Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
[link] plusz ugyanott egy pár napos kommentben is részletesen le van írva (nálam csak chrome-mal működött)
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
én is ez elég fun. Most mondjuk Kaka jött de végre a 85+ Streling őt még nem láttam. Meg egy dupli toty Mbappe

az viszont továbbra is qrv aidegesítő hogy web appon nem lehet swapolni ezért mindig a klubban lévőt kell beleraknom sbc-be. Nem érdekel a stat meg ilyenek de akkor is gáz
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Engem csak az mozgatott hogy kipeobaljak idén is rengeteg lapot, köztük a legnagyobb ikonokat is. Emiatt nincs is hianyzerzetem, mert idén megvolt R9, Eusebio, R10, Maradona, Robi Carlos. Talán csak azt sajnálom, hogy nyitni Hagin kívül nem sikerült senkit pedig eszméletlen mennyiségű packot eltoltam idén, többet mint bármikor.
-
EA's hit
addikt
Pelé, R9, Cruyff, Eusebio, Cantona, Ronaldinho, summer Neymar, toty Bampé, futties Dybala, PTG Vinicius, Hazard, és még sorolhatnám, kik vannak meg a klubban
Semmi szükségem Maradonára, ahogy a felsoroltak felére sem, konkrétan Neymart és Mbappét kinyitottam 2 napja végre először, de annyira érdektelen már mindkettő, hogy másnapra el is felejtettem, és tegnap lepődtem meg hogy mit keresnek a klubban
Az ikon picket viszont pörgetem még munka közben a 85+ mellett, amíg lehet, Maldini kellene igazából egyedül a csapatba (ő is minek...), meg a top ikonok közül Maradona az egyetlen, akit nem nyitottam/raktam még ki rajta kívül, ezért mondtam csak 
-
HdRew
őstag
Szívesen játszanék PS5-ön friendlyt, ha van kedvetek.

Amúgy én is észrevettem, hogy a meccs elején lehet látni kb, hogy kit fog tolni a gép. Ez van.
-
Woodslave
félisten
na még egy ikon pick Yashin. Örülök untrade ikon kapusom úgyse volt
1m coin mia fax?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam ugyanez. Div 2-ben sima ToTs csapattal 6-8 gólokkal nyertem. Aztán kifarmoltam r9-et és Cruyffot és jön az ismert koreo. Mintha minden meccset ugyanaz ellen játszanék. Konstans vereség, mindegyik úgy cselez, ahogy woody is írja. -400 skill, de nincs megállás. 1350ig lépkedtem ki, mondom hátha ott jobbakat játszhatok. De nem. Ott is porig aláznak, mert a csapat működésképtelen. Tulképp ha nem tudnám milyen divben játszom éppen, azt mondanám h sima div 2 szintűekkel sorsol össze.
Megfigyeltem egyébként, hogy miután a 30 meccs rivalst letoltam, utána őrült meg a csapat. Azért az több, mint fura, hogy az előző 30 meccs alatt tényleg változó ellenfeleket dobált, utána meg konstans “vérprofikat”, vagy olyat, akit brutálisan tol a gép. -
EA's hit
addikt
Este megérkezett Zidane is a sima ikon pickből. Már csak Maldini kell, meg esetleg Maradona

-
Woodslave
félisten
Viszont a közösség undorítóbb mint ps4-en... Gól öröm alap most a gyerek 2-2-nél 11-est kaptam kilép.. szeptemberben rivalsban egy héttel a 22elott
-
Woodslave
félisten
Div 4 1300-as skilles gyerek rainbow flickes skorpió kick góllal végez ki 4-1re közöm alig van a játékhoz. Mi folyik itt ps5-ön baxxa meg

Tényleg jó kis div 9 lesz ez jövőre itt
-
Digestive
veterán
Mióta van egy csapatom a játék legjobb lapjaival és mellé egy kimaxolt moments ikon csapat is, azóta estem -350 skill pontot.

-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam egy ilyen új picket: Kaká - Desailly - Sanchez.
A franciát választottam, ikon cb még nincs a csapatban. -
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Valaki nem tudja h mit lehetne a captcha challenge ellen kezdeni? Minden második meccsen kéri, rohadtul unom. Nem lehet valamit kitörölni h ne jöjjön be?

Unpopular opinion: Pelé > CR9. Legjobb mozgású játékos Maradona, Cruyff és Garrincha mellett az iconoknál. Gullitot és Ronaldinhot nem veszem ki, mert se bronz, se ezüst, se arany kártyám nem maradt Pelé kirakása után, venni meg már lusta vagyok.

-
lanikai
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
grat, nem tudom hogy csináltad
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t -
elod22
senior tag
Vajon CR és Messi futties lapja fog még kapni dinamikus képet? Nem mintha olyan sokat számítana már, de azért kicsit rontja esztétikailag a csapatot
Más sz@r lapokra bezzeg tudtak rakni egyől. -
bodnar123
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Megveszik annyiért? Amugy200-300ezer kéne. És addigra lehet még több. Ez talán követi az inflációt XD
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
jólvan másba nem lehetett belekötni
-
bodnar123
őstag
Na. Megvettem tots bappet... A toty ahogy nőtt a pénzem úgy nőtt az ára így elérhetetlen volt. Nem valószínű hogy beadja. Brunobol is 92+adta a tots verziót. Lassan feladom.
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
már ne haragudj de a serie A csapatban nem látom 99-es ss Cr7-et..

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerencsére odaírtad hogy neked nem hiányzik
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A tavalyi év legjobb PL játékosa(Ruben Dias) meg kapott egy laza -4 pace downgradet
Azért így kell a top játékosokat megbecsülni. Néha nem vágom ezeket melyik ujjukból szopják ki. 
Hunreeth
Ezt a szélső védő cbben alapból nem lesz működőképes mert lehúzzák a helyezkedésüket középen. Már volt erről info. Hiába lesz gyorsabb ha botrányosan helyezkedik.
Fiola meg Varanet futotta le
Ezek a pacek inkább csak hasraütésszerűek.Mindig van pár játékos akit felkapnak és neki felhúzzák a pacet. Idén Skriniar meg Pepe volt az
Kimmich meg rbként is lassú volt. 19ben ilyen 75-s Pace volt neki
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi!
Ezek a pace változtatások siralmasak, valószínűleg így akarják kompenzálni, hogy a játék elején sokan ne tegyék be az rb-t cb-nek.
Bár az is sokat javított volna, ha már korábban is inkább valós gyorsaságot adnak meg mind a cb posztra, mind a támadóknak. Egy Varane szerintem sok csatárnál fut gyorsabban.

Illetve azt hiszem míg korábban Kimmich RB volt, addig elég jó volt a sebessége, ahogy inkább CDM lett IRL, és a játékban is az lett a posztja, rögtön visszavettek belőle, mintha a posztváltással a sebessége is megkopott volna 1 év alatt huszonévesen.
Egyszerűen zsenik. -
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Ugyan nem nekem címezted, de szépek.
Puskással azt az átlépést hogy csináltad?Ps.: A div3 nekem is meglett, a 85+-os pick nekem dobott egy Vini Jr-t sokadjára, egész jó lap, bár Nani és CR mellett nálam csak csere. Nani iszonyat jól adja. Militaot muszáj voltam megvenni, nem akarta dobni, pedig vagy 100 sbc-t én is megcsináltam. (Kiraktam CR-t meg pár moments és midfielder/attacker sbc-t)
-
sz_abika
addikt
Vajon megkapjuk még Fifa 21ben 97 Guendouzit, vagy Fifa 22t kell elővennem hozzá?

-
bodnar123
őstag
Meg is lett a 2. osztály. Tegnap indultam 3. aljáról.
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
És most kiraktál vagy 300 ilyen 85+os szart?
Amúgy kb 10 meccset toltam le hétfő reggel óta zsinórban aránylag sima győzelemmel. Most 1650 pontosként sima 3:1re egy 1800+-ost. Lassan abba is hagyom. Amúgy ahogy nézem a 3. osztály még nem igazán grindolós... Nincsenek Pelék Ronaldok...
-
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
A költés sem befolyásolja, legfeljebb pillanatnyilag. Én minden promónál toltam be egy kis fut pointot, mégsem nyitok a nagyokból. (Anno, mikor vettem pointot, akkor 5-10 nyitáson belül adott jabbakat, de akkor sem sok milliós kategóriát). Egyetértek, hogy accountfüggő a drop. (A pay to win ebben a formában sem igazolt részemről)
-
EA's hit
addikt
Tegnap megérkezett végül hozzám is toty Mbappé, aztán Neymar is. Cserének sem nagyon kellenek már
Pelét, Gullitot, R9-et kiraktam a napokban, Cruyff-ot és Eusebiot még régebben, Dinhot és Cantonát kipickeltem. Szóval Neymarék jók lesznek sbc-be 
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Persze, hogy nem fér be, csak így lassan szerintem 300-400 kirakott szar után igazán adhatna ezek közül is. De ezen látszik, hogy nem esélyek vannak, hanem accountok, lehet ha előrendelném a következőtegyből adná, vagy ha valaha is költöttem volna rá 7000 forintnál többet az elmúlt 5 évben.
A csapatról meg. Szerintem számít a work rateből mennyi van a csapatodban. Ugye Renato Acuna asszem high high szóval lehet jobban fog működni. Amúgy az is érdekes, hogy régen Thiago Silva cd-vel mentem sokat. Amióta ugye közel fullos a csapatom a védekezés is jobb... Tudom Varane, és Militao nagyon jó, de azért ennyivel statokban nem jobbak. Szóval, ha 99es sztárok állnak elől a védők is jobbak...
Képesek sokszor odanyúlni a labdáért ami 3 cmre van a lábuktól. -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Vinicius nekem se jött de tök mindegy 99-es Messi már padon sincs.. De agyalok hogy visszaállok erre az Acuna-Renato középpályára, elöl meg Messi-Neymar-Cr7-Mbappe. Ezek az ikonok nekem nem adják annyira se. Még azt se tudom mondani hogy Vieira cb mert Varane-Militao helyett? Zidanet középpályán egyáltalán nem tudom használni, reggel is ment el meccs xar passzok miatt (is)
Pedig ennél jobb csapatot (meg keretet) szerintem most lehetetlen csinálni fifában aztán mégse mozog a dolog
-
Woodslave
félisten
Na raprobaltam ps5-ön. Faxa ha ez ilyen lesz mert akkor megint div 8-ra kell berendezkedni. Úgy szopatnak le 200-300skillel kevesebb arcok hogy öröm nézni
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly amúgy nem tették be a best sbcket?
-
bubuska10
senior tag
Van értelme nekiállni Pelének? Amíg nem veszem meg a 22-t, addig csak el lehetne vele lötyögni pár Rivals meccsen.
-
Woodslave
félisten
Lesz még egy wl úgy tűnik
-
bodnar123
őstag
Na ma eddig jó a mérleg. 3wl három győzelem, 2 Rivals 2 győzelem. Azt hiszem inkább elmegyek dolgozni. CSúcson kell abbahagyni
-
Woodslave
félisten
csináltam még egy ikon picket. Desally. Egy Maldini még jó lenne
De tényleg már hányingerem van szóval hagyom a francbaCsak kapusom és LB-Rb nincs moments...
Amúgy kiváncsi vagyok hogy jött ez a 85+ sbc követelmény nem igazán vall az EA-re...
-
sz_abika
addikt
92+t kilőttem..7db 92est adott , 3 másik sokadrangú lap mellé. Kurvára minuszos lett, forgassátok az ingyen 85+t, ez felejtős.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
jaja azért is írtam idézőjelbe, korábban mintha jobban ment volna. Sajnos úgy néz ki az új lapok (Acuna, Sanchez) mellett már Gullit és Vieira nem akkora nagy szám. Nekem Zidane se adta annyira most. Nem tudom. Korábbi wl-eken inkább a 4-2-3-1 vagy 4-2-2-t nyomtam, most a 3 kp miatt 4-1-2-1-2 lehet már túl sok volt a variálás. De végülis "élmény" szempontjából jobb ezekkel játszani mert erre azért korábban ilyen formában nem volt lehetőség.
Elrivalsozgatok még párat nem akarom pont most kidobni a csapatot de semmi feszkó (
) -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát azért ez inkább szintentartás, mint fejlesztés. Ráadásul 98 acuna helyett nem biztos hogy jobb egy Gullit. Én variáltam. Kivettem gullitot és vieirat. Mondjuk közben jött Zidane. Jobb volt tkp-nak mint Pelé... De ja amúgy szerintem is több jó játszott most, na meg a kapcsolat sem volt jó. Bár az kinek mennyire rossz. Ha valaki cselezgetős akkor szarabb mint ha passzolós.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
-
bodnar123
őstag
Zsinórban harmadszor lett meg a gold1... Amióta van pár 98,99-es lapom. Persze a többieknek is, de valaki ezt előbb előnyként is élvezhette. Utolsó háromból hármat sikerült nyerni. 20 győzelemből egy ember nem adta le a meccset. A 85+ból továbbra is várom Bappe, Bruno, Vini, Neymar lapját. Bár szerintem várhatom évezredekig... Az nem lehet amúgy, hogy pc-n nem úgy ad játékosokat? Mármint korlátozottabb számban adja a nagyokat?
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Menj már
Én a Moments Kp pack-ból Socratest, az attackerből meg Garrincha-t tudtam választani. Közben volt megint vagy 30-40 upgrade. Ennyi, Neymar nem akart jönni.Gyakorlásnak WL, 1 meccs veresége után 8 győzelem (utolsó 1-3ról felállva). Jó móka volt, megpróbálom most már tényleg hanyagolni a game-et.
-
toxicjew
addikt
Nekem ma már nem sok kedvem volt, úgyhogy 13 winnél letettem. De amúgy nem ment rosszul a játék, időnként élveztem is
Hát ennyi volt idénre. -
Woodslave
félisten
Nagyon régen éreztem wlen hogy ennyire nincs közöm a játékhoz. Most az utolsó két percben kaptam két gólt mert nem oda passzolt ahova akartam
Azért mostanság legalább gold 3 meglett hát most nem
-
Mrguba
őstag
En hiaba nyomom ezt a kibasz 10x85 ot nem jon FIRMINO
MAx o az aki kellene -
Kristof_94
nagyúr
-
-
|AP|
veterán
nem gondoltam volna, de még ma is sikerült meglepnie a játéknak:
Rivals meccs, lövök egy gólt, az ellenfél megállítja. Aztán megy tovább, de nem mozdulnak a játékosaim, a kontroller mintha meghalt volna. Nyomogatom össze-vissza, amikor észreveszem, hogy az ellenfél játékosait irányítom
Beszarás komolyan... a félidőben meg csak simén kifagyott az egész a picsába... -
gjoe
addikt
Azért kiadhatták volna a PIM defender pikket is.
Woody: még csinálhatsz draft tokent -
|AP|
veterán
csináltam unalmamban egy 93+ ikon picket... azt hiszem ez egy jel, hogy hagyjam a francba az egészet

A maradék két hétben szerintem már csak rivalst tolok, vagy valami teljesen más játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Oblak és moments VDS is jobb sztem.
ja kipróbálhatjuk majd

mondjuk arra panaszkodtam hogy nekem nem megy, de most így sokkal jobban érzem magam