzolát dobta nekem is, akinek akkoriban még talán örültem is volna, de most már felesleges. A legjobban Chiellininek örültem volna, de hát persze hogy nem szán meg legalább ennyivel ez a szar játék
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
Agyalok mi kellene kivenni (mivel a héten nem tudok játszani marad az agyalás). Fodder packot most nem fogok kivenni egyből.
Első körben a 8 tokenes 93+ attacker pick ami jónak tűnt bár van benne simán annyi xar ami felbaxná az ember agyát de 5-bol csak lesz egy komoly nem?
(költői)Aztán rájöttem hogy aug 30 a következő és 16-i héten tudom grindelni már nem olyan nagy idő kivárni... Így szóba jöhet a 94+ prime or moments attacker. A 94+ primeok már nem xarok. De hogy emiatt +6 token..
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Eddig nem ez a swap lesz a világ legmegérősebb dolga nálam
Úgy voltam vele, hogy kiveszem a 3 packot és le is tudom a swapozást az évre. Eddig 3 tokent vettem ki(PL nagyjából 1 óra volt ami meglepően gyors volt+silver olasz is gyorsan lepörgött) szóval kivettem a 81+83-ast.
81ben Strandberg+Stegen volt a 2 nagyobb rating ami nagyjából várható volt tekintve, hogy múltkor ez a 81es még wo-t sem dobott
A 83ban viszont összesen 2 db TOTS volt. Laborde meg Berghuis
Mögötte volt még 3 if(pepe,fabian,kjaer) meg vagy 3 wo még ami meg gyalázatos
Haveromnak laza 8 TOTS volt benne...
Azt terveztem, hogy kirakom belőle Dinhot de ezekután nagyon gyorsan letettem róla szóval inkább elkezdtem Cruyff-ot
2*84+2*85+86 hiányzik még belőle amihez remélem a 84*20 majd elég lesz. A hétvégén kipróbálom a jó Johan-t aztán szerintem ez lesz az utolsó wl-em idén. Minden évben Cruyff/Dinho/Pelé volt az a lap akit szerettem volna kipróbálni szóval most végre megadatik 
A seria a pick: Lapadula-Spinazzola(duplicate)-Donnarumma. egy De ligtnek örültem volna rating miatt...

-
sz_abika
addikt
83as csapatert a 98as Lükeku elég jó return. Más kérdés h tamadokkal olaszg ligabol nyakig vagyok, vettem pár ST CF átalakítót előre, ha hétvégén olasz WL jön.. M
-
muszurkefal
aktív tag
Csak szerintem egy csaló g*ci ez a játék?
Olyan meccset játszok újra, immáron harmadszor egy 3.5 csillagos csapat ellen egy 4 csillagossal, ami ha legalább döntetlen, megnyerem az olasz bajnokságot. Az előző találkozó sima 4-0 ide, most meg olyan szinten csal a gép, hogy az már pofátlan.
10 emberrel 2-3-ról 10 percen belül felhozza 4-3-ra, 2 szögletgól, 6 védőn keresztülmegy, az én lövéseimet 3x egymás után blokkolja, arról már nem is beszélek, hogy a játékosaim állóképességének csökkenésére is tesz szerintem valami szorzót a játék. -
Woodslave
félisten
Na a 93-as pickbe is tudnak azért 5 olyat rakni akik közül nem lesz kedve az embernek választani
-
taylorp
senior tag
A swapokból első körben kiveszem a 3 players pakkot 6 swapért, aztán ha lesz kedvem megcsinálom a maradék 12-t a 95+ momentsért. Kb. Cruyff lesz, mert őt kezdtem el kirakni, vagy Yashin, de lesz@rom.
-
Raunchy
tag
Nekem jött egy Son belőle, annak örülök is
-
toxicjew
addikt
Nekem De Ligt volt a legjobb.
-
Woodslave
félisten
Hány ezüst erede és olaszt rakhattam bele qrva gold upgradbe hogy semmire nem jó 82+ csináljak
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem igazodok el az appban. Akkor most 9? Mert a lejárata az sbcnek meg 20 nap mindnek
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De ott van a 18 megszerezhető
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaja, erre értem én is. Semmi nem múlt volna azon, ha mindet berakják egyszerre. De hát az az EA
-
toxicjew
addikt
Na, hát ez a swap jó nagy szar lett
Vmit megcsinálok belőle, de mindet fix, hogy nem. -
Woodslave
félisten
Ez az új ikon swap ha az lesz egyáltalán akkor lenne korrekt ha mondjuk 12 swap lenne a max és egy körben meg is lehetne csinálni.
-
Raunchy
tag
Ma jön ez az új icon swap?
Lejjebb mehetnek a Moments árak utána? -
Kristof_94
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a swapot is ketté fogják bontani... Majd szeptember végén eljutunk a legjobb opcióhoz!

-
K.J
senior tag
Na. Elkezdődött. A 2021-es accountnak instant győzelem dukál. Hurrá!
Az enyém sem olyan marha régi, mert 2019-ben jöttem át konzolra, de látszik, h mennyivel jobban segíti a gép ezeket a gyerekeket. Nem vagyok pro, zárom a szögeket, igyekszem jól helyezkedni, passzolni, kijátszani a lehető legjobb lövő helyzetet stb, de semmi sem megy.A másik oldalon is lehet ilyen, mikor nálunk jó a kapcsolat, ott rossz, ő azt érzi kűzd, vért izzad, iszonyat profin játszik és egy hasonló fórumon leírja, h játszott egy vakkal, akinek mi jól ment.
Háh.
Őrület emberek, őrület!
-
Mrguba
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
XBOXNAL levonja egybol?
-
EA's hit
addikt
Pelé, Maradona, R9, Zidane, Puskás, Cruyff, Yashin, Dinho, Maldini, Garrincha
Ők jöhetnének a 95+ packból, szóval hatalmas nagy Yashin szimulátor lenne

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen! Így már teljesen tiszta, úgy tűnik, hogy én voltam a figyelmetlen!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Hivatalosan:
Ha a fiókjában lévő jóváírást a játék előrendeléséhez használta, akkor az összeget azonnal levonjuk. Ha hitelkártyát vagy a hitelkártya és a fiók egyenlege között megosztott fizetést használt, akkor a játék megjelenése előtt körülbelül 10 nappal terheljük meg a számláját.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen, közben beléptem az Xbox accountomban, és ott látszik.
Azért ez így elég amatőr az Xbox (Microsoft) részéről, hogy semmi "hivatalos" visszaigazolást nem küld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

(Úgy, hogy nyilvánvalóan full passzívban tolom…)

végre az ea a játékosok mellett