Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Eddig nem ez a swap lesz a világ legmegérősebb dolga nálam
Úgy voltam vele, hogy kiveszem a 3 packot és le is tudom a swapozást az évre. Eddig 3 tokent vettem ki(PL nagyjából 1 óra volt ami meglepően gyors volt+silver olasz is gyorsan lepörgött) szóval kivettem a 81+83-ast.
81ben Strandberg+Stegen volt a 2 nagyobb rating ami nagyjából várható volt tekintve, hogy múltkor ez a 81es még wo-t sem dobott
A 83ban viszont összesen 2 db TOTS volt. Laborde meg Berghuis
Mögötte volt még 3 if(pepe,fabian,kjaer) meg vagy 3 wo még ami meg gyalázatos
Haveromnak laza 8 TOTS volt benne...
Azt terveztem, hogy kirakom belőle Dinhot de ezekután nagyon gyorsan letettem róla szóval inkább elkezdtem Cruyff-ot
2*84+2*85+86 hiányzik még belőle amihez remélem a 84*20 majd elég lesz. A hétvégén kipróbálom a jó Johan-t aztán szerintem ez lesz az utolsó wl-em idén. Minden évben Cruyff/Dinho/Pelé volt az a lap akit szerettem volna kipróbálni szóval most végre megadatik 
A seria a pick: Lapadula-Spinazzola(duplicate)-Donnarumma. egy De ligtnek örültem volna rating miatt...

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgy voltam vele, hogy kiveszem a 3 packot és le is tudom a swapozást az évre. Eddig 3 tokent vettem ki(PL nagyjából 1 óra volt ami meglepően gyors volt+silver olasz is gyorsan lepörgött) szóval kivettem a 81+83-ast.