Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz sz_abika #20445 üzenetére

Eddig nem ez a swap lesz a világ legmegérősebb dolga nálam :D Úgy voltam vele, hogy kiveszem a 3 packot és le is tudom a swapozást az évre. Eddig 3 tokent vettem ki(PL nagyjából 1 óra volt ami meglepően gyors volt+silver olasz is gyorsan lepörgött) szóval kivettem a 81+83-ast.
    81ben Strandberg+Stegen volt a 2 nagyobb rating ami nagyjából várható volt tekintve, hogy múltkor ez a 81es még wo-t sem dobott :D
    A 83ban viszont összesen 2 db TOTS volt. Laborde meg Berghuis :D Mögötte volt még 3 if(pepe,fabian,kjaer) meg vagy 3 wo még ami meg gyalázatos :D Haveromnak laza 8 TOTS volt benne... :C :W

Azt terveztem, hogy kirakom belőle Dinhot de ezekután nagyon gyorsan letettem róla szóval inkább elkezdtem Cruyff-ot :D 2*84+2*85+86 hiányzik még belőle amihez remélem a 84*20 majd elég lesz. A hétvégén kipróbálom a jó Johan-t aztán szerintem ez lesz az utolsó wl-em idén. Minden évben Cruyff/Dinho/Pelé volt az a lap akit szerettem volna kipróbálni szóval most végre megadatik :D

A seria a pick: Lapadula-Spinazzola(duplicate)-Donnarumma. egy De ligtnek örültem volna rating miatt... :D

Új hozzászólás Aktív témák