Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elementgamer
tag
válasz
lattila1385
üzenetére
Engedd el, legyen meglepetés
Eddig is megvoltam fizetés nélkül, úgy néz ki ez így is marad -
anrab
addikt
2 hete.
-
ha megnezed a forumot amit linkeltem latszik hogy tobb embernek van elutasitas gondja 074 -re keress vannak mas kodok is, tobbeknek idoszakonkent jon csak elo
azt nem ertem miert csak a forumba sirnak egymasnak,
ott a curve ugyfelszolgat bejelented emailben, reszletekkel mikor, hol, mennyi, miert ? oldjak meg. ha ez se hasznal akkor el kell felejteni mert csak bosszusag es eges mikor nem megy es mar varnak mogotted. -
Nekem nem szar a curve, Raiffeisen bank, mastercard, eddig 5 fizetes sikeres 4 kulonbozo helyen. Szerintem a curve hamarabb ment Mo-n mint a google/apple pay.
Lehet hogy a 2 kartyad kozul az egyik nem megy jol, lehet olyat is csinalni hogy mindketton megprobalja, inkabb talald meg melyik a rossz, itt egy curve forum nezz szet: https://logout.hu/tema/curve_all_your_cards_in_one_minden_bankkartyad_egy/friss.html -
wwhy
veterán
válasz
lattila1385
üzenetére
Töröld az appot, telefonról és óráról, az órát indítsd újra, majd kezd elölről.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Nekem iPhone 17 Pro készülékem van. Mindig is tetszettek a Huawei órák de az iOS zàrtsàga miatt nem vettem eddig!
Huawei watch 5 órát néztem és most az új ios-nél nem az van hogy engedélyezték az különböző gyártó okosoraik kompatibilitàsàt? Én úgy tudtam! Vagy itt mire gondolnak pontosan? Illetve a fizetés miatt sem vettem eddig! Most ez a curve pay működik? Erste illetve revolut kártyám van! Köszönöm szépen előre is a válaszokat és a segítséget! Üdv Zsolt
-
Istikee007
tag
válasz
lattila1385
üzenetére
Szia. Nekem 3 nap múlva jelentkezett e-mailben a support, OTP-nél van a szàmla amúgy. További adatokat kért lsd. : [link]
-
wwhy
veterán
válasz
lattila1385
üzenetére
Szerintem elakadt ... szintén K&H kártya, Watch5 és minden simán végigment.
-
lattila1385
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget vagy megerősítést szeretnék kérni. Új Huawei óráshoz csatlakoznék a Curve-vel (K&H kártyát tennék alá), de már több mint 48 órája a "Manual review" képernyőn áll az appom. Se kép, se hang, az e-mailekre csak automata válasz jön.
Volt mostanában valaki, akinek szintén ennyit kellett várnia a manuális azonosításra? Érdemes még várnom, vagy valami elakadt? Köszi előre is!
Huawei watch 5titanium óra -
-
Watch Fit 4 mukodik, akkor is ha offline azaz nincs nalam telefon.
Elozetesen nem sok eselyt lattam ra, azt a hibas infot tudtam https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/1kqm9el/huawei_watch_fit_4_wallet_app_and_nfc_is_missing/
hogy csak az ezust (piros tekeros) modellben van NFC, de ez szerencsere nem igaz.
Az en oram az Alzabol van, ha ez szamit. -
freeapro
senior tag
Nekem Huawei Watch GT5-re feltelepült, beregisztráltam 2 kártyát is (Erste, revolut), de nagyon esetlegesen működik
-
Kbali
nagyúr
válasz
Istikee007
üzenetére
Ezeket (pl. PEP nyilatkozat) a hazai bankok is megkérdezik.
-
Istikee007
tag
Sziasztok!
Huawei watch GT 6 pro órám van. Megcsináltam a regisztrációt, viszont a végén azt írták az applikàcióban, hogy manuális ellenőrzésre van szükség.
Most kaptam egy e-mailt a support részéről, hogy milyen tovàbbi adatokra van még szükség.
Miért van szükség a személy igazolványon kívül még ezekre az adatokra is?

-
galbi1972
tag
Huawei D2 / Xiaomi 15. Eszközöknél megjelenik de az appok között nem
-
Cavsfan
tag
Nálam watch fit 4 én tökéletesen működik
-
toto111
tag
Sziasztok.
Nekem sikerült feltölteni és engedélyezi a fizetést, de fizet és 1-2 mp és visszamondja.
Ez miért lehet?
Köszönöm a válaszokat. -
Stamiel
csendes tag
Alul a curve appban is kell engedélyezni a fizetést.
-
nerozol
tag
Az jutott még eszembe, hogy lehet egy új kártya igénylése oldja meg a gondot, igazából a kártyám még érvényes és tudok is vele fizetni, csak rövid időn belül jár le, de lehet ha nem járna le akkor is újat kellett volna igényelni. Nem tudom. Most sikeresen végigment a folyamat de egy lakat van az órán mert a fizikális kártya nem érkezett meg még. Azt be kell aktiváljam. Szóval használni még nem tudom. De mindenképp megírom mi lett a vége. De az még két hét.
-
imiadmin
őstag
Lehet, megvan a probléma gyökere...
Az AppGalery-ben ugyan a régió Magyarország:

de a Huawei Healt-ban a HUAWEI-azonosítómra azt mondja, hogy Hongkongban van regisztrálva:

-
kapasz
tag
Nálam is ugyanez a hiba van és nekem nem jár le mostanában a Curve kártyám. Három különböző telefonnal próbáltam a Watch GT 5-ön aktiválni a Curve Payt, de mindig megáll az "Enabling tap-to-pay" sor előtt a "Something's gone wrong" hibaüzenettel. Jelentettem a Curve teamnek.
-
imiadmin
őstag
köszi a tippet, de sajna nekem itt csak azt írja: "Nincsenek frissítések"
nincs olyan, mint neked, hogy koppintsak...

próbáltam már azt is, hogy kikapcsolom az AppGalery szolgáltatást (képen jobb fent a fogaskerékre kattintva az utolsó menüpont), majd vissza, de az se segített!
már azon vagyok, hogy letörlöm a Huawei Healt-ot a picsba és újrarakom... de nincs benne bizodalmam, hogy segít...
-
nerozol
tag
Sajnálom, nekem is hasonló volt a problémám. A cikk bejeletését követően egy nappal a huawei health app-ban az appgalery-ben jelent meg egy frissítési opció, ami az órán frissítette az app galery-t. Sajnos csak a helyét tudom megmutatni:
És miután az órán frissült az appgalery, utána egyszercsak megjelent a curve.
-
imiadmin
őstag
Tökjó, hogy többeteknél is műxik!

Sajna én még mindig ott tartok, hogy nincs benne az órára telepíthető app-ok listájában a Curve Pay

-
nerozol
tag
válasz
gaborino986
üzenetére
Gratulálok hozzá de jó, hogy az iOS el is lehet használni. Jó hír
. -
gaborino986
tag
Sikerült
Igaz sajna még nem tudtam kipróbálni, de élesítve van. Végül az appban kellett még hozzárendelni az órát.
Illetve az órán aktiválni az NFC-t a fizetéshez, most már ha megnyitom az órán a Curve Pay-t, akkor a kártya ikon van éd egy szöveg, hogy “Tap the reader”
Gemini ilyen téren sajnos vakon van, mert azt írta, nem lesz jó a fizetés, ha a Huawei gallery appban a telón nincs olyan menüpont, hogy Fizetés vagy Wallet.
Ha odajutok és fizetek, megírom, hogy mi volt. -
nerozol
tag
válasz
gaborino986
üzenetére
Szerintem nem kellene gond legyen az IOS zártsága és stabilabbnak gondolnám mint az android változatot. Esetleg a Huawei supportot kérdezd meg. Én még azt vettem észre, hogy Xiaomin a huawei saját app galery-jéből feltelepített curve applikáció teljesen másképp működött mint amit a google play áruházból töltöttem le. Igaz törlés újratelepítés macera volt. Végül nekem csak az google play áruházból letöltött működött. a huwei app galery-ben a "Curve Pay stuck at “Enabling tap-to-pay”" probléma volt. Láttam, hogy IOS boltjából is hozzáférhető az applikáció. Sok keresgélés után még ez lehet egy olyan info aminek utána tudsz esetleg nézni, hogy honnan telepítsd az alkalmazást. Sokan mondjuk nem bíznak a huawei app galery-ből telepített alkalmazásban Úgy írták saját felelősségre ez mondjuk fizetős appoknál fontos. Én is inkább az IOS-curve verzióval próbálkoznék tovább. Remélem sikerül, mert a jövőben én is tervezek IOS telefont venni.
-
gaborino986
tag
válasz
Elementgamer
üzenetére
Nekem eddig nem sikerült sajnos, mindent megcsináltam a telón (Iphone 16pro). Letöltöttem a CurvePay appot az órára (Huawei watch GT6) és az órán megnyitva az appot nem tudok tovább lépni. Azt írja az órán, hogy nyissam meg a Curve Pay appot és adjam hozzá a kártyámat. Mintha nem látná a telón lévo appot. Gondolom az IOS zártsága miatt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Elementgamer
üzenetére
Huawei Health van iOS-re is tudtommal.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Általában az óra felvétele után, fizetésnél, ha nem vetted le az órát, nem kell PIN.
-
nerozol
tag
Sziasztok nekem huawei watch 5-öm van és az órára is felment a curve pay alkalmazás. A curve payx látja is viszont nem tudom aktiválni:
Ha rámegyek az enable-re:
Valaki találkozott már hasonlóval?
Xiaomi telefon lehet a gond? -
Elementgamer
tag
iPhone mellett is műkődhet?Előtte egy androidos telefonnal feltelepítve a Curve-ot.
-
Peaceliker
addikt
A pin kódos részt nem értem. Azt mikor kell megadni? Csak óra bekapcsolásnál? Vagy fizetés előtt?
-
imiadmin
őstag
igen, én is csak erre tudok gondolni....
-
Kbali
nagyúr
Az lesz valószínűleg, hogy nem egyszerre megy ki mindenkinek az app minden érintett régióba.
-
imiadmin
őstag
Ééés műxik neki!!!
Apicsba.... Nekem ménincs még ott az app???
-
imiadmin
őstag
Tesóm Honor Magic 8 Pro-ján ott a progi!!!!
Fel is pimpletük a Watch GT 5 pro-jára...
Fizetés még nem volt, de mingyá lezavarom a bótba, mert úgyis elfogyottt a sör meg a szofi...
-
imiadmin
őstag
keresgélek a neten... a reddit-en van már olyan, akinek MO-n sikerült már!

https://www.reddit.com/r/HuaweiWatchGT/comments/1sfnftq/curve_pay_huawei_watchon/
-
imiadmin
őstag
Magyar vásárlás mind a kettő.
A Curve Pay azt mondja, hogy támogatott:
"Your watch is compatibile with Curve Pay!"
A telón a Huawei Healt App-ban az "Én" -> "Beállítások" -> "A készülék képességei"-ben is ott a Curve Pay és ott is be van pipálva minden...
már csak az hiányzik, hogy megjelenlen a listában a terlóra felrakható app... de ez ahogy nézem, tök dinamikus tartalom... minden belépésnél letölti a listát.
Lehet, hogy még véárni kell, hogy bekerüljön ide??? -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Nekem egy sima Huawei Watch GT 6-om van (GT 6-990).
Felraktam a telóra (Honor Magic 6 Pro) a Curve Pay app-ot, végigcsináltam az ID kártyás regisztrációt és beregisztráltam a bankkártyám is.
A Curve Pay látja is a telóhoz kapcsolódó órát (BT Connected), amit kompatibilisnek is ítél, és mutatja is, hogy az órán még nincs fent (The Curve Pay app is not installed on your wearable).
Végigvezet egy pár lépésen a Huawei App-on belül, hogy miként lehet ezt megtenni, de a Huawei App-ban (készülékek -> AppGalery) nekem nem jelenik meg a Curve app!egyelőre itt elakadtam...

próbáltam frissíteni a Huawei Healt App-ot is már, de nincs újabb (16.1.2.310).
valaki esetleg tovább jutott?
-
Valaki tesztelte már, müxik is?
Azért nem vettem eddig Huawei órát, mert nem lehetett eddig fizetni vele, én pedig már nagyon megszoktam Samu órákkal.
-
nagyadam92
csendes tag
Jó lenne ha Watch GT4-re is lehetne ezt a funkciót aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Ingyen Foxpost
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig is megvoltam fizetés nélkül, úgy néz ki ez így is marad

Ééés műxik neki!!!