Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Érdekes ez hogy mennyire máshogy éljük meg mondjuk ezt a wlt is. Én imádom. Ma reggel is játszottam 3-4-et. Azt hiszem egyet vesztettem a többit nyertem. 1 kell a goldhoz szóval semmi extra még 7 meccs van. De komolyan tényleg jól szórakozok. Kezdem érezni azt is hogy a csapat nem gyenge
sokat nem számít már meg van hogy Papu borogatja Vieirat de ezen csak röhögni tudok. Passzok nevetséges xarok meg ennyi idióta gólt régen láttam de legalább a kedvem nem vette el a 22-től -
Madn!ght
addikt
Én egyáltalán nem hajtok semmiért, így teljesen görcsmentesen kezdek minden meccset.
Úgy viszont NEM LEHET ÉLVEZNI, ha működésképtelen minden mozdulat. Legfőképp annak tudatában, hogy ezek a játékosok már tényleg oda és úgy kell, hogy rúgják, ahogy nyomom. DE NEM! Ma R9 folyamatosan teliberúgta a kapust, 10/9 alkalommal. Semmi finessz, semmi driven. A chip shotot szerintem a kapus is jobban rúgná. A passzaim kivétel nélkül a passzsáv ellenfél által fogott részére mentek, pedig nem oda irányítottam. A játékosaim sebessége, kb mintha cementeszsákot vinnének. Itt már nem lehet arra fogni, hogy mert a másiknak jobb lapjai vannak. Mégis gyorsabb, pontosabb minden a másik oldalon. Nem beszélve a folyamatos letámadásról. Ez fun?! Kinek?! Látja, hogy lepkéznek (luftot rúg, vakon csúszik, nem passzol, hanem beletörik a lába a labdába) a játékosaim, persze odakeveredik a másik elé. Üresbe berúgja, megy táncolni a kamerába. Grat! Sportszerű és fun. Ja nem...
Ráfogom a kontrollerre, meg a netre, meg a szkriptre.Ez nem foci, ez góljáték.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Kis technikai kérdés: más is találkozott azzal a jelenséggel PS4-en, hogy a kezdőrúgás illetve egy egy kapuskirúgásnál szaggat a játék? Majd az első passz után teljesen hibátlan minden. Nem jövök rá mi lehet a gond. Korábban nem tapasztaltam ezt. -
kungzi
veterán
Üdv
Xbox Series S-hez nem lehet letölteni a legfrissebb csapat összeállításokat? Amit a játék letölt, az korántsem a legfrissebb. De ahogy látom be lehet tölteni mást is. Köszi előre is
-
Woodslave
félisten
Na most 4-1ről jöttem vissza Pele mesterhármas. Hosszabbítás beidegelte magát három öngóllal fejezte be.
-
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem sok semmiről maradtál le. Én hónapok óta most regisztráltam ismét, mondom fun… dehogy fun. Ácsorog a csapat, minden passzomra mint a veszett pitbullok törnek, minden meccsen vagy kamutizi, vagy kiállítás.
Ráadásul az a baj, hogy nem a játékukkal jobbak az ellenfeleim, hanem a csapatom egyszerűen bronz szinten mozog. Kb gold 3 lesz a vége. Talán. 99 pelé mintha nem is lenne a pályán, R9 meg 10 m-ről mellélövöldöz.
Áldom az eszem, hogy nem rendeltem elő. Az idei részben a totsig minden hétvégén nyomtam a wl-t. Fuh hogy mennyire nem fog hiányozni ez a manipulált vacak.
-
Woodslave
félisten
Ma viszont nagyon jó meccseket játszottam. Nyertem vesztettem tök mindegy de tényleg élveztem.
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.Érdekes mennyivel jobb mint a rivals. Pele supersub de annak qrvajo
Zidanet is jatszatom cm Gullit mellett. Vieira meg cb. Lehet Renato jobb de akkor is nem lehet tudni mikor lesz lehetőség újra használni őket
-
eM'82
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Hát már rgy éve nincs xboxom, de:
Belépész a másik xboxba a te accountoddal. Ott lesz egy olyan opció hogy Make This may home xbox (valami ilyesmi). Neten keress rá, vagy az xbox-os topic összefoglalója tuti segít.
Kilépsz, fosd belép és elvileg minden cucc amit te elérsz (játékok+előfizetés) ő is elér. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyszer minden véget ér... De 5 nap múlva már veretheted az új résszel
-
EA's hit
addikt
Végül 379 upgrade-del és 50 ikon pickkel zártam ezt a bő egy hetet, nem számítva a midfielder/attacker pickeket
A legvégső csapat így végül ez, azt hiszem ezt már nem nagyon lehetne hova maxolni, tényleg egyedül Maradonát és Maldinit sajnálom, hogy nem jöttek meg, de igazából Militao (és Neymar?) helyett ők sem lennének vszeg semmivel sem jobbak, sőt:Az a gond, hogy itt meg már túlzásba estem, Cruyff például a top3 lap között van, akikkel valaha játszottam, vagy játszani fogok, de Neymarnak egyszerűen muszáj volt helyet szorítani a csapatban, így ő kimaradt, Dinho meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, mindig is baromira szerettem volna kipróbálni, ebben a csapatban meg már cserének sem túl izmos... Meg hát 99 CR és Messi csak cserék, sőt, őket igazából csak unalmamban raktam ki tegnap, de semmi szükségem rájuk

A fenti csapatot még én is irreálisnak érzem, ez már a 85+ upgrade eredménye, szóval lementettem azért az "upgrade előtti végleges" csapatomat is. Ha nincs ez az upgrade, meg mellé az ikon pick, akkor ez lett volna a végleges, amivel szintén brutálisan elégedett lennék:
És legyen bármekkora szar ez az egész, a 22-t már alig várom, főleg, hogy végre még transzferem is lesz

-
taylorp
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én pancser vagyok és nem tudtam megnézni appban, hogy mennyit csináltam, de naphosszakat ezzel szarakodtam. Neymaron és Mbappén kívül mindenki jött.
Toltam rengeteg moments picket is, azokból se jött Roberto Carloson kívül értelmes ikon.
Letolom az utolsó wl-t és bye-bye fifa. A 22-t majd valamikor akciósan beszerzem. A topikot azért figyelem majd. -
Woodslave
félisten
Na ahogy látom bezárt a bazár
-
Digestive
veterán
417db 85+ sbct raktam ki, de nem érkezett meg Neymar.

-
bubuska10
senior tag
Az elmúlt két hétben volt a legjobb játszani. Azt veszel ki/meg és próbálsz ki akit akarsz, nincs tét, nincs miért görcsölni h jaj lemaradsz ha nem teljesítesz jól stb. Imádom az iconokat! Garrinchával szélen szopatni őket vagy a másik oldalon Crujffal vagy Maradonával, Xavival gólpasszokat adni, Ashley Coleal becsúszkálni, Makelelevel, Vieiraval szerelni, Pelével és Puskással befejezni.
Jellemzően csak a függő jobb játékosok és a focit kedvelő, fifát funból játszó arcok maradtak. Idegesítő gyerekkel már vagy két hete nem játszottam.

Csak ez a fene nagy lagg/delay ne lenne. -
Madn!ght
addikt
Nézegettem a futbinen a frissített (22-es) lapokat, Ibrán jót derültem. 84-es lapot kapott…
Úgy látszik még 39 évesen is simán lehet fejlődni a “szakmában”. -
bodnar123
őstag
Na kb 360 után megadta neymart... Így már nem kell vini...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha ráfeküdtem vna a 85+ra simán meglett vna a Unitedes CR is, de így legalább nem 300 nyitásból esett ki mint sokaknak hanem összesen ha 15öt csináltam sokat mondok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kiv leszek este tesznek-e be még vmi 1 nagy csapatos icon sbct
Arra elnyomom az összes többi játékost aki maradt és kész
-
EA's hit
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
4-1-2-1-2-ben ők a két csatár, Pelé a jobb, R9 a bal csatár. Pelé basic, R9 Architect. Stay central, get in behind, stay forward van mindkettőn.
Megszokni meg nem sok időm lesz őket, ha 22-étől tényleg játszható fullosan a 22
Legalább kipróbáltam őket, sanszos, hogy ez a 22-ben már nem adatik majd meg újra, pláne nem a kettő egyszerre, moments lapokkal 
-
EA's hit
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Biztosan számít, de én is nagyjából így játszok
Kevesebb csellel, sokkal inkább tudok és szeretek passzolgatni, járatni a labdát, kijátszani a védelmet. R9 viszont nekem kicsit lomha, valószínűleg a med/med work rate rontja el teljesen. Pelé viszont megy mint az állat, 16-oson kívülről is gyilkos, meg a védelmeken is folyik át rendesen, nekem sokkal jobban bejött. -
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Na ja, azt néztem én is. Nem igazán akartam kifarmolni, CR7 elég jó, de talán Vini JR jobb, mint Nani, ezért kellene nekem egy jó csatár, akivel van link, hiába van meg Eto'o, R9 ugye sokkal jobb.
Aztán még kérdés kit rakjak be akinek az eredeti posztja rm/rw/rf, aki lehetne mondjuk középpályán vagy irányítóban, a kezdő kp most úgy néz ki, hogy moments Kaká, Mattheus, ZZ, RF-ben pedig De Bruyne, de nála lehetne valaki jobb a helyén. Tipp?
@gjoe
Köszi Neked is, hogy szóltál.

-
HdRew
őstag
Na közben év végére ahogy egyre jobb lett a csapatom, én is javultam, de most épp R9-et farmolom ki, a harmada már megvan.
Meglett az 1700 skill pont, div2. Kíváncsi vagyok az utolsó WL-en mi lesz.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy milyen már az is, hogy mire eléri az ember az áhított csapatot, már nem is akarja élvezni. Kuka, jön az új rész.

Én úgy döntöttem, hogy még kicsit szeretném ezt a csapatot élvezni, úgyhogy még nem nevezek be az új epizódra. Hátha tisztul kicsit a játékosállomány is…
Szerk: 4-2-2-2 az alapformációm. R9 a jobb oldali csatár, engine chem, get in behind és stay forward utasítás. Pelé a bal csatàr, hawk chem style, balanced beállítás. Még a target man utasítással kacérkodok, lehet többször helyezkedne előnyösebb pozicióba.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem irreális elvárás egy 99-es statokkal bíró ikon játékostól, hogy a megszokott “átlagosan jóhoz” képest egy kis extrát mutasson a pályán. Nálam R9 végre ezt hozza az esetek túlnyomó részében. Mindig is ilyen befejező csatárt szerettem volna használni, aki nem balf@szoskodik a kapu előtt és oda rúgja, ahová irányítom.
Persze Pelé esetében lehet nem sikerült a statisztikát a bábuhoz illeszteni, vagy csak szimplán nem fekszik a játékstílusunkhoz, ezért érezhetjük, hogy nem úgy működik. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
legalább megnyugtató nekem mindegy kikkel játszok nem lennék pay to win.
Nem szeretek ilyet írni hogy valaki nem jó mert nyilván én nem vagyok jó elsősorban. De akkor is ezektől a lapoktól már azt várom, hogy mindig jó helyen legyen, mindig jól induljon, ha passzot nyomok akkor is odamenjen a labda ha fejen áll és ha rúgok akkor azt legalább úgy rúgja el hogy érződjön. Persze nyilván ez irreális amit felsoroltam de akkor is
Eredményesség és játékélmény szempontból semmit nem jelentettek ezek a pim ikonok a korábbi futties és egyéb lapokhoz képest. Teljesen feleslegesnek értem mondjuk Dybalát padoztatni Pele miatt, vagy akár Messit.
-
Madn!ght
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem tudom számít-e, de én inkább kevesebb csellel, inkább a klasszikus “valódi” focihoz hasonló, labda járatós játékstílust képviselem. Nekem kulcsfontosságú, hogy egy-egy indításra reagáljon a passz fogadója. Ezért is szívás, ha olyanja van a játéknak, hogy mindenki áll, vagy nem bír 2 pontos passzt adni, mert én nem állok le helyben driblinggelni, hátha szétrebben az ellenfél.
Roni nálam mintha egy burokban közlekedne, jobbal, ballal bever mindent is.
Aktuálisan 72 meccs 100 gól, kivétel nélkül rivals meccsek (3 nap alatt kb), div 3-4. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Kicsit szokni kell, illetve a plusz fizikum stat szinte kötelező a 99-es védő statokkal szemben. A hawk-kal nekem kicsit tenyleg megtaltosodotrt, de valahogy az elmozgásai nem érik el R9 szintjét. A get in behind-dal szinte használhatatlan volt nekem, mindig szar helyre futott. Viszont este egész jó meccseket toltam, érezni lehetett az upgradet minden fronton. Kimmich es Davies Toty lapja klasszisokkal jobban működik nálam, mint a Tots lapjuk. Toty Neuer hihetetlen bravúrokat hoz le.
1-2 gyalázatosan széttolt olasz ellenfelet leszámítva folyamatosan jó meccseket játszottam, a mérleg + 300 skill pont.

-
Woodslave
félisten
Ez a Pele se ér semmit. Komolyan a játékban elérhető legjobb játékosaim vannak már de sztem egy meccset nem nyertem
Játszani fogok wlt de tuti ps4-en
-
Digestive
veterán
Ma toltam pár meccset és egész jó volt. Nagyjából az történt a pályán amit nyomtam.
Ha nincs okádék delay, akkor egész élvezetesen lehet forogni ezekkel a kimaxolt lapokkal. -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
jelenleg nehéz összehasonlítani, mert bronz-ezüst csapattal próbálom felvenni a versenyt div8-ban a 96-98 ratinges csapatok ellen
Nyilván minden játékosom használhatatlanul lassú. Egy 6-4-es vereség volt az eddigi legjobb eredményem
De igen, a grafika szebb (láthatóan, meccs közben is), bár hiányzik a 120hz, azt már megszoktam PC-n.
Na meg ez a felkeményedő ravasz, ahogy fárad a játékos... ezt mindenképpen ki kell kapcsolni. De ez most csak próbálgatás így egy héttel a 22 előtt, kíváncsi voltam milyen ps5-ös fifával játszani. Az igazi az lenne, ha a PC-s csapatomat tudnám kipróbálni, de arra nincs lehetőség
-
-
|AP|
veterán
kipróbáltam én is a 21-et PS5-ön.
Hát.. ez a felkeményedő ravasz ez k.rvára idegesítő. Hirtelen meg sem néztem, hogy ki lehet-e valahol kapcsolni, bezártam a francba
Csak remélem, hogy igen.
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én is le fogok válni rólatok - nézegetem a fejleményeket a 22 kapcsán (meg biztos fogom is), de végleges a döntés. Le kell jönni a szerről.
Az Efootballra majd ránézek, de nagy reményeim nincsenek, ahogy a másik, készülő címmel kapcsolatban sem. Tegnap óta nyitogatom az összes coint, van még 500k, aztán helló
-
-
toxicjew
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Én amit mondok azt általában be is tartom, most új munka miatt amugyis offos lenne a wl, nekem meg az volt a fő jatekmodom, szóval így még könnyebb lesz elengedni a következő részt.
Persze hazudnék ha azt mondanám nem ért el a hype szele, meg ne lennék kíváncsi dolgokra, de érzem, hogy szünet kell. De majd írok indokolatlanul a másik topicba
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha már megvan a ps5 rámehetsz a cyberpunkra is
Nálam hibátlanul megy hálistennek. Kicsit féltem tőle az elején. Nem fog hiányozni ez a rész. Bár eddig az évenkénti fejlődési görbém nagyjából most jár a g1 környékén
(19-ben stabil g3 ritka g2, 20 stabil g2 nagyon ritka g1, idén amikor rámentem a g1 meglett még a try hard időszakban is mondjuk az elite nem gyütt
) remélem jövőre meglépem a következő szintet
4-5 év és top200
-
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Legelső 1-2napban (early accessről beszélek, nem a simáról) össze kell ütni vagy 30-40ezret. Amiben én hiszek: veszel €10nyi pontot (ezzel EA kezei között is jó helyre kerülsz egy időre)vagy bemákolsz az első pár ingyen csomagból azt rád bízom, de fontos hogy legyen az early access végére egy PL gyors high rated lapod.
Itt szegényként egy Gabriel Jesusre kell gondolni, táposabbként meg Kyle Walkerre. Ez a lap hivatalos release után 3-4 nappal fogja elérni a max árát, jézus példájaként 50ezerre->75 lett 3 nap alatt a semmire. Ebből már van egy 50%os hasznod.A továbbot nem tudom. Ezzel a preview pakkokkal egészen más piacot fogunk látni idén mint valaha, szerintem minden eddiginél hamarabb fogjuk elérni oda, hogy semminek sincs ára. De azt meg az EA nem fogja hagyni, így vagy az elején minden untrade lesz ami farmolható, vagy brutális manipuláció lesz és SBC guynak minden eddiginél ügyesebben kell majd olyan SBCket gyártani amivel ki lehet szipkázni a coint a piacról.
-
sz_abika
addikt
Amúgy majd sok sikert a topik elhagyóknak...

Fifa 22 early accessre rágyúrok,könnyű az elején pénzt csinálni, de maga a game majd PS karácsonyi saleben lesz meg...oly sok játék van és oly kevés idő. Diablo2 láz kitart decemberig.
-
Digestive
veterán
3,3GB patch. Most kapjuk meg a 22 gameplayt tesztelésre!

-
bodnar123
őstag
Közben meglett... 337szer nyomtam ki. Ebből végül tegnap olyan 310nél beadta Bappet. Neymar Vini Bruno nem volt még. Majd a 450-nél talán XD
-
Woodslave
félisten
na még ma rewardból kirakok egy attacker picket hátha jön egy Pele mert kirakni nincs kedvem
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 115x.
Kb. 500-nak éreztem. Az icon moments picket pedig 8x. Köszi ezt az érdekes cuccot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sokat nem számít már meg van hogy Papu borogatja Vieirat de ezen csak röhögni tudok. Passzok nevetséges xarok meg ennyi idióta gólt régen láttam de legalább a kedvem nem vette el a 22-től
Istenem, de annyira szánalmas, ahogy kapar az ellenfél. Jó fej voltam, kiléptem, ha ennyire kell nekik a győzelem.
Le is töröltem a játékot, nehogy véletlen bemenjek drezni

Letolom az utolsó wl-t és bye-bye fifa. A 22-t majd valamikor akciósan beszerzem. A topikot azért figyelem majd.