Hirdetés
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én kiszedtem Kakát, talán nem a játék legjobb lapja, de rossznak sem lehet rossz. A prime lapja kölcsönben elég sokáig megvolt, frendlikben sokáig használtam, és nagyon bejött. Na meg még sosem játszottam vele rendesen, és legalább hamar kész lett, meg amúgy is augusztus van, kit érdekel?
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.Másodiknak szerintem majd a 95+ moments ikont szedem ki, addigra már tényleg mindegy lesz, ha Yashin, hát Yashin
De hátha bedob egy Dinhot vagy egy Pelét mondjuk. De az is lehet, hogy csak a mid Pelét húzom majd ki, majd elválik.A Serie A pick Spinazzolát dobta nekem is, akinek akkoriban még talán örültem is volna, de most már felesleges. A legjobban Chiellininek örültem volna, de hát persze hogy nem szán meg legalább ennyivel ez a szar játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.