Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor a maradék 600km és az egész club megy ebbe és befejeztem a játékot

-
Stylerr
addikt
Xboxon előrendeltem a Fifa 22-t a Fifa21 menüjéből, ahol írta is, hogy sikeres volt, azonban se a kártyámról nem vonta le a pénzt, illetve semmilyen visszaigazolás nem érkezett e-mailben sem, illetve sehol máshol sem. Másnál is így volt?
-
toxicjew
addikt
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
WL rewardok mikor jonnek meg? Companion appban ki tudom nyitni, ugye?
Koszi elore is.

-
Nandinagy
addikt
[link]
Egyedül a hero item ami pre order bonus az otw,if,fifa pont mindet megkapod ha utána rendeled elő
Ezt mondtam, hogy szerintem a hero miatt nem igazán éri meg sietni az előrendeléssel mert úgyis decemberben kapod meg amikor már semmit nem fog érni.
Én is gondolkodok még mert lehet tudok egy ps5-t szerezni és addig nem rendelem elő potyára
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nem. Háromból 3gold max84.
Dehat te más vagy, a kis kiválasztott. Neo. -
törölt tag
Hali.
Fifa 22 előrendelesnel elég ha éppen van EA Play? Az csak 1300 egy hónapra, úgy még olcsóbban jönne ki a 22 Ultimate. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem igazán. Volt egy FB Sane utána TOTS Areola aztán Ibra-Ramsey-Paulista-IF Kjaer(83)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
A következő egy tots André. Másnak is így adja?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nandinagy
addikt
Miért 3 nap?
Max a hero lapot bukod ami tudtommal decemberben fog érkezni.86-os lapokról beszélünk tehát decemberben valószínűleg ló**szt nem fog érni pont mint idén Beckham. Szeptemberben fogom én is megvenni. OTW-t+fifa pontot ugyanúgy kapsz.A többit meg te tudod.
Nekem a fifa az egyetlen online játék amit tolok szóval ennyit megér. A fifa mióta utzek mindig az első 1-2 hónapban a legjobb szóval ki nem hagynám
+ott van a csapatépítés élménye még az elején. -
Kristof_94
nagyúr
Eddig nem adott rosszat: Fofana, Lodeiro, Parejo, Aarons, Ginter, Sandro, Lukaku...
-
bodnar123
őstag
Én tavaly májusban játszottam először UT-vel... Előtte csak seasons, abban voltam első osztályban, de az is nagy stresszel járt. Tavaly nyáron megfogadtam, hogy amint vége a 20-nak nem kell a 21... Mert túl sok időt vesz el... Anélkül meg nem megy. Idén végül az EA playel vágtam bele májusban, és éppen elég volt. így kb 2-3szor kellett összegrindolni a csapatot, és mákom sosem volt, max ilyen 700k-s játékost dobott (azt se eladhatót), és nem tudtam azt elérni mint aki egész évben tolta, de így is elég. Tuti nem veszem meg a következőt. Majd ezzel eljátszok néha. Mondjuk segít, hogy pc-n nincs next gen. Na de én egész évben ha ezt így tolom, akkor sok mindent bukok az életben, és minek. Ezt a játékot főképp a szerencsejáték viszi... Emiatt akkora a függés.
-
K.J
senior tag
Naaaagy dilemmában vagyok.
Nem biztos, h egy újabb évet akarok szentelni ennek a játéknak, mert mellette elég sok dolog elmarad, vagy minimum háttérbe szorul és ahogyan már megbeszéltük itt, sokkal többet vesz el, mint ad. Sajnos!
Még kb 3 napom van meggyőzni magam az ultimate verzió előrendelésére, bár kevés esélyt látok rá.
Néhányan megfogalmaztátok a véleményeteket már, szóval van köztetek olyan, aki meggondolta magát és később akar idegösszeroppanást kapni, netán már az elején kezdi?
Woody kollégából kiindulva (kb az utóbbi 1 hónapban többet játszott, mint én az éven
) nem hinném, h túl sokat buknék, ha rászánom magam és később csatlakozom. -
Kristof_94
nagyúr
17 megvan, 5 maradt. 16 győzelemnél még 10 maradék meccsem volt, aztán jött egy 4 mecces cumi, nem részletezem, röhej volt.
-
EA's hit
addikt
Én hülye lenyomtam egy párat délután is, nagyrészt ugyanaz, amit fent is írtam, undorító az egész, teljesen más a játékmenet, mint pár napja, és gusztustalanul le vagyok húzva, na meg a játéknál csak a community csicskább. A végén aztán eljött az új kedvencem: egy coopos párost végre simán elvertem, 4-0-nál kiléptek, de úgy, hogy nekem sem adta meg a wint
Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek szeptemberben lettek volna jó lapok.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne már, pár amatőr sb meccsel le lehet tudni
Dolgozz meg érte
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Van kedve valakinek megcsinálni ezt a "Futties memory lane" objectivet vagy legalább segíteni benne?

-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
nekem is hasonló tapasztalataim vannak a rivals-szal az elmúlt napokból. Én nem tudom mi történt, de szinte képtelen vagyok nyerni. Ugyanúgy én is kb. -300 skill pontnál járok. Sokszor mintha nem is ugyanazt a játékot játszanánk, esélyem sincs. Pedig nem én felejtettem el játszani, WL-ben hoztam a szokásos szintet most is... a DR-rel történt valami furcsaság
-
EA's hit
addikt
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba
Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik 
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz
Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes 
-
K.J
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ez komoly?
Ha igen, majd itt adnak 3 tokenért PIM Dinhot én meg itt szopok vele.
Tegnap annyira rápörögtem, h maradt 30k coinom és még van belőle 2×86, 2×87 állomás, ezért mindent eladtam, ami mozdítható, összejött 200k coin, így már tuti meglesz.
Fodder még van néhány.
Akanjit is azért csináltam meg, h majd belerakom, de ha jó, akkor inkább nem. Próbálta valaki esetleg? -
toxicjew
addikt
Vki egy utolsó grind augusztusban?
-
Kristof_94
nagyúr
1. pick Shaw, 2. pick Gündogan. Holnap még kellene 3 győzelem és az úgy jó is lesz. Ha még belefér, akkor talán egy gold 2.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne haragudj, de miért nem a Newcastle legenda Owent vetted ki?
-
Kristof_94
nagyúr
Mivel már a játék végét járjuk megint megcsináltam az ikon picket.
Owen - Matthaus - Sanchez.
Matthaus duplicate.
-
Nandinagy
addikt
Nem általában mindig ez van
Múltkor Prime R9+Prime Pelé+TOTY Mbappem volt azt a 2. körben kiestem. Gold Rashi+93 CR-el meg 4/4-t nyertem 1 kapott góllal.
R9 borzalmas volt egyébként. Olyan erőtlen lövéseket kevés embertől láttam a játékban de egyébként rá egész sok ismerősöm panaszkodott, hogy szar. Pelé viszont istenkirály őt szívesen kipróbálnám
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
jó értem
Henry tényleg nem lehet rossz főleg aki szereti. Tavaly nekem csak a mid volt meg lw de én nagyon nem szerettem a fifaban. 
Viszont az sbc igy w
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
Egy Lacazettel augusztusban?
-
TrueGooner
senior tag
Mennyi az esélye annak, hogy Arsenal szurkolóként (ugye ez meg van adva ingame is), a 85+ 10 játékos packba benne van egy 85-ös Lacazette (+még vagy 3 PL játékos), majd megcsinálom nagy nehezen (86 órám van összesen a FIFA 21-ben), a 92+ Icon picket, és egy 94-es Henry pottyam belőle? Létezik, hogy motiválni szeretne bizonyos következő rész megvásárlására? 😀😀
-
Woodslave
félisten
Jövő héten seriea lesz? Elég magasan vannak az áraik. Legalább ahhoz képest amikor eladtam anno Chiellinit meg Locatellit
-
|AP|
veterán
nekem nagy nehezen meglett a 15 win. A három piros ment az ultimate upgrade-be.
Két játékos van, akit van értelme innen nyitnom: Acuna és LLorente (mindkettőt vettem és eladhatom, ha kinyitom).Nos, beadta Acunát...
A játék végére teljesen Kristófi magasságokba emelkedtem... cserébe most már tényleg semmi de semmi cél nem maradt a játékban
-
toxicjew
addikt
Ez a Toty CR milyen broken amúgy... Kár, hogy csak most tudtam megvenni. Élmény vele a játék
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom annyira jó a játék, hogy elgondolkodtam a 22-t hagyom a f***omba
Kikapok 4 olyan meccsen amiből hármon csak olyan gólt kaptam, hogy állok a gyerek előtt nyomom a szerelést de a védőm csak az animációt csinálja meg a labda ott marad előtte. Nem 1 meccsen egyszer hanem háromszor legalább. Minek védekezzek jól ha ez a f**talicska úgyis átbugoltatja rajtam a támadót?
Ráadásul mindig.
A 4. vereség volt a kedvencem. A kölyök nem ezt az r1+háromszöges indítást tolta hanem félpályáról háttal ívelés a másik oldalra és k**vára ült neki
A 2 szélsőm folyamat megállt hiába voltak előnyben. Ezt még tetézte az , hogy minden lövésem kapufa meg mellé ment így természetesen 3/3 lövés/gól aránnyal megtudott verni.+jön mellé, hogy baszhatom a jobb stickes váltogatást ha az a védő akiről leváltok az megáll ott ahol épp hagytam
Spinazzolával védekezek balszélen beváltok a cbre erre spinazzola megáll 22 méteren és meg sem mozdul. Egyből emberhátrány hátul de nem baj mert Capitával oda érek csak minek mikor a világ legkönnyebb szerelését se képes megcsinálni 
A támadó AI nálam meg már már művészi szinteken műveli a balfaszkodást. 99es játékosok képtelenek 1 ball rollt meghúzni mert nincsen erő a húzásban így folyamat labda nélkül csinálják meg
Értelmes passz a kapu előtt csak akkor van ha player lockal üres területre mozgok és rábízom a halál egyszerű passzt az aira(teszem hozzá ötből kétszer ezt is elbassza, akkor meg mire van kérdem én?
) de még ez is életképesebb mint ha magam próbálom meg mert akkor nem hogy az embert nem találja el a játékos amerre húzom de szándékon az ellentétes irányba passzol.
-
sz_abika
addikt
Meg nyertem első 5 meccsem :)
7 Bundasliga játékossal a kezdoben
Jo8.
-
Woodslave
félisten
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ikont leszámítva kb 5 játékos van aki többet ér

Nekem tots Paqueta
20k Mergemben kiárusítás volt. De nem szabad min. bidről mindenkz 84-es lap 1800ert ment el mázlista
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 88+ preview csomag adott már valakinek olyan lapot, amiért megérte megvenni a csomagot? Most is dobott egy Nanit, aztán látom, hogy kemény 45k.

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szánalmas banda mind
-
Kristof_94
nagyúr
Redditen is írták, hogy nem látják a barátságos módok között. Xbox és PC, ahol nem megy.
-
toxicjew
addikt
AZ előbb megvertem egy gyereket aki sokkal jobban játszott, mint én, akkor gondolom ezt ötszörösen vissza fogom kapni a hétvége során ugye?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Oblak, Muriel voltak a legnagyobbak ebben az újban. Duplicate Oblak, mi más.
-
gjoe
addikt
Pont tegnap alkudoztam messi mezre bazárban. 8euro lenne, de most vegyek barcas mezt?
-
|AP|
veterán
ez az egész Messi-dolog számomra abszolút kiábrándító. Úgy nagyjából az egész fociból...
Ronaldinho érkezésével kezdtem el nézni a Barca meccseket, folyamatosan a TV elé ültetett, muszáj volt néznem minden meccset és volt is miért. Így azt is láttam, amikor először cserélték be Messit és Ronaldinho gólt rúgatott vele. Azóta sem sok Barca meccs maradt ki, jött a Pep-korszak, Iniesta a mai napig (és szerintem ez már így is marad) a kedvenc játékosom.
De ami az utóbbi pár évben történt az teljesen kiábrándító... mi szurkolók az élvezetes foci, a dráma miatt nézünk meccseket, a TV előtt izguljuk végig az egyszerű bajnokitól a (jobb esetben) BL döntőig a csapat meccseit, de az ilyenek jól rámutatnak arra, hogy ez az egész csak a pénzről szól. Mindenki aki a közelébe kerül ennek a cirkusznak (játékosok, ügynökök, ligák, TV csatornák, stb) minél többet akar, minél hamarabb markolni.
Messi távozásához sok tényező együttállása (covid, előző vezetés balf@szsága, önző, pénzéhes csapattársak, és még sorolhatnám) kellett, de nagyon leegyszerűsítve a pénz az oka annak, hogy nem kaphatott egy méltó búcsút és ilyen gyalázatos körülmények között kell elhagynia azt a klubot, ahol felnőtt. -
K.J
senior tag
Igen, durva, mikor egy játékos neve egybeforr a klubjával, aztán születik egy hirtelen (a közösség számára negatív) döntés.
Jelen esetben én sem tudom elképzelni más csapatban, de majd meglátjuk.
Mindenesetre nagyon sajnálom!
A barca nemhogy Neymart nem hozta vissza, hanem elüldözi az összes klasszist. -
|AP|
veterán
tegnap elkárhoztam, előrendeltem a 22-t PS-en.
EA Play előfizetéssel, játékból rendelve 28k-ért.
Az még nem tiszta számomra, hogy ha lejár az egy hónapos EA play, amit indítottam, attól még ugyanúgy meglesz utána is a játék, vagy folyamatos EA Play előfizetés kell mellé.szerk: a Messi-ügyön meg még nem tudtam túltenni magam. Várható volt, hogy egyszer menni fog (már tavaly is szeretett volna), de hogy ilyen körülmények között? Ez nagyon nem oké így
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
az még most lesz szerintem, Ramosból kiindulva.
LendvaiFeri1: belement a csökkentett fizuba. De szerintem még ingyen is ment volna a kövi szezon, de a Barca már nem teheti meg hogy ilyen drága játékosokat "igazoljon" (igaz, ami igaz pont a Barca duzzasztotta ekkorára Messi bérét).
Bárhová is megy, már nem lesz fix ember, vagy fix kezdő szerintem. De lehet pont ettől lesz élesebb, hasznosabb mezőnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jó értem 
Úgyh ez nem releváns.
.