Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ja ez nekem is feltűnt, hogy tényleg k**rva jók lettek az ellenfelek
Aztán rájöttem, hogy valószínű ez azért van mert leginkább azok játszanak még akik g1 szint felett mozognak és nem akarnak kiesni a játékból szeptemberig. A casual réteg már úgy ahogy letette a játékot.
Ezért is vagyok részben tanácstalan, hogy mit csináljak mert jövőre szeretnék ha nem is minden hétvégén elite3 de azért gyakran az lenni ahhoz meg kellene, hogy ne 3 hét legyen mire visszarázódok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán rájöttem, hogy valószínű ez azért van mert leginkább azok játszanak még akik g1 szint felett mozognak és nem akarnak kiesni a játékból szeptemberig. A casual réteg már úgy ahogy letette a játékot.